Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  14  15  16  17  18    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Piłka nożna » Polska piłka....
8 maja 2010, 17:39 [cytuj]
Legia 0-3 Wisłą pozdrowienia dla sympatyków stołecznego klubu z Wwa! 3 barmki Brożka bez formy, stanowi o poziomie piłkarskim Legii. Chcieli zaskoczyć Wisłę i im się udało, tego na pewno się nie spodziewali!
Legia 0-3 Wisłą pozdrowienia dla sympatyków stołecznego klubu z Wwa! 3 barmki Brożka bez formy, stanowi o poziomie piłkarskim Legii. Chcieli zaskoczyć Wisłę i im się udało, tego na pewno się nie spodziewali!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
8 maja 2010, 18:06 [cytuj]
md18 powiedział/a:
Mega hit ekstraklasy, czołowe drużyny, piękniejący stadion a atmosfera jak na sparingu LZS Baranowice vs Unia Wyry:zly: cisza przeplatana śmiechem....z zawodników

Legia grała tak, że wcale się im nie dziwie ;)
Legia grała tak, że wcale się im nie dziwie ;)
Tottenham 'Til I Die
8 maja 2010, 18:11 [cytuj]
Buhahaha !!!! Gdzie jest ta legia, szpakowski gdzie jest ta legia !!!! Śmiech na sali. Fajny stadion mają. Dożynki jak sie patrzy bo na mecze to tam jeszcze dłuuugo nikt nie przyjdzie:F
Buhahaha !!!! Gdzie jest ta legia, szpakowski gdzie jest ta legia !!!! Śmiech na sali. Fajny stadion mają. Dożynki jak sie patrzy bo na mecze to tam jeszcze dłuuugo nikt nie przyjdzie:F
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
8 maja 2010, 18:17 [cytuj]
Ten mecz to było 90 minut bezsensownie wyjętych z mojego życia. Na szczęście ubarwiłem je sobie czytając sobie instrukcję do nowego telefonu stacjonarnego który to sobie kupiłem. Szkoda mi Białasa, szkoda mi tego stadionu, szkoda mi kibiców Legii. A tych 10 piłkofiutów (nie liczę Janka Muchy) powinno się zawinąć do ciężarówek, rozebrac do naga i przypiąć kajdankami do drzew przy jakiejś polnej drodze zeby chłopy co to idą na pole przejechać pługiem miało porządny ubaw.
Ten mecz to było 90 minut bezsensownie wyjętych z mojego życia. Na szczęście ubarwiłem je sobie czytając sobie instrukcję do nowego telefonu stacjonarnego który to sobie kupiłem. Szkoda mi Białasa, szkoda mi tego stadionu, szkoda mi kibiców Legii. A tych 10 piłkofiutów (nie liczę Janka Muchy) powinno się zawinąć do ciężarówek, rozebrac do naga i przypiąć kajdankami do drzew przy jakiejś polnej drodze zeby chłopy co to idą na pole przejechać pługiem miało porządny ubaw
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
8 maja 2010, 18:33 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Kosa nie przesadzaj ;) Po tym co było wczoraj w Białym to chyba nie za bardzo w te puchary wierysz?? ;P Nie wiem też za bardzo na jaką cholere by to wam bylo nawet potrzebne? Mi się tam podoba to co Ruch robi, ale gołym okiem widac, ze w pucharach kołderka będzie za krótka, a na transfery raczej was nie stać. W tym kontekscie to raczej taki Sobiech, Sadlok powinni zostac wytransferowani za dobre pieniadze. Dla własnego dobra uporzadkujcie wszystko na swoim podwórku to i "europa" się przyda

Mam nadzieję że zakończony mecz dał Ci droga poznańska Koso :) odpowiedz dlaczego chce Ruchu w pucharach a nie L***i. Otórz swoja postawą(dzisiaj i w sezonie) zhańbili siebie i klub i choćby z tego powodu zasługują na -10 pkt na poczatek przyszłego sezonu. Taka kara bo czasy karnych zjazdów w kopalniach juz przemineły:rotfl:
Mam nadzieję że zakończony mecz dał Ci droga poznańska Koso :) odpowiedz dlaczego chce Ruchu w pucharach a nie L***i. Otórz swoja postawą(dzisiaj i w sezonie) zhańbili siebie i klub i choćby z tego powodu zasługują na -10 pkt na poczatek przyszłego sezonu. Taka kara bo czasy karnych zjazdów w kopalniach juz przemineły:rotfl:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
8 maja 2010, 19:22 [cytuj]
Słuchajcie, ja się nie znam, odpowiedzcie mi na proste pytanie: ta Legia taka słaba czy się podłożyli?
Słuchajcie, ja się nie znam, odpowiedzcie mi na proste pytanie: ta Legia taka słaba czy się podłożyli?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
8 maja 2010, 21:28 [cytuj]
Cięzko ci Kosa nie przyznać racji. Powiem więcej, po tym gównie na Legii, będę wam kibicował, zebyście załapali się na puchary. Tylko musicie przegrać następny mecz ;) Jeżeli bym był piłkarzem Legii to po tym meczu oddałbym cała miesięczną wypłatę na zbożny cel. Ja bym nie mógł się oglądać przy goleniu. Tu nie chodzi o konflikt, o ajtijaj, ale to , że trzeb nie mieć szcunku do samego siebie, żeby coś takiego zagrać. Chłopak z okręgówki, za 3000 płacone w 120 ratach + korkotrampki, z 20 kg nadwagą i na kacu byłby tym samym czym Grzelak. To jest kpina, że ktoś taki gra w tej lidze. Jeden przyzwoity mecz na 2 lata, to chyba za mało. Kiełbowicz, Szala, Szłaachowski to samo. Jakby całe to towarzystwo wsadzić w szyld Stal Stalpwa Wola ( z całym szacunkiem) to pewnie by nikt się zbytni nie pokapował. Jak to mówił Rewiński " z pustego to i salmonella nie naleje" ;)
Ps. Najlepsze było jak Legia dostawała baciory a kibice co podanie: OLE, OLE ;) Rewelacja.
Najważniejsze , że Kolejorz odpowiedział jak trzeba.
Ps 2. Mańka Arboledy nie da sie nie lubić. Zajebisty koleś.
Cięzko ci Kosa nie przyznać racji. Powiem więcej, po tym gównie na Legii, będę wam kibicował, zebyście załapali się na puchary. Tylko musicie przegrać następny mecz ;) Jeżeli bym był piłkarzem Legii to po tym meczu oddałbym cała miesięczną wypłatę na zbożny cel. Ja bym nie mógł się oglądać przy goleniu. Tu nie chodzi o konflikt, o ajtijaj, ale to , że trzeb nie mieć szcunku do samego siebie, żeby coś takiego zagrać. Chłopak z okręgówki, za 3000 płacone w 120 ratach + korkotrampki, z 20 kg nadwagą i na kacu byłby tym samym czym Grzelak. To jest kpina, że ktoś taki gra w tej lidze. Jeden przyzwoity mecz na 2 lata, to chyba za mało. Kiełbowicz, Szala, Szłaachowski to samo. Jakby całe to towarzystwo wsadzić w szyld Stal Stalpwa Wola ( z całym szacunkiem) to pewnie by nikt się zbytni nie pokapował. Jak to mówił Rewiński " z pustego to i salmonella nie naleje" ;) Ps. Najlepsze było jak Legia dostawała baciory a kibice co podanie: OLE, OLE ;) Rewelacja. Najważniejsze , że Kolejorz odpowiedział jak trzeba. Ps 2. Mańka Arboledy nie da sie nie lubić. Zajebisty koleś
Kogucie życie!
9 maja 2010, 10:04 [cytuj]
Kibicuj, kibicuj bo mała zadyszka nas złapała. Szkoda by było na finiszu zmarnować wysiłek całego sezonu dobrej gry (z małymi wyjatkami). To kolejny argument na "tak" w kwestii wyboru 3 ekipy do pucharów. Równa forma + chęć rozwoju zawodników + "ciągniemy wszyscy wózek w jedna strone(czyt.Eurpa). A we wtorek (a propos szkoda że Wtorek ma po raz drugi kość jarzmową złamaną ;( ) remis plus jakies punkty w Kilecach i będzie dobrze.
PS. Chyba przyjaciele z craxy wam pomogą w walce z wisłą :brawo:
Kibicuj, kibicuj bo mała zadyszka nas złapała. Szkoda by było na finiszu zmarnować wysiłek całego sezonu dobrej gry (z małymi wyjatkami). To kolejny argument na "tak" w kwestii wyboru 3 ekipy do pucharów. Równa forma + chęć rozwoju zawodników + "ciągniemy wszyscy wózek w jedna strone(czyt.Eurpa). A we wtorek (a propos szkoda że Wtorek ma po raz drugi kość jarzmową złamaną ;( ) remis plus jakies punkty w Kilecach i będzie dobrze. PS. Chyba przyjaciele z craxy wam pomogą w walce z wisłą :brawo:
9 maja 2010, 17:00 [cytuj]
aapa powiedział/a:

Sam już nie wiem. Wyglądało tak, jakby chcieli dopiec Lechowi, ale gdyby się podłożyli, to nie aż tak ewidentnie. Szczególnie że Ruch zebrał baty i znów mieli szansę na puchary. Prawda jest chyba taka, że Grzelakowi, Szali, Jarzy i kilku innym kończą się kontrakty, kilku innych wie że tak czy inaczej wyleci i mają wszystko w dupie:|
Sam już nie wiem. Wyglądało tak, jakby chcieli dopiec Lechowi, ale gdyby się podłożyli, to nie aż tak ewidentnie. Szczególnie że Ruch zebrał baty i znów mieli szansę na puchary. Prawda jest chyba taka, że Grzelakowi, Szali, Jarzy i kilku innym kończą się kontrakty, kilku innych wie że tak czy inaczej wyleci i mają wszystko w dupie:|
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
9 maja 2010, 17:09 [cytuj]
Jeżeli piłkarze kierują się takimi pobudkami, to faktycznie trzeba to coś zaorać i zasiać buraki i zapomnieć.
Jeżeli piłkarze kierują się takimi pobudkami, to faktycznie trzeba to coś zaorać i zasiać buraki i zapomnieć
Kogucie życie!
10 maja 2010, 10:39 [cytuj]
Jeszcze rozumiałbym gdyby jakieś pieniądze za to wzięli, bo jak za darmo to już w ogóle jest paranoja. Craxa, z taka grą to nie wiadomo czy sobie potrafi pomóc, nie mówiąc o Lechu. Dziś w gazecie przeczytałem wypowiedź Matusiaka: "Fizycznie nie czuliśmy się zbyt dobrze. Treningi były zbyt ciężkie". Polski piłkarz ma wolne przez większa cześć roku, a i tak jest mu zbyt ciężko.
Jeszcze rozumiałbym gdyby jakieś pieniądze za to wzięli, bo jak za darmo to już w ogóle jest paranoja. Craxa, z taka grą to nie wiadomo czy sobie potrafi pomóc, nie mówiąc o Lechu. Dziś w gazecie przeczytałem wypowiedź Matusiaka: "Fizycznie nie czuliśmy się zbyt dobrze. Treningi były zbyt ciężkie". Polski piłkarz ma wolne przez większa cześć roku, a i tak jest mu zbyt ciężko
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
10 maja 2010, 12:36 [cytuj]
aapa powiedział/a:
(...) Dziś w gazecie przeczytałem wypowiedź Matusiaka: "Fizycznie nie czuliśmy się zbyt dobrze. Treningi były zbyt ciężkie". Polski piłkarz ma wolne przez większa cześć roku, a i tak jest mu zbyt ciężko

Polecam link do wywiadu z fizjologiem Janem Chmurą:
http://archiwum.polityka.pl/art/pilkarz-zpoziomu-piwnicy,426483.html

Fragment:
"Mając do dyspozycji badania zawodnika, fizjolog ocenia tzw. obciążenie progowe, czyli górną granicę wysiłku tolerowanego przez organizm w danej chwili. Sporządza dla zawodnika zestaw ćwiczeń i jeśli ten się do nich stosuje, to granica stopniowo będzie się przesuwać ku większym obciążeniom. U przeciętnego piłkarza, grającego w dobrej europejskiej lidze, wartości progowe występują przy biegu z prędkością 4 m/s, w najlepszych klubach – nawet do 4,5. Średnia w naszej lidze to ok. 3,7. Kilka lat temu, gdy pracowałem w Odrze Wodzisław z trenerem Ryszardem Wieczorkiem, przekonałem piłkarzy do odpowiedniego przepracowania okresu przygotowawczego i aż 80 proc. z nich przekroczyło 4 m/s. Po raz pierwszy udało mi się osiągnąć efekt na taką skalę."

Przy okazji w jakims innym wywiadzie wspomniał on,że w Liverpool'u minimum które musi mieć piłkarz, jeśli chodzi o tę wartość progową to 4,0.
Polecam link do wywiadu z fizjologiem Janem Chmurą: http://archiwum.polityka.pl/art/pilkarz-zpoziomu-piwnicy,426483.html Fragment: "Mając do dyspozycji badania zawodnika, fizjolog ocenia tzw. obciążenie progowe, czyli górną granicę wysiłku tolerowanego przez organizm w danej chwili. Sporządza dla zawodnika zestaw ćwiczeń i jeśli ten się do nich stosuje, to granica stopniowo będzie się przesuwać ku większym obciążeniom. U przeciętnego piłkarza, grającego w dobrej europejskiej lidze, wartości progowe występują przy biegu z prędkością 4 m/s, w najlepszych klubach – nawet do 4,5. Średnia w naszej lidze to ok. 3,7. Kilka lat temu, gdy pracowałem w Odrze Wodzisław z trenerem Ryszardem Wieczorkiem, przekonałem piłkarzy do odpowiedniego przepracowania okresu przygotowawczego i aż 80 proc. z nich przekroczyło 4 m/s. Po raz pierwszy udało mi się osiągnąć efekt na taką skalę." Przy okazji w jakims innym wywiadzie wspomniał on,że w Liverpool'u minimum które musi mieć piłkarz, jeśli chodzi o tę wartość progową to 4,0
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
10 maja 2010, 12:45 [cytuj]
bardzo ciekawy wywiad. Dzieki!
bardzo ciekawy wywiad. Dzieki!
http://wilczki.tumblr.com/
10 maja 2010, 18:23 [cytuj]
aapa powiedział/a:
Jeszcze rozumiałbym gdyby jakieś pieniądze za to wzięli, bo jak za darmo to już w ogóle jest paranoja. Craxa, z taka grą to nie wiadomo czy sobie potrafi pomóc, nie mówiąc o Lechu. Dziś w gazecie przeczytałem wypowiedź Matusiaka: "Fizycznie nie czuliśmy się zbyt dobrze. Treningi były zbyt ciężkie". Polski piłkarz ma wolne przez większa cześć roku, a i tak jest mu zbyt ciężko

Najlepszy był Podstawek, ten z Bytomia, który strzelił, że:
Grzegorz Podstawek powiedział/a:
Każdy z nas ma jakieś wakacyjne plany. Im dłużej byśmy grali, tym nasze urlopy byłyby krótsze.
Najlepszy był Podstawek, ten z Bytomia, który strzelił, że: [quote=Grzegorz Podstawek]Każdy z nas ma jakieś wakacyjne plany. Im dłużej byśmy grali, tym nasze urlopy byłyby krótsze
10 maja 2010, 18:35 [cytuj]
Grzegorz Podstawek powiedział/a:
Każdy z nas ma jakieś wakacyjne plany. Im dłużej byśmy grali, tym nasze urlopy byłyby krótsze

:D:rotfl::D
:D:rotfl::D
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
11 maja 2010, 13:17 [cytuj]
hahaha to wręcz filozoficzne stwierdzenie;p:rotfl::rotfl:
hahaha to wręcz filozoficzne stwierdzenie;p:rotfl::rotfl:
Tottenham 'Til I Die
11 maja 2010, 13:32 [cytuj]
POdstawkowi się ewidentnie należy urlop. Obciążenia związane z grą w naszej lidze, lidze mistrzów a pozniej po odpadnięciu z niej w lidze europejskiej sprawiają że już by sie chłopak położył. A tu jeszcze wychodzi że jego pradziad sezonowo zbierał ryż w korei płn i chca przez ten fakt wkręcić go na MŚ do reprezentacji kim dzon hila III z dynastii ming. Życie piłkarza nie jest usłane różami, oj nie :zmeczony:
POdstawkowi się ewidentnie należy urlop. Obciążenia związane z grą w naszej lidze, lidze mistrzów a pozniej po odpadnięciu z niej w lidze europejskiej sprawiają że już by sie chłopak położył. A tu jeszcze wychodzi że jego pradziad sezonowo zbierał ryż w korei płn i chca przez ten fakt wkręcić go na MŚ do reprezentacji kim dzon hila III z dynastii ming. Życie piłkarza nie jest usłane różami, oj nie :zmeczony:
11 maja 2010, 20:58 [cytuj]
1 minuta która wszystko zmieniła :)
1 minuta która wszystko zmieniła :)
Come On You Spurs !
11 maja 2010, 21:00 [cytuj]
spelnia sie moje marzenie: odra wodzisław won do 1 ligi, przydałaby sie do tego jeszcze grająca jedną wielką kupę Cracovia, ale mam nadzieje ze sprawiedliwość ich dorwie w przyszłym sezonie.
spelnia sie moje marzenie: odra wodzisław won do 1 ligi, przydałaby sie do tego jeszcze grająca jedną wielką kupę Cracovia, ale mam nadzieje ze sprawiedliwość ich dorwie w przyszłym sezonie
|<  <<  <  14  15  16  17  18    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 44 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się