Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  15  16  17  18  19    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Piłka nożna » Polska piłka....
11 maja 2010, 21:28 [cytuj]
Lech ładnie, ale szkoda Ruchu trochę.. wisła na własne życzenie chyba już traci mistrza, a Legia to już w ogóle sezon kończy "udanie" :D:D
Lech ładnie, ale szkoda Ruchu trochę.. wisła na własne życzenie chyba już traci mistrza, a Legia to już w ogóle sezon kończy "udanie" :D:D
Tottenham 'Til I Die
11 maja 2010, 22:11 [cytuj]
Nie spodziewałem się ze Wisła na kolejkę przed końcem da sobie odebrać punkty i w zasadzie mistrzostwo bo trudno przewidzieć aby Lech przegrał w ostatniej kolejce u siebie z Zagłębiem .Odra pogrzebała już swoje szanse na utrzymanie ale ciekawie będzie w meczach Śląsk - Arka i Piast - Cracovia , te spotkania zadecydują kto dołączy do Odry
Nie spodziewałem się ze Wisła na kolejkę przed końcem da sobie odebrać punkty i w zasadzie mistrzostwo bo trudno przewidzieć aby Lech przegrał w ostatniej kolejce u siebie z Zagłębiem .Odra pogrzebała już swoje szanse na utrzymanie ale ciekawie będzie w meczach Śląsk - Arka i Piast - Cracovia , te spotkania zadecydują kto dołączy do Odry
12 maja 2010, 03:02 [cytuj]
Też myślałem, że Lech na luzie pociągnie, w końcu sztama z Zagłębiem i Miedziowi się podłożą. Ale jak myślę o Bajorze, który ma im wiele do udowodnienia i przede wszystkim Micanskim, który ma jeszcze więcej to... myślę, że wygra Lech, ale nie na takim luzie.
Ludzie, właśnie wracam z roboty gdzie oglądałem na raz Ruch - Lech i derby Kraka. Powiem wam tyle, nie pamiętam w moim życiu piłkarskim takiej minuty! Niech mi ktoś powie, że ta liga nie jest ciekawa to stracę szacunek. A niech jeszcze ku**a powie, że gol Jopa "śmierdzi" to podejdę!!!:D
Też myślałem, że Lech na luzie pociągnie, w końcu sztama z Zagłębiem i Miedziowi się podłożą. Ale jak myślę o Bajorze, który ma im wiele do udowodnienia i przede wszystkim Micanskim, który ma jeszcze więcej to... myślę, że wygra Lech, ale nie na takim luzie. Ludzie, właśnie wracam z roboty gdzie oglądałem na raz Ruch - Lech i derby Kraka. Powiem wam tyle, nie pamiętam w moim życiu piłkarskim takiej minuty! Niech mi ktoś powie, że ta liga nie jest ciekawa to stracę szacunek. A niech jeszcze ku**a powie, że gol Jopa "śmierdzi" to podejdę!!!:D
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
12 maja 2010, 08:33 [cytuj]
Mi gol Jopa nie śmierdzi, mi on pachnie mistrzostwem dla Lecha. Wielkopolska znowu wymiata. Jop zawsze był ciotą, jak grał w reprezentacji to mnie szlak trafiał.
Mi gol Jopa nie śmierdzi, mi on pachnie mistrzostwem dla Lecha. Wielkopolska znowu wymiata. Jop zawsze był ciotą, jak grał w reprezentacji to mnie szlak trafiał
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
12 maja 2010, 09:29 [cytuj]
Sezon trwa 10 miesięcy. Dziesiątki meczy(wliczam nawet te ustawione). Generalnie poziom zerowy. Zaanagażowanie piłkarzy ....przemilczę.
Sorki ale jedna minuta nawet najbardziej fascynująca nic nie zmieni. Dalej pozostaniemy zaściankiem piłkarskiej Europy. Nie jestem zaangażowany więc obojetne mi kto będzie Majstrem i kto sie komu podłoży w ostatniej kolejce. I tak regularnie naszych pożal się Boze Mistrzów (powinno sie pisać mistrzów) biją w el. LM tuzy z Łotwy, Estonii i innych Azerbejdzanów. Nie lubie Smudy ale mi go żal . Jak tu sklecić z takich grajków drużynę na EURO:glupek:
W pucharach europejskich grały w tym sezonie tylko ostatnie niedobitki. Reszta jest milczeniem. Nawet nasz towar eksportowy czyli bramkarze dają ciała.
Z czym do ludzi. Nasi piłkarze żle trenują, mało grają na serio, olewają swoją robotę....Do dna jeszcze daleko niestety...:nerwus:
Sezon trwa 10 miesięcy. Dziesiątki meczy(wliczam nawet te ustawione). Generalnie poziom zerowy. Zaanagażowanie piłkarzy ....przemilczę. Sorki ale jedna minuta nawet najbardziej fascynująca nic nie zmieni. Dalej pozostaniemy zaściankiem piłkarskiej Europy. Nie jestem zaangażowany więc obojetne mi kto będzie Majstrem i kto sie komu podłoży w ostatniej kolejce. I tak regularnie naszych pożal się Boze Mistrzów (powinno sie pisać mistrzów) biją w el. LM tuzy z Łotwy, Estonii i innych Azerbejdzanów. Nie lubie Smudy ale mi go żal . Jak tu sklecić z takich grajków drużynę na EURO:glupek: W pucharach europejskich grały w tym sezonie tylko ostatnie niedobitki. Reszta jest milczeniem. Nawet nasz towar eksportowy czyli bramkarze dają ciała. Z czym do ludzi. Nasi piłkarze żle trenują, mało grają na serio, olewają swoją robotę....Do dna jeszcze daleko niestety...:nerwus:
12 maja 2010, 09:45 [cytuj]
ginola, liga nie jest ciekawa, natomiast super ciekawa była ostatnia minuta. Fuksa miał Lech, Cracovia i przede wszystkim C+, bo zakup dekodera to często potrzeba chwili i chyba więcej dekoderów polska liga w minutę im nie sprzedała.

To wszystko, nie zmienia faktu, że poziom ligi jest marny. Wisła zwalnia trenera, który wygrał jej dwa mistrzostwa, a w momencie dymisji zespół był na pierwszym miejscu. Lech zostanie mistrzem mimo, że chyba ani razu w trakcie sezonu nie zajmował pierwszej pozycji i nawet podkładka Legii im nie pomogła. Najbrzydziej grająca drużyna, Cracovia, mało, że się utrzyma, to jeszcze zabiera majstra sąsiadce. Emocje są tylko w zapowiedziach i później w relacjach pomeczowych. Osobiście wszystkich niezbędnych materiałów na temat polskiej ligi dostarcza Andrzej Kałwa i jego Poligon. Czytam regularnie i nie muszę później oglądać.
ginola, liga nie jest ciekawa, natomiast super ciekawa była ostatnia minuta. Fuksa miał Lech, Cracovia i przede wszystkim C+, bo zakup dekodera to często potrzeba chwili i chyba więcej dekoderów polska liga w minutę im nie sprzedała. To wszystko, nie zmienia faktu, że poziom ligi jest marny. Wisła zwalnia trenera, który wygrał jej dwa mistrzostwa, a w momencie dymisji zespół był na pierwszym miejscu. Lech zostanie mistrzem mimo, że chyba ani razu w trakcie sezonu nie zajmował pierwszej pozycji i nawet podkładka Legii im nie pomogła. Najbrzydziej grająca drużyna, Cracovia, mało, że się utrzyma, to jeszcze zabiera majstra sąsiadce. Emocje są tylko w zapowiedziach i później w relacjach pomeczowych. Osobiście wszystkich niezbędnych materiałów na temat polskiej ligi dostarcza Andrzej Kałwa i jego Poligon. Czytam regularnie i nie muszę później oglądać
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
12 maja 2010, 13:12 [cytuj]
ginola powiedział/a:
...Ale jak myślę o Bajorze, który ma im wiele do udowodnienia i przede wszystkim Micanskim, który ma jeszcze więcej to... myślę, że wygra Lech, ale nie na takim luzie.

Mican namiesza,tak,tak:plotki:
Mican namiesza,tak,tak:plotki:
I need a get. What!? Without a get I'm an aguna! You're what!?!?
12 maja 2010, 14:09 [cytuj]
aapa powiedział/a:
Lech zostanie mistrzem mimo, że chyba ani razu w trakcie sezonu nie zajmował pierwszej pozycji

Był liderem po drugiej kolejce;)
aapa powiedział/a:
Osobiście wszystkich niezbędnych materiałów na temat polskiej ligi dostarcza Andrzej Kałwa i jego Poligon. Czytam regularnie i nie muszę później oglądać

Gratuluję źródła. Dodam że kolejnego genialnego źródła, obok Steca, Szadkowskiego i całego Zczuba, które ligę zna ze skrótów meczów pierwszej trójki:|
Był liderem po drugiej kolejce;) [quote=aapa]Osobiście wszystkich niezbędnych materiałów na temat polskiej ligi dostarcza Andrzej Kałwa i jego Poligon. Czytam regularnie i nie muszę później oglądać
12 maja 2010, 15:19 [cytuj]
ginola powiedział/a:
w końcu sztama z Zagłębiem i Miedziowi się podłożą.

Oj kto jak kto, ale ty nie wiesz, ze sztamy Kolejorz z Zagłębiem od jakiegoś roku lub lepiej nie ma?? Nie ładnie, oj nie ladnie. ;)

Generalnie to ja się z wami zgadzam. Na pewno o poziomie nie można mówić, bo to kiepsko wypada. Z drugiej tylko ci , którzy nie chodzą to nie wiedza ,ze emocje są i to całkiem fajne. Może nie wszędzie, ale nigdzie nie jest powiedziane, że tak musi być.
Oj kto jak kto, ale ty nie wiesz, ze sztamy Kolejorz z Zagłębiem od jakiegoś roku lub lepiej nie ma?? Nie ładnie, oj nie ladnie. ;) Generalnie to ja się z wami zgadzam. Na pewno o poziomie nie można mówić, bo to kiepsko wypada. Z drugiej tylko ci , którzy nie chodzą to nie wiedza ,ze emocje są i to całkiem fajne. Może nie wszędzie, ale nigdzie nie jest powiedziane, że tak musi być
Kogucie życie!
12 maja 2010, 15:23 [cytuj]
ginola, nie podoba Ci się Poligon? Moim zdaniem gość pisze super. Tak z ciekawości: podaj lepszą propozycję w tym temacie (polskiej piłki), chętnie zobaczę.
ginola, nie podoba Ci się Poligon? Moim zdaniem gość pisze super. Tak z ciekawości: podaj lepszą propozycję w tym temacie (polskiej piłki), chętnie zobaczę
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
12 maja 2010, 15:24 [cytuj]
Teraz pod tym wpisem zobaczyć można będzie dwa dziwne komentarze: jeden Marcusa, drugi ginoli :P
Teraz pod tym wpisem zobaczyć można będzie dwa dziwne komentarze: jeden Marcusa, drugi ginoli :P
12 maja 2010, 17:04 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=xqH_xgf3AqQ&feature=related:D
http://www.youtube.com/watch?v=xqH_xgf3AqQ&feature=related:D
I need a get. What!? Without a get I'm an aguna! You're what!?!?
12 maja 2010, 17:39 [cytuj]
kok powiedział/a:
http://www.youtube.com/watch?v=xqH_xgf3AqQ&feature=related src="images/emots/haha.gif " border="0" alt=":D" />

Pawe powiedział/a:

Ludzie co wy oglądacie:bezradny:
[quote=Paweł]http://www.youtube.com/watch?v=CM-F59B-vYE zdecydowanie Ania i Beata
Kogucie życie!
12 maja 2010, 17:40 [cytuj]
aapa powiedział/a:

No nie wiem, chciałbym, ale trudno tak od razu się z Toba zgodzić ;)
No nie wiem, chciałbym, ale trudno tak od razu się z Toba zgodzić ;)
Kogucie życie!
12 maja 2010, 18:18 [cytuj]
Pawe powiedział/a:

Obczaiłeś jakiego klubu koszulkę ma "fanka" Ruchu?!:D Popłakałem się jak kiedyś zobaczyłem te debilki na Orange'u, zresztą kolesie wiele lepsi nie są.
MARCUS powiedział/a:
Oj kto jak kto, ale ty nie wiesz, ze sztamy Kolejorz z Zagłębiem od jakiegoś roku lub lepiej nie ma?? Nie ładnie, oj nie ladnie. ;)

Słyszałem też że od pół roku nie ma sztamy z Arką. I co? Nie mieszkam w Poznaniu, bywam tam dwa razy w roku u kumpla, ciężko mi odfiltrować ziarna od plew. Nie znam realiów. Nawiasem mówiąc to, że czterech karków zdecydowało, że zrywa sztamę nie znaczy, że ludzie nie czują sympatii. My mieliśmy przez kilkanaście lat układ (nie zgodę) z Zagłębiem Sosnowiec, teraz znów jest kosa, ale większość moich kumpli (ja też) ma w stosunku do nich raczej pozytywne podejście.
aapa powiedział/a:
ginola, nie podoba Ci się Poligon? Moim zdaniem gość pisze super. Tak z ciekawości: podaj lepszą propozycję w tym temacie (polskiej piłki), chętnie zobaczę

Ciężko powiedzieć, mi nie jest potrzebna bo oglądam od pięciu do ośmiu spotkań każdej kolejki plus Liga+ i Liga+ Extra. Ale zaglądam czasem (dobra, często) na Weszło, czasem trochę przeginają ale mają fajne spostrzeżenia. Kalwa jest po prostu nudny, wali ciągle tymi samymi "dowcipami" i po prostu po trzech artykułach przestał być śmieszny. Jak Stec, który od jakiegoś czasu pisze ciągle to samo. I żeby nie było, czasem naprawdę zdarzy mu się fajny wpis.
aapa powiedział/a:

No dobra, ten argument był decydujący, masz rację:D
Obczaiłeś jakiego klubu koszulkę ma "fanka" Ruchu?!:D Popłakałem się jak kiedyś zobaczyłem te debilki na Orange'u, zresztą kolesie wiele lepsi nie są. [quote=MARCUS]Oj kto jak kto, ale ty nie wiesz, ze sztamy Kolejorz z Zagłębiem od jakiegoś roku lub lepiej nie ma?? Nie ładnie, oj nie ladnie. ;)
12 maja 2010, 19:37 [cytuj]
Ty się ginola nie ciesz, bo od oglądania tej ligi w takich ilościach coś Ci się...pomieszało. Gdzie Ty widzisz tam fankę Ruchu?
Ty się ginola nie ciesz, bo od oglądania tej ligi w takich ilościach coś Ci się...pomieszało. Gdzie Ty widzisz tam fankę Ruchu?
12 maja 2010, 20:50 [cytuj]
aapa powiedział/a:

Sorry, nie to wideo co myślałem. Bo widziałem z meczu Ruch - Wisła i były te same laski i ta z "Ruchu" miała właśnie na sobie tą samą koszulkę co tu, a siedziała i się darła Ruch, Ruch HKS:D Nie wiedziałem, że jednak "kibicuje" TEŻ Lechowi;)
Sorry, nie to wideo co myślałem. Bo widziałem z meczu Ruch - Wisła i były te same laski i ta z "Ruchu" miała właśnie na sobie tą samą koszulkę co tu, a siedziała i się darła Ruch, Ruch HKS:D Nie wiedziałem, że jednak "kibicuje" TEŻ Lechowi;)
12 maja 2010, 21:36 [cytuj]
Kolory te same, więc jaki problem;) No, chyba, że to jednak nie jest biało-niebieski i biało-niebieski tylko błękitno-śnieżnobiały i inny amarantowo-łosiowy:)
Kolory te same, więc jaki problem;) No, chyba, że to jednak nie jest biało-niebieski i biało-niebieski tylko błękitno-śnieżnobiały i inny amarantowo-łosiowy:)
12 maja 2010, 21:51 [cytuj]
ginola powiedział/a:

mówię Ci: nie oglądaj tego tyle, bo to gorsze niż picie.
mówię Ci: nie oglądaj tego tyle, bo to gorsze niż picie
|<  <<  <  15  16  17  18  19    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 32 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984
© Spursmania.org 2004-2025: Wszystkie prawa zastrzeżone.

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się