Forum dyskusyjne
12 maja 2010, 22:22 [cytuj]
No to niestety chyba po Ekstraklasie

Sporo pecha miała w tym meczu Pogoń, nie wiem co widział sędzia przy bramce Bojarskiego, szkoda poprzeczki Zawadzkiego. Wyrównany mecz do 67. minuty, ale wtedy w 7 minut Górnik nas rozklepał, a później wyszło już ogranie ich piłkarzy. 5 kolejek, 7 punktów straty, cuda się zdarzają, ale aż takie?! Oby...
No to niestety chyba po Ekstraklasie;( Sporo pecha miała w tym meczu Pogoń, nie wiem co widział sędzia przy bramce Bojarskiego, szkoda poprzeczki Zawadzkiego. Wyrównany mecz do 67. minuty, ale wtedy w 7 minut Górnik nas rozklepał, a później wyszło już ogranie ich piłkarzy. 5 kolejek, 7 punktów straty, cuda się zdarzają, ale aż takie?! Oby
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
13 maja 2010, 11:22 [cytuj]
Słyszałem też że od pół roku nie ma sztamy z Arką. I co? Nie mieszkam w Poznaniu, bywam tam dwa razy w roku u kumpla, ciężko mi odfiltrować ziarna od plew. Nie znam realiów. Nawiasem mówiąc to, że czterech karków zdecydowało, że zrywa sztamę nie znaczy, że ludzie nie czują sympatii. My mieliśmy przez kilkanaście lat układ (nie zgodę) z Zagłębiem Sosnowiec, teraz znów jest kosa, ale większość moich kumpli (ja też) ma w stosunku do nich raczej pozytywne podejście.
Jakaś taka "spięta" riposta. Za mało emotków??
Ps. Sztama z Arką ma się ok,podobno były pewne niuanse, ale "sztab" ze "sztabem' się chyba już dogadał. Cały czas na Lechu krzyczy się Arka, Cracovia i KSZO, a z Zagłębiem sa neutralne stosunki.
Słyszałem też że od pół roku nie ma sztamy z Arką. I co? Nie mieszkam w Poznaniu, bywam tam dwa razy w roku u kumpla, ciężko mi odfiltrować ziarna od plew. Nie znam realiów. Nawiasem mówiąc to, że czterech karków zdecydowało, że zrywa sztamę nie znaczy, że ludzie nie czują sympatii. My mieliśmy przez kilkanaście lat układ (nie zgodę) z Zagłębiem Sosnowiec, teraz znów jest kosa, ale większość moich kumpli (ja też) ma w stosunku do nich raczej pozytywne podejście.
Jakaś taka "spięta" riposta. Za mało emotków??
Ps. Sztama z Arką ma się ok,podobno były pewne niuanse, ale "sztab" ze "sztabem' się chyba już dogadał. Cały czas na Lechu krzyczy się Arka, Cracovia i KSZO, a z Zagłębiem sa neutralne stosunki
Kogucie życie!
13 maja 2010, 14:52 [cytuj]
Ja bym się miał MARCUS napinać? Do Ciebie???

Sorry, może tak wyszło - pisałem na szybko bo siedziałem w robocie

Chcesz to do tego posta mogę podkleić wszystkie pozytywne emotki jakie mam dostępne po prawej
Ja bym się miał MARCUS napinać? Do Ciebie???:D Sorry, może tak wyszło - pisałem na szybko bo siedziałem w robocie;) Chcesz to do tego posta mogę podkleić wszystkie pozytywne emotki jakie mam dostępne po prawej:D
13 maja 2010, 17:50 [cytuj]
Luz. Tak jakoś poważnie zabrzmialo, ale ok. Nie ma tematu.
Luz. Tak jakoś poważnie zabrzmialo, ale ok. Nie ma tematu
Kogucie życie!
15 maja 2010, 20:36 [cytuj]
Wisła szmato co ty na to!!?? Mistrz, mistrz kolejarz!!! Taka przyśpiewka którą widuję w opisach moich ziomali z wielkopolski! Brawo Lech eliminację do LM
Wisła szmato co ty na to!!?? Mistrz, mistrz kolejarz!!! Taka przyśpiewka którą widuję w opisach moich ziomali z wielkopolski! Brawo Lech eliminację do LM :brawo: :brawo:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
16 maja 2010, 09:59 [cytuj]
Marcus moja najdroższa Koso !!!! Właśnie zaczynam trzezwieć. Nie ma nic piekniejszego niz legła poza pucharami !!!! Puchary mamy za c...ja ich nie oddamy !!! A teraz prosty ślonski przekaz- W ŻICI MOMY WSZYSTKICH CO GODAJOM ŻE SIE RADY NIE DOMY WE PUCHARACH. NIEBIESKIE CHACHARY JADOM NA WSCHÓD. AZERY, BIAŁORUSINY ITP. CZYNSOM GALOTAMI. :brawo::brawo::brawo:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
16 maja 2010, 10:09 [cytuj]
Taaa,puchary....do polowy sierpnia(jak terminarz pozwoli)
Taaa,puchary....do polowy sierpnia(jak terminarz pozwoli):wysmiewacz:
16 maja 2010, 12:04 [cytuj]
a ja sie boje, że coś się zdarzy i klubik pod nazwą Odra Wodzisław może sie utrzymać w ekstraklasie. Piechniczek i Serwotka mogą o to zadbać. Np Sandecja wchodzi z drugiego miejsca w 1 lidze i nie dostaje licencji.
a ja sie boje, że coś się zdarzy i klubik pod nazwą Odra Wodzisław może sie utrzymać w ekstraklasie. Piechniczek i Serwotka mogą o to zadbać. Np Sandecja wchodzi z drugiego miejsca w 1 lidze i nie dostaje licencji
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
16 maja 2010, 12:54 [cytuj]
ciesze się, że Ruch zagra w pucharach zamiast Legii
ciesze się, że Ruch zagra w pucharach zamiast Legii :)
Tottenham 'Til I Die
16 maja 2010, 17:11 [cytuj]
Tytuł wrócił w odpowiednie ręce. A już najbardziej przygotowane na jego otrzymanie. "W grodzie Przemysława, gdzie koziołki bodą się, jest taka drużyna, co się zwie poznański Lech ....":brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo:
Kogucie życie!
18 maja 2010, 09:38 [cytuj]
Przemysław to ja, dawać mnie ten tytuł.
Przemysław to ja, dawać mnie ten tytuł
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
18 maja 2010, 17:06 [cytuj]
sie nie nadajesz. Twierdzisz, że liga do dupy, więc byś pewnie na allegro za dwie dychy puścil
sie nie nadajesz. Twierdzisz, że liga do dupy, więc byś pewnie na allegro za dwie dychy puścil ;)
Kogucie życie!
18 maja 2010, 17:36 [cytuj]
teraz się zaczną jaja z przyznawaniem licencji na grę w ekstraklasie

teraz się zaczną jaja z przyznawaniem licencji na grę w ekstraklasie :D:D
Tottenham 'Til I Die
18 maja 2010, 17:53 [cytuj]
ale może za te dwie dychy postawiłbym Ci piwo, może być lech pils albo holsten. pogadaj tam z wiarą, jak macie teraz wygrywać seryjnie, to co wam zależy.
ale może za te dwie dychy postawiłbym Ci piwo, może być lech pils albo holsten. pogadaj tam z wiarą, jak macie teraz wygrywać seryjnie, to co wam zależy
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
19 maja 2010, 11:54 [cytuj]
aapa powiedział/a:
ale może za te dwie dychy postawiłbym Ci piwo, może być lech pils albo holsten. pogadaj tam z wiarą, jak macie teraz wygrywać seryjnie, to co wam zależy
Ty już centus jesteś (nawet jak przyszywany), więc akurat na browara to nie liczę. Pewnie bys zostawił w chacie, że nie w tych spodniach zostały, albo powiedział, ze jest ogólnoswiatowy kryzys i możesz mi do małego bronka z Biedronki dołożyć
Ty już centus jesteś (nawet jak przyszywany), więc akurat na browara to nie liczę. Pewnie bys zostawił w chacie, że nie w tych spodniach zostały, albo powiedział, ze jest ogólnoswiatowy kryzys i możesz mi do małego bronka z Biedronki dołożyć ;P
Kogucie życie!
19 maja 2010, 11:56 [cytuj]
http://www.sport.pl/pilka/1,92307,7903319,Pilkarze_Piasta__Spadlismy_przez_pijanego_bramkarza.html

http://www.sport.pl/pilka/1,92307,7903319,Pilkarze_Piasta__Spadlismy_przez_pijanego_bramkarza.html :D:D
Tottenham 'Til I Die
19 maja 2010, 13:04 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Ty już centus jesteś (nawet jak przyszywany), więc akurat na browara to nie liczę. Pewnie bys zostawił w chacie, że nie w tych spodniach zostały, albo powiedział, ze jest ogólnoswiatowy kryzys i możesz mi do małego bronka z Biedronki dołożyć

po czym wnosisz? tak jakby pyry wylewnością grzeszyły. Chyba, że Ci chodzi o to, że nie udało nam się umówić jak byłeś w KRK. OK, ale to nie skąpstwo a rodzina, co nie czyni mnie członkiem Rodziny Radia Maryja czy jakiejś inne partyzanckiej organizacji. Tak samo to centusiostwo sobie wypraszam.
po czym wnosisz? tak jakby pyry wylewnością grzeszyły. Chyba, że Ci chodzi o to, że nie udało nam się umówić jak byłeś w KRK. OK, ale to nie skąpstwo a rodzina, co nie czyni mnie członkiem Rodziny Radia Maryja czy jakiejś inne partyzanckiej organizacji. Tak samo to centusiostwo sobie wypraszam
19 maja 2010, 13:48 [cytuj]
Dobrze, ze mi przypominałeś, bo przynajmniej pamiętliwy bedę mógł byc :hejka: :P Ta wylewność, to mi raczej do innych kategorii pasuje, ale ok. Dla mnie prawda jest w kawale. SPotyka się warszawiak (lub warszawianin), krakus i poznaniak. Warszawiak mówi, ze skoro się spotkaliśmy to on skoczy po flaszkę, poznaniak na to, ze w takim wypadku po popitke, a co na to krakus? Że on po brata ;) ;P:P
Ps. Wyluzuj
Kogucie życie!
19 maja 2010, 15:18 [cytuj]
MARCUS - skoro moja riposta była "jakaś taka spięta" to ta aapy chyba jest sparaliżowana
Co do tego dowcipu to różne wersje słyszałem. W Wawie mówi się np. o Polaku, Niemcu i poznaniaku. Wy oczywiście w roli idącego po brata, a morał taki że nie prawda, że poznaniacy to Niemcy, są jeszcze gorsi
MARCUS - skoro moja riposta była "jakaś taka spięta" to ta aapy chyba jest sparaliżowana:D
Co do tego dowcipu to różne wersje słyszałem. W Wawie mówi się np. o Polaku, Niemcu i poznaniaku. Wy oczywiście w roli idącego po brata, a morał taki że nie prawda, że poznaniacy to Niemcy, są jeszcze gorsi:D
19 maja 2010, 15:30 [cytuj]
właśnie Marcus, co Ci z tym "luzem"? Wyluzuj
właśnie Marcus, co Ci z tym "luzem"? Wyluzuj :P