Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Piłka nożna » Polska piłka....
23 grudnia 2008, 22:13 [cytuj]
Dziękuję i Marcus. Mam nadzieję, że błędy da się poprawić.
Dziękuję i Marcus. Mam nadzieję, że błędy da się poprawić
24 grudnia 2008, 00:45 [cytuj]
Widzę Nth1 forma idzie w górę. Tak jakby uprościłeś słownictwo, a nie straciłeś stylu. Dobre rokowania.
Widzę Nth1 forma idzie w górę. Tak jakby uprościłeś słownictwo, a nie straciłeś stylu. Dobre rokowania
Kogucie życie!
24 grudnia 2008, 11:48 [cytuj]
MARCUS, to było dmuchanie na zimne, niektórzy wycofali się z tematu, bo za bardzo trzymaliśmy się tematu Lecha, jako jednego przykładu.
nth1, nie ma co się zarzekać z tymi różnicami. Znając internetowy sposób dyskusji, mam wrażenie, ze na żywo poszłoby łatwiej.
W sprawie polskiej piłki uważam, że jestem czysty, bo nie kibicuje nikomu. Choć jak już pojde na stadion to na Cracovii bardziej mi się podoba niż na Wiśle, choć w dziecinstwie na Jagielloni było fantastycznie, to towarzystwo mojego syna sprawia, że przed każda następna wizytą na polskim stadionie muszę pięc razy pomysleć. To wystarczający argument zeby mimo wszystko na stadion nie isc, albo przerzucic sie na hokej czy rugby. Problem jest taki, że za bardzo lubię piłkę nożną. Inne dyscypliny nie dają tego czegoś.
MARCUS, to było dmuchanie na zimne, niektórzy wycofali się z tematu, bo za bardzo trzymaliśmy się tematu Lecha, jako jednego przykładu. nth1, nie ma co się zarzekać z tymi różnicami. Znając internetowy sposób dyskusji, mam wrażenie, ze na żywo poszłoby łatwiej. W sprawie polskiej piłki uważam, że jestem czysty, bo nie kibicuje nikomu. Choć jak już pojde na stadion to na Cracovii bardziej mi się podoba niż na Wiśle, choć w dziecinstwie na Jagielloni było fantastycznie, to towarzystwo mojego syna sprawia, że przed każda następna wizytą na polskim stadionie muszę pięc razy pomysleć. To wystarczający argument zeby mimo wszystko na stadion nie isc, albo przerzucic sie na hokej czy rugby. Problem jest taki, że za bardzo lubię piłkę nożną. Inne dyscypliny nie dają tego czegoś
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
9 lutego 2009, 16:14 [cytuj]
http://pilkanozna.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=54132&catid=66:reprezentacja-polski&Itemid=3059

O trenerskich kompetencjach Don Leo nie mam zamiaru się teraz wypowiadać.Ale zaciekawił mnie pewien fragment.

" Czasami nie można wszystkiego mówić, przecież ze wszystkim nie będę biegał do mediów.Do tego wielu ludzi manipuluje i przekręca, to co powiedziałem. "

A czy przypadkiem nie mówienie całej prawdy nie jest również manipulowaniem?Czyżby hipokryzja?
http://pilkanozna.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=54132&catid=66:reprezentacja-polski&Itemid=3059 O trenerskich kompetencjach Don Leo nie mam zamiaru się teraz wypowiadać.Ale zaciekawił mnie pewien fragment. " Czasami nie można wszystkiego mówić, przecież ze wszystkim nie będę biegał do mediów.Do tego wielu ludzi manipuluje i przekręca, to co powiedziałem. " A czy przypadkiem nie mówienie całej prawdy nie jest również manipulowaniem?Czyżby hipokryzja?
19 lutego 2009, 16:40 [cytuj]
Odrobina prawdy o polskiej piłce została zawarta w filmie "Boisko Bezdomnych" dobry film polecam!!!
Odrobina prawdy o polskiej piłce została zawarta w filmie "Boisko Bezdomnych" dobry film polecam!!!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
24 lutego 2009, 05:30 [cytuj]
Czas odświeżyć wątek, wszak już można zacząć odliczanie do rozpoczęcia sezonu. Jak myślicie kto zdobędzie vicemistrzostwo?- zakładając,że na Legie nie ma bata w tym sezonie;d
Czas odświeżyć wątek, wszak już można zacząć odliczanie do rozpoczęcia sezonu. Jak myślicie kto zdobędzie vicemistrzostwo?- zakładając,że na Legie nie ma bata w tym sezonie;d
24 lutego 2009, 21:08 [cytuj]
Legie?? Chyba późna albo nazbyt wczesna pora dnia zmusiła cie do takowych przmyśleń! Ja już widzę siebie pijanego namieście na koniec sezonu, ze szczęścia oczywiście.
Legie?? Chyba późna albo nazbyt wczesna pora dnia zmusiła cie do takowych przmyśleń! Ja już widzę siebie pijanego namieście na koniec sezonu, ze szczęścia oczywiście
Kogucie życie!
24 lutego 2009, 21:20 [cytuj]
Od razu przyznaję, że moje zainteresowanie OE sprowadza się do lektury odpowiednich działów w Piłce Noznej.Mistrzem będzie Lech.Jedynym konkurentem dla Kolejorza będzie Legia.Gdyby nie to, że w ataku mają tylko Paluchowskiego i Chinyamę myślę, że mieliby minimalnie wieksze szanse niż Lech(a może ja po prostu barzdiej lubie Lecha?).Wisła "wyschła", brakuje świeżej krwii, a skład jakim dysponują wg mnie pozwoli im jedynie na wskoczenie na podium.
Więcej nikogo nie widzę.
Bardziej mnie interesi Banik.
Od razu przyznaję, że moje zainteresowanie OE sprowadza się do lektury odpowiednich działów w Piłce Noznej.Mistrzem będzie Lech.Jedynym konkurentem dla Kolejorza będzie Legia.Gdyby nie to, że w ataku mają tylko Paluchowskiego i Chinyamę myślę, że mieliby minimalnie wieksze szanse niż Lech(a może ja po prostu barzdiej lubie Lecha?).Wisła "wyschła", brakuje świeżej krwii, a skład jakim dysponują wg mnie pozwoli im jedynie na wskoczenie na podium. Więcej nikogo nie widzę. Bardziej mnie interesi Banik
25 lutego 2009, 01:02 [cytuj]
jako, że z mojego rodzinnego miasta mam bliżej do Poznania niż do Warszawy obiecuję Ci Marcusie, że na konie sezonu będę świętował mistrzostwo Legii w Poznaniu;d liczę, że mi potowarzyszysz i razem w koszulkach Tottenhamu pijani będziemy śmiać się z koziołków;d ( No i oczywiście kiedy nie będzie w pobliżu żadnych drechów ściągne koszulke Tottenhamu a pod spodem znajdować się będzie koszulka Chinyamy króla strzelców);d
jako, że z mojego rodzinnego miasta mam bliżej do Poznania niż do Warszawy obiecuję Ci Marcusie, że na konie sezonu będę świętował mistrzostwo Legii w Poznaniu;d liczę, że mi potowarzyszysz i razem w koszulkach Tottenhamu pijani będziemy śmiać się z koziołków;d ( No i oczywiście kiedy nie będzie w pobliżu żadnych drechów ściągne koszulke Tottenhamu a pod spodem znajdować się będzie koszulka Chinyamy króla strzelców);d
25 lutego 2009, 16:26 [cytuj]
Jeżeli chcesz to robić w grodzie Przemysława to proponuję daleko idącą drobiazgowość w kwesti ochrony zdrowia. Tobie by jeszcze pewnie odpuszczono, ale mi już raczej nie, także wybacz ale z tego nie skorzystam. Co do ściągania koszulki i Chinyamy w kontekście drechów, to proponowałby to raczej robić na głębokich obrzeżach i powiedzmy o 3:39 w nocy z poniedziałku na wtorek. Mimo to nie dam ci pewności że "przez przypadek" nie znajdzie się jakaś grupa pod wezwaniem. Wiesz zawsze mogą "przechodzić przypadkiem z tragażami", że tak sobie pozwole nawiązać do klasyki. Najbardziej jednak zastanawia mnie skąd w Toruniu fan Legii, zawsze myślałem, że tam raczej docierają chorzowsko-widzewskie macki, no ale skoro Kwidzyn czy Szczecinek do "eLkowe" miasta, a Grudziądz oddany bastion Widzewa, to może się jakaś " nowa świecka tradycja narodziła".

PS. Wiem, że tak łatwo piszesz te słowa, bo w gruncie rzeczy, podświadomie, jakaś niesamowicie mocna, magiczna moc, siła podpowiada ci, że to bardzo, ale to bardzo niemożliwe! Mimo tego jakiś zły duch, każe ci mówić takie sprośności. Dlaczego życzysz tak porządnym ludzią tak źle?? :D
Jeżeli chcesz to robić w grodzie Przemysława to proponuję daleko idącą drobiazgowość w kwesti ochrony zdrowia. Tobie by jeszcze pewnie odpuszczono, ale mi już raczej nie, także wybacz ale z tego nie skorzystam. Co do ściągania koszulki i Chinyamy w kontekście drechów, to proponowałby to raczej robić na głębokich obrzeżach i powiedzmy o 3:39 w nocy z poniedziałku na wtorek. Mimo to nie dam ci pewności że "przez przypadek" nie znajdzie się jakaś grupa pod wezwaniem. Wiesz zawsze mogą "przechodzić przypadkiem z tragażami", że tak sobie pozwole nawiązać do klasyki. Najbardziej jednak zastanawia mnie skąd w Toruniu fan Legii, zawsze myślałem, że tam raczej docierają chorzowsko-widzewskie macki, no ale skoro Kwidzyn czy Szczecinek do "eLkowe" miasta, a Grudziądz oddany bastion Widzewa, to może się jakaś " nowa świecka tradycja narodziła". PS. Wiem, że tak łatwo piszesz te słowa, bo w gruncie rzeczy, podświadomie, jakaś niesamowicie mocna, magiczna moc, siła podpowiada ci, że to bardzo, ale to bardzo niemożliwe! Mimo tego jakiś zły duch, każe ci mówić takie sprośności. Dlaczego życzysz tak porządnym ludzią tak źle?? :D
Kogucie życie!
26 lutego 2009, 16:48 [cytuj]
W Toruniu studiuje, tu ogólnie są za Ruchem i Apator i Elana, ale tak nigdy jakis wielkich nieprzyjemnosci za chodzenie w koszulce Legii nie miałem, ba, nieraz ludzie się przyłączali i Warszawa Warszawa Warszawa śpiewali z nami, ogólnie tu większość to studenci także trudno mówić o jakimś konkretnym fanklubie, poza jak wspomniałem rdzennymi mieszkańcami, którzy śmigają w czapkach i koszulkach Ruchu- ale np. jak pójdziesz do knajpy na mecz i będziesz się cieszył po golu w meczu z Ruchem to tylko machną na Ciebie ręką, powiedzą, ze Legia to stara k. i jest luz, a jak się nawalą to nawet śpiewają razem z Tobą:)
W Toruniu studiuje, tu ogólnie są za Ruchem i Apator i Elana, ale tak nigdy jakis wielkich nieprzyjemnosci za chodzenie w koszulce Legii nie miałem, ba, nieraz ludzie się przyłączali i Warszawa Warszawa Warszawa śpiewali z nami, ogólnie tu większość to studenci także trudno mówić o jakimś konkretnym fanklubie, poza jak wspomniałem rdzennymi mieszkańcami, którzy śmigają w czapkach i koszulkach Ruchu- ale np. jak pójdziesz do knajpy na mecz i będziesz się cieszył po golu w meczu z Ruchem to tylko machną na Ciebie ręką, powiedzą, ze Legia to stara k. i jest luz, a jak się nawalą to nawet śpiewają razem z Tobą:)
27 lutego 2009, 22:56 [cytuj]
Kurde!! szczerze Wam powiem, że jestem dumnym, że jestem kibicem Spurs i, że jestem tutaj zalogowany. Przeczytanie całej dyskusji trochę mi zajęło, ale było to pożyteczne dowiedzieć się paru rzeczy od ludzi z wewnątrz klubów i Waszych opinii. Na innych stronach taka kultura i mądre rozpisywanie się rzadko się trafia itd.
Niestety choć bardzo bym chciał nie mam czasu na udzielanie się na forum (studia, prakty i dodatki!!)
Co do Ekstraklasy. Nie jestem wielkim kibicem żadnej z drużyn. Lubię drużyny, które stawiają na młodych i mają świetnych sympatyków. Dlatego ze zwycięstw Legii, Lecha, Górnika i Ruchu najbardziej się cieszę. Od razu zaznaczam, że animozje kibicowskie mam w d... Nienawidzę ich. I to mnie najbardziej denerwuje w polskiej lidze. W innych krajach: Niemcy, Anglia one też występują, ale tam się za to nie trafia do szpitala, albo czasami nawet do trumny tak jak u nas. Byłem na paru meczach w Niemczech i kibice przeciwnych drużyn siedzą często między sobą i dyskutują, nawet czasami wyśmiewają się, ale wszystko w swoich granicach. U nas to jest paranoja. Czasami jadąc do Katowic na studia muszę specjalnie na wcześniejszy pociąg iść, aby nie zetknąć się z kibicami na dworcu wracającymi z meczu. Raz trochę w majty narobiłem i mi starczy.
Co do polskiej ligi jeszcze. Uważam, że dopingu (licząc tylko ten kulturalnego) nie możemy się wstydzić. Kartoniady, śpiewy, flagi - na wielu stadionach to reguła i jest to fantastyczna reguła. Żal mi Legii. Ich kibice chyba kiedyś byli najlepsi, bo śledzę regularnie mecze. Cieszę się (nie chcąc nikogo obrazić), że kończy się powoli era drużyn typu: Górnik Łęczna,dawny Grodzisk, czy jeszcze dawniej Radomiak. Piłka niestety musi być w większych miastach. Bo piłka jest dla kibiców, a jak się ogląda mecze GKS BOT, czy kiedyś Groclinu to słychać czasami każde przekleństwo zawodników. Doping jest tam tylko przy strzelonych bramkach ulubieńców, albo przy kontrowersjach (choć wtedy jest jedynie głośno). Ogólnie polską piłkę można strawić. Stadiony będą co raz lepsze, a i co raz większy kapitał wkracza w szeregi klubów Ekstraklasy. Pozdro:)
Kurde!! szczerze Wam powiem, że jestem dumnym, że jestem kibicem Spurs i, że jestem tutaj zalogowany. Przeczytanie całej dyskusji trochę mi zajęło, ale było to pożyteczne dowiedzieć się paru rzeczy od ludzi z wewnątrz klubów i Waszych opinii. Na innych stronach taka kultura i mądre rozpisywanie się rzadko się trafia itd. Niestety choć bardzo bym chciał nie mam czasu na udzielanie się na forum (studia, prakty i dodatki!!) Co do Ekstraklasy. Nie jestem wielkim kibicem żadnej z drużyn. Lubię drużyny, które stawiają na młodych i mają świetnych sympatyków. Dlatego ze zwycięstw Legii, Lecha, Górnika i Ruchu najbardziej się cieszę. Od razu zaznaczam, że animozje kibicowskie mam w d... Nienawidzę ich. I to mnie najbardziej denerwuje w polskiej lidze. W innych krajach: Niemcy, Anglia one też występują, ale tam się za to nie trafia do szpitala, albo czasami nawet do trumny tak jak u nas. Byłem na paru meczach w Niemczech i kibice przeciwnych drużyn siedzą często między sobą i dyskutują, nawet czasami wyśmiewają się, ale wszystko w swoich granicach. U nas to jest paranoja. Czasami jadąc do Katowic na studia muszę specjalnie na wcześniejszy pociąg iść, aby nie zetknąć się z kibicami na dworcu wracającymi z meczu. Raz trochę w majty narobiłem i mi starczy. Co do polskiej ligi jeszcze. Uważam, że dopingu (licząc tylko ten kulturalnego) nie możemy się wstydzić. Kartoniady, śpiewy, flagi - na wielu stadionach to reguła i jest to fantastyczna reguła. Żal mi Legii. Ich kibice chyba kiedyś byli najlepsi, bo śledzę regularnie mecze. Cieszę się (nie chcąc nikogo obrazić), że kończy się powoli era drużyn typu: Górnik Łęczna,dawny Grodzisk, czy jeszcze dawniej Radomiak. Piłka niestety musi być w większych miastach. Bo piłka jest dla kibiców, a jak się ogląda mecze GKS BOT, czy kiedyś Groclinu to słychać czasami każde przekleństwo zawodników. Doping jest tam tylko przy strzelonych bramkach ulubieńców, albo przy kontrowersjach (choć wtedy jest jedynie głośno). Ogólnie polską piłkę można strawić. Stadiony będą co raz lepsze, a i co raz większy kapitał wkracza w szeregi klubów Ekstraklasy. Pozdro:)
Come on you Spurs!! // Wir sind der zwölfte Mann und steh'n zu dir - Bayer 04
27 lutego 2009, 23:14 [cytuj]
dzisiaj Legia maks padake zagrała ale punkt zdobyła, w sumie na zwycięstwo nie liczyłem, w ogóle, Polonia ma spore szanse na mistrzostwo, myślałem, że z TOP4(;d) będą najsłabsi, ale nie zdziwię się jak skończą przed Wisłą;] Najzabawniejsze jest to, że Giza obronił więcej strzałów niż Przyrowski;d
dzisiaj Legia maks padake zagrała ale punkt zdobyła, w sumie na zwycięstwo nie liczyłem, w ogóle, Polonia ma spore szanse na mistrzostwo, myślałem, że z TOP4(;d) będą najsłabsi, ale nie zdziwię się jak skończą przed Wisłą;] Najzabawniejsze jest to, że Giza obronił więcej strzałów niż Przyrowski;d
28 lutego 2009, 00:01 [cytuj]
hehe z tym gizą to komentatorzy pojechali nie ma co:D:D Według mnie majstra lech zdobędzie,a druga legia. O 3 miejsce polonia, śląsk i wisła się będą bić. Kolejność nieprzypadkowa - Wisłę czekają po prostu wielkie porządki.
hehe z tym gizą to komentatorzy pojechali nie ma co:D:D Według mnie majstra lech zdobędzie,a druga legia. O 3 miejsce polonia, śląsk i wisła się będą bić. Kolejność nieprzypadkowa - Wisłę czekają po prostu wielkie porządki
Come on you Spurs!! // Wir sind der zwölfte Mann und steh'n zu dir - Bayer 04
28 lutego 2009, 14:37 [cytuj]
Idealnie się rozpoczęło. Po zabawie w Udine, gdzie moze być mało ciekawie w Bełchatowie, tu 2 wspanialem remisy! Teraz bez UEFA, jestem już naprawdę mocno przekonany o mistrzostwie. Aż żal tego nie wykorzystać. Legia jest za słaba, Polonia teraz już musi wygrywać a nie tylko może jak na jesieni. Wisła to na dzień dzisiejszy tylko jakiś dziwny twór, ktory nie wiadomo w ktora stronę zmierza - nie sądzę żeby potrafił utrzymać dłużej jakieś dobre granie. Jak się "Lokomotywa" sama nie wyrzuci to ze spokojem powinna dać radę,. Faktycznie jedynie Legia może trochę krwi napsuć, ale też nie liczyłbym na równą formę przez całą (co ważne KRÓTKĄ) rundę! :rotfl:
Idealnie się rozpoczęło. Po zabawie w Udine, gdzie moze być mało ciekawie w Bełchatowie, tu 2 wspanialem remisy! Teraz bez UEFA, jestem już naprawdę mocno przekonany o mistrzostwie. Aż żal tego nie wykorzystać. Legia jest za słaba, Polonia teraz już musi wygrywać a nie tylko może jak na jesieni. Wisła to na dzień dzisiejszy tylko jakiś dziwny twór, ktory nie wiadomo w ktora stronę zmierza - nie sądzę żeby potrafił utrzymać dłużej jakieś dobre granie. Jak się "Lokomotywa" sama nie wyrzuci to ze spokojem powinna dać radę,. Faktycznie jedynie Legia może trochę krwi napsuć, ale też nie liczyłbym na równą formę przez całą (co ważne KRÓTKĄ) rundę! :rotfl:
Kogucie życie!
2 marca 2009, 17:04 [cytuj]
A ktoś wie co się dzieję z Bronowickim???? Ten z belgradzkiej druzyny, bo kiedys grał całkiem nieźle na boku obrony. Teraz coś o nim cicho. Stracił formę, ma kontuzję??? :bezradny:
A ktoś wie co się dzieję z Bronowickim???? Ten z belgradzkiej druzyny, bo kiedys grał całkiem nieźle na boku obrony. Teraz coś o nim cicho. Stracił formę, ma kontuzję??? :bezradny:
2 marca 2009, 23:38 [cytuj]
miał kontuzje-zerwane więzadło krzyżowe, już chyba się wyleczył, ale i tak prawdopodobnie w tym sezonie w Partizanie nie pogra. W tym sezonie zagrał bodajże w 5 meczach.Z tego co pamiętam była też opcja, że po sezonie będzie wolnym zawodnikiem, ale mogę się mylić;)
miał kontuzje-zerwane więzadło krzyżowe, już chyba się wyleczył, ale i tak prawdopodobnie w tym sezonie w Partizanie nie pogra. W tym sezonie zagrał bodajże w 5 meczach.Z tego co pamiętam była też opcja, że po sezonie będzie wolnym zawodnikiem, ale mogę się mylić;)
3 maja 2009, 14:18 [cytuj]
Licze że Widzew wróci do ekstraklasy i udowodni że jest drużyną której miejsce jest raczej bliżej szczytu tabeli a nie środka czy nawet końca. Mam nadzieje że swoją lepszą strone pokaże Ruch i KSP...

To tyle jesli chodzi o marzenia, a znając życie będzie jak zawsze czyli źle!
Licze że Widzew wróci do ekstraklasy i udowodni że jest drużyną której miejsce jest raczej bliżej szczytu tabeli a nie środka czy nawet końca. Mam nadzieje że swoją lepszą strone pokaże Ruch i KSP... To tyle jesli chodzi o marzenia, a znając życie będzie jak zawsze czyli źle!
|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 57 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się