Forum dyskusyjne
7 maja 2009, 18:17 [cytuj]
i tak pewnie po sezonie odejdzie do jakiegoś zespołu pokroju Anderlechtu czy Hannoveru, tzn. po nastepnym sezonie, bo teraz pewnie tylko Rengifo i Stilić was wychujają;d
i tak pewnie po sezonie odejdzie do jakiegoś zespołu pokroju Anderlechtu czy Hannoveru, tzn. po nastepnym sezonie, bo teraz pewnie tylko Rengifo i Stilić was wychujają;d
7 maja 2009, 19:12 [cytuj]
Stilić dobrze by zrobił, jakby odszedł. Za mocno gwiazdorzy, jak na polską ligę, przynajmniej w moich oczach. Rengifo? Jak już, to do jakiś Xerezów czy innych Tarragon
Stilić dobrze by zrobił, jakby odszedł. Za mocno gwiazdorzy, jak na polską ligę, przynajmniej w moich oczach. Rengifo? Jak już, to do jakiś Xerezów czy innych Tarragon:F
The boys from Tottenham,
The boys from Tottenham,
The boys from White Hart Lane!
8 maja 2009, 09:48 [cytuj]
Błe he he... I Legła Warszawa, oj legła
Co prawda, jeśli chodzi o ligę polską, kibicem jestem tylko gazetowym ale zawsze to miło jak hanysy kopną goroli
Błe he he... I Legła Warszawa, oj legła :rotfl:
Co prawda, jeśli chodzi o ligę polską, kibicem jestem tylko gazetowym ale zawsze to miło jak hanysy kopną goroli:D
8 maja 2009, 14:11 [cytuj]
Qcin z Barcelona i Valencią Legia grała już dobre kilka latemu czyli dość dawno.Ostatnio to co roku odpada z Pucharów po beznadziejnej grze Austrią Wiedeń i FK Moskwa i obie te drużyny miały wtedy ogromne problemy, a o Wilnie już wogóle nie wspominając, trudno żeby mieli łatwiejszych przeciwników, no chyba że Ci chodzi o jakieś Azerskie drużyny czy jakieś podobne w 1 rundach ,ale nie wiem czy teraz przy "rozstawieniu" Legii może ona na nie trafić
Qcin z Barcelona i Valencią Legia grała już dobre kilka latemu czyli dość dawno.Ostatnio to co roku odpada z Pucharów po beznadziejnej grze Austrią Wiedeń i FK Moskwa i obie te drużyny miały wtedy ogromne problemy, a o Wilnie już wogóle nie wspominając, trudno żeby mieli łatwiejszych przeciwników, no chyba że Ci chodzi o jakieś Azerskie drużyny czy jakieś podobne w 1 rundach ,ale nie wiem czy teraz przy "rozstawieniu" Legii może ona na nie trafić
2 września 2009, 15:35 [cytuj]
Czy jest na sali kibic Górniak Zabrze? Bo mnie ciekawi taka jedna kwestia związana z kibicami tego klubu. No bo słyszałem, że kibice tego klubu mają "zgodę" z Banikiem Ostrava. Oraz z praską Slavią? Czy obydwie "zgody" są prawdziwie? Czy istnieją znaczy, bo wydaje mi się to mocno nielogoczne wziąwszy pod uwagę, że Chachary się się nienawidzą z obydwoma gigantami z Pragi. Dziwie by to wyglądało, a poza tym o rzekomej zgodzie zabrzan z chacharami słyszałem tylko z polskich "źródeł" a np wlepki i bazgroły na murach świadczące o przyjaźni miedzy Banikiem a GKS Katowice widziałem na czeskich stronach no i wsamej Ostravie. Ano właśnie, jak wyglądają relacje pomiedzy Górnikiem a Gieksą? Gdyby ktoś mógł rozjaśnić te kwestię to bym był wdzięczny.
Czy jest na sali kibic Górniak Zabrze? Bo mnie ciekawi taka jedna kwestia związana z kibicami tego klubu. No bo słyszałem, że kibice tego klubu mają "zgodę" z Banikiem Ostrava. Oraz z praską Slavią? Czy obydwie "zgody" są prawdziwie? Czy istnieją znaczy, bo wydaje mi się to mocno nielogoczne wziąwszy pod uwagę, że Chachary się się nienawidzą z obydwoma gigantami z Pragi. Dziwie by to wyglądało, a poza tym o rzekomej zgodzie zabrzan z chacharami słyszałem tylko z polskich "źródeł" a np wlepki i bazgroły na murach świadczące o przyjaźni miedzy Banikiem a GKS Katowice widziałem na czeskich stronach no i wsamej Ostravie. Ano właśnie, jak wyglądają relacje pomiedzy Górnikiem a Gieksą? Gdyby ktoś mógł rozjaśnić te kwestię to bym był wdzięczny
2 września 2009, 16:28 [cytuj]
Na hanysach sie nie znam, ale tez mi sie cos obilo o uszy. I powiem ci, ze nie dziw sie zadnym zgodom - Legia ma sztame m.in. z Pogonia i z Zaglebiem Sosnowiec, za to Pogon z Zaglebiem sie, delikatnie mowiac, srednio lubia (patrz zadyma z listopada ubieglego roku w Sosnowcu)...
Na hanysach sie nie znam, ale tez mi sie cos obilo o uszy. I powiem ci, ze nie dziw sie zadnym zgodom - Legia ma sztame m.in. z Pogonia i z Zaglebiem Sosnowiec, za to Pogon z Zaglebiem sie, delikatnie mowiac, srednio lubia (patrz zadyma z listopada ubieglego roku w Sosnowcu)
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
2 września 2009, 16:32 [cytuj]
No chyba w tej kwestii przyznam Aapie xałkowitą rację-no bo ja sobie tego nie wyobrażam. Przyjeżdza Slavia na Banika i co? Część Żaboli wspiera chacharów a część prażan?
No chyba w tej kwestii przyznam Aapie xałkowitą rację-no bo ja sobie tego nie wyobrażam. Przyjeżdza Slavia na Banika i co? Część Żaboli wspiera chacharów a część prażan?:bezradny:
2 września 2009, 16:36 [cytuj]
Gieksa ma sztamę z Górnikiem. Natomiast nigdy w życiu Banik nie ma sztamy z Górnikiem. Słyszałem że podobno Banik tej sztamy nie toleruje bo się już ustawiali z Górnikiem na haje wcześniej. No ale sztama z Gieksą jest już kupę czasu więc przez Górnika napewno się nie rozpadnie.
Gieksa ma sztamę z Górnikiem. Natomiast nigdy w życiu Banik nie ma sztamy z Górnikiem. Słyszałem że podobno Banik tej sztamy nie toleruje bo się już ustawiali z Górnikiem na haje wcześniej. No ale sztama z Gieksą jest już kupę czasu więc przez Górnika napewno się nie rozpadnie
2 września 2009, 20:32 [cytuj]
Sztamę?? Wiem, że kiedyś tam powstał układ na zasadzie tzw tolerancji, takie poszerzone siły, żęby trochę lepiej Ruch pogonić. Kiedyś przynajmniej takie wyjaśnienie składał GieKSiarz, na jakimś forum. A z tymi zgodami to jest, jak jest. Kolejorz ma zgodę z Craxą, ta z Koroną a Korona z nami kosę. Nawet kiedyś takie ładne przedstawienie zrobili - kocioł czerownic w , którym był Lech, Wisłą i Legia. Śmiałem, że doborowe towarszystwo się trafiło

)
Sztamę?? Wiem, że kiedyś tam powstał układ na zasadzie tzw tolerancji, takie poszerzone siły, żęby trochę lepiej Ruch pogonić. Kiedyś przynajmniej takie wyjaśnienie składał GieKSiarz, na jakimś forum. A z tymi zgodami to jest, jak jest. Kolejorz ma zgodę z Craxą, ta z Koroną a Korona z nami kosę. Nawet kiedyś takie ładne przedstawienie zrobili - kocioł czerownic w , którym był Lech, Wisłą i Legia. Śmiałem, że doborowe towarszystwo się trafiło:))
Kogucie życie!
2 września 2009, 23:08 [cytuj]
no to może ja to wyjaśnię z racji tego, że na mecze GieKSy jeżdżę. GieKSa ma sztamę z Górnikiem i Banikiem. Banik nic przeciwko tej sztamie nie ma, tak samo jak nie łączą ich żadne stosunki z KSG. Sztama z FCB jest już 11 albo 12 lat teraz nie wiem dokładnie. Jakie stosunki mają do siebie ekipy Torcy i Chacharów można była zaobserwować na wyjeździe do Szczecina pełen luz.
no to może ja to wyjaśnię z racji tego, że na mecze GieKSy jeżdżę. GieKSa ma sztamę z Górnikiem i Banikiem. Banik nic przeciwko tej sztamie nie ma, tak samo jak nie łączą ich żadne stosunki z KSG. Sztama z FCB jest już 11 albo 12 lat teraz nie wiem dokładnie. Jakie stosunki mają do siebie ekipy Torcy i Chacharów można była zaobserwować na wyjeździe do Szczecina pełen luz
3 września 2009, 15:29 [cytuj]
Nie chce tu nikogo urazic, ale z Gieksa to zawsze kojarzy mi sie najlepsza chyba przyspiewka stadionowa - "Cztery domy, dwie ulice, metropolia Katowice"

Kulturalnie bez bluzgow, a po bandzie

Ale juz tak serio to fajnie bylo z Hanysami zagrac, chyba po raz pierwszy od osmiu lat!
Nie chce tu nikogo urazic, ale z Gieksa to zawsze kojarzy mi sie najlepsza chyba przyspiewka stadionowa - "Cztery domy, dwie ulice, metropolia Katowice":D Kulturalnie bez bluzgow, a po bandzie:D:D:D Ale juz tak serio to fajnie bylo z Hanysami zagrac, chyba po raz pierwszy od osmiu lat!
3 września 2009, 16:11 [cytuj]
ethan64 powiedział/a:
no to może ja to wyjaśnię z racji tego, że na mecze GieKSy jeżdżę. GieKSa ma sztamę z Górnikiem i Banikiem. Banik nic przeciwko tej sztamie nie ma, tak samo jak nie łączą ich żadne stosunki z KSG. Sztama z FCB jest już 11 albo 12 lat teraz nie wiem dokładnie. Jakie stosunki mają do siebie ekipy Torcy i Chacharów można była zaobserwować na wyjeździe do Szczecina pełen luz
No ja właśnie czytałem na jakimś forum gieksiarskim, że Chacharzy wracali z tego meczu w barwach KSG. I tak się zastanawiałem czy się wymienili czy im zarąbali
No i tak jak pisałem-o sztamie/zgodzie/układzie(nie znam się dobrze, nie wiem na ile wymienne są te terminy) KSG z Banikiem słyszałem tylko od Polaków i tylko na polskich stronach. Widać tacy z nich Żabole ( jeśli to obraźliwe określenie to przepraszam ale zdaje mi się, że sami górnicy go używają) jak ze mnie Chachar
No ja właśnie czytałem na jakimś forum gieksiarskim, że Chacharzy wracali z tego meczu w barwach KSG. I tak się zastanawiałem czy się wymienili czy im zarąbali:)
No i tak jak pisałem-o sztamie/zgodzie/układzie(nie znam się dobrze, nie wiem na ile wymienne są te terminy) KSG z Banikiem słyszałem tylko od Polaków i tylko na polskich stronach. Widać tacy z nich Żabole ( jeśli to obraźliwe określenie to przepraszam ale zdaje mi się, że sami górnicy go używają) jak ze mnie Chachar:D
3 września 2009, 16:48 [cytuj]
Sztama i zgoda to mniej wiecej to samo, takie niebo, uklad to taki czysciec czyli ze sie nie lejemy, a kosa to cos okolo piekla
Sztama i zgoda to mniej wiecej to samo, takie niebo, uklad to taki czysciec czyli ze sie nie lejemy, a kosa to cos okolo piekla;)
3 września 2009, 16:58 [cytuj]
widać, że Ginola chodził na religię;p
W tym sezoine polska piłka klubowa sięgnęła dna
widać, że Ginola chodził na religię;p
W tym sezoine polska piłka klubowa sięgnęła dna:(
4 września 2009, 20:36 [cytuj]
Witselowi zmiejszyli kare za faul na Wasilewskim..
http://www.youtube.com/watch?v=NnXs9JT4kVo
a wczesniej tez podobnie faulowal..
Witselowi zmiejszyli kare za faul na Wasilewskim..
http://www.youtube.com/watch?v=NnXs9JT4kVo
a wczesniej tez podobnie faulowal
You'll Never Walk Alone
1 marca 2010, 17:35 [cytuj]
Bogu co boskie, cesarzowi co cesarskie. Muszę Ci oddać Marcus, że Twój Lech zaprezentował się naprawdę świetnie. Tych bramek na 2:0 i 3:0 nie powstydziłaby się nawet Barcelona, chyba każdy zespół świata chciałby trafiać po takich akcjach:
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91668,7610829,18.html
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91668,7610895,18.html
Bogu co boskie, cesarzowi co cesarskie. Muszę Ci oddać Marcus, że Twój Lech zaprezentował się naprawdę świetnie. Tych bramek na 2:0 i 3:0 nie powstydziłaby się nawet Barcelona, chyba każdy zespół świata chciałby trafiać po takich akcjach:
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91668,7610829,18.html
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91668,7610895,18.html
1 marca 2010, 21:46 [cytuj]
A dziękuję (w imieniu KKSu)

Też mi się podobało

Zwłaszcza na takim klepichu, a jednak wychodziło. Jak zawsze po czymś takim , odnawia mi się pytanie : czy Rutkowski chce mistrza?? eeee.....
A dziękuję (w imieniu KKSu) ;) Też mi się podobało :D Zwłaszcza na takim klepichu, a jednak wychodziło. Jak zawsze po czymś takim , odnawia mi się pytanie : czy Rutkowski chce mistrza?? eeee
Kogucie życie!
1 marca 2010, 22:07 [cytuj]
Tak nawiasem mówiąc to nie wiedziałem, że macie kosę także z Polonią. Krótko mówiąc Warszawa dla Pyr spalona
Tak nawiasem mówiąc to nie wiedziałem, że macie kosę także z Polonią. Krótko mówiąc Warszawa dla Pyr spalona;)
1 marca 2010, 22:34 [cytuj]
To raczej jest w ten sposób, że zgoda/układ z jakąkolwiek formą stolicy nie wchodzi w rachubę. Po tym jak Arka rozdarła się z Polonią, nie wiem ile jest w tym prawdy, że przez Lecha, jakby zaostrzyło się bardziej. Chyba, teraz to jest bardziej ich napięcie w naszą stronę. Nie wiem na ile ta wersja zdarzeń jest prawdziwa, ale takie słuchy się przewijały. Z drugiej strony zaciśniają się kontakty z KSC, a tam padła zgoda z Koroną, jak wiadomo też z KSP związni. Trzeba by być w "sztabie', żeby to wszystko rozkminić
To raczej jest w ten sposób, że zgoda/układ z jakąkolwiek formą stolicy nie wchodzi w rachubę. Po tym jak Arka rozdarła się z Polonią, nie wiem ile jest w tym prawdy, że przez Lecha, jakby zaostrzyło się bardziej. Chyba, teraz to jest bardziej ich napięcie w naszą stronę. Nie wiem na ile ta wersja zdarzeń jest prawdziwa, ale takie słuchy się przewijały. Z drugiej strony zaciśniają się kontakty z KSC, a tam padła zgoda z Koroną, jak wiadomo też z KSP związni. Trzeba by być w "sztabie', żeby to wszystko rozkminić
Kogucie życie!
1 marca 2010, 23:10 [cytuj]
Heh a Polonisci krzyczeli jaka szkoda jaka szkoda ze Lech Legii robi loda.Podobno przez to ze Lech dosyc czesto spiewal ITI spier......
Heh a Polonisci krzyczeli jaka szkoda jaka szkoda ze Lech Legii robi loda.Podobno przez to ze Lech dosyc czesto spiewal ITI spier