Forum dyskusyjne
2 marca 2010, 00:35 [cytuj]
No było parę bekowych przyśpiewek, to fakt

W sumie to z tymi zgodami u nas jest bez kitu poje**ne. My mamy na przykład zgodę z Legią, Zagłębie Sosnowiec też ma zgodę z Legią, a między nami jest ostra kosa.
No było parę bekowych przyśpiewek, to fakt;) W sumie to z tymi zgodami u nas jest bez kitu poje**ne. My mamy na przykład zgodę z Legią, Zagłębie Sosnowiec też ma zgodę z Legią, a między nami jest ostra kosa
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
2 marca 2010, 15:01 [cytuj]
Masz racje tylko ze Zaglebie i Pogon tez mieli kiedys zgode.
Masz racje tylko ze Zaglebie i Pogon tez mieli kiedys zgode
2 marca 2010, 16:35 [cytuj]
Nigdy nie mieliśmy zgody z Zagłębiem, przez wiele lat obowiązywał tylko układ o nieagresji wynegocjowany w Warszawie. No ale od półtora roku nie obowiązuje

A szkoda bo ja tam mimo wszystko Zagłębiu kibicuje. Fajnie by było, jakby jedyny duży gorolski klub lał hanysów
Nigdy nie mieliśmy zgody z Zagłębiem, przez wiele lat obowiązywał tylko układ o nieagresji wynegocjowany w Warszawie. No ale od półtora roku nie obowiązuje:blee: A szkoda bo ja tam mimo wszystko Zagłębiu kibicuje. Fajnie by było, jakby jedyny duży gorolski klub lał hanysów;)
9 marca 2010, 23:51 [cytuj]
a czy ktos tu sie cieszy ze w przyszlym sezonie w ekstraklasie zagra moj ukochany Widzew ktory ostatnio spral burakow z łodzkich kanałów ściekowych (w skrocie łks)? beda znowu emocje jak za dawnych czasów kiedy zagramy z legią warszawa, ach sie kurde nie moge doczekac.
a czy ktos tu sie cieszy ze w przyszlym sezonie w ekstraklasie zagra moj ukochany Widzew ktory ostatnio spral burakow z łodzkich kanałów ściekowych (w skrocie łks)? beda znowu emocje jak za dawnych czasów kiedy zagramy z legią warszawa, ach sie kurde nie moge doczekac
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
10 marca 2010, 22:13 [cytuj]
Didier my w Chorzowie się baaaardzo cieszymy bo...jest nas dwóch...................
Didier my w Chorzowie się baaaardzo cieszymy bo...jest nas dwóch...................:brawo:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
13 marca 2010, 15:02 [cytuj]
Didier powiedział/a:
a czy ktos tu sie cieszy ze w przyszlym sezonie w ekstraklasie zagra moj ukochany Widzew ktory ostatnio spral burakow z łodzkich kanałów ściekowych (w skrocie łks)? beda znowu emocje jak za dawnych czasów kiedy zagramy z legią warszawa, ach sie kurde nie moge doczekac
Ja tam był chciał, żeby ŁKS awansował i Widzew

bo to chyba jedyne derby, które są tak elektryzujące w Polsce póki co. Derby stolicy to jakiś żal
Ja tam był chciał, żeby ŁKS awansował i Widzew ;) bo to chyba jedyne derby, które są tak elektryzujące w Polsce póki co. Derby stolicy to jakiś żal :)
Tottenham 'Til I Die
13 marca 2010, 15:55 [cytuj]
TypOks powiedział/a:
Ja tam był chciał, żeby ŁKS awansował i Widzew

bo to chyba jedyne derby, które są tak elektryzujące w Polsce póki co. Derby stolicy to jakiś żal

RANISZ MI SERCE

!!!!!!! Pewnie bezpośrednio nie widziałeś ale zachęcam to zapoznania się z archiwum c+ z sezonów 07/08 i 08/09 i meczy derbowych Ruch vs G***ik. Oprawa, emocje 42 tysiące ludzi na trybunach + długoletnie antagonizmy (prócz idiotycznej, krótkotrwałej "sztamy") które dodawały jeszcze większej dawki adrenaliny przed tym meczem....
RANISZ MI SERCE :zly: !!!!!!! Pewnie bezpośrednio nie widziałeś ale zachęcam to zapoznania się z archiwum c+ z sezonów 07/08 i 08/09 i meczy derbowych Ruch vs G***ik. Oprawa, emocje 42 tysiące ludzi na trybunach + długoletnie antagonizmy (prócz idiotycznej, krótkotrwałej "sztamy") które dodawały jeszcze większej dawki adrenaliny przed tym meczem
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
13 marca 2010, 15:58 [cytuj]
Ruch miał z żabolami sztamę?
Ruch miał z żabolami sztamę?:boisie:
13 marca 2010, 16:32 [cytuj]
md18 powiedział/a:
RANISZ MI SERCE

!!!!!!! Pewnie bezpośrednio nie widziałeś ale zachęcam to zapoznania się z archiwum c+ z sezonów 07/08 i 08/09 i meczy derbowych Ruch vs G***ik. Oprawa, emocje 42 tysiące ludzi na trybunach + długoletnie antagonizmy (prócz idiotycznej, krótkotrwałej "sztamy") które dodawały jeszcze większej dawki adrenaliny przed tym meczem
hehe faktycznie zapomniałem o derbach na Śląsku

rzeczywiście robi to zajebiste wrażenie, a kto wie może kiedyś się przejadę zobaczyć na żywo
hehe faktycznie zapomniałem o derbach na Śląsku :) rzeczywiście robi to zajebiste wrażenie, a kto wie może kiedyś się przejadę zobaczyć na żywo :)
Tottenham 'Til I Die
13 marca 2010, 17:19 [cytuj]
Ja tam zawsze wolałem ŁKS niż Wdzydzew Łuć

. Ale derby to w zasadzie by się zawsze przydały. Nie zgodzę się , że tylko tam. A Kraków (w moim przypadku raczej Cracov

) ? A trójmiasto? No na Górnym też ciekawie bywa, zwłaszcza jak się Polonia odrodziła. Jeszcze Gieksiarzy i Górników podokładać i prawie co kolejka było by ciekawie.
Ja tam zawsze wolałem ŁKS niż Wdzydzew Łuć :F. Ale derby to w zasadzie by się zawsze przydały. Nie zgodzę się , że tylko tam. A Kraków (w moim przypadku raczej Cracov ;) ) ? A trójmiasto? No na Górnym też ciekawie bywa, zwłaszcza jak się Polonia odrodziła. Jeszcze Gieksiarzy i Górników podokładać i prawie co kolejka było by ciekawie
Kogucie życie!
13 marca 2010, 17:40 [cytuj]
co do derbów w Krakowie to często mam mieszane uczucia bo różnie tam bywa

a co do trójmiasta to w ogóle nie mam skojarzeń

jakoś nie zapadają w moją pamięć

oglądałem ostatnio właśnie w TV Śląski klasyk i atmosfera na trybunach była super
co do derbów w Krakowie to często mam mieszane uczucia bo różnie tam bywa :) a co do trójmiasta to w ogóle nie mam skojarzeń :bezradny: jakoś nie zapadają w moją pamięć :) oglądałem ostatnio właśnie w TV Śląski klasyk i atmosfera na trybunach była super :)
Tottenham 'Til I Die
13 marca 2010, 19:11 [cytuj]
No w Krakowie sytuacja jest często chora. Jak widać mimo ciągłych zakazów, nic nie dają. Nie zmienia to faktu, że jednak i Wisła i Cracovia kibiców mają dużo. Podobnie jest w Gdańsku czy Gdyni. To ,że nie masz w pamięci to raczej kwestia organizacyjna, bo zaplecze jak i możliwości są potężne. W Wawie raczej można o czymś takim pomarzyć na dzień dzisiejszy.
No w Krakowie sytuacja jest często chora. Jak widać mimo ciągłych zakazów, nic nie dają. Nie zmienia to faktu, że jednak i Wisła i Cracovia kibiców mają dużo. Podobnie jest w Gdańsku czy Gdyni. To ,że nie masz w pamięci to raczej kwestia organizacyjna, bo zaplecze jak i możliwości są potężne. W Wawie raczej można o czymś takim pomarzyć na dzień dzisiejszy
Kogucie życie!
13 marca 2010, 19:36 [cytuj]
Marcin jak to dobrze że młodzi ludzie jak Ty już tego nie pamiętają he he he. O tym chcemy zapomnieć i niech gej-ksiarze z żabolami organizuja sobie teraz gej party

. Ale tak na prawdę też już byśmy chcieli derby tyle tylko...że za jakieś dwa lata żeby troszke jeszcze utrzeć szczewą noska. Ale derby np. ze wspomnianą sa mega fajne bo wielkiej przyjazni nie ma ale od momentu jak Ruch udostępnił im stadion żeby wymogi licencyjne spełniali po wejściu do ligi to taki mały pakcik o nieagresji jest. No i są goscinni bo sektor maja bodaj na 1000 chłopa a ostatnio było nas 2000 tysie
Marcin jak to dobrze że młodzi ludzie jak Ty już tego nie pamiętają he he he. O tym chcemy zapomnieć i niech gej-ksiarze z żabolami organizuja sobie teraz gej party;| . Ale tak na prawdę też już byśmy chcieli derby tyle tylko...że za jakieś dwa lata żeby troszke jeszcze utrzeć szczewą noska. Ale derby np. ze wspomnianą sa mega fajne bo wielkiej przyjazni nie ma ale od momentu jak Ruch udostępnił im stadion żeby wymogi licencyjne spełniali po wejściu do ligi to taki mały pakcik o nieagresji jest. No i są goscinni bo sektor maja bodaj na 1000 chłopa a ostatnio było nas 2000 tysie
13 marca 2010, 19:39 [cytuj]
Wspomnianą Polonią Bytom oczywiście
Wspomnianą Polonią Bytom oczywiście
13 marca 2010, 20:49 [cytuj]
Polonia Bytom wygrywa z Legią i jak Lech nie wykorzysta teraz szansy na to nie wiem kiedy. Lepszej okazji chyba nie będą mieć, chociaż jak Wisła i Legia tak zgodnie będą tracić punkty to kto wie
Polonia Bytom wygrywa z Legią i jak Lech nie wykorzysta teraz szansy na to nie wiem kiedy. Lepszej okazji chyba nie będą mieć, chociaż jak Wisła i Legia tak zgodnie będą tracić punkty to kto wie:)
Tottenham 'Til I Die
14 marca 2010, 21:39 [cytuj]
kolego md18 trzymaj poziom, bo ja też mogę Cię nazwać śmier..... . Co do Śląskiego Klasyku mecz średni zabawa na meczu przednia. Angoel mogą żałować, że u nich na meczach nie dzieją się takie rzeczy, na tym chyba ma polegać kibicowanie własnej drużynie. Śpiew i zabawa na całego
kolego md18 trzymaj poziom, bo ja też mogę Cię nazwać śmier..... . Co do Śląskiego Klasyku mecz średni zabawa na meczu przednia. Angoel mogą żałować, że u nich na meczach nie dzieją się takie rzeczy, na tym chyba ma polegać kibicowanie własnej drużynie. Śpiew i zabawa na całego
15 marca 2010, 08:31 [cytuj]
Eeee tam nazywaj. Spływa to po mnie jak po kaczce
Eeee tam nazywaj. Spływa to po mnie jak po kaczce:rotfl:
15 marca 2010, 17:51 [cytuj]
Myśle że co niektórzy wypowiadają sie o polskiej piłce zbyt krytycznie , jak na te środki którymi dysponują polskie kluby to nasza liga nie wygląda najgorzej.Na mecze polskiej ekstraklasy chodze już ponad dziesięć lat i musze przyznać że poziom ligi stopniowo wzrasta i coraz ciekawsi gracze przyjeżdżają by grać w naszej lidze przykład Semir Stilić , Janek Mucha , Siergiej Kriviec , Andraż Kirm , Carlo Costly , ta ostatnia czwórka powoływana jest regularnie na mecze reprezentacji swoich krajów .Dawniej te zaciągi z zagranicy wyglądały bardzo słabo i przeważnie ci zawodnicy nie prezentowali nawet poziomu naszej obecnej 1czy nawet 2 ligi , zarobki zawodników też uległy znacznej poprawie i nawet u nas można sporo na grze w piłke zarobić.Jestem optymistą i myśle że wszystko za kilka lat będzie wyglądało jeszcze lepiej
Myśle że co niektórzy wypowiadają sie o polskiej piłce zbyt krytycznie , jak na te środki którymi dysponują polskie kluby to nasza liga nie wygląda najgorzej.Na mecze polskiej ekstraklasy chodze już ponad dziesięć lat i musze przyznać że poziom ligi stopniowo wzrasta i coraz ciekawsi gracze przyjeżdżają by grać w naszej lidze przykład Semir Stilić , Janek Mucha , Siergiej Kriviec , Andraż Kirm , Carlo Costly , ta ostatnia czwórka powoływana jest regularnie na mecze reprezentacji swoich krajów .Dawniej te zaciągi z zagranicy wyglądały bardzo słabo i przeważnie ci zawodnicy nie prezentowali nawet poziomu naszej obecnej 1czy nawet 2 ligi , zarobki zawodników też uległy znacznej poprawie i nawet u nas można sporo na grze w piłke zarobić.Jestem optymistą i myśle że wszystko za kilka lat będzie wyglądało jeszcze lepiej
15 marca 2010, 19:20 [cytuj]
Costly już nie gra w Ekstraklasie
Costly już nie gra w Ekstraklasie;P
15 marca 2010, 19:27 [cytuj]
Pomijając fakt, że tak długo jak będziemy odpadać z różnymi "śmiesznymi" ekipami to cała ta teoria leży IMO
md18 powiedział/a:
Marcin jak to dobrze że młodzi ludzie jak Ty już tego nie pamiętają he he he. O tym chcemy zapomnieć i niech gej-ksiarze z żabolami organizuja sobie teraz gej party

.
A kto wie, może i pamiętają, ja po prostu nie jestem zorientowany. Ale zaciekawiło mnie to. Mozesz coś więcej o tym napisać? Kiedy to było, po co i w ogóle. Byłbym wdzięczny.
A kto wie, może i pamiętają, ja po prostu nie jestem zorientowany. Ale zaciekawiło mnie to. Mozesz coś więcej o tym napisać? Kiedy to było, po co i w ogóle. Byłbym wdzięczny