Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  7  8  9  10  11    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Piłka nożna » Polska piłka....
22 marca 2010, 23:40 [cytuj]
przy okazji polskiej piłki... poprzedni weekend jako jeden z nielicznych spędziłem tak ze moglem spokojnie ogladac sobie tv dzieki czemu nie ominely mnie mecze naszej ekstraklasy. Moja skromną uwagę przykuły dwie sytuacje:
1. Pan Piłkarz Gwiazda Kurwa Mgławicy Andromedy Zarabiająca Powyżej 50 Tysięcy Złotych Miesięcznie Maciej Iwański i jego kocie ruchy na boisku http://www.weszlo.com/news/4708 . Panie Białas, Panie Miklas, weźcie panowie wypieprzcie tego palanta jeśli dla was Legia Warszawa coś znaczy. I wy temu człowiekowi wypłacacie wynagrodzenie? Normalny pracodawca to wyrzuca takiego pracownika po prostu z pracy. Co to w ogóle kurwa jest? nie lubie Legii i nigdy nie lubiłem, ale uważam że w tym zespole powinni grać zawodnicy którzy po prostu umieją grać w piłkę. Takich zawodników dobrze określił kiedyś Alan Shearer przy okazji obejrzenia w akcji innego wymiatacza Mariusza Jopa: Sunday League. Jednym słowem: brak mi słów.

Druga akcja http://www.weszlo.com/news/4699 , to zachowanie innej super gwiazdy Łukasza Trałki z Polonii Warszawa (nastepna ekipa godna League 2) przy golu Micjanskiego (nie wiem jak sie pisze to nazwisko) w meczu z Zagłębiem Lubin. Obejrzcie to sobie i życze wam dlugiego brechtania aż do łez z tego za przeproszeniem piłkarza. Nie, takiego człowieka dobrze określił Andrzej Wiśniewski w tym oto linku http://www.youtube.com/watch?v=o_sVLU09j8U , w 3:00 za nazwisko Szeremeta wstawcie sobie Trałkę. Panie Wojciechowski, nie Bakero zwalniaj tylko takich piłkarskich frajerów (słowa Wiśniewskiego) jak Trałkę. I to za darmo, to 10-ligowego Izolatora Boguchwała.
przy okazji polskiej piłki... poprzedni weekend jako jeden z nielicznych spędziłem tak ze moglem spokojnie ogladac sobie tv dzieki czemu nie ominely mnie mecze naszej ekstraklasy. Moja skromną uwagę przykuły dwie sytuacje: 1. Pan Piłkarz Gwiazda Kurwa Mgławicy Andromedy Zarabiająca Powyżej 50 Tysięcy Złotych Miesięcznie Maciej Iwański i jego kocie ruchy na boisku: http://www.weszlo.com/news/4708 . Panie Białas, Panie Miklas, weźcie panowie wypieprzcie tego palanta jeśli dla was Legia Warszawa coś znaczy. I wy temu człowiekowi wypłacacie wynagrodzenie? Normalny pracodawca to wyrzuca takiego pracownika po prostu z pracy. Co to w ogóle kurwa jest? nie lubie Legii i nigdy nie lubiłem, ale uważam że w tym zespole powinni grać zawodnicy którzy po prostu umieją grać w piłkę. Takich zawodników dobrze określił kiedyś Alan Shearer przy okazji obejrzenia w akcji innego wymiatacza Mariusza Jopa: Sunday League. Jednym słowem: brak mi słów. Druga akcja, http://www.weszlo.com/news/4699 , to zachowanie innej super gwiazdy Łukasza Trałki z Polonii Warszawa (nastepna ekipa godna League 2) przy golu Micjanskiego (nie wiem jak sie pisze to nazwisko) w meczu z Zagłębiem Lubin. Obejrzcie to sobie i życze wam dlugiego brechtania aż do łez z tego za przeproszeniem piłkarza. Nie, takiego człowieka dobrze określił Andrzej Wiśniewski w tym oto linku: http://www.youtube.com/watch?v=o_sVLU09j8U , w 3:00 za nazwisko Szeremeta wstawcie sobie Trałkę. Panie Wojciechowski, nie Bakero zwalniaj tylko takich piłkarskich frajerów (słowa Wiśniewskiego) jak Trałkę. I to za darmo, to 10-ligowego Izolatora Boguchwała
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
23 marca 2010, 01:02 [cytuj]
taa masz rację :)
taa masz rację :)
Tottenham 'Til I Die
23 marca 2010, 15:58 [cytuj]
Ale Ty Didier ignorant jesteś;) Przecież te "kocie ruchy" Ajwena to była wina źle napompowanych piłek! Zresztą, w ogóle to wina chuligańskich wybryków chuliganów:D
Ale Ty Didier ignorant jesteś;) Przecież te "kocie ruchy" Ajwena to była wina źle napompowanych piłek! Zresztą, w ogóle to wina chuligańskich wybryków chuliganów:D
23 marca 2010, 20:08 [cytuj]
Legia odpadła z pucharu polski. Ciąg dalszy farsy pod tytułem Legia Warszawa!;P
Legia odpadła z pucharu polski. Ciąg dalszy farsy pod tytułem Legia Warszawa!;P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
23 marca 2010, 20:48 [cytuj]
Ale ładnie grzelak pozdrowił żylete:D Ja juz nie wiem czy to kibice czy czasem nie piłkarze skanduja słynna przyspiewkę "iti s********aj". Bo tak na prawdę to stają w wyścigu kto bardziej zniecheci Waltera do inwestowania :wysmiewacz: Ale jak dla mnie ok. Dzieki temu że piłkarzykom się nie chce RUCH gra dalej :cwaniak:
Ale ładnie grzelak pozdrowił żylete:D Ja juz nie wiem czy to kibice czy czasem nie piłkarze skanduja słynna przyspiewkę "iti s********aj". Bo tak na prawdę to stają w wyścigu kto bardziej zniecheci Waltera do inwestowania :wysmiewacz: Ale jak dla mnie ok. Dzieki temu że piłkarzykom się nie chce RUCH gra dalej :cwaniak:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
23 marca 2010, 23:37 [cytuj]
a widzieliście gesty Kozakiewicza, które chyba dwa razy w trybuny posłał Iwański?? :D:D:D
a widzieliście gesty Kozakiewicza, które chyba dwa razy w trybuny posłał Iwański?? :D:D:D
Tottenham 'Til I Die
25 marca 2010, 19:19 [cytuj]
Widziałem w liga+ extra to co robił Iwański w meczu ze Śląskiem rzeczywiście piłkarze sląska rozgrywali piłke ile chcieli a on stosował presing jak na meczu emeryci kontra renciści.Śmiechu warte że piłkarz ocierający sie o kadre gra na tak niskim poziomie , postawe całej legii można skwitować tylko :blee:
Widziałem w liga+ extra to co robił Iwański w meczu ze Śląskiem rzeczywiście piłkarze sląska rozgrywali piłke ile chcieli a on stosował presing jak na meczu emeryci kontra renciści.Śmiechu warte że piłkarz ocierający sie o kadre gra na tak niskim poziomie , postawe całej legii można skwitować tylko :blee:
25 marca 2010, 19:24 [cytuj]
Iwański w akcji :D:D
http://www.youtube.com/watch?v=-v58LPdV8wY&feature=player_embedded
Iwański w akcji :D:D http://www.youtube.com/watch?v=-v58LPdV8wY&feature=player_embedded
Tottenham 'Til I Die
25 marca 2010, 22:56 [cytuj]
A teraz Ruch zagra z Portowcami co jest lepszym rozwiązaniem niż Lechia, ale i tak pewnie z nimi trzeba sie bedzie zmierzyć w finale :)
W koncu jakiś sukces, i moze w koncu uda sie przerwać dominacje 3 klubów w Polsce :D Moze to znak ze bedzie lepiej?
btw. Pogon spadła z 2 miejsca na rzecz jakiego łks-u, wiec to tez dobry znak ::cwaniak::D
A teraz Ruch zagra z Portowcami co jest lepszym rozwiązaniem niż Lechia, ale i tak pewnie z nimi trzeba sie bedzie zmierzyć w finale :) W koncu jakiś sukces, i moze w koncu uda sie przerwać dominacje 3 klubów w Polsce :D Moze to znak ze bedzie lepiej? btw. Pogon spadła z 2 miejsca na rzecz jakiego łks-u, wiec to tez dobry znak ::cwaniak::D
26 marca 2010, 07:48 [cytuj]
Oooo tak. Lechia jest teraz w gazie, gra Jagielloni też jest przyjemna dla oka i skuteczna ( super mecz z Lechem zagrali mimo porażki) wiec pogon to dla Ruchu było najlepsze rozwiązanie. Mam nadzieje że przejda portowców i 3 maja inwazja na Bydgoszcz :cwaniak:
Oooo tak. Lechia jest teraz w gazie, gra Jagielloni też jest przyjemna dla oka i skuteczna ( super mecz z Lechem zagrali mimo porażki) wiec pogon to dla Ruchu było najlepsze rozwiązanie. Mam nadzieje że przejda portowców i 3 maja inwazja na Bydgoszcz :cwaniak:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
26 marca 2010, 15:48 [cytuj]
md18 powiedział/a:
Mam nadzieje że przejda portowców i 3 maja inwazja na Bydgoszcz :cwaniak:

Takie same nadzieje miały już z ekstraklasowych drużyn Polonia Warszawa i Piast Gliwice. Okazały się być płonne...
Takie same nadzieje miały już z ekstraklasowych drużyn Polonia Warszawa i Piast Gliwice. Okazały się być płonne
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
26 marca 2010, 16:15 [cytuj]
Zwróć uwagę jak w lidze stoją te drużyny a jak Ruch...
Zwróć uwagę jak w lidze stoją te drużyny a jak Ruch
26 marca 2010, 17:05 [cytuj]
Ginola słusznie podkresliłeś że mam nadzieje, bo skóry na niedzwiedziu jeszcze nie dziele. Faktem jest, że miałem równiez nadzieje, że Korona przejdzie Jage i to na nich trafimy w półfinale.
To co mnie w przypadku Pogoni martwi to....historia Ruchu kiedy mogłem byc na Konwiktorskiej bezpośrednim świadkiem meczu w finale PP 96r. kiedy jako drugoligowiec wyeliminowaliśmy m.in Legie:hejka: . Tacy pewni awansu 2-ligowcy koniecznie chca w tych meczach udowdnic, że miejsce w elicie im się należy, no i mają doskonałe przetarcie przed następnym sezonem (w ekstraklasie ?) Tak czy inaczej dzięki za wsparcie Marcin bo myślałem że w ocenie umiejetności Niebieskich po prostu juz nie potrafie być obiektywny :rotfl:
Ginola słusznie podkresliłeś że mam nadzieje, bo skóry na niedzwiedziu jeszcze nie dziele. Faktem jest, że miałem równiez nadzieje, że Korona przejdzie Jage i to na nich trafimy w półfinale. To co mnie w przypadku Pogoni martwi to....historia Ruchu kiedy mogłem byc na Konwiktorskiej bezpośrednim świadkiem meczu w finale PP 96r. kiedy jako drugoligowiec wyeliminowaliśmy m.in Legie:hejka: . Tacy pewni awansu 2-ligowcy koniecznie chca w tych meczach udowdnic, że miejsce w elicie im się należy, no i mają doskonałe przetarcie przed następnym sezonem (w ekstraklasie ?) Tak czy inaczej dzięki za wsparcie Marcin bo myślałem że w ocenie umiejetności Niebieskich po prostu juz nie potrafie być obiektywny :rotfl:
27 marca 2010, 00:06 [cytuj]
niestety Korony nie ma w półfinale :(:(:(:(
niestety Korony nie ma w półfinale :(:(:(:(
Tottenham 'Til I Die
27 marca 2010, 10:45 [cytuj]
a Micanski (który wyrasta na mojego nowego bochatera) znowu strzela i to jak:brawo: Czemu się Ja tak nie bawię w Polsce:mysli:
a Micanski (który wyrasta na mojego nowego bochatera) znowu strzela i to jak:brawo: Czemu się Ja tak nie bawię w Polsce:mysli:
I need a get. What!? Without a get I'm an aguna! You're what!?!?
28 marca 2010, 11:39 [cytuj]
Właśnie oglądam Cafe Futbol. Gościem jest Wojciechowski, wlasciciel bleh Polonii Warszawa (gdyby nie wykup akcji Grodziska to do dzisiaj to drewno z Konwiktorskiej by szeleściło korą w 1 lidze), wlasnie przytoczyl slowa swojego doradcy Slota przy okazji rozmowy o Czibambie z Arki Gdynia: liga holenderska jest ciut lepsza od ligii polskiej. Jaki doradca takie miejsce w ekstraklasie. No i oczywiscie tacy piłkarze,a zwłaszcza Trałka który na leząco podziwia Micanskiego w akcji. W Ajaxie lub PSV wylegiwanie się jest czymś normalnym. Podobnie jak pressing Iwańskiego lub też jego 4kg nadwaga (chociaż w meczu z Lechią brzuch Maciusia jest podejrzanie płaski...).
PS. Niech ktoś wykupi Mierzejewskiego z Polonii W. To zbyt dobry piłkarz jak na ten klub.
Właśnie oglądam Cafe Futbol. Gościem jest Wojciechowski, wlasciciel bleh Polonii Warszawa (gdyby nie wykup akcji Grodziska to do dzisiaj to drewno z Konwiktorskiej by szeleściło korą w 1 lidze), wlasnie przytoczyl slowa swojego doradcy Slota przy okazji rozmowy o Czibambie z Arki Gdynia: liga holenderska jest ciut lepsza od ligii polskiej. Jaki doradca takie miejsce w ekstraklasie. No i oczywiscie tacy piłkarze,a zwłaszcza Trałka który na leząco podziwia Micanskiego w akcji. W Ajaxie lub PSV wylegiwanie się jest czymś normalnym. Podobnie jak pressing Iwańskiego lub też jego 4kg nadwaga (chociaż w meczu z Lechią brzuch Maciusia jest podejrzanie płaski...). PS. Niech ktoś wykupi Mierzejewskiego z Polonii W. To zbyt dobry piłkarz jak na ten klub
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
28 marca 2010, 14:08 [cytuj]
Wojciechowski jak się wycofa to Polonia pójdzie z torbami, bo jak taki Cortes zarabia 100tys miesięcznie to ja nie wiem jak oni to sobie wyobrażają. Swoją drogą, nieźle przepłacony koleś.
Wojciechowski jak się wycofa to Polonia pójdzie z torbami, bo jak taki Cortes zarabia 100tys miesięcznie to ja nie wiem jak oni to sobie wyobrażają. Swoją drogą, nieźle przepłacony koleś
Tottenham 'Til I Die
28 marca 2010, 15:12 [cytuj]
Lubię takie ocenianie zawodników po jednym, trzech a nawet i dziesięciu meczach. Weszło, Zczuba, Stec etc. się z Iwańskiego pośmiali, ale już jak zagrał zajebisty mecz w Gdańsku, gdzie latał po całym boisku od 1. do 90. minuty, to nie raczą o tym wspomnieć. Nie to żebym go lubił, jest wręcz przeciwnie.
W ogóle to czasem śmieszy mnie podejście do tematu. Wyborcza za mecz z Lechią dała Rybusowi 3 w skali do 6 - kolesiowi, który zdobył bramkę uznaną i drugą z minimalnego spalonego. Iwański, moim zdaniem najlepszy na boisku, także 3. Grzelak, który co prawda zmarnował sam na sam miał kilka strat, ale generalnie dobrze przetrzymywał piłkę i walczył z obrońcami Lechii 1!!! Cała legia średnia ocen 2,8!!!!!!!!!!!! Po meczu, w którym zaliczyli taki come back i w którym grali naprawdę bardzo fajnie. Jakby strzelili jeszcze trzy gole, to Lechia nie mogłaby płakać. I jeszcze komentarz, że "przez pierwsze 30 minut Legia nie istniała". Jakoś nikt nie zauważa, że straciła dwa szybkie gole, bo poszła do przodu! Ale nie, gadam z Kubą Dybalskim (zresztą bardzo spoko kolesiem) i się go pytam "Po co piszesz takie bzdury, skoro niby tej Legii kibicujesz?" "No bo grała słabo i taka jest prawda". Kto widział mecz ten chyba wie, że słabo to ona zagrała co najwyżej w przypadku, jeśli stosujemy do niej skalę Barcy. Ale właśnie to dziennikarze warszawscy robią i słusznie Białas im o tym napomknął.
Lubię takie ocenianie zawodników po jednym, trzech a nawet i dziesięciu meczach. Weszło, Zczuba, Stec etc. się z Iwańskiego pośmiali, ale już jak zagrał zajebisty mecz w Gdańsku, gdzie latał po całym boisku od 1. do 90. minuty, to nie raczą o tym wspomnieć. Nie to żebym go lubił, jest wręcz przeciwnie. W ogóle to czasem śmieszy mnie podejście do tematu. Wyborcza za mecz z Lechią dała Rybusowi 3 w skali do 6 - kolesiowi, który zdobył bramkę uznaną i drugą z minimalnego spalonego. Iwański, moim zdaniem najlepszy na boisku, także 3. Grzelak, który co prawda zmarnował sam na sam miał kilka strat, ale generalnie dobrze przetrzymywał piłkę i walczył z obrońcami Lechii 1!!! Cała legia średnia ocen 2,8!!!!!!!!!!!! Po meczu, w którym zaliczyli taki come back i w którym grali naprawdę bardzo fajnie. Jakby strzelili jeszcze trzy gole, to Lechia nie mogłaby płakać. I jeszcze komentarz, że "przez pierwsze 30 minut Legia nie istniała". Jakoś nikt nie zauważa, że straciła dwa szybkie gole, bo poszła do przodu! Ale nie, gadam z Kubą Dybalskim (zresztą bardzo spoko kolesiem) i się go pytam "Po co piszesz takie bzdury, skoro niby tej Legii kibicujesz?" "No bo grała słabo i taka jest prawda". Kto widział mecz ten chyba wie, że słabo to ona zagrała co najwyżej w przypadku, jeśli stosujemy do niej skalę Barcy. Ale właśnie to dziennikarze warszawscy robią i słusznie Białas im o tym napomknął
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
28 marca 2010, 17:50 [cytuj]
Równiez nie przepadam za Iwanskim. M.in dlatego bo ma potencjał bycia grajkiem dużego formatu a z przyczyn niezrozumiałych osiadł na laurach, tak jakby angaż i pensja w legii były dla niego szczytem marzeń. Ale faktem jest że we wczorajszym meczu (czyżby skomasoawne ataki na jego osobe to sprawiły) zagrał super mecz a w szczególnosci zapadło mi w pamięc jego zagranie zewnetrzną częścia stopy do grzelaka z pierwszek piłki.
Ale i tak najwazniejsze wczoraj było zwyciestwo na suchych stawach Niebieskich:rotfl:
Równiez nie przepadam za Iwanskim. M.in dlatego bo ma potencjał bycia grajkiem dużego formatu a z przyczyn niezrozumiałych osiadł na laurach, tak jakby angaż i pensja w legii były dla niego szczytem marzeń. Ale faktem jest że we wczorajszym meczu (czyżby skomasoawne ataki na jego osobe to sprawiły) zagrał super mecz a w szczególnosci zapadło mi w pamięc jego zagranie zewnetrzną częścia stopy do grzelaka z pierwszek piłki. Ale i tak najwazniejsze wczoraj było zwyciestwo na suchych stawach Niebieskich:rotfl:
|<  <<  <  7  8  9  10  11    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 27 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się