Spursmania.org

Forum · Hyde Park

Fantasy Premier League 2018/19

12 wpisów · 8495 odsłon

niacin@op.pl

31 lipca 2018, 21:16

Zapraszam do moich lig fantasy - "Koguty & Armaty', oto kody,
klasyczna: 112396-269813 i head-to-head: 112396-92624. Tak będą też kibice Kanonierów ;)

niacin@op.pl

3 sierpnia 2018, 11:59

liga Spursmanii jest i działa, administrator już ją odpalił i automatycznie dodał wszystkich, którzy grali w niej w ubiegłym sezonie, niestety kodu nie znam, przypuszczam, że kod pojawi się wkrótce na forum, trzymaj rękę na pulsie ;)

varba

3 sierpnia 2018, 16:41

Marcin napisał(a):
A liga Spursmanii?
Wiadomości na podcascie, Snajper się wypowiadał, na temat nagród i FPL. Jak są jeszcze jakieś zapytanie to pod artykułem podcastu piszcie, na pewno poruszymy ten temat

snajper

3 sierpnia 2018, 17:13

varba napisał(a):
Wiadomości na podcascie, Snajper się wypowiadał, na temat nagród i FPL. Jak są jeszcze jakieś zapytanie to pod artykułem podcastu piszcie, na pewno poruszymy ten temat

Jutro dodam info na stronie :luzik:

Marcin

3 sierpnia 2018, 19:05

varba napisał(a):

Miałem w planach słuchać podcasta w autobusie z pracy ale ostatnio zbijam bąki na urlopie więc mi umknęło:skromny:

snajper

5 sierpnia 2018, 14:46

Trzeba na nowo zakładać ligę? Wpisywałem numer zeszłorocznej ligi i nie śmiga... :krzyk:

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła