Forum dyskusyjne
17 lutego 2010, 14:09 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
może to kwota w koronach czeskich? Bo waluty nie podali

w eurogąbkach
w eurogąbkach
www.facebook.com/OgienOdSkaja
17 lutego 2010, 14:34 [cytuj]
Hiddink podpisał kontrakt z reprą Turcji.
Hiddink podpisał kontrakt z reprą Turcji
Come On You Spurs !
17 lutego 2010, 15:02 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
w eurogąbkach
15 mln chorwackiej waluty daje 1,78 mln funtów lub 2,05 mln Euro.
:rotfl:
15 mln chorwackiej waluty daje 1,78 mln funtów lub 2,05 mln Euro
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
17 lutego 2010, 23:00 [cytuj]
http://todayfoot.com/Football/Video-champions-leaguefc-porto-vs-arsenal-1945-16022010/
Fabiański samobój (wypowiadał się kilka dni temu, że powinien grać w pierwszym składzie, bo podobno nie odstępuje Almuni) i gol judasza. Śmieszne bramki
http://todayfoot.com/Football/Video-champions-leaguefc-porto-vs-arsenal-1945-16022010/
Fabiański samobój (wypowiadał się kilka dni temu, że powinien grać w pierwszym składzie, bo podobno nie odstępuje Almuni) i gol judasza. Śmieszne bramki ;)
18 lutego 2010, 05:48 [cytuj]
No Fabiański zachował się jak kretyn, pierwszą bramkę można by mu wybaczyć bo błędy się zgadzają, ale druga to debilizm, co on zapomniał że nie można łapać podań od obrońcy!? Sol też nie powinien mu podawać. Czuję że nie zobaczymy już Fabiańskiego w bramce do końca sezonu!
No Fabiański zachował się jak kretyn, pierwszą bramkę można by mu wybaczyć bo błędy się zgadzają, ale druga to debilizm, co on zapomniał że nie można łapać podań od obrońcy!? Sol też nie powinien mu podawać. Czuję że nie zobaczymy już Fabiańskiego w bramce do końca sezonu!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
18 lutego 2010, 05:51 [cytuj]
zdarzają a nie zgadzają- miało być ale jestem po alko więc mi też się błędy zdarzają
zdarzają a nie zgadzają- miało być ale jestem po alko więc mi też się błędy zdarzają:P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
18 lutego 2010, 12:34 [cytuj]
No tak, to co pokazał Fabiański to tragedia. Najpierw szkolny błąd w ustawieniu się później już nie pomyślał w ogóle. Nie dość, że złapał tę piłkę (to możnaby jeszcze wybaczyć jakoś, może nie zauważył, że judasz podał piłkę) a później ją frajersko oddał zamiast poczekać aż się drużyna cofnie. Zresztą wszystkie anale sfrajerzyły w tej sytuacji. Wrócił tylko Vermealen i to tylko po to aby się powykłócać

Ale tak generalnie to fajny ten mecz był. Ten cały Varela momentami ośmieszał obrońców, Hulk też był groźny a w rewanżu, jak już nabierze formy po długiej pauzie liczę na to, że ośmieszy judasza totalenie. Swoją drogą judasz to tez się popisał. Ciężki, wolny. A najlepsze, że już chyba ostatecznie padł mit o grającym wyjątkową, piękną, nieosiągalną dla innych piłkę arsanalu. Porto wcale brzydziej nie grało. Mnie się nawet ich ataki bardziej podobały-takie były bardziej konkretne, zdecydowane, nie wiem jak to nazwać. Czyli co? Arsanal jako drużyna grająca piękną piłke ale przegrywająca to mit. Są po prostu zwyczajną, całkiem niezłą ekipą. Która od lat nic nie potrafi wygrać. Nawet CC.
No tak, to co pokazał Fabiański to tragedia. Najpierw szkolny błąd w ustawieniu się później już nie pomyślał w ogóle. Nie dość, że złapał tę piłkę (to możnaby jeszcze wybaczyć jakoś, może nie zauważył, że judasz podał piłkę) a później ją frajersko oddał zamiast poczekać aż się drużyna cofnie. Zresztą wszystkie anale sfrajerzyły w tej sytuacji. Wrócił tylko Vermealen i to tylko po to aby się powykłócać:D Ale tak generalnie to fajny ten mecz był. Ten cały Varela momentami ośmieszał obrońców, Hulk też był groźny a w rewanżu, jak już nabierze formy po długiej pauzie liczę na to, że ośmieszy judasza totalenie. Swoją drogą judasz to tez się popisał. Ciężki, wolny. A najlepsze, że już chyba ostatecznie padł mit o grającym wyjątkową, piękną, nieosiągalną dla innych piłkę arsanalu. Porto wcale brzydziej nie grało. Mnie się nawet ich ataki bardziej podobały-takie były bardziej konkretne, zdecydowane, nie wiem jak to nazwać. Czyli co? Arsanal jako drużyna grająca piękną piłke ale przegrywająca to mit. Są po prostu zwyczajną, całkiem niezłą ekipą. Która od lat nic nie potrafi wygrać. Nawet CC
19 lutego 2010, 02:35 [cytuj]
Van Gol wygrał mecz dla Hamburga strzelając dwa gole z ławki, kurcze a mogło to być dla nas. Patrząc na Ruuda nic nie stracił ze swojego instynktu. Totalny spokój i precyzja w polu karnym, dwie okazje zamienił na dwa gole, to co nam się nigdy nie zdarza
Van Gol wygrał mecz dla Hamburga strzelając dwa gole z ławki, kurcze a mogło to być dla nas. Patrząc na Ruuda nic nie stracił ze swojego instynktu. Totalny spokój i precyzja w polu karnym, dwie okazje zamienił na dwa gole, to co nam się nigdy nie zdarza ;|
19 lutego 2010, 13:49 [cytuj]
Beniaminek Premier League, Wolverhampton Wanderers został ukarany grzywną 25 tys. funtów w zawieszeniu za wystawienie słabszej drużyny przeciwko Manchesterowi United w grudniu.
Menedżer "Wilków" Mick McCarthy zmienił aż 10 piłkarzy na mecz z Manchesterem United po wygranej z Tottenhamem. Irlandczyk chciał oszczędzić najważniejszych piłkarzy przed kluczowym z jego punktu widzenia meczem z Burnley, z którym "Wilki" miały szanse wygrać.
Myślałem, że to menedżer decyduje o składzie, ale widocznie się myliłem.
Beniaminek Premier League, Wolverhampton Wanderers został ukarany grzywną 25 tys. funtów w zawieszeniu za wystawienie słabszej drużyny przeciwko Manchesterowi United w grudniu.
Menedżer "Wilków" Mick McCarthy zmienił aż 10 piłkarzy na mecz z Manchesterem United po wygranej z Tottenhamem. Irlandczyk chciał oszczędzić najważniejszych piłkarzy przed kluczowym z jego punktu widzenia meczem z Burnley, z którym "Wilki" miały szanse wygrać.
Myślałem, że to menedżer decyduje o składzie, ale widocznie się myliłem
19 lutego 2010, 14:42 [cytuj]
Chora sytuacja. Od kiedy to jakiś urzędas z FA czy skądś decyduje o składzie? McCarthy chyba powinien lepiej wiedzieć jaki skład ma wystawić, jaki skład jest ten "lepszy". Ciekawe, tak w ogóle, na jakiej podstawie uznano, że drużyna jaka zagrała z MUłami to ta " słabsza drużyna"?
Chora sytuacja. Od kiedy to jakiś urzędas z FA czy skądś decyduje o składzie? McCarthy chyba powinien lepiej wiedzieć jaki skład ma wystawić, jaki skład jest ten "lepszy". Ciekawe, tak w ogóle, na jakiej podstawie uznano, że drużyna jaka zagrała z MUłami to ta " słabsza drużyna"?
20 lutego 2010, 14:11 [cytuj]
Trochę bez sensu, wielkie kluby już od dawna robią spore rotację jak mają ważne mecze zwłaszcza na koniec sezonu, ich jakoś nikt nigdy nie ukarał, ale maluśkich łatwiej ukarać! Arsenal jakie robił rotacje w składzie, my ostatnio aż 5 zawodników, może nas ktoś powinien ukarać. McCarthy dzięki tej rotacji walczy o utrzymanie! Ale patrząc na to z perspektywy walki o wysokie miejsca, my musieliśmy grać z pierwszym składem straciliśmy punkty, a takie Anale, MUły czy Cwelsi mają łatwy mecz, trochę nie fair!
Trochę bez sensu, wielkie kluby już od dawna robią spore rotację jak mają ważne mecze zwłaszcza na koniec sezonu, ich jakoś nikt nigdy nie ukarał, ale maluśkich łatwiej ukarać! Arsenal jakie robił rotacje w składzie, my ostatnio aż 5 zawodników, może nas ktoś powinien ukarać. McCarthy dzięki tej rotacji walczy o utrzymanie! Ale patrząc na to z perspektywy walki o wysokie miejsca, my musieliśmy grać z pierwszym składem straciliśmy punkty, a takie Anale, MUły czy Cwelsi mają łatwy mecz, trochę nie fair!
20 lutego 2010, 16:28 [cytuj]
kolejna bramka Keana
kolejna bramka Keana :brawo:
20 lutego 2010, 17:11 [cytuj]
Z jednej strony macie rację z FA, z drugiej wszyscy widzieli jak to wyglądało. To niby jeszcze jest sport i takie zachowanie nie przystoi. Sposób kary mi się nie widzi, ale ja osobiście po tym manewrze życzę im, aby spadli. Wyjątkowo nie fair zagranie i zostawienie tego tylko dlatego, że nie ma oficjalnie paragrafu.... no nie wiem, też mi się to nie podoba.
Z jednej strony macie rację z FA, z drugiej wszyscy widzieli jak to wyglądało. To niby jeszcze jest sport i takie zachowanie nie przystoi. Sposób kary mi się nie widzi, ale ja osobiście po tym manewrze życzę im, aby spadli. Wyjątkowo nie fair zagranie i zostawienie tego tylko dlatego, że nie ma oficjalnie paragrafu.... no nie wiem, też mi się to nie podoba. :bezradny:
Kogucie życie!
20 lutego 2010, 18:41 [cytuj]
Żeby ocenić czy fair czy nie to trzeba by wiedzieć, który skład był ten bardziej "optymalny". A kto ma to najlepiej wiedzieć jeśli nie McCarthy? Ale i tego mało-dajmy na to rzeczywiście McCarthy zagrał drugim, słabszym składem. Skąd mamy wiedzieć, czy zrobił tak ze złośliwości. A może chciał jedynie dac odpocząć tym "lepszym" podopiecznym na następne mecze? I tym samym wyciągnąć "długofalowsze" korzyści? Kto mu się ma do tego wchrzaniać? Ale dobra, załóżmy, że zrobił to ze złosliwości. To jaką on ma z tego korzyść? Tylko chorą satysfakcję? No, bez jaj. Ktoś mu dał za to jakieś korzyści? Aaa, to już trzeba udowodnić. W sumie, to teraz mi z tego wyszło, że ta kara jaka się Wilkom dostała jest równoznaczna z posądzeniem McCarthy'ego albo o chorą złośliwość i głupotę albo przyjecie jakiejś korzyści za niesportowe zachowanie.
Żeby ocenić czy fair czy nie to trzeba by wiedzieć, który skład był ten bardziej "optymalny". A kto ma to najlepiej wiedzieć jeśli nie McCarthy? Ale i tego mało-dajmy na to rzeczywiście McCarthy zagrał drugim, słabszym składem. Skąd mamy wiedzieć, czy zrobił tak ze złośliwości. A może chciał jedynie dac odpocząć tym "lepszym" podopiecznym na następne mecze? I tym samym wyciągnąć "długofalowsze" korzyści? Kto mu się ma do tego wchrzaniać? Ale dobra, załóżmy, że zrobił to ze złosliwości. To jaką on ma z tego korzyść? Tylko chorą satysfakcję? No, bez jaj. Ktoś mu dał za to jakieś korzyści? Aaa, to już trzeba udowodnić. W sumie, to teraz mi z tego wyszło, że ta kara jaka się Wilkom dostała jest równoznaczna z posądzeniem McCarthy'ego albo o chorą złośliwość i głupotę albo przyjecie jakiejś korzyści za niesportowe zachowanie
20 lutego 2010, 21:31 [cytuj]
Pięknie Adam poleciał! Ammann poza zasięgiem
Pięknie Adam poleciał! Ammann poza zasięgiem :D
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
21 lutego 2010, 23:15 [cytuj]
W najbliższym, letnim okienku transferowym AC Milan niemal na pewno zdecyduje się na wzmocnienie lewej flanki defensywy. Najpopularniejszym w czerwono-czarnym środowisku nazwiskiem wymienianym w kontekście wzmocnienia boków obrony jest utalentowany Walijczyk, Gareth Bale. Włodarze rossonerich prowadzili już w przeszłości wstępne rozmowy z Tottenhamem Hotspur w sprawie przenosin 20-latka na San Siro, jednak nie doszło do żadnych konkretów, a przez chwilę wydawało się nawet, że to Brazylijczyk Adriano z hiszpańskiej Sevilli zasili szeregi drużyny Leonardo. Z racji przeciągających się i trudnych negocjacji do niczego takiego jednak nie doszło, a AC Milan wszedł w nowy sezon z niemal niezmienionym zestawem defensorów.
AC Milan potrzebuje świeżej krwi na obu flankach obrony, a sprowadzenie Bale'a, który, parafrazując klasyka, "trochę się nam w Tottenhamie zakisił", byłoby znakomitym krokiem w kierunku odmłodzenia kadry utalentowanymi graczami. Walijczyk mimo młodego wieku ma już spore ligowe doświadczenie, dysponuje świetnymi warunkami fizycznymi, jest szybki, świetnie wyszkolony technicznie i po mistrzowsku wykonuje rzuty wolne. Pozostaje nam mieć nadzieję, że tym razem nie skończy się na zainteresowaniu, podobnie jak to miało miejsce w przypadku cierpiącego na poważne schorzenie układu stomatognatycznego Aly'ego Cissokho, który w swoim nowym klubie, Olympique Lyon, zachwyca ekspertów notując co tydzień znakomite występy.
źródło :
www.acmilan.com.pl
W najbliższym, letnim okienku transferowym AC Milan niemal na pewno zdecyduje się na wzmocnienie lewej flanki defensywy. Najpopularniejszym w czerwono-czarnym środowisku nazwiskiem wymienianym w kontekście wzmocnienia boków obrony jest utalentowany Walijczyk, Gareth Bale. Włodarze rossonerich prowadzili już w przeszłości wstępne rozmowy z Tottenhamem Hotspur w sprawie przenosin 20-latka na San Siro, jednak nie doszło do żadnych konkretów, a przez chwilę wydawało się nawet, że to Brazylijczyk Adriano z hiszpańskiej Sevilli zasili szeregi drużyny Leonardo. Z racji przeciągających się i trudnych negocjacji do niczego takiego jednak nie doszło, a AC Milan wszedł w nowy sezon z niemal niezmienionym zestawem defensorów.
AC Milan potrzebuje świeżej krwi na obu flankach obrony, a sprowadzenie Bale'a, który, parafrazując klasyka, "trochę się nam w Tottenhamie zakisił", byłoby znakomitym krokiem w kierunku odmłodzenia kadry utalentowanymi graczami. Walijczyk mimo młodego wieku ma już spore ligowe doświadczenie, dysponuje świetnymi warunkami fizycznymi, jest szybki, świetnie wyszkolony technicznie i po mistrzowsku wykonuje rzuty wolne. Pozostaje nam mieć nadzieję, że tym razem nie skończy się na zainteresowaniu, podobnie jak to miało miejsce w przypadku cierpiącego na poważne schorzenie układu stomatognatycznego Aly'ego Cissokho, który w swoim nowym klubie, Olympique Lyon, zachwyca ekspertów notując co tydzień znakomite występy.
źródło : www.acmilan.com.pl
21 lutego 2010, 23:30 [cytuj]
Bilić w studio Match of the day 2, kozak!!!
Bilić w studio Match of the day 2, kozak!!! :tak:
22 lutego 2010, 22:44 [cytuj]
http://www.playatwhitehartlane.com/ Ale wypas już zazdroszczę tym wylosowanym!
http://www.playatwhitehartlane.com/ Ale wypas już zazdroszczę tym wylosowanym! :zalamka:
23 lutego 2010, 01:55 [cytuj]
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1252888/Tottenham-Liverpool-Manchester-City-Aston-Villa-Sportsmails-lowdown-race-fourth-place.html
ciekawe zestawienie
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1252888/Tottenham-Liverpool-Manchester-City-Aston-Villa-Sportsmails-lowdown-race-fourth-place.html
ciekawe zestawienie