Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  10  11  12  13  14    >  >>  >|
25 lutego 2010, 22:41 [cytuj]
Kurcze Everton przegrywa 0-2, jak strzelą to będzie dogrywka, come on Everton!
Kurcze Everton przegrywa 0-2, jak strzelą to będzie dogrywka, come on Everton!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
25 lutego 2010, 22:59 [cytuj]
3:0 i koniec nadziei...

Oby Valencia nie wpadła w dogrywce z Brugią. Mój faworyt na cały puchar i jeden z ulubionych iberyjskich zespołów.
3:0 i koniec nadziei... Oby Valencia nie wpadła w dogrywce z Brugią. Mój faworyt na cały puchar i jeden z ulubionych iberyjskich zespołów
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
26 lutego 2010, 07:19 [cytuj]
Cech out na miesiąc. Anderson out do końca sezonu. A Pompey mają założoną administrację i, moim zdaniem, lecą do CCC..
Cech out na miesiąc. Anderson out do końca sezonu. A Pompey mają założoną administrację i, moim zdaniem, lecą do CCC
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
26 lutego 2010, 12:57 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Ja uważam, że babcia nie musi być chroniona przed oddawaniem ostatinego grosza ;) Jeżeli pusty brzuch i zgaszone swiatła są dla niej mniej istotne niż pomoc (jakkolwiek rozumiana) to jej sprawa

Otóż to. A jeśli chronić ją przed takimi księżmi to również przed Owsiakiem, Anną Dymną, Janiną Ochojską i pajacykiem.
Otóż to. A jeśli chronić ją przed takimi księżmi to również przed Owsiakiem, Anną Dymną, Janiną Ochojską i pajacykiem
26 lutego 2010, 13:34 [cytuj]
Sajmon powiedział/a:
Cech out na miesiąc. Anderson out do końca sezonu. A Pompey mają założoną administrację i, moim zdaniem, lecą do CCC

"Do Portsmouth FC wszedł syndyk. Klub straci 9 punktów w tabeli ligowej, a finansami zarządzać będzie przedstawiciel UHY Hacker Young, Andrew Andronikou, który ma uchronić klub przed bankructwem."

Tak, oni już nie istnieją w Premiership i prawdopodobnie obrali drogę Leeds i skończą podobnie.
"Do Portsmouth FC wszedł syndyk. Klub straci 9 punktów w tabeli ligowej, a finansami zarządzać będzie przedstawiciel UHY Hacker Young, Andrew Andronikou, który ma uchronić klub przed bankructwem." Tak, oni już nie istnieją w Premiership i prawdopodobnie obrali drogę Leeds i skończą podobnie
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
27 lutego 2010, 02:44 [cytuj]
Marcin powiedział/a:
Otóż to. A jeśli chronić ją przed takimi księżmi to również przed Owsiakiem, Anną Dymną, Janiną Ochojską i pajacykiem

Nie trzeba chronić przed nimi bo to przecież Żydy i Ojciec Tadeusz już wszystko wyjaśnił o co kaman.
A tak poważnie - na serio casus zbiórki na Stocznię Gdańską Was czegoś nie nauczył? 80 (a wg niektórych źródeł nawet 120) milionów złotych zdefraudowane przez Rydzyka. Zastanówcie się ile babć że tak powiem odjęło sobie ostatnią kromkę od ust "bo Ojciec Tadeusz prosi a cel szczytny". Nawiasem mówiąc to że nikt nie trafił za to do pierdla jest możliwe tylko w tak chorym kraju jak nasz, w którym państwo jest laickie tylko na papierze...
Nie trzeba chronić przed nimi bo to przecież Żydy i Ojciec Tadeusz już wszystko wyjaśnił o co kaman. A tak poważnie - na serio casus zbiórki na Stocznię Gdańską Was czegoś nie nauczył? 80 (a wg niektórych źródeł nawet 120) milionów złotych zdefraudowane przez Rydzyka. Zastanówcie się ile babć że tak powiem odjęło sobie ostatnią kromkę od ust "bo Ojciec Tadeusz prosi a cel szczytny". Nawiasem mówiąc to że nikt nie trafił za to do pierdla jest możliwe tylko w tak chorym kraju jak nasz, w którym państwo jest laickie tylko na papierze
27 lutego 2010, 12:57 [cytuj]
Ech:| A każdy katolik to od razu katol/katolib, tak? A jak jakis parafianin daje na tacę bo chciałby mieć wypasiony ekran do czegoś tam albo podgrzewane siedzenia w swoim kościele to do razu... nawet nie wiem...brał udział w przekręcie radia maryja, dał się przekręcić? Nie mam pojecia o co Ci chodziło:|Ale z mojej strony koniec tematu bo znowu strasznie uogólniłeś, zgeneralizowałeś i przyczepiłeś łatkę. No, poza tym,żebym to ja musiał KK bronić:)

PS. A tak z ciekawości. Pokażesz jakiś cytat, kiedy Rydzyk nazywa Janinę Ochojską lub Annę Dymną mianem "Żyda"? Albo jakoś podobnie, byleby pozostać w tej retoryce. Owsiaka Ci odpuszczam bo sam wiem jakie ma onim zdanie Rydzyk. Pajacyka też.
Ech:| A każdy katolik to od razu katol/katolib, tak? A jak jakis parafianin daje na tacę bo chciałby mieć wypasiony ekran do czegoś tam albo podgrzewane siedzenia w swoim kościele to do razu... nawet nie wiem...brał udział w przekręcie radia maryja, dał się przekręcić? Nie mam pojecia o co Ci chodziło:|Ale z mojej strony koniec tematu bo znowu strasznie uogólniłeś, zgeneralizowałeś i przyczepiłeś łatkę. No, poza tym,żebym to ja musiał KK bronić:) PS. A tak z ciekawości. Pokażesz jakiś cytat, kiedy Rydzyk nazywa Janinę Ochojską lub Annę Dymną mianem "Żyda"? Albo jakoś podobnie, byleby pozostać w tej retoryce. Owsiaka Ci odpuszczam bo sam wiem jakie ma onim zdanie Rydzyk. Pajacyka też
27 lutego 2010, 14:25 [cytuj]
Marcin powiedział/a:
Owsiaka Ci odpuszczam bo sam wiem jakie ma onim zdanie Rydzyk. Pajacyka też

No popatrz, wiesz o co chodzi a udajesz że nie wiesz.
Marcin powiedział/a:
Ech:| A każdy katolik to od razu katol/katolib, tak? A jak jakis parafianin daje na tacę bo chciałby mieć wypasiony ekran do czegoś tam albo podgrzewane siedzenia w swoim kościele to do razu... nawet nie wiem...brał udział w przekręcie radia maryja, dał się przekręcić?

To a propos pokazywania cytatów i generalizowania pokaż gdzie ja coś takiego napisałem. I, przede wszystkim, gdzie napisałem że sama zbiórka i dawanie na tacę jest czymś złym? Napisałem tylko, że czymś bardzo złym jest dzielenie i stymulowanie najniższych instynktów parafian poprzez odczyt nazwisk oraz jak dla mnie bardzo czytelne, choć między słowami, wykorzystanie ograniczonej poczytalności w takich kwestiach niektórych osób, szczególnie starszych.
No popatrz, wiesz o co chodzi a udajesz że nie wiesz. [quote=Marcin]Ech:| A każdy katolik to od razu katol/katolib, tak? A jak jakis parafianin daje na tacę bo chciałby mieć wypasiony ekran do czegoś tam albo podgrzewane siedzenia w swoim kościele to do razu... nawet nie wiem...brał udział w przekręcie radia maryja, dał się przekręcić?
27 lutego 2010, 16:39 [cytuj]
Obiecałem, że tematu ciągnąć nie będę więc dotrzymam obietnicy. Choć korci niemozliwie. To tak tylko gwoli wyjaśnienia, żeby nie było że mnie zagiąłeś czy coś;)
Obiecałem, że tematu ciągnąć nie będę więc dotrzymam obietnicy. Choć korci niemozliwie. To tak tylko gwoli wyjaśnienia, żeby nie było że mnie zagiąłeś czy coś;)
27 lutego 2010, 16:41 [cytuj]
Tak Marcin nie pozwól żeby Ginola miał ostatnie słowo:D
Tak Marcin nie pozwól żeby Ginola miał ostatnie słowo:D
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
27 lutego 2010, 16:53 [cytuj]
Chelsea z Man City niestety 2-4 totalna załamka, teraz my koniecznie musimy wygrać
Chelsea z Man City niestety 2-4 totalna załamka, teraz my koniecznie musimy wygrać
27 lutego 2010, 17:14 [cytuj]
Czelsa poleci w dół przez najbliższy miesiąc, oj poleci...
Czelsa poleci w dół przez najbliższy miesiąc, oj poleci
www.facebook.com/OgienOdSkaja
27 lutego 2010, 18:28 [cytuj]
O'Hara nie strzela karnego.. :zalamka:
A Rocha znowu czerwo :plotki:
To niesamowite, bo Pompey i tak wygrało :O Ale to chyba pyrrusowe zwycięstwo.
O'Hara nie strzela karnego.. :zalamka: A Rocha znowu czerwo :plotki: To niesamowite, bo Pompey i tak wygrało :O Ale to chyba pyrrusowe zwycięstwo
27 lutego 2010, 19:19 [cytuj]
Sajmon powiedział/a:
O'Hara nie strzela karnego.. :zalamka:

O'Hara w ogóle ma problem ze stałymi fragmentami, a pcha się do nich najczęściej:rotfl: Oglądałem ich mecz ze Stoke i jest on najlepszy w trafianie w... mur :) Musi chłopak trochę nad tym elementem popracować.
O'Hara w ogóle ma problem ze stałymi fragmentami, a pcha się do nich najczęściej:rotfl: Oglądałem ich mecz ze Stoke i jest on najlepszy w trafianie w... mur :) Musi chłopak trochę nad tym elementem popracować
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
27 lutego 2010, 20:45 [cytuj]
O matko . Widzieliscie co Ramseyowi się stało ? Znosili go z maską tlenową , Fabregas i reszta odwracali sie bo nie mogli patrzec na to. Kolejny rzeźnik - tym razem Shawcross, który schodził z boiska płacząc.

http://tv.zczuba.pl/zczubatv/1,89849,7609064,Koszmarna_kontuzja_Aarona_Ramseya__wideo_.html
O matko . Widzieliscie co Ramseyowi się stało ? Znosili go z maską tlenową , Fabregas i reszta odwracali sie bo nie mogli patrzec na to. Kolejny rzeźnik - tym razem Shawcross, który schodził z boiska płacząc. http://tv.zczuba.pl/zczubatv/1,89849,7609064,Koszmarna_kontuzja_Aarona_Ramseya__wideo_.html
Come On You Spurs !
27 lutego 2010, 22:37 [cytuj]
A podobno interesowaliśmy się Shawcrossem. Szczerze mówiąc to wyrażenie rzeźnik jest w tym wypadku trochę niesprawiedliwe. Taka jest piłka, walka idzie na całego, a i tak atakował piłkę, nie nogę Ramseya.
A podobno interesowaliśmy się Shawcrossem. Szczerze mówiąc to wyrażenie rzeźnik jest w tym wypadku trochę niesprawiedliwe. Taka jest piłka, walka idzie na całego, a i tak atakował piłkę, nie nogę Ramseya
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
27 lutego 2010, 22:42 [cytuj]
Shawcross to wychowanek Man Utd i naprawde niezly zawodnik. Mowienie o nim jako o rzezniku to bardzo niesprawidliwe w kontekscie tej sytuacji, Shawcross ewidetnie atakowal piłke i nie mial zamiaru skasowac Ramseya, po prostu nieszczesliwy zbieg okoliczności. Witsel palant umyslnie połamał Wasilewskiego, moim zdaniem złamanie jest bardzo podobne do tego Ramseya. Szkoda tego typa z Arsenalu.
Shawcross to wychowanek Man Utd i naprawde niezly zawodnik. Mowienie o nim jako o rzezniku to bardzo niesprawidliwe w kontekscie tej sytuacji, Shawcross ewidetnie atakowal piłke i nie mial zamiaru skasowac Ramseya, po prostu nieszczesliwy zbieg okoliczności. Witsel palant umyslnie połamał Wasilewskiego, moim zdaniem złamanie jest bardzo podobne do tego Ramseya. Szkoda tego typa z Arsenalu
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
27 lutego 2010, 23:06 [cytuj]
Wiem troszke przesadziłem.Shawcross nie może się równac z takimi jak Witsel czy Materazzi. Przynajmniej zdawał sobie sprawe z tego co zrobił bo przecież płakał, a oni jeszcze mają pretensje. Szkoda chłopaka.
Wiem troszke przesadziłem.Shawcross nie może się równac z takimi jak Witsel czy Materazzi. Przynajmniej zdawał sobie sprawe z tego co zrobił bo przecież płakał, a oni jeszcze mają pretensje. Szkoda chłopaka
Come On You Spurs !
27 lutego 2010, 23:40 [cytuj]
Kowalczyk wywalczyła złoto, cudowne zwieńczenie tej olimpiady :brawo:
Kowalczyk wywalczyła złoto, cudowne zwieńczenie tej olimpiady :brawo:
27 lutego 2010, 23:43 [cytuj]
no i zaskoczenie - brąz panczenistek
no i zaskoczenie - brąz panczenistek
Come On You Spurs !
|<  <<  <  10  11  12  13  14    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się