Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  12  13  14  15  16    >  >>  >|
2 marca 2010, 19:13 [cytuj]
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_5999266,00.html

Mam nadzieję że zaczyna się proces przemiany w głowie Romana i zaczyna mu się u nas podobać!
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_5999266,00.html Mam nadzieję że zaczyna się proces przemiany w głowie Romana i zaczyna mu się u nas podobać!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
2 marca 2010, 21:25 [cytuj]
jeśli ktoś się orientuje-jeżeli bilety na mecz zostały wykupione, czy można liczyć,że ktoś będzie sprzedawał przed meczem (przed stadionem) na czarno? robią tak generalnie, czy nie bardzo?
jeśli ktoś się orientuje-jeżeli bilety na mecz zostały wykupione, czy można liczyć,że ktoś będzie sprzedawał przed meczem (przed stadionem) na czarno? robią tak generalnie, czy nie bardzo?
I need a get. What!? Without a get I'm an aguna! You're what!?!?
2 marca 2010, 21:42 [cytuj]
Brazylia gra z Rep.of Ireland na ITV1, ciekawe co pokaże nasz Robbie Keane :cwaniak:
Brazylia gra z Rep.of Ireland na ITV1, ciekawe co pokaże nasz Robbie Keane :cwaniak:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
2 marca 2010, 21:55 [cytuj]
Adrews own goal daje prowadzenie Brazylii 1-0 :(
Adrews own goal daje prowadzenie Brazylii 1-0 :(
2 marca 2010, 21:57 [cytuj]
spalony był,ale jeszcze druga połowa więc może super Doylowi się uda wyrownac:D
spalony był,ale jeszcze druga połowa więc może super Doylowi się uda wyrownac:D
3 marca 2010, 16:27 [cytuj]
oczywiscie ze mozna kupic bilety u konikow, najwiecej z nich kreci sie przed wejsciem do spursshopu i w pubach. trzeba tylko uwazac na policje, czasami robia akcje. jak zlapia cie na kupowaniu lewego biletu to zostaniesz aresztowany. w najlepszym przypadku zaplacisz 200£ mandatu, w najgorszym czeka cie sprawa przed kolegium. z cenami jest roznie. najnizsze sa zaraz przed lub tuz po rozpoczeciu meczu, wiec czasami warto poczekac. mozna poobserwowac konika zobaczyc czy uda mu sie sprzedac bilet.
oczywiscie ze mozna kupic bilety u konikow, najwiecej z nich kreci sie przed wejsciem do spursshopu i w pubach. trzeba tylko uwazac na policje, czasami robia akcje. jak zlapia cie na kupowaniu lewego biletu to zostaniesz aresztowany. w najlepszym przypadku zaplacisz 200£ mandatu, w najgorszym czeka cie sprawa przed kolegium. z cenami jest roznie. najnizsze sa zaraz przed lub tuz po rozpoczeciu meczu, wiec czasami warto poczekac. mozna poobserwowac konika zobaczyc czy uda mu sie sprzedac bilet
3 marca 2010, 16:35 [cytuj]
już złatwiłem. dzięki:X
już złatwiłem. dzięki:X
I need a get. What!? Without a get I'm an aguna! You're what!?!?
3 marca 2010, 17:33 [cytuj]
Koko chodziło chyba o mecz Polska - Byłgaria;)
Koko chodziło chyba o mecz Polska - Byłgaria;)
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
3 marca 2010, 20:00 [cytuj]
Widzieliście te nowe stroje polskiej reprezentacji!? Takie jakieś dziwne, do tego jeszcze granatowe! Musze powiedzieć że Nike się nie postarało, no ale jak to się mówi: stroję nie grają! Jak to powiedział Błaszczykowski może przyniosą nam szczęście!
Widzieliście te nowe stroje polskiej reprezentacji!? Takie jakieś dziwne, do tego jeszcze granatowe! Musze powiedzieć że Nike się nie postarało, no ale jak to się mówi: stroję nie grają! Jak to powiedział Błaszczykowski może przyniosą nam szczęście!
3 marca 2010, 20:25 [cytuj]
A sam jesteś granatowy:D One są obsydianowe!

I paskudne.
A sam jesteś granatowy:D One są obsydianowe! I paskudne
3 marca 2010, 20:34 [cytuj]
Prawdziwy facet rozróżnia tylko podstawowe kolory! :P
Prawdziwy facet rozróżnia tylko podstawowe kolory! :P
3 marca 2010, 21:24 [cytuj]
Wszyscy przeżywają z tymi strojami. Po pierwsze one są wyjazdowe, więc będziemy je oglądać w miarę rzadko. Po drugie, są nawet ładne:D, chociaż z tymi czerwono białymi rękawkami trochę przesadzili. Ale i tak nam nic nie pomoże, jak się będzie ciągle grać na takim kartoflisku. To jest wstyd, że któryś tam mecz z kolei gramy na tego typu murawie.

A nawiasem mówiąc, to Polacy grają trochę lepiej niż zazwyczaj. Grają szybciej i nie boją się piłki. Nadzieja więc jest, ale pewnie okaże się płonna :)
Wszyscy przeżywają z tymi strojami. Po pierwsze one są wyjazdowe, więc będziemy je oglądać w miarę rzadko. Po drugie, są nawet ładne:D, chociaż z tymi czerwono białymi rękawkami trochę przesadzili. Ale i tak nam nic nie pomoże, jak się będzie ciągle grać na takim kartoflisku. To jest wstyd, że któryś tam mecz z kolei gramy na tego typu murawie. A nawiasem mówiąc, to Polacy grają trochę lepiej niż zazwyczaj. Grają szybciej i nie boją się piłki. Nadzieja więc jest, ale pewnie okaże się płonna :)
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
3 marca 2010, 21:27 [cytuj]
Anglia 0-1 Egipt, nie wiem co ten Upson robi w reprezentacji, Dawson by to spokojnie wyczyścił!
Anglia 0-1 Egipt, nie wiem co ten Upson robi w reprezentacji, Dawson by to spokojnie wyczyścił!
3 marca 2010, 21:31 [cytuj]
Przeżywamy Jasiowaty, bo jak tu śpiewać "Polska biało-czerwoni...." ;P
Przeżywamy Jasiowaty, bo jak tu śpiewać "Polska biało-czerwoni...." ;P
3 marca 2010, 21:48 [cytuj]
Jeżeli nie podobają wam się koszulki rep. Polski, to spójrzcie na portugalskie :

http://i.wp.pl/a/f/jpeg/24075/portugalia_nike_512.jpeg
Jeżeli nie podobają wam się koszulki rep. Polski, to spójrzcie na portugalskie : http://i.wp.pl/a/f/jpeg/24075/portugalia_nike_512.jpeg
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
3 marca 2010, 22:17 [cytuj]
Crouch wyrównuję dla Anglii 1-1 :brawo:
Crouch wyrównuję dla Anglii 1-1 :brawo:
3 marca 2010, 22:19 [cytuj]
a Niko strzela Belgom :brawo:
a Niko strzela Belgom :brawo:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
3 marca 2010, 22:38 [cytuj]
Ale ta Francja to padake gra ;/ Taki fajny zespół , taki potencjał i taki beznadziejny trener.
Ale ta Francja to padake gra ;/ Taki fajny zespół , taki potencjał i taki beznadziejny trener
Come On You Spurs !
3 marca 2010, 22:42 [cytuj]
Crouch ponownie strzela tym razem na 3-1, był na lekkim spalonym, ale sędzia nie zauważył! :brawo:
Crouch ponownie strzela tym razem na 3-1, był na lekkim spalonym, ale sędzia nie zauważył! :brawo:
3 marca 2010, 23:31 [cytuj]
Obejrzałem sobie mecz Polska-Bułgaria. Za takie boisko to powinno sie komuś w łeb dać.
Błaszczykowski grał jak z nut. Glik troche paprał, ale powiedzmy sobie szczerze, to bedzie filar naszej obrony na Euro 2012. Lewandowski, ja pierdole, chłopie idź do zachodniej ligi i sie rozwijaj, masz talent. Tylko wyjazd sprawi, że będziemy mieli naprawde swietnego napastnika na Euro 2012. I mówie to nie dlatego, że za dobry jestes na Lecha, ale dlatego że Lech nauczył cie już wszystkiego, czas wskoczyc na nowy poziom chocby w Fulham he he, a na powaznie liga francuska byłaby dla ciebie naprawdę ok. Kuszczak słabo, Peszko lipa. Majewski całkiem niezle, to samo Obraniak. U Majewskiego widac ze gra w Nottingham Forest mu służy.
Chciałem zobaczec Berbatowa. Zobaczyłem i nie było to dobre. Obrazony i wkurzony. Ma facet problemy, trzeba bylo zostac w Tottenhamie hehe. Niemniej jednak Lewandowski mam nadzieje ze zobaczył jak trzymać piłkę w tłumie przy nodze tak jak to robi Berbatow.

Z innych mecżów to nie oglądałem meczu Francja-Hiszpania. Wygrana Hiszpanów bardzo mnie cieszy, mam nadzieje ze podobne wyniki będa w kazdym meczu Francji w RPA bo sprawiedliwość za skurwysynstwo Henry'ego musi jakas być.
Obejrzałem sobie mecz Polska-Bułgaria. Za takie boisko to powinno sie komuś w łeb dać. Błaszczykowski grał jak z nut. Glik troche paprał, ale powiedzmy sobie szczerze, to bedzie filar naszej obrony na Euro 2012. Lewandowski, ja pierdole, chłopie idź do zachodniej ligi i sie rozwijaj, masz talent. Tylko wyjazd sprawi, że będziemy mieli naprawde swietnego napastnika na Euro 2012. I mówie to nie dlatego, że za dobry jestes na Lecha, ale dlatego że Lech nauczył cie już wszystkiego, czas wskoczyc na nowy poziom chocby w Fulham he he, a na powaznie liga francuska byłaby dla ciebie naprawdę ok. Kuszczak słabo, Peszko lipa. Majewski całkiem niezle, to samo Obraniak. U Majewskiego widac ze gra w Nottingham Forest mu służy. Chciałem zobaczec Berbatowa. Zobaczyłem i nie było to dobre. Obrazony i wkurzony. Ma facet problemy, trzeba bylo zostac w Tottenhamie hehe. Niemniej jednak Lewandowski mam nadzieje ze zobaczył jak trzymać piłkę w tłumie przy nodze tak jak to robi Berbatow. Z innych mecżów to nie oglądałem meczu Francja-Hiszpania. Wygrana Hiszpanów bardzo mnie cieszy, mam nadzieje ze podobne wyniki będa w kazdym meczu Francji w RPA bo sprawiedliwość za skurwysynstwo Henry'ego musi jakas być
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
|<  <<  <  12  13  14  15  16    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się