Forum dyskusyjne
7 marca 2010, 16:44 [cytuj]
Oby tak było, tylko Chelsea jeszcze nie pokonało Stoke. Moje życzenia co do losowania, żeby to nie była Chelsea, wtedy mamy spore szanse na finał.
Oby tak było, tylko Chelsea jeszcze nie pokonało Stoke. Moje życzenia co do losowania, żeby to nie była Chelsea, wtedy mamy spore szanse na finał
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 marca 2010, 17:21 [cytuj]
City zaległy mecz z Evertonem gra u siebie czy na wyjeździe?
City zaległy mecz z Evertonem gra u siebie czy na wyjeździe?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
7 marca 2010, 21:54 [cytuj]
u siebie na wyjezdzie dostali.A kiedy mecz Spurs-City??na kiedy przelozyli??
u siebie na wyjezdzie dostali.A kiedy mecz Spurs-City??na kiedy przelozyli??
8 marca 2010, 14:27 [cytuj]
co tak spadła ilość zarejestrowanych użytkowników ?
co tak spadła ilość zarejestrowanych użytkowników ?
8 marca 2010, 14:37 [cytuj]
Koguciki się znudziły
Koguciki się znudziły :D
8 marca 2010, 21:39 [cytuj]
Wigan 1:0 Liverpool
Wigan 1:0 Liverpool :D
8 marca 2010, 23:00 [cytuj]
no i Liverpool przegrał
no i Liverpool przegrał:cwaniak:
Come On You Spurs !
8 marca 2010, 23:25 [cytuj]
Dobry wynik z naszego punktu widzenia, wręcz znakomity
Ja mam nadzieję, że w najbliższych spotkaniach Burnley będzie miało zwyżkę formy i nazbiera trochę punktów, bo zapewne to właśnie w ostatniej kolejce rozstrzygnie się nasze być albo nie być w LM. A 38 mecz gramy właśnie z Burnley... jak będą mieli zapewnione utrzymanie to o wynik będę spokojny, ale jeśli wciąż będą walczyć ... to będzie szalenie ciężko
Dobry wynik z naszego punktu widzenia, wręcz znakomity ;)
Ja mam nadzieję, że w najbliższych spotkaniach Burnley będzie miało zwyżkę formy i nazbiera trochę punktów, bo zapewne to właśnie w ostatniej kolejce rozstrzygnie się nasze być albo nie być w LM. A 38 mecz gramy właśnie z Burnley... jak będą mieli zapewnione utrzymanie to o wynik będę spokojny, ale jeśli wciąż będą walczyć ... to będzie szalenie ciężko ;)
9 marca 2010, 07:41 [cytuj]
Naprawdę zaczynam lubić Wigan, za każdym razem jak złoimy im dupę oni odreagowują i pokonują jakąś dobrą drużynę
Naprawdę zaczynam lubić Wigan, za każdym razem jak złoimy im dupę oni odreagowują i pokonują jakąś dobrą drużynę :D
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
10 marca 2010, 00:59 [cytuj]
Ghaly przyłapany na dopingu, w jego organizmie wykryto jakąś niedozwoloną substancję, jeszcze go nie zawieszono, ale mówi się, że grozi mu roczny ban na granie w piłkę ...
Ghaly przyłapany na dopingu, w jego organizmie wykryto jakąś niedozwoloną substancję, jeszcze go nie zawieszono, ale mówi się, że grozi mu roczny ban na granie w piłkę
10 marca 2010, 07:42 [cytuj]
Bramka Robbena prawdziwe cudo
10 marca 2010, 14:49 [cytuj]
varba powiedział/a:
Moglbys, w miarę mozliwości, zarzucić linkiem?
Moglbys, w miarę mozliwości, zarzucić linkiem?
10 marca 2010, 15:18 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=Phx9k0eteuU
http://www.youtube.com/watch?v=Phx9k0eteuU
10 marca 2010, 22:41 [cytuj]
Dzięki wielkie
Wielki Real upokorzony przez słabiutki (a nawet irytujący w lidze) Lyon

Piękna chwila.
Dzięki wielkie ;)
Wielki Real upokorzony przez słabiutki (a nawet irytujący w lidze) Lyon :D Piękna chwila
11 marca 2010, 06:54 [cytuj]
kto sie smieje z realu madryt ??? jest tu jakis zapalony kibic krolewskich ? ( kiedys wiem ze byl)
kto sie smieje z realu madryt ??? jest tu jakis zapalony kibic krolewskich ? ( kiedys wiem ze byl)
11 marca 2010, 18:57 [cytuj]
Obraniak zagra przeciwko Liverpoolowi
Obraniak zagra przeciwko Liverpoolowi
11 marca 2010, 20:22 [cytuj]
Obraniak miał niezła spinke z Torresem, Torresowi lekko puściły nerwy. Bierz go Ludwik!
Obraniak miał niezła spinke z Torresem, Torresowi lekko puściły nerwy. Bierz go Ludwik!
11 marca 2010, 20:41 [cytuj]
Hazard zasadził bramkę Reinie, Liverpool przegrywa 1-0
Hazard zasadził bramkę Reinie, Liverpool przegrywa 1-0 :brawo:
12 marca 2010, 00:32 [cytuj]
Ja trzymam (bardzo) z Królewskimi...
Ja trzymam (bardzo) z Królewskimi
www.facebook.com/OgienOdSkaja