Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  16  17  18  19  20    >  >>  >|
17 marca 2010, 13:47 [cytuj]
Spadek Portsmouth z Premier League wydaje się nieunikniony. Drużynie odjęto 9 punktów za przejęcie klubu przez syndyka.

Portsmouth miało 19 punktów na koncie i zajmowało ostatnią lokatę w tabeli. Po odjęciu 9 punktów na 9 kolejek przed końcem sezonu spadek wydaje się być przesądzony. Aktualnie do miejsca gwarantującego utrzymanie drużyna traci aż 17 punktów.

Portsmouth, którego długi sięgają 65 mln funtów jako pierwsza drużyna weszło pod zarząd administracyjny.

- W piłce wszystko powinno się odbywać na boisku, a nie w sądach, czy biurach włodarzy Premier League - powiedział niedawno menedżer Portsmouth, Awram Grant.

Już oficjalnie i na 100%.
Spadek Portsmouth z Premier League wydaje się nieunikniony. Drużynie odjęto 9 punktów za przejęcie klubu przez syndyka. Portsmouth miało 19 punktów na koncie i zajmowało ostatnią lokatę w tabeli. Po odjęciu 9 punktów na 9 kolejek przed końcem sezonu spadek wydaje się być przesądzony. Aktualnie do miejsca gwarantującego utrzymanie drużyna traci aż 17 punktów. Portsmouth, którego długi sięgają 65 mln funtów jako pierwsza drużyna weszło pod zarząd administracyjny. - W piłce wszystko powinno się odbywać na boisku, a nie w sądach, czy biurach włodarzy Premier League - powiedział niedawno menedżer Portsmouth, Awram Grant. Już oficjalnie i na 100%
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
17 marca 2010, 15:08 [cytuj]
szkoda ich trochę, że w taki sposób spadają z ligi
szkoda ich trochę, że w taki sposób spadają z ligi
Tottenham 'Til I Die
17 marca 2010, 15:37 [cytuj]
Phill Brown menadżer Hull City został zwolniony i zastąpiony przez Iain Dowie, który wydaję się gorszym menadżerem. Co za bezsensowna zamiana, mógłby ktoś powiedzieć że to jak u nas z Redknappem i Ramosem :D
Phill Brown menadżer Hull City został zwolniony i zastąpiony przez Iain Dowie, który wydaję się gorszym menadżerem. Co za bezsensowna zamiana, mógłby ktoś powiedzieć że to jak u nas z Redknappem i Ramosem :D
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
17 marca 2010, 16:12 [cytuj]
Mi też szkoda Portsmouth, bo to jak kopanie leżącego. Poza tym z drużyną która ma szanse na utrzymanie gra się trudniej, niż z drużyną bez wiary. Czyli nie do końca będzie to fair dla innych drużyn. Takie odejmowanie punktów jest bez sensu, punkty powinny być odejmowane tylko w aferach korupcyjnych itp. A nie dlatego że klub ma kłopoty finansowe!
Mi też szkoda Portsmouth, bo to jak kopanie leżącego. Poza tym z drużyną która ma szanse na utrzymanie gra się trudniej, niż z drużyną bez wiary. Czyli nie do końca będzie to fair dla innych drużyn. Takie odejmowanie punktów jest bez sensu, punkty powinny być odejmowane tylko w aferach korupcyjnych itp. A nie dlatego że klub ma kłopoty finansowe!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
17 marca 2010, 17:45 [cytuj]
Po raz kolejny klub balansujący na skraju bankructwa spada z ligi i nic nie zapowiada że do niej wróci bynajmniej nie w najbliższych kilku latach .Faktycznie szkoda bo Portsmouth to klub który dwukrotnie był mistrzem Anglii i również dwa razy wygrał puchar Anglii
Po raz kolejny klub balansujący na skraju bankructwa spada z ligi i nic nie zapowiada że do niej wróci bynajmniej nie w najbliższych kilku latach .Faktycznie szkoda bo Portsmouth to klub który dwukrotnie był mistrzem Anglii i również dwa razy wygrał puchar Anglii
18 marca 2010, 14:50 [cytuj]
Adel Taarabt: Transfer do Tottenhamu był błędem

Piłkarz Tottenhamu, Adel Taarabt przyznał, że podpisanie kontraktu z ekipą "Kogutów" było błedem.

Aktualnie Taarabt jest wypożyczony do drugoligowego QPR i jak sam mówi, przejście do Tottenhamu było błedem.

- Miałem iśc do Arsenalu bo był tam Damien Comolli, jednak on odszedł do Tottenhamu, wiec i ja podpisałem z nimi kontrakt. I to był mój wielki błąd. Moi przyjaciele w Anglii, Armand Traore i Abou Diaby stwierdzili, że Tottenham nie jest miejscem dla mnie.

Piłkarz przyznaje również, że marzy mu się gra w Hiszpani, gdyż angielski styl mu nie odpowiada - Anglia nie jest dla mnie. Myśle, że w La Lidze bym się sprawdził. Nie lubię stylu angielskiego. Lubię grac w piłkę, a drużyny jak Bolton, Stoke czy Wolves grają długimi podaniami. To nie jest dla mnie, nie nawidzę takiej piłki- dodał.
Adel Taarabt: Transfer do Tottenhamu był błędem Piłkarz Tottenhamu, Adel Taarabt przyznał, że podpisanie kontraktu z ekipą "Kogutów" było błedem. Aktualnie Taarabt jest wypożyczony do drugoligowego QPR i jak sam mówi, przejście do Tottenhamu było błedem. - Miałem iśc do Arsenalu bo był tam Damien Comolli, jednak on odszedł do Tottenhamu, wiec i ja podpisałem z nimi kontrakt. I to był mój wielki błąd. Moi przyjaciele w Anglii, Armand Traore i Abou Diaby stwierdzili, że Tottenham nie jest miejscem dla mnie. Piłkarz przyznaje również, że marzy mu się gra w Hiszpani, gdyż angielski styl mu nie odpowiada - Anglia nie jest dla mnie. Myśle, że w La Lidze bym się sprawdził. Nie lubię stylu angielskiego. Lubię grac w piłkę, a drużyny jak Bolton, Stoke czy Wolves grają długimi podaniami. To nie jest dla mnie, nie nawidzę takiej piłki- dodał
19 marca 2010, 13:35 [cytuj]
Już jakiś czas temu miałem podejrzenia,że dziewczyny grające w soccer w stanach mają nierówno pod sufitem,albo tam istnieje jakaś liga szkół poprawczych... kolejny dowód:
http://www.youtube.com/watch?v=8uj631iwgiQ&feature=player_embedded
Już jakiś czas temu miałem podejrzenia,że dziewczyny grające w soccer w stanach mają nierówno pod sufitem,albo tam istnieje jakaś liga szkół poprawczych... kolejny dowód: http://www.youtube.com/watch?v=8uj631iwgiQ&feature=player_embedded
I need a get. What!? Without a get I'm an aguna! You're what!?!?
19 marca 2010, 18:59 [cytuj]
Napastnik Tottenhamu, Jermaine Defoe nie zagra przez kilka najbliższych tygodni z powodu kontuzji uda.

Kontuzja piłkarza w tym momencie sezonu to wielki cios dla Tottenhamu, który walczy o miejsce w pierwszej czwórce na koniec rozgrywek.

- Jest to uszkodzenie drugiego stopnia, więc nie zagra przez kilka tygodni - powiedział menedżer "Kogutów" Harry Redknapp.

Deofe, który zdobył w tym sezonie 23 bramki dla Tottenhamu dołączył do długiej listy kontuzjowanych piłkarzy Spurs: Toma Huddlestone'a, Davida Bentley'a, Aarona Lennona, Ledley'a Kinga i Jonathana Woodgate'a.
Napastnik Tottenhamu, Jermaine Defoe nie zagra przez kilka najbliższych tygodni z powodu kontuzji uda. Kontuzja piłkarza w tym momencie sezonu to wielki cios dla Tottenhamu, który walczy o miejsce w pierwszej czwórce na koniec rozgrywek. - Jest to uszkodzenie drugiego stopnia, więc nie zagra przez kilka tygodni - powiedział menedżer "Kogutów" Harry Redknapp. Deofe, który zdobył w tym sezonie 23 bramki dla Tottenhamu dołączył do długiej listy kontuzjowanych piłkarzy Spurs: Toma Huddlestone'a, Davida Bentley'a, Aarona Lennona, Ledley'a Kinga i Jonathana Woodgate'a
19 marca 2010, 20:33 [cytuj]
http://www.ultrasonline.com/ref/wjs/ polecam i zapraszam do klikania. ;) :ok: :cwaniak:
http://www.ultrasonline.com/ref/wjs/ polecam i zapraszam do klikania. ;) :ok: :cwaniak:
19 marca 2010, 22:13 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Napastnik Tottenhamu, Jermaine Defoe nie zagra przez kilka najbliższych tygodni z powodu kontuzji uda.

Kontuzja piłkarza w tym momencie sezonu to wielki cios dla Tottenhamu, który walczy o miejsce w pierwszej czwórce na koniec rozgrywek.

- Jest to uszkodzenie drugiego stopnia, więc nie zagra przez kilka tygodni - powiedział menedżer "Kogutów" Harry Redknapp.

Deofe, który zdobył w tym sezonie 23 bramki dla Tottenhamu dołączył do długiej listy kontuzjowanych piłkarzy Spurs: Toma Huddlestone'a, Davida Bentley'a, Aarona Lennona, Ledley'a Kinga i Jonathana Woodgate'a

ciśnie się na usta tylko : k**wa mać! ;/
ciśnie się na usta tylko : k**wa mać! ;/
Tottenham 'Til I Die
19 marca 2010, 22:14 [cytuj]
dany rose zostal aresztowany przez policje. incydent mial miejsce w doncaster w nocy z soboty na niedziele. ponoc rose wywolal awanture po tym jak odmowiono mu wstepu do klubu. mlody pilkarz tottenhamu zostal aresztowany i postawiono mu zarzut bycia pijanym i wszczynania awantur w miejscu publicznym. zostal ukarany mandatem w wysokosci 80 poundow. pilkarz poinformowal o calym zajsciu klub ktory postanowil nie wyciagac konsekwencji wobec pilkarza.
dany rose zostal aresztowany przez policje. incydent mial miejsce w doncaster w nocy z soboty na niedziele. ponoc rose wywolal awanture po tym jak odmowiono mu wstepu do klubu. mlody pilkarz tottenhamu zostal aresztowany i postawiono mu zarzut bycia pijanym i wszczynania awantur w miejscu publicznym. zostal ukarany mandatem w wysokosci 80 poundow. pilkarz poinformowal o calym zajsciu klub ktory postanowil nie wyciagac konsekwencji wobec pilkarza
20 marca 2010, 11:48 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Adel Taarabt: Transfer do Tottenhamu był błędem Piłkarz Tottenhamu, Adel Taarabt przyznał, że podpisanie kontraktu z ekipą "Kogutów" było błedem. Aktualnie Taarabt jest wypożyczony do drugoligowego QPR i jak sam mówi, przejście do Tottenhamu było błedem. - Miałem iśc do Arsenalu bo był tam Damien Comolli, jednak on odszedł do Tottenhamu, wiec i ja podpisałem z nimi kontrakt. I to był mój wielki błąd. Moi przyjaciele w Anglii, Armand Traore i Abou Diaby stwierdzili, że Tottenham nie jest miejscem dla mnie. Piłkarz przyznaje również, że marzy mu się gra w Hiszpani, gdyż angielski styl mu nie odpowiada - Anglia nie jest dla mnie. Myśle, że w La Lidze bym się sprawdził. Nie lubię stylu angielskiego. Lubię grac w piłkę, a drużyny jak Bolton, Stoke czy Wolves grają długimi podaniami. To nie jest dla mnie, nie nawidzę takiej piłki- dodał

Są jeszcze jakieś pytania co do tego osiołka? Jak czytam, że miałem iść do arsenalu, ale poszedłem do THFC, bo .... czuję sięjakby ktos mi do talerza napluł. Wynurzenia jakby zamiast do Lidla wlazł do Biedronki. W takich momentach zastanawiam się czy stara sprawdzona metoda obcinania języka jest taka zła ;)
Są jeszcze jakieś pytania co do tego osiołka? Jak czytam, że miałem iść do arsenalu, ale poszedłem do THFC, bo .... czuję sięjakby ktos mi do talerza napluł. Wynurzenia jakby zamiast do Lidla wlazł do Biedronki. W takich momentach zastanawiam się czy stara sprawdzona metoda obcinania języka jest taka zła ;)
Kogucie życie!
20 marca 2010, 12:55 [cytuj]
generalnie adel ma racje w hiszpanii pewnie by sie duzo bardziej rozwinal i zrobil wieksza kariere z uwagi na styl gry ale te teksty o arsenalu powinien sobie odpuscic sa frajerskie do kwadratu
generalnie adel ma racje w hiszpanii pewnie by sie duzo bardziej rozwinal i zrobil wieksza kariere z uwagi na styl gry ale te teksty o arsenalu powinien sobie odpuscic sa frajerskie do kwadratu
http://wilczki.tumblr.com/
20 marca 2010, 12:55 [cytuj]
http://wilczki.tumblr.com/
20 marca 2010, 14:28 [cytuj]
http://spursarmy.com/

Rosyjski serwis Spurs
http://spursarmy.com/ Rosyjski serwis Spurs
Here's pojeb !
20 marca 2010, 15:31 [cytuj]
Stax powiedział/a:
http://spursarmy.com/

Rosyjski serwis Spurs

kurde graficznie robi zajebiste wrażenie ta strona:)
kurde graficznie robi zajebiste wrażenie ta strona:)
Tottenham 'Til I Die
20 marca 2010, 23:35 [cytuj]
uaaaa:brawo:
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91668,7683787,21__Zaglebie___Polonia_W__2_0__Micanski__1_0_.html
uaaaa:brawo: http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91668,7683787,21__Zaglebie___Polonia_W__2_0__Micanski__1_0_.html
I need a get. What!? Without a get I'm an aguna! You're what!?!?
21 marca 2010, 11:02 [cytuj]
Tottenham Hotspur zarzucił sieci na bramkarza WHU, Roberta Greena. Spurs są gotowi zapłacić za bramarza reprezentacji Anglii 7,5 mln funtów.
Tottenham Hotspur zarzucił sieci na bramkarza WHU, Roberta Greena. Spurs są gotowi zapłacić za bramarza reprezentacji Anglii 7,5 mln funtów
21 marca 2010, 13:08 [cytuj]
Jakoś lubię tego GK WHU. Liczę, że spadną w tym sezonie :)
Tylko zastanawiam się czy RG zechce być rezerwowym u nas?
Jakoś lubię tego GK WHU. Liczę, że spadną w tym sezonie :) Tylko zastanawiam się czy RG zechce być rezerwowym u nas?
www.facebook.com/OgienOdSkaja
21 marca 2010, 15:22 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
Jakoś lubię tego GK WHU. Liczę, że spadną w tym sezonie :)
Tylko zastanawiam się czy RG zechce być rezerwowym u nas?

ja mam co do tego wątpliwości ;)
ja mam co do tego wątpliwości ;)
Tottenham 'Til I Die
|<  <<  <  16  17  18  19  20    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 37 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się