Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  17  18  19  20  21    >  >>  >|
21 marca 2010, 16:04 [cytuj]
Man Und prowadzi 2-1, City zmarnowało dogodną szansę by prowadzić z Fulham ;)
Man Und prowadzi 2-1, City zmarnowało dogodną szansę by prowadzić z Fulham ;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
21 marca 2010, 16:10 [cytuj]
City prowadzi o-1 z Fulham, ale podobnie było z Juventusem, liczę że się pozbierają.
City prowadzi o-1 z Fulham, ale podobnie było z Juventusem, liczę że się pozbierają
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
21 marca 2010, 16:27 [cytuj]
Wynik z meczu Man Utd - LFC bardzo korzystny, ale Fulham niech coś ustrzeli liczę na remis ;)
Wynik z meczu Man Utd - LFC bardzo korzystny, ale Fulham niech coś ustrzeli liczę na remis ;)
Tottenham 'Til I Die
21 marca 2010, 16:40 [cytuj]
City prowadzi już 2-0 co bardzo mnie zasmuciło, bo jakby przegrali wtedy wszystko wróciło by w nasze ręce.
City prowadzi już 2-0 co bardzo mnie zasmuciło, bo jakby przegrali wtedy wszystko wróciło by w nasze ręce
22 marca 2010, 09:27 [cytuj]
Niestety City wygrało i w przyszłej kolejce mają u siebie mecz z słabym Wigan i na potknięcie w tym meczu raczej nie ma szans
Niestety City wygrało i w przyszłej kolejce mają u siebie mecz z słabym Wigan i na potknięcie w tym meczu raczej nie ma szans
23 marca 2010, 10:35 [cytuj]
Sandro poleciał do Londynu na testy medyczne ;>
Sandro poleciał do Londynu na testy medyczne ;>
24 marca 2010, 22:46 [cytuj]
Panowie brawa dla Evertonu. Jasny gwint, ten Rodwell naprawdę jest dobry, obczajcie jego akcję po której padł gol na 0-2. Hehe a jak Mancini wyskoczyl do Moyes'a z łapami.
Panowie brawa dla Evertonu. Jasny gwint, ten Rodwell naprawdę jest dobry, obczajcie jego akcję po której padł gol na 0-2. Hehe a jak Mancini wyskoczyl do Moyes'a z łapami
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
24 marca 2010, 22:57 [cytuj]
i AV zremisowała ten dzień był dobry dla nas :D z Portsmouth innego rezultatu jak nasze zwycięstwo i kolejne 3pkt nie biorę pod uwagę.
i AV zremisowała ten dzień był dobry dla nas :D z Portsmouth innego rezultatu jak nasze zwycięstwo i kolejne 3pkt nie biorę pod uwagę
Tottenham 'Til I Die
25 marca 2010, 16:49 [cytuj]
Jak donoszą największe serwisy na Wyspach, Tony Mowbray przestał dziś być menedżerem Celticu! Zarząd klubu zdecydował się zerwać umowę z Anglikiem z powodu fatalnych wyników klubu, który z kretesem przegrał walkę o mistrzostwo Szkocji, a w środowy wieczór został rozbity na St Mirren Park 4:0.

Wraz z Moggą z klubu odejdą Mark Venus i Peter Grant. Jak podaje BBC Sport, tymczasowym trenerem Celticu zostanie dotychczasowy opiekun rezerw, Neil Lennon.

Wreszcie, już mi się pomału robiło żał Celticu.
Jak donoszą największe serwisy na Wyspach, Tony Mowbray przestał dziś być menedżerem Celticu! Zarząd klubu zdecydował się zerwać umowę z Anglikiem z powodu fatalnych wyników klubu, który z kretesem przegrał walkę o mistrzostwo Szkocji, a w środowy wieczór został rozbity na St Mirren Park 4:0. Wraz z Moggą z klubu odejdą Mark Venus i Peter Grant. Jak podaje BBC Sport, tymczasowym trenerem Celticu zostanie dotychczasowy opiekun rezerw, Neil Lennon. Wreszcie, już mi się pomału robiło żał Celticu
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
27 marca 2010, 13:48 [cytuj]
Pedro Leon po przejściu z Valladolid do Getafe prezentuje się bardzo dobrze. Nic więc dziwnego, że 23-letni skrzydłowy znalazł się celowniku Manchesteru City, Stoke oraz Tottenhamu.

Skuci tych klubów obserwowali Hiszpana podczas przegranego 2:4 meczu z Realem Madryt. Pedro Leon wypadł jednak dobrze - strzelił bramkę i zapewne będzie mógł w najbliższym czasie spodziewać się ofert z Anglii.
Pedro Leon po przejściu z Valladolid do Getafe prezentuje się bardzo dobrze. Nic więc dziwnego, że 23-letni skrzydłowy znalazł się celowniku Manchesteru City, Stoke oraz Tottenhamu. Skuci tych klubów obserwowali Hiszpana podczas przegranego 2:4 meczu z Realem Madryt. Pedro Leon wypadł jednak dobrze - strzelił bramkę i zapewne będzie mógł w najbliższym czasie spodziewać się ofert z Anglii
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
28 marca 2010, 07:28 [cytuj]
Mój sąsiad Chris Martin znowu strzelił dla Norwich, które pokonało Leeds w meczu na szczycie League One. Za rok będę oglądał Championship!;)
Mój sąsiad Chris Martin znowu strzelił dla Norwich, które pokonało Leeds w meczu na szczycie League One. Za rok będę oglądał Championship!;)
28 marca 2010, 17:50 [cytuj]
;/ Pool'e już 2:0 prowadzą
;/ Pool'e już 2:0 prowadzą
Come On You Spurs !
29 marca 2010, 11:31 [cytuj]
Panowie dzisiaj mecz na szczycie w Championship: Newcastle vs Nottingham Forest. Relacja o 20:45 na żywo w Sportklub.
Dla Newcastle wygrana albo przegrana nic nie zmieni (Nottingham traci 9 pkt do drugiego West Brom) natomiast wygrana Forest przyblizy ich leciutko do West Brom, przegrana z kolei nic nie zmieni bo czwarty Cardiff traci az 8 pkt do Forest. Spodziewam sie konkretnego meczu ktory z przyjemnością sobie obejrzę.
Panowie dzisiaj mecz na szczycie w Championship: Newcastle vs Nottingham Forest. Relacja o 20:45 na żywo w Sportklub. Dla Newcastle wygrana albo przegrana nic nie zmieni (Nottingham traci 9 pkt do drugiego West Brom) natomiast wygrana Forest przyblizy ich leciutko do West Brom, przegrana z kolei nic nie zmieni bo czwarty Cardiff traci az 8 pkt do Forest. Spodziewam sie konkretnego meczu ktory z przyjemnością sobie obejrzę
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
29 marca 2010, 23:01 [cytuj]
W Manchesterze bez niespodzianki, podopieczni Manciniego zdobywają 3 pkt ... po pierwszej połowie wierzyłem jeszcze w korzystny dla nas rezultat, piłkarze Wigan grali dobrze i nie pozwalali na zbyt wiele rywalom, po zmianie stron czerwoną kartkę szybko dostał Caldwell (moim zdaniem niesłuszną) i wszystko się posypało ... bramkarz Wigan też się nie popisywał, pierwsza bramka idzie na jego konto ... eh, szkoda ;)
W Manchesterze bez niespodzianki, podopieczni Manciniego zdobywają 3 pkt ... po pierwszej połowie wierzyłem jeszcze w korzystny dla nas rezultat, piłkarze Wigan grali dobrze i nie pozwalali na zbyt wiele rywalom, po zmianie stron czerwoną kartkę szybko dostał Caldwell (moim zdaniem niesłuszną) i wszystko się posypało ... bramkarz Wigan też się nie popisywał, pierwsza bramka idzie na jego konto ... eh, szkoda ;)
31 marca 2010, 16:52 [cytuj]
Oglądałem mecz i również wierzyłem że City utopią w końcu punkty ale boleśnie się rozczarowałem gdy prowadzili 1:0 a Wigan grało w dziesiątke .Nie pierwszy raz sędziowie dyktują karnego z kapelusza dla Man C
Oglądałem mecz i również wierzyłem że City utopią w końcu punkty ale boleśnie się rozczarowałem gdy prowadzili 1:0 a Wigan grało w dziesiątke .Nie pierwszy raz sędziowie dyktują karnego z kapelusza dla Man C
1 kwietnia 2010, 10:11 [cytuj]
No to rywale nam się sypią. Cesc prawdopodobnie do końca sezonu out.
No to rywale nam się sypią. Cesc prawdopodobnie do końca sezonu out
Come On You Spurs !
1 kwietnia 2010, 12:35 [cytuj]
Rooney również nie może być pewny występu w meczu przeciwko Spurs.
Rooney również nie może być pewny występu w meczu przeciwko Spurs
Come on you Spurs!! // Wir sind der zwölfte Mann und steh'n zu dir - Bayer 04
1 kwietnia 2010, 16:52 [cytuj]
Fabregas prawdopodobnie do końca sezonu a Rooney nie wiadomo ale przed chwilą czytałem że około 2-3 tygodni zatem na mecz z nami raczej będzie gotowy
Fabregas prawdopodobnie do końca sezonu a Rooney nie wiadomo ale przed chwilą czytałem że około 2-3 tygodni zatem na mecz z nami raczej będzie gotowy
1 kwietnia 2010, 19:53 [cytuj]
moze i Rooney bedzie gotowy ale na pewno nie w optymalnej dyspozycji zaraz po kontuzji...
moze i Rooney bedzie gotowy ale na pewno nie w optymalnej dyspozycji zaraz po kontuzji
http://wilczki.tumblr.com/
1 kwietnia 2010, 23:03 [cytuj]
A ja lamentowałem na Szpaka. Oglądałem Valencia-Atletico po ...arabsku :) I po prostu nie mogę: Dejwid Wija, Nikola Żidżik.
A ja lamentowałem na Szpaka. Oglądałem Valencia-Atletico po ...arabsku :) I po prostu nie mogę: Dejwid Wija, Nikola Żidżik
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
|<  <<  <  17  18  19  20  21    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 34 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się