Forum dyskusyjne
28 grudnia 2009, 21:38 [cytuj]
tak, a wenger wcześniej psiocząc na terminarz odwracał uwagę!
tak, a wenger wcześniej psiocząc na terminarz odwracał uwagę! :)
28 grudnia 2009, 23:58 [cytuj]
a wengerowi to wiadomo co w dupę....
a wengerowi to wiadomo co w dupę
29 grudnia 2009, 10:30 [cytuj]
Artur Boruk przemówił: http://www.imscouting.com/global-news-article/Celtic-keeper-Boruc-would-seriously-consider-move-to-Spurs/4523/?
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
29 grudnia 2009, 13:59 [cytuj]
W tym artykule podanym przez Sajmona jest wymieniony Scott Loach. W meczu z Watfordem w Pucharze Ligi nieźle się męczyliśmy właśnie przez niego. Po co nam ten Boruk to nie wiem, prócz tego, że na zastępstwo Cudiciniego. Szkoda, że Fulopa oddaliśmy.
W tym artykule podanym przez Sajmona jest wymieniony Scott Loach. W meczu z Watfordem w Pucharze Ligi nieźle się męczyliśmy właśnie przez niego. Po co nam ten Boruk to nie wiem, prócz tego, że na zastępstwo Cudiciniego. Szkoda, że Fulopa oddaliśmy
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
29 grudnia 2009, 13:59 [cytuj]
konradthfc powiedział/a:
a wengerowi to wiadomo co w dupę
Byle gruby, brudny i nie mój
Byle gruby, brudny i nie mój:D
29 grudnia 2009, 23:16 [cytuj]
Torres strzela w 93 minucie

I wyprzedzamy AV!
Torres strzela w 93 minucie :D I wyprzedzamy AV! :D
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
29 grudnia 2009, 23:38 [cytuj]
dobrze się stało
dobrze się stało :)
Tottenham 'Til I Die
30 grudnia 2009, 00:16 [cytuj]
w sumie lepszy byłby remis ...
w sumie lepszy byłby remis
30 grudnia 2009, 01:14 [cytuj]
Teraz wszystko w naszych rękach musimy pokonać Liverpool na Anfield a to na pewno nie będzie łatwe, albo przynajmniej zremisować. Porażka może nas zrzucić na 6 miejsce.
Teraz wszystko w naszych rękach musimy pokonać Liverpool na Anfield a to na pewno nie będzie łatwe, albo przynajmniej zremisować. Porażka może nas zrzucić na 6 miejsce
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
30 grudnia 2009, 10:39 [cytuj]
remis byłby lepszy, Aston jest jest wysoko w tabeli ale gra gorzej od nas, więc tak naprawdę naszymi rywalami o TOP4 są tylko Liverpool i City;]
remis byłby lepszy, Aston jest jest wysoko w tabeli ale gra gorzej od nas, więc tak naprawdę naszymi rywalami o TOP4 są tylko Liverpool i City;]
30 grudnia 2009, 12:48 [cytuj]
Gary Megson został zwolniony!!! Bolton szuka menadżera! Megson niezły kąsek dla Tottenhamu
Gary Megson został zwolniony!!! Bolton szuka menadżera! Megson niezły kąsek dla Tottenhamu ;P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
30 grudnia 2009, 13:40 [cytuj]
a przecież nie grają jakoś tragicznie. przeciwnie, jak na Bolton, to dość wyrafinowana piłka. Może jednak są systemy gry, które weszły klubom w krew. Bolton grając łokciami i zębami zajmuje 6-7 w lidze, grając bardziej po ludzku jest zagrożony spadkiem. Dlatego aż tak fanatycznie nie mam potrzeby oglądać Modrića i Kranjćara na raz, czyli przejść na 1-4-5-1. Spróbować owszem można, ale nie liczyłbym od razu na efekty, a w trakcie sezonu trudno robić eksperymenty.
a przecież nie grają jakoś tragicznie. przeciwnie, jak na Bolton, to dość wyrafinowana piłka. Może jednak są systemy gry, które weszły klubom w krew. Bolton grając łokciami i zębami zajmuje 6-7 w lidze, grając bardziej po ludzku jest zagrożony spadkiem. Dlatego aż tak fanatycznie nie mam potrzeby oglądać Modrića i Kranjćara na raz, czyli przejść na 1-4-5-1. Spróbować owszem można, ale nie liczyłbym od razu na efekty, a w trakcie sezonu trudno robić eksperymenty
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
30 grudnia 2009, 18:21 [cytuj]
Glen Jonhson złapał kontuzję w meczu z Villa i duże prawdopodobieństwo że z nami nie zagra
Glen Jonhson złapał kontuzję w meczu z Villa i duże prawdopodobieństwo że z nami nie zagra :cwaniak:
30 grudnia 2009, 18:38 [cytuj]
varba powiedział/a:
Glen Jonhson złapał kontuzję w meczu z Villa i duże prawdopodobieństwo że z nami nie zagra

Na 100% nie zagra. Kontuzja nie pozwoli mu grać przez 3 miesiące
Na 100% nie zagra. Kontuzja nie pozwoli mu grać przez 3 miesiące ;)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
30 grudnia 2009, 22:20 [cytuj]
Od jakichś dwóch lat szykuję się do napisania artykułu o Gazzie..... Bardzo dużo już uzbierałem. Jakieś zdrowie u nas zostawił. Nigdy prawdopodbnie niu użyję takiego języka jak nasi administratorzy albo redaktorzy ale amatarom też wolno nie? Nigdy natomiast nie zapomnę tego:
http://www.youtube.com/watch?v=GVMaIUSeRxA&NR=1&feature=fvwp
Od jakichś dwóch lat szykuję się do napisania artykułu o Gazzie..... Bardzo dużo już uzbierałem. Jakieś zdrowie u nas zostawił. Nigdy prawdopodbnie niu użyję takiego języka jak nasi administratorzy albo redaktorzy ale amatarom też wolno nie? Nigdy natomiast nie zapomnę tego:
http://www.youtube.com/watch?v=GVMaIUSeRxA&NR=1&feature=fvwp
31 grudnia 2009, 10:31 [cytuj]
Stanowczo zaprzeczam jakoby miano mnie określać mianem profesjonalisty konradzie

To tylko takie hobby.
Natomiast wszedłem tu, bo wyczytałem, że BAE ponoć nie jedzie na PNA - jest wykluczony ze składu z powodu kontuzji, ale nasi o tym milczą jeszcze.
Stanowczo zaprzeczam jakoby miano mnie określać mianem profesjonalisty konradzie :) To tylko takie hobby.
Natomiast wszedłem tu, bo wyczytałem, że BAE ponoć nie jedzie na PNA - jest wykluczony ze składu z powodu kontuzji, ale nasi o tym milczą jeszcze
31 grudnia 2009, 20:14 [cytuj]
Dobre, ide wypić za koguty i za wasze zdrowie
szczęśliwego nowego!
Dobre, ide wypić za koguty i za wasze zdrowie :cwaniak:
szczęśliwego nowego! :kotek:
1 stycznia 2010, 19:56 [cytuj]
Czy ktoś z Was ma TVP Sport? Bo ja od niedawna mam i ciekawi mnie co tam serwują w ramach Tottenham TV. Wiem, że powtórki aktualnych meczów. A ten magazyn? Co to jest? I czy coś jeszcze dają?
Czy ktoś z Was ma TVP Sport? Bo ja od niedawna mam i ciekawi mnie co tam serwują w ramach Tottenham TV. Wiem, że powtórki aktualnych meczów. A ten magazyn? Co to jest? I czy coś jeszcze dają?
1 stycznia 2010, 21:05 [cytuj]
Ja mam TVP Sport, ale na powtórki zawsze trafiam przypadkiem. Nie wiedziałem że jest jakiś magazyn, przeważnie jak oglądałem to były skróty dwóch meczów jeden z ostatniej kolejki a drugi z archiwum, czyli z poprzednich sezonów, czasami bardzo ciekawe postacie w naszym składzie takie jak Kanoute, Teddy, Sol
Ja mam TVP Sport, ale na powtórki zawsze trafiam przypadkiem. Nie wiedziałem że jest jakiś magazyn, przeważnie jak oglądałem to były skróty dwóch meczów jeden z ostatniej kolejki a drugi z archiwum, czyli z poprzednich sezonów, czasami bardzo ciekawe postacie w naszym składzie takie jak Kanoute, Teddy, Sol:blee: :P
2 stycznia 2010, 23:25 [cytuj]
Highlights 22.30 ITV1 jak ktoś ma ochotę zobaczyć Niko w akcji!!!
Highlights 22.30 ITV1 jak ktoś ma ochotę zobaczyć Niko w akcji!!!