Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  18  19  20  21  22    >  >>  >|
2 kwietnia 2010, 11:39 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=vFby1bdQDdc&feature=related

Talent Mido po raz drugi :)
http://www.youtube.com/watch?v=vFby1bdQDdc&feature=related Talent Mido po raz drugi :)
Kogucie życie!
2 kwietnia 2010, 16:01 [cytuj]
dla śmiechów to zrobił :)
dla śmiechów to zrobił :)
3 kwietnia 2010, 15:25 [cytuj]
Drogba strzelił gola ze spalonego już widzę Fergusona jak się będzie pluł po meczu bo wynik jak na razie 2-1 dla Chelsea
Drogba strzelił gola ze spalonego już widzę Fergusona jak się będzie pluł po meczu bo wynik jak na razie 2-1 dla Chelsea
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 kwietnia 2010, 19:48 [cytuj]
No tak graliśmy słabo ale jak to Ginola powiedział Sunderland nie ma się z czego cieszyć, bo zagrali z naszymi rezerwami, czy tylko to się dotyczy jak my z kimś wygramy :rotfl: . A mówiąc poważnie mecz pokazał że nie stać nas na więcej kontuzji bo bez trzonu drużyny sobie nie radzimy. Teraz chwila prawdy czy zachowamy się jak fani Chelsea którzy kibicują jej "od zawsze", choć kiedyś stadion świecił pustkami, czy jak fani Tottenhamu zawsze za drużyną nawet gdy mecz totalnie nie wyszedł!:tak:
No tak graliśmy słabo ale jak to Ginola powiedział Sunderland nie ma się z czego cieszyć, bo zagrali z naszymi rezerwami, czy tylko to się dotyczy jak my z kimś wygramy :rotfl: . A mówiąc poważnie mecz pokazał że nie stać nas na więcej kontuzji bo bez trzonu drużyny sobie nie radzimy. Teraz chwila prawdy czy zachowamy się jak fani Chelsea którzy kibicują jej "od zawsze", choć kiedyś stadion świecił pustkami, czy jak fani Tottenhamu zawsze za drużyną nawet gdy mecz totalnie nie wyszedł!:tak:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 kwietnia 2010, 21:33 [cytuj]
Chyba Harry'ego pokiełbasiło, żeby z Modrića zrobić kapitana, zagrał beznadziejne zawody. Myśli, że jak kapitan to ma nic nie grać wręcz przeciwnie ma walczyć za dwóch.

Oceny Sky Sports:

Gomes 8
K.Walker 6
Kaboul 5
Bassong 6
Bale 7
Ekotto 5
Palacios 5
Modrić 5
Bentley 5
Gudjohnsen 7
Pawliuczenko 5
Chyba Harry'ego pokiełbasiło, żeby z Modrića zrobić kapitana, zagrał beznadziejne zawody. Myśli, że jak kapitan to ma nic nie grać wręcz przeciwnie ma walczyć za dwóch. Oceny Sky Sports: Gomes 8 K.Walker 6 Kaboul 5 Bassong 6 Bale 7 Ekotto 5 Palacios 5 Modrić 5 Bentley 5 Gudjohnsen 7 Pawliuczenko 5
4 kwietnia 2010, 23:02 [cytuj]
Czy ktoś się orientje co to jest ten WordPress? To tylko program do robienia bloga, którego później trzeba na jakimś serwerze umieścić czy tam innej domenie czy od razu zakłada bloga w internecie? I czy to w ogóle przydatne jest?
Czy ktoś się orientje co to jest ten WordPress? To tylko program do robienia bloga, którego później trzeba na jakimś serwerze umieścić czy tam innej domenie czy od razu zakłada bloga w internecie? I czy to w ogóle przydatne jest?
5 kwietnia 2010, 09:45 [cytuj]
@Marcin
przecież WP to stronka taka jak blogger itp. Zakładasz konto i możesz pisać bloga. Ma dobrze rozbudowany panel administracyjny dzięki czemu masz duże możliwości edycji całęgo bloga.

Paweł powiedział/a:
hahaha smolarek ale odwalił w crossbar chalenge w Boltonie "I dont know what im doing here" :D

oglądałem większość tych crossbarów :D proponuję otworzyć sobie "The best of.." i zobaczyć ziomka z Notts County xD
oglądałem większość tych crossbarów :D proponuję otworzyć sobie "The best of.." i zobaczyć ziomka z Notts County xD
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
5 kwietnia 2010, 10:48 [cytuj]
A, to dziękuję. Zmyliło mnie to, że to jest do ściągania.
A, to dziękuję. Zmyliło mnie to, że to jest do ściągania
5 kwietnia 2010, 12:08 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=pIGmjt0cHOQ&NR=1

WTF?
http://www.youtube.com/watch?v=pIGmjt0cHOQ&NR=1 WTF?
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
5 kwietnia 2010, 13:01 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=_dp-YIsfGZc
Cwelsi maltretują biednego Diarre :)
http://www.youtube.com/watch?v=_dp-YIsfGZc Cwelsi maltretują biednego Diarre :)
Come On You Spurs !
5 kwietnia 2010, 21:48 [cytuj]
Po roku gry w Championship League, do najwyższej klasy rozgrywkowej powraca Newcastle United. "Sroki" zapewniły sobie awans na 6 kolejek przed końcem sezonu.

Newcastle jeszcze nie rozegrało swojego dzisiejszego meczu, jednak dzięki remisowi Nottingham Forest z Cardiff City, "Sroki" mogą być pewne awansu do Premier League.
Po roku gry w Championship League, do najwyższej klasy rozgrywkowej powraca Newcastle United. "Sroki" zapewniły sobie awans na 6 kolejek przed końcem sezonu. Newcastle jeszcze nie rozegrało swojego dzisiejszego meczu, jednak dzięki remisowi Nottingham Forest z Cardiff City, "Sroki" mogą być pewne awansu do Premier League
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
5 kwietnia 2010, 23:17 [cytuj]
nie watpilem w ich awans szczerze mowiac
nie watpilem w ich awans szczerze mowiac
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
6 kwietnia 2010, 11:45 [cytuj]
Newcastle United jest łączone z obrońcą Tottenhamu Hotspur, Alanem Huttonem.

Trener Tottenhamu, Harry Redknapp powiedział, że Newcastle rozmawiał z Newcastle. Huston kosztował Spurs 9 milionów Ł w styczniu 2008 roku, a Spurs chcieliby odzyskać większą część środków.

Redknapp: „Newcastle interesuje się Huttonem. Myślę, że w lecie zgłoszą się po niego.”

„Ktoś mi powiedział, że Huttton rozmawiał z Newcastle w sprawie transferu. Oczekujemy jednak wysokiej kwoty, aby pozwolić Alanowi na odejście. Inaczej, wróci do Tottenhamu.”
Newcastle United jest łączone z obrońcą Tottenhamu Hotspur, Alanem Huttonem. Trener Tottenhamu, Harry Redknapp powiedział, że Newcastle rozmawiał z Newcastle. Huston kosztował Spurs 9 milionów Ł w styczniu 2008 roku, a Spurs chcieliby odzyskać większą część środków. Redknapp: „Newcastle interesuje się Huttonem. Myślę, że w lecie zgłoszą się po niego.” „Ktoś mi powiedział, że Huttton rozmawiał z Newcastle w sprawie transferu. Oczekujemy jednak wysokiej kwoty, aby pozwolić Alanowi na odejście. Inaczej, wróci do Tottenhamu.”
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
6 kwietnia 2010, 12:04 [cytuj]
http://www.juvepoland.com/news.php?id=15755
http://www.juvepoland.com/news.php?id=15755
Come On You Spurs !
6 kwietnia 2010, 16:30 [cytuj]
Szkoda by było gdyby Hutton odszedł , myślałem że po wypożyczeniu wróci do nas i Ćorluka będzie miał w końcu zmiennika bo młodziutki Walker jeszcze nie jest gotowy by na dłuższy okres zastąpić Vedrana
Szkoda by było gdyby Hutton odszedł , myślałem że po wypożyczeniu wróci do nas i Ćorluka będzie miał w końcu zmiennika bo młodziutki Walker jeszcze nie jest gotowy by na dłuższy okres zastąpić Vedrana
6 kwietnia 2010, 20:50 [cytuj]
Kurcze co to musi być za uczucie, stojąc na Camp Nou i słuchać hymnu ligi mistrzów :muza: przed telewizorem mam ciary na plecach :]
Kurcze co to musi być za uczucie, stojąc na Camp Nou i słuchać hymnu ligi mistrzów :muza: przed telewizorem mam ciary na plecach :]
6 kwietnia 2010, 21:07 [cytuj]
Arsenal chciał zaprezentować Barcelonie trochę angielskiego footballu, kosi więcej niż Stoke, tym samym nie pozwala rozpędzić się Barcelonie. Messi zagrał klepkę z Silvestrem i wyrównał. Chłopak jest genialny!:brawo:
Arsenal chciał zaprezentować Barcelonie trochę angielskiego footballu, kosi więcej niż Stoke, tym samym nie pozwala rozpędzić się Barcelonie. Messi zagrał klepkę z Silvestrem i wyrównał. Chłopak jest genialny!:brawo:
6 kwietnia 2010, 21:25 [cytuj]
Złote dziecko footballu strzela kolejnego gola, co za spokój, obserwował bramkarza jak ten idzie na murawę i świetnie uderza piłkę nad Aluminium :P Barca 2-1 Anale :cwaniak:
Złote dziecko footballu strzela kolejnego gola, co za spokój, obserwował bramkarza jak ten idzie na murawę i świetnie uderza piłkę nad Aluminium :P Barca 2-1 Anale :cwaniak:
|<  <<  <  18  19  20  21  22    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 11 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się