Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  19  20  21  22  23    >  >>  >|
6 kwietnia 2010, 21:36 [cytuj]
Już dawno 3-1 :D

@varba: może Aluminium Konin? :)
Już dawno 3-1 :D @varba: może Aluminium Konin? :)
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
6 kwietnia 2010, 22:42 [cytuj]
Messi jest tak genialny, że bardziej mnie cieszyły jego popisy niż upokorzenie arsanalu:)
Messi jest tak genialny, że bardziej mnie cieszyły jego popisy niż upokorzenie arsanalu:)
6 kwietnia 2010, 22:43 [cytuj]
Rooney już chyba pogodził się z tym, że na Złotą Piłkę trzeba poczekać conajmniej rok :)
Rooney już chyba pogodził się z tym, że na Złotą Piłkę trzeba poczekać conajmniej rok :)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
6 kwietnia 2010, 22:45 [cytuj]
Rooney jak Rooney ale wielki i wspaniały CR9 :D
Rooney jak Rooney ale wielki i wspaniały CR9 :D
7 kwietnia 2010, 00:28 [cytuj]
Nie no Krystyna nie miał szans w tym roku, jedyny który mógł rywalizować z Messi to był właśnie Rooney, ale po tym co prezentuję teraz Messi to raczej statuetka powędruję do Argentyńczyka. Po meczu miałem sen że Messi jest Polakiem i gra w Tottenhamie :rotfl:
Nie no Krystyna nie miał szans w tym roku, jedyny który mógł rywalizować z Messi to był właśnie Rooney, ale po tym co prezentuję teraz Messi to raczej statuetka powędruję do Argentyńczyka. Po meczu miałem sen że Messi jest Polakiem i gra w Tottenhamie :rotfl:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 kwietnia 2010, 15:31 [cytuj]
łomatko, to jakby messi grał w naszej reprze to by się jacuś gmoch zająkał na śmierć przy analizie naszych akcji :D
łomatko, to jakby messi grał w naszej reprze to by się jacuś gmoch zająkał na śmierć przy analizie naszych akcji :D
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
7 kwietnia 2010, 19:14 [cytuj]
Tottenham został wybrany w tygodniku Piłka Nożna najlepszą drużyną marca w Europie. Podkreślono, że lepszą defensywę w Premiership ma tylko ManU i odnotowano sukces w postaci awansu do półfinału FA Cup. Jako największe gwiazdy wypisano Modricia i Kranjcara... Oczywiście, to wszystko było brane pod uwagę przed meczem z Sunderlandem ;]
Tottenham został wybrany w tygodniku Piłka Nożna najlepszą drużyną marca w Europie. Podkreślono, że lepszą defensywę w Premiership ma tylko ManU i odnotowano sukces w postaci awansu do półfinału FA Cup. Jako największe gwiazdy wypisano Modricia i Kranjcara... Oczywiście, to wszystko było brane pod uwagę przed meczem z Sunderlandem ;]
Come on you Spurs!! // Wir sind der zwölfte Mann und steh'n zu dir - Bayer 04
7 kwietnia 2010, 20:10 [cytuj]
A propos PN: ciągle robią takie 'byki' jak jeszcze rok temu? Pamiętam, jak kolega przyniósł ją do szkoły i był Carles Puyol z... Realu :D Pomyśleć, że za szczeniaka byłem w tej gazecie zakochany (znaczy się w latach 2000-2005).
A propos PN: ciągle robią takie 'byki' jak jeszcze rok temu? Pamiętam, jak kolega przyniósł ją do szkoły i był Carles Puyol z... Realu :D Pomyśleć, że za szczeniaka byłem w tej gazecie zakochany (znaczy się w latach 2000-2005)
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
7 kwietnia 2010, 20:34 [cytuj]
martinbm powiedział/a:

No trudno brać kwietniowy mecz pod uwagę jeśli wybierasz najlepszą drużynę marca!
No trudno brać kwietniowy mecz pod uwagę jeśli wybierasz najlepszą drużynę marca!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 kwietnia 2010, 20:43 [cytuj]
Jestem pełen podziwu dla sztabu medycznego Man Und, Rooney miał pauzować 6 tygodni, a zagra przeciwko Bayernowi, trzeba im było podesłać Lennona i Dawsona! Bayern się nie pieprzy, wprowadził Zorro w pierwszym składzie! ;)
Jestem pełen podziwu dla sztabu medycznego Man Und, Rooney miał pauzować 6 tygodni, a zagra przeciwko Bayernowi, trzeba im było podesłać Lennona i Dawsona! Bayern się nie pieprzy, wprowadził Zorro w pierwszym składzie! ;)
7 kwietnia 2010, 20:50 [cytuj]
Gibson zrobił Bayernowi to co zrobił nam w Carling Cup Man Yoo 1-0 Bayern :brawo:
Gibson zrobił Bayernowi to co zrobił nam w Carling Cup Man Yoo 1-0 Bayern :brawo:
7 kwietnia 2010, 20:54 [cytuj]
7 minuta i PRAWIE po meczu. Bayern ma większe szanse na zostanie zgniecionym niż podniesienie się, ale obym się mylił.
7 minuta i PRAWIE po meczu. Bayern ma większe szanse na zostanie zgniecionym niż podniesienie się, ale obym się mylił
7 kwietnia 2010, 21:27 [cytuj]
3-0 Nani wykręcił zajebiste salto!
3-0 Nani wykręcił zajebiste salto!
7 kwietnia 2010, 21:30 [cytuj]
A propos PN to ja ja czytam regularnie od 93 roku i byków się uzbierało sporo ale jeszcze więcej było dobrych artykułów. Mysle że my się za bardzo spinamy w ocenia naszych milusińskiech he he a nie tylko w PN ale PS, magazynie futbol pojawiały sie artykuły w których wiele pochlebnych opini na temat Kogutów mozna było odnależć podczas gdy na spursmani w tym samym czasie napinka, narzekanie i jazda z trenerem, sztabek lekarskim, zawodnikami i...klubowym ogrodnikiem.
A propos PN to ja ja czytam regularnie od 93 roku i byków się uzbierało sporo ale jeszcze więcej było dobrych artykułów. Mysle że my się za bardzo spinamy w ocenia naszych milusińskiech he he a nie tylko w PN ale PS, magazynie futbol pojawiały sie artykuły w których wiele pochlebnych opini na temat Kogutów mozna było odnależć podczas gdy na spursmani w tym samym czasie napinka, narzekanie i jazda z trenerem, sztabek lekarskim, zawodnikami i...klubowym ogrodnikiem
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
7 kwietnia 2010, 22:00 [cytuj]
Rafael Da Silva czerwień. Oby Bayern to wykorzystał!

E: Pięknie! Póki co, Bayern w półfinale :D
Rafael Da Silva czerwień. Oby Bayern to wykorzystał! E: Pięknie! Póki co, Bayern w półfinale :D
7 kwietnia 2010, 22:44 [cytuj]
Ostatnimi czasy nieustannie pisano o dominacji angielskiego futbolu, a tu proszę, w 1/2 LM nie zagra żaden przedstawiciel Albionu ;)
Ostatnimi czasy nieustannie pisano o dominacji angielskiego futbolu, a tu proszę, w 1/2 LM nie zagra żaden przedstawiciel Albionu ;)
7 kwietnia 2010, 23:02 [cytuj]
gratulacje dla bayernu, ale jesli ichniejsza obrona ktora mi przypomina Cracovie (sorry ale obrona Bayernu do wymiany bo to żenada) ma zagrac w kolejnych meczach tak jak to zrobila w 1 polowie na old trafford to albo lyon ich zmłóci, a jesli jakims cudem wejdą do finału no to czas ich uzbroić w dobre Sturmgewehry 44 hehe i zacząć strzelać do Messiego i Ibrahimovica bo oni z nimi zrobią co chcą zwłaszcza z tym niepełnosprytnym De Michelisem czy jak to sie tam pisze.
gratulacje dla bayernu, ale jesli ichniejsza obrona ktora mi przypomina Cracovie (sorry ale obrona Bayernu do wymiany bo to żenada) ma zagrac w kolejnych meczach tak jak to zrobila w 1 polowie na old trafford to albo lyon ich zmłóci, a jesli jakims cudem wejdą do finału no to czas ich uzbroić w dobre Sturmgewehry 44 hehe i zacząć strzelać do Messiego i Ibrahimovica bo oni z nimi zrobią co chcą zwłaszcza z tym niepełnosprytnym De Michelisem czy jak to sie tam pisze
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
7 kwietnia 2010, 23:22 [cytuj]
mosaj powiedział/a:

Tak a ile razy to się zdarzyło w ostatnich kilku latach!? Zagrali słabiej w Lidze Mistrzów(z różnych powodów głównie kontuzję), ale w następnym sezonie na pewno będzie wielki powrót. Jak to mówią wyjątek potwierdza regułę!
Tak a ile razy to się zdarzyło w ostatnich kilku latach!? Zagrali słabiej w Lidze Mistrzów(z różnych powodów głównie kontuzję), ale w następnym sezonie na pewno będzie wielki powrót. Jak to mówią wyjątek potwierdza regułę!
8 kwietnia 2010, 00:38 [cytuj]
Ależ ja nie twierdzę, że dominacja angielskiego futbolu dobiega końca ... wręcz przeciwnie, też uważam, iż za rok sytuacja wróci "do normy", po prostu ... dziwnie wygląda teraz lista kandydatów do końcowego triumfu w LM ;)
Ależ ja nie twierdzę, że dominacja angielskiego futbolu dobiega końca ... wręcz przeciwnie, też uważam, iż za rok sytuacja wróci "do normy", po prostu ... dziwnie wygląda teraz lista kandydatów do końcowego triumfu w LM ;)
8 kwietnia 2010, 11:30 [cytuj]
z pary Lyon-Bayern wole chyba oglądać Lyon w finale ;)
z pary Lyon-Bayern wole chyba oglądać Lyon w finale ;)
Tottenham 'Til I Die
|<  <<  <  19  20  21  22  23    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 43 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się