Forum dyskusyjne
11 kwietnia 2010, 13:52 [cytuj]
mosaj nie rozumiem.Jakie to ma znaczenie czy ktos byl jego zwolenikiem?Ludzie placza po tragedii a ty sie zastanawiasz czy to obludne czy nie,zagladasz wstecz zeby zobaczyc kto ma prawo do lez?Smutne jest to ze niektorzy zobaczyli w nim czlowieka dopiero po smierci.Pewne osoby musza sie teraz naprawde zle czuc i widac ze jest im przykro bo z tym popularnym w Polsce kpieniem,szydzeniem itd. zawedrowali o wiele za daleko.
Co zlego w tym ze ktos okazuje swoje uczucia w internecie?Liczy sie serce.
mosaj nie rozumiem.Jakie to ma znaczenie czy ktos byl jego zwolenikiem?Ludzie placza po tragedii a ty sie zastanawiasz czy to obludne czy nie,zagladasz wstecz zeby zobaczyc kto ma prawo do lez?Smutne jest to ze niektorzy zobaczyli w nim czlowieka dopiero po smierci.Pewne osoby musza sie teraz naprawde zle czuc i widac ze jest im przykro bo z tym popularnym w Polsce kpieniem,szydzeniem itd. zawedrowali o wiele za daleko.
Co zlego w tym ze ktos okazuje swoje uczucia w internecie?Liczy sie serce
You'll Never Walk Alone
11 kwietnia 2010, 14:20 [cytuj]
Kwestia perspektywy, pisząc poprzedniego posta miałem na myśli konkretne osoby, które znam i wiem, że tragedia ta ich nie poruszyła, a mimo to ... afiszują się z żałobą. Chodzi mi tylko i wyłącznie o tego typu zachowania, zastanawiam się: po co? Solidarność z rodzinami ofiar? Można to robić bez tej elektronicznej otoczki...
Kwestia perspektywy, pisząc poprzedniego posta miałem na myśli konkretne osoby, które znam i wiem, że tragedia ta ich nie poruszyła, a mimo to ... afiszują się z żałobą. Chodzi mi tylko i wyłącznie o tego typu zachowania, zastanawiam się: po co? Solidarność z rodzinami ofiar? Można to robić bez tej elektronicznej otoczki
11 kwietnia 2010, 14:59 [cytuj]
aapa powiedział/a:
Sajmon, mosaj, życie nie toczy się tylko w internecie. Żałosne czy nie, zginęło prawie sto osób, w tym osoby kluczowe dla funkcjonowania państwa. Nie musimy się kochac, ale przynajmniej się szanujmy. Czasem lepiej nic nie napisać niż napisać za dużo
takie usprawiedliwianie świeczek jest równie żałosne, co ich stawianie w opisie na gadu
może mamy neico inny punkt widzenia aapa z racji różnicy wieku; moi rówieśnicy - tak to nazwę - stawiają [*] w opisie, bo, jak to ktoś tma wyżej napisał, taki jest trend, bo inni dają, bo fajnie poczuć się kimś ważnym, mieć szacun u kumpli JP 100% za czarny kir w galerii na nk; nie mówie, że wszyscy, ale znakomita większość dzieciaków ma taką mentalność
zresztą dla mnie nie ważne czy młody czy stary - [*], demoty, obrazek z czarną wstążką w galerii obok sweetaśnych foteczek z koffanymi kumpelami muach było, jest i będzie dla mnie żalosne
takie usprawiedliwianie świeczek jest równie żałosne, co ich stawianie w opisie na gadu
może mamy neico inny punkt widzenia aapa z racji różnicy wieku; moi rówieśnicy - tak to nazwę - stawiają [*] w opisie, bo, jak to ktoś tma wyżej napisał, taki jest trend, bo inni dają, bo fajnie poczuć się kimś ważnym, mieć szacun u kumpli JP 100% za czarny kir w galerii na nk; nie mówie, że wszyscy, ale znakomita większość dzieciaków ma taką mentalność
zresztą dla mnie nie ważne czy młody czy stary - [*], demoty, obrazek z czarną wstążką w galerii obok sweetaśnych foteczek z koffanymi kumpelami muach było, jest i będzie dla mnie żalosne
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
11 kwietnia 2010, 15:24 [cytuj]
I masz trochę racji Sajmon. Tyle, że nie każdy kto stawia świeczki na forach etc robi tak, bo taka moda.
I masz trochę racji Sajmon. Tyle, że nie każdy kto stawia świeczki na forach etc robi tak, bo taka moda
11 kwietnia 2010, 15:54 [cytuj]
No zgadza się.
Sajmon powiedział/a:
nie mówie, że wszyscy, ale znakomita większość dzieciaków ma taką mentalność
No zgadza się.
[quote=Sajmon]nie mówie, że wszyscy, ale znakomita większość dzieciaków ma taką mentalność[/quote]
11 kwietnia 2010, 17:58 [cytuj]
LFC właśnie odpadło z walki o LM

zostalismy my i CITY

niestety to oni sa faworytami szczegolnie uwzgledniajac ze dzisiejszy mecz maja juz w 98% wygrany... :/
LFC właśnie odpadło z walki o LM :) zostalismy my i CITY :) niestety to oni sa faworytami szczegolnie uwzgledniajac ze dzisiejszy mecz maja juz w 98% wygrany... :/
11 kwietnia 2010, 18:11 [cytuj]
no ale w stawianiu internetowych swieczek itp. nie ma nic zlego.Zaden problem.Nawet nie probuje odgadnac czym kieruja sie te osoby,nie moja sprawa.Wole mowic o tych ktorzy szczerze wspolczuja.A tych drugich i tak nie zmienie wiec szkoda mojej energii.Tak samo nie zatrzymuje sie i nie zastanawiam nad kazda napotkana na ulicy osoba ktorej zachowanie mnie denerwuje czy irytuje.Poprostu ide dalej i patrze na siebie.
no ale w stawianiu internetowych swieczek itp. nie ma nic zlego.Zaden problem.Nawet nie probuje odgadnac czym kieruja sie te osoby,nie moja sprawa.Wole mowic o tych ktorzy szczerze wspolczuja.A tych drugich i tak nie zmienie wiec szkoda mojej energii.Tak samo nie zatrzymuje sie i nie zastanawiam nad kazda napotkana na ulicy osoba ktorej zachowanie mnie denerwuje czy irytuje.Poprostu ide dalej i patrze na siebie
You'll Never Walk Alone
11 kwietnia 2010, 18:59 [cytuj]
City w formie ,gromią kolejnych,ciekawie zapowiadają się derby Manchesteru. Świetnie gra ten Johnson co go z Boro wzięli, myślałem ze to taki drugi Downing a tu niespodzianka. Jeśli Capello go weźmie i będzie grał to może byc jedną z rewelacji.
City w formie ,gromią kolejnych,ciekawie zapowiadają się derby Manchesteru. Świetnie gra ten Johnson co go z Boro wzięli, myślałem ze to taki drugi Downing a tu niespodzianka. Jeśli Capello go weźmie i będzie grał to może byc jedną z rewelacji
Come On You Spurs !
11 kwietnia 2010, 21:31 [cytuj]
mosaj, sajmon, generalnie się zgadzam z Wami, chodzi tylko, że to może zły moment na wypominanie tego. niech sobie stawiają co im się podoba, a co z tego zostanie to inna sprawa. Racja, że po śmierci papieża też wszyscy się kochali, ale tylko przez kilka dni. Może więc warto odczekać kilka dni i gdy wszystko wróci do smutnej rzeczywistości, przypomnieć, że niedawno byli w żałobie i nikomu źle nie życzyli.
mosaj, sajmon, generalnie się zgadzam z Wami, chodzi tylko, że to może zły moment na wypominanie tego. niech sobie stawiają co im się podoba, a co z tego zostanie to inna sprawa. Racja, że po śmierci papieża też wszyscy się kochali, ale tylko przez kilka dni. Może więc warto odczekać kilka dni i gdy wszystko wróci do smutnej rzeczywistości, przypomnieć, że niedawno byli w żałobie i nikomu źle nie życzyli
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
11 kwietnia 2010, 21:58 [cytuj]
Macie chłopaki 100% racji co do tych pierdół. A najważniejszy argument przeciwko internetowej świeczce jest taki, że jest ona debilna i wieśniacka, tyle w temacie.
Macie chłopaki 100% racji co do tych pierdół. A najważniejszy argument przeciwko internetowej świeczce jest taki, że jest ona debilna i wieśniacka, tyle w temacie
11 kwietnia 2010, 22:00 [cytuj]
Ja się jeszcze włączę tym oto wymownym obrazkiem paląc jednocześnie świeczkę na znak zakończenia dyskusji o tym badziewiu [*]
http://www.wykop.pl/ramka/344224/katastrofa-lotnicza-naszej-klasie-gratulujemy-ambicji/
Ja się jeszcze włączę tym oto wymownym obrazkiem paląc jednocześnie świeczkę na znak zakończenia dyskusji o tym badziewiu [*]
http://www.wykop.pl/ramka/344224/katastrofa-lotnicza-naszej-klasie-gratulujemy-ambicji/
11 kwietnia 2010, 22:45 [cytuj]
Sajmon powiedział/a:
to już jest totalna paranoja ;/
to już jest totalna paranoja ;/
Tottenham 'Til I Die
11 kwietnia 2010, 23:14 [cytuj]
Bardzo rozsądnie się Tata wypowiadasz. Jak najbardziej popieram. Bardzo dojrzały pogląd. Nie czas i miejsce, na dyskusję o tym czy żałosne czy nie.
Bardzo rozsądnie się Tata wypowiadasz. Jak najbardziej popieram. Bardzo dojrzały pogląd. Nie czas i miejsce, na dyskusję o tym czy żałosne czy nie
Kogucie życie!
11 kwietnia 2010, 23:50 [cytuj]
nie rozumie tej calej dyskusji. co chcesz udowodnic mosaj czy inny baran ze w takim momencie krytykujesz jakies kurwa swieczki? wielka tragedia sie stala zginela setka ludzi a ty po godzinie jedyne co masz do napisania to ze ktos tam sobie jakos wstazke wkleil w profilu czy chuj wie gdzie..wielki kurwa buntownik i przekumaty git
nie rozumie tej calej dyskusji. co chcesz udowodnic mosaj czy inny baran ze w takim momencie krytykujesz jakies kurwa swieczki? wielka tragedia sie stala zginela setka ludzi a ty po godzinie jedyne co masz do napisania to ze ktos tam sobie jakos wstazke wkleil w profilu czy chuj wie gdzie..wielki kurwa buntownik i przekumaty git
12 kwietnia 2010, 12:12 [cytuj]
real81mad powiedział/a:
Zapewne nie rozumiesz też tego, że jesteśmy na forum, miejscu, które służy do prezentowania własnych opinii, poglądów na dany temat, komentarzy. Niczego nikomu nie zamierzam udowadniać, nikogo personalnie nie krytykuję, po prostu zwróciłem uwagę na pewne zjawisko i tyle. W świetle tej tragedii nie ma to większego znaczenia, owszem, ale odnotować warto. Koniec tematu.
Zapewne nie rozumiesz też tego, że jesteśmy na forum, miejscu, które służy do prezentowania własnych opinii, poglądów na dany temat, komentarzy. Niczego nikomu nie zamierzam udowadniać, nikogo personalnie nie krytykuję, po prostu zwróciłem uwagę na pewne zjawisko i tyle. W świetle tej tragedii nie ma to większego znaczenia, owszem, ale odnotować warto. Koniec tematu
12 kwietnia 2010, 15:34 [cytuj]
Petrić!
http://www.imscouting.com/global-news-article/Goal-of-the-Week-Robben-Nani-Miralles-Petric-or-Gastelum-Video/7045/
Jeśli Paw jednak zdecyduje się odejść to ja nerkę oddam za Mladena Petrića na Lane.
Petrić!
http://www.imscouting.com/global-news-article/Goal-of-the-Week-Robben-Nani-Miralles-Petric-or-Gastelum-Video/7045/
Jeśli Paw jednak zdecyduje się odejść to ja nerkę oddam za Mladena Petrića na Lane
12 kwietnia 2010, 15:56 [cytuj]
Uuuu, nie widziałeś wcześniej tej bramy Petricia? No to zrobię małą reklamę - od 2010 mamy prawa do bramek z LM i LE
http://www.sport.pl/sport/0,102723.html Akurat to wideo z czwartku robiłem ja
Uuuu, nie widziałeś wcześniej tej bramy Petricia? No to zrobię małą reklamę - od 2010 mamy prawa do bramek z LM i LE - http://www.sport.pl/sport/0,102723.html Akurat to wideo z czwartku robiłem ja;)
12 kwietnia 2010, 16:05 [cytuj]
wszystko fajnie tylko szkoda ze nie moge tego obejrzec bo nie mieszkam w Polsce.
wszystko fajnie tylko szkoda ze nie moge tego obejrzec bo nie mieszkam w Polsce
12 kwietnia 2010, 16:08 [cytuj]
I to z prawej nogi a przecież on lewonożny
I to z prawej nogi a przecież on lewonożny
Come On You Spurs !