Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  22  23  24  25  26    >  >>  >|
13 kwietnia 2010, 13:34 [cytuj]
real81mad powiedział/a:
wszystko fajnie tylko szkoda ze nie moge tego obejrzec bo nie mieszkam w Polsce

No tak, taka jest umowa licencyjna z IPLA. ALe z tego co pamiętam to da się to obejść - ściągnij Flasha z jakiejś polskiej stronki i powinno być git;)
No tak, taka jest umowa licencyjna z IPLA. ALe z tego co pamiętam to da się to obejść - ściągnij Flasha z jakiejś polskiej stronki i powinno być git;)
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
13 kwietnia 2010, 15:45 [cytuj]
ginola powiedział/a:
Uuuu, nie widziałeś wcześniej tej bramy Petricia? No to zrobię małą reklamę - od 2010 mamy prawa do bramek z LM i LE http://www.sport.pl/sport/0,102723.html Akurat to wideo z czwartku robiłem ja;)

Tak się złożyło. Postanowiłem, że nie będę oglądał bramek w necie bo poczekam na powtórki meczów na ence. Ale i tak wyszło. No, ale jak tak reklamujesz ten swój Sport.pl to się pochwal lepiej kto popełnił tego njusa o tym jak to władze Premier League wyrzuciły Pompeys z ligi:D

A te z czwartku to które?
Tak się złożyło. Postanowiłem, że nie będę oglądał bramek w necie bo poczekam na powtórki meczów na ence. Ale i tak wyszło. No, ale jak tak reklamujesz ten swój Sport.pl to się pochwal lepiej kto popełnił tego njusa o tym jak to władze Premier League wyrzuciły Pompeys z ligi:D A te z czwartku to które?
14 kwietnia 2010, 14:40 [cytuj]
Skrzydłowy Tottenhamu i reprezentacji Anglii, Aaron Lennon doznał kolejnego urazu na treningu i jego powrót do gry w najbliższym czasie jest wykluczony.

Lennon nie grał jeszcze w tym roku, po tym jak doznał kontuzji w grudniu. Piłkarz miał wrócić w ostatnim czasie, ale na trningu doznał kolejnego urazu. Występ Lennona na Mistrzostwach Świata jest coraz bardziej zagrożony.

- Trenował w poniedziałek i po raz kolejny coś się stało - przyznał Harry Redknapp - Liczymy, że będzie gotowy na mundial, choć przede wszystkim chcielibyśmy, by wrócił do zdrowia jeszcze w tym sezonie i zagrał dla Tottenhamu.

- Po wczorajszym treningu znów poczuł ból, więc nie wiemy kiedy wróci. Trzymamy kciuki, ale to strasznie długo trwa - dodał.
Skrzydłowy Tottenhamu i reprezentacji Anglii, Aaron Lennon doznał kolejnego urazu na treningu i jego powrót do gry w najbliższym czasie jest wykluczony. Lennon nie grał jeszcze w tym roku, po tym jak doznał kontuzji w grudniu. Piłkarz miał wrócić w ostatnim czasie, ale na trningu doznał kolejnego urazu. Występ Lennona na Mistrzostwach Świata jest coraz bardziej zagrożony. - Trenował w poniedziałek i po raz kolejny coś się stało - przyznał Harry Redknapp - Liczymy, że będzie gotowy na mundial, choć przede wszystkim chcielibyśmy, by wrócił do zdrowia jeszcze w tym sezonie i zagrał dla Tottenhamu. - Po wczorajszym treningu znów poczuł ból, więc nie wiemy kiedy wróci. Trzymamy kciuki, ale to strasznie długo trwa - dodał
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
14 kwietnia 2010, 15:06 [cytuj]
Ech ;( Nie bardzo wiem nawet jak się do tego odnieść... Jak poważna jest kontuzja, co się stało, z czyjej winy (?). Bo chyba najpoprawniej byloby dać mu się dobrze wykurować na mundial. Chociaż jego gra w lidze, jak już pisałem w poprzednim swoim newsie, dałąby dużo nie tylko Spurs, ale i sam Aaronek by formę złapał. Oby tylko nie zrobił się z niego dugi King...
Ech ;( Nie bardzo wiem nawet jak się do tego odnieść... Jak poważna jest kontuzja, co się stało, z czyjej winy (?). Bo chyba najpoprawniej byloby dać mu się dobrze wykurować na mundial. Chociaż jego gra w lidze, jak już pisałem w poprzednim swoim newsie, dałąby dużo nie tylko Spurs, ale i sam Aaronek by formę złapał. Oby tylko nie zrobił się z niego dugi King
14 kwietnia 2010, 15:17 [cytuj]
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6092441,00.html
ależ Messi dał wywiad! chciabym mieć takiego (nie mylić z: tego) zawodnika w Tottenhamie :tak:
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6092441,00.html ależ Messi dał wywiad! chciabym mieć takiego (nie mylić z: tego) zawodnika w Tottenhamie :tak:
14 kwietnia 2010, 16:12 [cytuj]
O newsie z Pompeys nic nie wiem, wyślij mi linka to zobaczę czyj jest podpis. A co do bramek - najświeższe są na początku, a więc te z ostatniego czwartku są od góry.
O newsie z Pompeys nic nie wiem, wyślij mi linka to zobaczę czyj jest podpis. A co do bramek - najświeższe są na początku, a więc te z ostatniego czwartku są od góry
14 kwietnia 2010, 20:08 [cytuj]
Njus został szybko poprawiony. Ale komentarz sugeruje poprzednią wersję:
http://forum.gazeta.pl/forum/w,981,109877325.html
Njus został szybko poprawiony. Ale komentarz sugeruje poprzednią wersję: http://forum.gazeta.pl/forum/w,981,109877325.html
15 kwietnia 2010, 20:19 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=169210

Chciałem kupić psa, ale dostałem zdechłego chomika:hejka:
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=169210 Chciałem kupić psa, ale dostałem zdechłego chomika:hejka:
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
16 kwietnia 2010, 18:49 [cytuj]
Liverpool Football Club potwierdził dzisiaj, że zatrudnił Martina Broughtona jako prezesa ze skutkiem natychmiastowym. Nowy prezes będzie kontrolował formalny proces sprzedaży klubu rozpoczęty przez amerykańskich właścicieli.
Liverpool Football Club potwierdził dzisiaj, że zatrudnił Martina Broughtona jako prezesa ze skutkiem natychmiastowym. Nowy prezes będzie kontrolował formalny proces sprzedaży klubu rozpoczęty przez amerykańskich właścicieli
16 kwietnia 2010, 23:38 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Liverpool Football Club potwierdził dzisiaj, że zatrudnił Martina Broughtona jako prezesa ze skutkiem natychmiastowym. Nowy prezes będzie kontrolował formalny proces sprzedaży klubu rozpoczęty przez amerykańskich właścicieli

pewnie znowu jakiś arab kupi :P
pewnie znowu jakiś arab kupi :P
Tottenham 'Til I Die
17 kwietnia 2010, 13:23 [cytuj]
Na sportklubie będzie ważny mecz dla moich okolic, Charlton były klub Darrena Benta zmierzy się z Norwich City (w którym występowali nasi obecni piłkarze Crouch, Bentley). Wygrana Norwich zapewni im awans do rozgrywek Championship.
Na sportklubie będzie ważny mecz dla moich okolic, Charlton były klub Darrena Benta zmierzy się z Norwich City (w którym występowali nasi obecni piłkarze Crouch, Bentley). Wygrana Norwich zapewni im awans do rozgrywek Championship
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
17 kwietnia 2010, 13:29 [cytuj]
jasiowat powiedział/a:
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=169210

Chciałem kupić psa, ale dostałem zdechłego chomika:hejka:

A widziałeś jakich źródeł oni używają na tym portalu, Tribal i jeszcze ten pierwszy komentarz pod artykułem, to chyba miał być jakiś żart
A widziałeś jakich źródeł oni używają na tym portalu, Tribal i jeszcze ten pierwszy komentarz pod artykułem, to chyba miał być jakiś żart
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
17 kwietnia 2010, 15:05 [cytuj]
Ancelotti stwierdził, że w przyszłym sezonie Tottenham może znaleźć się w gronie drużyn walczących o mistrzowski tytuł ;)
Ancelotti stwierdził, że w przyszłym sezonie Tottenham może znaleźć się w gronie drużyn walczących o mistrzowski tytuł ;)
17 kwietnia 2010, 15:40 [cytuj]
Cytujac klasyka YES YES YES muły wygrały z city :brawo:
Cytujac klasyka YES YES YES muły wygrały z city :brawo:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
17 kwietnia 2010, 15:42 [cytuj]
Man Und w końcówce ładuję bramkę City i teraz wszystko w naszych rękach.
Man Und w końcówce ładuję bramkę City i teraz wszystko w naszych rękach
17 kwietnia 2010, 15:53 [cytuj]
"Nigdy nie chciałem pozyskać Fauberta. Pytałem o Valencię, który obecnie gra w Manchesterze United - mówi na łamach TribalFootball Ramos."
Trzeba zacząć od tego, że Tribal to nie są żadne łamy. Nie róbmy z szamba perfumerii, czy jakoś tak.
"Nigdy nie chciałem pozyskać Fauberta. Pytałem o Valencię, który obecnie gra w Manchesterze United - mówi na łamach TribalFootball Ramos." Trzeba zacząć od tego, że Tribal to nie są żadne łamy. Nie róbmy z szamba perfumerii, czy jakoś tak
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
17 kwietnia 2010, 16:10 [cytuj]
A Keano dalej swoje chilli dokłada kolejna bramkę dla The Bhoys...niektórzy beda żałowali oddania głosu na "tak" w bieżacej ankiecie :plotki:
A Keano dalej swoje chilli dokłada kolejna bramkę dla The Bhoys...niektórzy beda żałowali oddania głosu na "tak" w bieżacej ankiecie :plotki:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
17 kwietnia 2010, 16:15 [cytuj]
czy ja wiem... liga szkocka to nie to co angielska, więc bramki dla takiego kolesia jak Keano zdobywa się łatwiej. Mam nadzieje, że wykorzystamy dzisiaj to, że City przegrało i chociaż zrównamy się z nimi punktami :)
czy ja wiem... liga szkocka to nie to co angielska, więc bramki dla takiego kolesia jak Keano zdobywa się łatwiej. Mam nadzieje, że wykorzystamy dzisiaj to, że City przegrało i chociaż zrównamy się z nimi punktami :)
Tottenham 'Til I Die
17 kwietnia 2010, 16:39 [cytuj]
Ja tez uwazam że liga szkocka to nie rozmiar kapelusza dla Robbiego :rotfl: . Dlatego niech wraca do formy i...na WHL. Tak na marginesie liga szkocka niby słaba ale na spursmani było kilku ludzi którzy graczy Celticu czy rangersów chciało na Lane
Ja tez uwazam że liga szkocka to nie rozmiar kapelusza dla Robbiego :rotfl: . Dlatego niech wraca do formy i...na WHL. Tak na marginesie liga szkocka niby słaba ale na spursmani było kilku ludzi którzy graczy Celticu czy rangersów chciało na Lane
17 kwietnia 2010, 17:15 [cytuj]
varba powiedział/a:
Na sportklubie będzie ważny mecz dla moich okolic, Charlton były klub Darrena Benta zmierzy się z Norwich City (w którym występowali nasi obecni piłkarze Crouch, Bentley). Wygrana Norwich zapewni im awans do rozgrywek Championship

Jak na razie, Norwich wygrywa ;) Dziwi mnie jak takie ekipy jak Charlton lub Southampton w tak szybkim czasie spadły na dno.
Jak na razie, Norwich wygrywa ;) Dziwi mnie jak takie ekipy jak Charlton lub Southampton w tak szybkim czasie spadły na dno
|<  <<  <  22  23  24  25  26    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 38 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się