Forum dyskusyjne
3 maja 2010, 15:42 [cytuj]
ginola powiedział/a:
[quote=Marcin]Łeee, tyle się nasłuchałem jak im to fajnie wyszło... A Figurski brzmi jakby chciał ale się wstydził-takim głosem to się w gimnazjum krzyczy "kurwa" na korytarzu

Chodzi mi to nie o jego głos ale...no nie wiem jak to się nazywa. Tembr? Taki zgaszony trochę, ściszony-jakby się wstydził zaśpiewać.
Chodzi mi to nie o jego głos ale...no nie wiem jak to się nazywa. Tembr? Taki zgaszony trochę, ściszony-jakby się wstydził zaśpiewać
3 maja 2010, 19:11 [cytuj]
Hull poleciało. A razem z nimi mój "ulubiony" piłkarz Stephen Hunt. Przegapilem moment w ktorym WHU wymkneło sie spod luf plutonu egzekucyjnego. Niemniej jednak na miejscu Zoli bym sie tak nie uśmiechał w perspektywie tego czy będzie miał pracę w kolejnym sezonie (link do uśmiechu Zoli
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/w/west_ham_utd/8657395.stm ).
Hull poleciało. A razem z nimi mój "ulubiony" piłkarz Stephen Hunt. Przegapilem moment w ktorym WHU wymkneło sie spod luf plutonu egzekucyjnego. Niemniej jednak na miejscu Zoli bym sie tak nie uśmiechał w perspektywie tego czy będzie miał pracę w kolejnym sezonie (link do uśmiechu Zoli: http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/w/west_ham_utd/8657395.stm )
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
3 maja 2010, 19:29 [cytuj]
Znalazłem na tottenhamowskim forum i proponuje (ale po sezonie) podobną zabawę...
Best Young Player: Bale
Team Underachiever: Keane
Team Scapegoat: ....
Best Defender: Dawson
Best Striker: Defoe
Best Midfielder: Modric
Best Signing: Kranjcar
Worst Signing: None
Player who has surprised you: Bale
A tip for the manager for next season: Get a new striker !!
Best game attended/seen: Arsenal
Worst game attended/seen: Wolves
Best Home performance: Wigan
Best Away performance: Hull
Game of the Season: Tottenham - Arsenal
Win of the Season: Arsenal
Goal of the Season: Danny rose
Most Wanted Signing: Cavani
Most Wanted Sale: Jenas
powyżej pytanka no i przykładowe odpowiedzi spursmaniaka. Myśle że warto się pobawić
Znalazłem na tottenhamowskim forum i proponuje (ale po sezonie) podobną zabawę...
Player who has surprised you: Bale
A tip for the manager for next season: Get a new striker !!
Best Home performance: Wigan
Game of the Season: Tottenham - Arsenal
Win of the Season: Arsenal
Most Wanted Sale: Jenas
powyżej pytanka no i przykładowe odpowiedzi spursmaniaka. Myśle że warto się pobawić
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
3 maja 2010, 19:32 [cytuj]
http://www.manchestercity.pl/news/gomes-niepewny-wystepu-z-city-2981.html
co to ma być ?
http://www.manchestercity.pl/news/gomes-niepewny-wystepu-z-city-2981.html
co to ma być ?
3 maja 2010, 19:33 [cytuj]
Panowie jeśli chodzi o panów W&F to przypuszczam że na "jutubie" ogladaliście i dlatego taka kiepska jakość z tej ich kamerki bo ja audycje na żywca słuchałem i było 100 % lepiej
Panowie jeśli chodzi o panów W&F to przypuszczam że na "jutubie" ogladaliście i dlatego taka kiepska jakość z tej ich kamerki bo ja audycje na żywca słuchałem i było 100 % lepiej:rotfl:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
3 maja 2010, 19:49 [cytuj]
Przeczytalem to samo na blogu Okońskiego. Zmroziło mnie w żołądku. Alnwick w bramce na meczu z MC? Jezusie miej nas w opiece...
Przeczytalem to samo na blogu Okońskiego. Zmroziło mnie w żołądku. Alnwick w bramce na meczu z MC? Jezusie miej nas w opiece
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
3 maja 2010, 20:21 [cytuj]
Marcin powiedział/a:
Chodzi mi to nie o jego głos ale...no nie wiem jak to się nazywa. Tembr? Taki zgaszony trochę, ściszony-jakby się wstydził zaśpiewać
Moim zdaniem to właśnie o to chodziło. Specjalnie przyjęli takie postawy, żeby przypominać amerykańskich hiphopowców. Zobacz np. Snoop ma też taki sposób rapowania, spokojnie, lekko stłumionym głosem. Z kolei Wojewódzki pojechał takim stylem jak ma np. Redman czy Eminem - taki trochę wariat co drze co chwilę japę. Ja wiem Marcin, że dla Ciebie w muzyce wokal poniżej 200 decybeli, i tak przygłuszany szarpaną gitarą to jedyna opcja, ale postaraj się spojrzeć na to szerzej
Moim zdaniem to właśnie o to chodziło. Specjalnie przyjęli takie postawy, żeby przypominać amerykańskich hiphopowców. Zobacz np. Snoop ma też taki sposób rapowania, spokojnie, lekko stłumionym głosem. Z kolei Wojewódzki pojechał takim stylem jak ma np. Redman czy Eminem - taki trochę wariat co drze co chwilę japę. Ja wiem Marcin, że dla Ciebie w muzyce wokal poniżej 200 decybeli, i tak przygłuszany szarpaną gitarą to jedyna opcja, ale postaraj się spojrzeć na to szerzej;)
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
3 maja 2010, 21:22 [cytuj]
ginola powiedział/a:
Moim zdaniem to właśnie o to chodziło. Specjalnie przyjęli takie postawy, żeby przypominać amerykańskich hiphopowców. Zobacz np. Snoop ma też taki sposób rapowania, spokojnie, lekko stłumionym głosem. Z kolei Wojewódzki pojechał takim stylem jak ma np. Redman czy Eminem - taki trochę wariat co drze co chwilę japę.
ciekawie to ugryzłeś ginola

ale rzeczywiście takie chyba była założenie
ciekawie to ugryzłeś ginola :D ale rzeczywiście takie chyba była założenie :)
Tottenham 'Til I Die
3 maja 2010, 21:45 [cytuj]
ginola powiedział/a:
Moim zdaniem to właśnie o to chodziło. Specjalnie przyjęli takie postawy, żeby przypominać amerykańskich hiphopowców. Zobacz np. Snoop ma też taki sposób rapowania, spokojnie, lekko stłumionym głosem. Z kolei Wojewódzki pojechał takim stylem jak ma np. Redman czy Eminem - taki trochę wariat co drze co chwilę japę. Ja wiem Marcin, że dla Ciebie w muzyce wokal poniżej 200 decybeli, i tak przygłuszany szarpaną gitarą to jedyna opcja, ale postaraj się spojrzeć na to szerzej

Po pierwsze to wcale nie masz racji z tym wokalem

Metalu słucham akurat najmniej-tyle co Finlandia dała. A teraz np ze słuchawek leci Valravn
Zresztą chyba się nie do końca rozumiemy-ja mam wrazenie, że Figurski był taki... no jakby stremowany. Ja takim głosem śpiewałem solo w podstawówce na muzyce

Może tak było specjalnie, nie wiem. I wogóle to nie twierdzę, że to jakoś słabo wyszło. Tylko się nasłuchałem zachwytów jak Twoje no to myślałem, że rzeczywiście tak genialne. I się trochę rozczarowałem.
PS. Jeśli chodzi o podrabianie flow, to jednak kijowo im wyszło:
http://www.youtube.com/watch?v=2DDn3Z9qx4c
Po pierwsze to wcale nie masz racji z tym wokalem:P Metalu słucham akurat najmniej-tyle co Finlandia dała. A teraz np ze słuchawek leci Valravn;)
Zresztą chyba się nie do końca rozumiemy-ja mam wrazenie, że Figurski był taki... no jakby stremowany. Ja takim głosem śpiewałem solo w podstawówce na muzyce:) Może tak było specjalnie, nie wiem. I wogóle to nie twierdzę, że to jakoś słabo wyszło. Tylko się nasłuchałem zachwytów jak Twoje no to myślałem, że rzeczywiście tak genialne. I się trochę rozczarowałem.
:D
3 maja 2010, 23:23 [cytuj]
ciekawe, że nikt nie wspomniał o Arsenalu, który wtopił z Blackburn
ciekawe, że nikt nie wspomniał o Arsenalu, który wtopił z Blackburn :D
3 maja 2010, 23:41 [cytuj]
radeon powiedział/a:
Ogladac to moze nie ale sledze wyniki i kibicuje Lisom. Po prostu uwielbiam takie historie dopiero co awansowali z LeagueOne a teraz maja szanse grac w PremierLeague jak dla mnie sa czarnym koniem i najbardziej nieobliczalna druzyna w tej stawce. Kto wie moze im sie uda
kilkanascie miesiecy temu poszla ostra plotka ze Leicester byl mocno zainteresowany Robertem Lewandowskim. Drugim klubem z championship ktory przejawial zainteresowanie byl Crystal Palace ktory szykowal sie na odejscie Moses'a. Ale to chyba jakis żart był.
PS: w sobote na Sportklub o 13:45 jest "Championship, liga angielska, mecz (na żywo)". Na 100% bedzie to mecz Blackpool-NF wg mnie. Zapowiada sie dobry weekend na mecze.
kilkanascie miesiecy temu poszla ostra plotka ze Leicester byl mocno zainteresowany Robertem Lewandowskim. Drugim klubem z championship ktory przejawial zainteresowanie byl Crystal Palace ktory szykowal sie na odejscie Moses'a. Ale to chyba jakis żart był.
PS: w sobote na Sportklub o 13:45 jest "Championship, liga angielska, mecz (na żywo)". Na 100% bedzie to mecz Blackpool-NF wg mnie. Zapowiada sie dobry weekend na mecze
4 maja 2010, 08:09 [cytuj]
Sajmon powiedział/a:
ciekawe, że nikt nie wspomniał o Arsenalu, który wtopił z Blackburn

beka z Fabiańskiego
beka z Fabiańskiego :brawo:
www.facebook.com/OgienOdSkaja
4 maja 2010, 08:53 [cytuj]
Player who has surprised you: Keane na minus
A tip for the manager for next season: Trzon mamy wystarczy teraz zastepowac najslasze ogniwa (Jenas, Keane, GdS ?)
Best Home performance: Wigan/Chelsea
Game of the Season: Man City - Tottenham
Win of the Season: Arsenal/ManCity?
Most Wanted Sale: Jenas/Keane/O'Hara
Tak na marginesie to jesli Gomes jest kontuzjowany moim zdaniem powinnismy poprosic lige o zezwolenie na wypozyczenie i postarac sie o Kuszczaka.
Player who has surprised you: Keane na minus
A tip for the manager for next season: Trzon mamy wystarczy teraz zastepowac najslasze ogniwa (Jenas, Keane, GdS ?)
Best Home performance: Wigan/Chelsea
Game of the Season: Man City - Tottenham
Win of the Season: Arsenal/ManCity?
Most Wanted Sale: Jenas/Keane/O'Hara
Tak na marginesie to jesli Gomes jest kontuzjowany moim zdaniem powinnismy poprosic lige o zezwolenie na wypozyczenie i postarac sie o Kuszczaka
http://wilczki.tumblr.com/
4 maja 2010, 09:50 [cytuj]
Nie będzie żadnych wypożyczeń, tym bardziej po tym co powiedział HR. Wyszedłby na hipokrytę.
btw.
czy jest tu jakiś kozak, który wytrzymał do końca i oglądnął cały finał dott vs robertson? i btw.2 - słyszeliście o aferze higginsa?
Nie będzie żadnych wypożyczeń, tym bardziej po tym co powiedział HR. Wyszedłby na hipokrytę.
btw.
czy jest tu jakiś kozak, który wytrzymał do końca i oglądnął cały finał dott vs robertson? i btw.2 - słyszeliście o aferze higginsa?
4 maja 2010, 12:56 [cytuj]
Ja oglądałem nie cały, parę frejmów straciłem, ale większość jednak oglądałem i Robertsonowi się należał ten tytuł, nie ma co grał świetnie przez cały turniej. Trochę to śmieszne, ale odkąd zacząłem jakiś rok temu oglądać snookera tak uważnie to mega mnie wciągnął ten sport, a wcześniej uważałem to za nudne, ale tak to jest jak się czegoś dobrze nie pozna

Higgins no cóż... lubiłem go i kibicowałem mu jak grał, a tu taki babol, no cóż chyba już sobie więcej nie pogra, bo nie wyobrażam sobie by mu to uszło na sucho.
Ja oglądałem nie cały, parę frejmów straciłem, ale większość jednak oglądałem i Robertsonowi się należał ten tytuł, nie ma co grał świetnie przez cały turniej. Trochę to śmieszne, ale odkąd zacząłem jakiś rok temu oglądać snookera tak uważnie to mega mnie wciągnął ten sport, a wcześniej uważałem to za nudne, ale tak to jest jak się czegoś dobrze nie pozna ;) Higgins no cóż... lubiłem go i kibicowałem mu jak grał, a tu taki babol, no cóż chyba już sobie więcej nie pogra, bo nie wyobrażam sobie by mu to uszło na sucho
Tottenham 'Til I Die
4 maja 2010, 13:35 [cytuj]
TypOks powiedział/a:
Trochę to śmieszne, ale odkąd zacząłem jakiś rok temu oglądać snookera tak uważnie to mega mnie wciągnął ten sport, a wcześniej uważałem to za nudne
jakbym siebie słyszał
ja jednak po cichu liczyłem na Dotta, on i Drago to moi ulubieńcy
jakbym siebie słyszał ;)
ja jednak po cichu liczyłem na Dotta, on i Drago to moi ulubieńcy :brawo:
4 maja 2010, 13:52 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
beka z Fabiańskiego

Ale czy to był błąd Fabiańskiego? Był tak zablokowany, że nie mogł się ruszyć.
Ale czy to był błąd Fabiańskiego? Był tak zablokowany, że nie mogł się ruszyć
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
4 maja 2010, 13:53 [cytuj]
Marcin powiedział/a:

No oczywiście masz rację, rację będziesz miał także kiedy powiesz, że ja śpiewam Don Giovanniego gorzej niż powiedzmy Pavarotti, a filmiki kręcone przeze mnie są gorsze niż te kręcone przez Scorsese.
Co to w ogóle za porównanie? Lajoie oprócz bycia komikiem jest także muzykiem, ostatnio nawet widziałem, że znów jakąś płytę wydał. Do tego aktorem, a więc ma opanowaną dykcję etc. I, przede wszystkim, ten kawałek jest nagrany w studio, pewnie z milion razy. A chłopaki pojechali sobie na luzie na żywo w czasie audycji.
BTW co do głosu Figurskiego - ściągnij to sobie w MP3, może wtedy zmienisz zdanie, kiedy będziesz tylko słuchał. Ja sobie ściągnąłem i słucham tego kilka(naście) razy dziennie
No oczywiście masz rację, rację będziesz miał także kiedy powiesz, że ja śpiewam Don Giovanniego gorzej niż powiedzmy Pavarotti, a filmiki kręcone przeze mnie są gorsze niż te kręcone przez Scorsese.
Co to w ogóle za porównanie? Lajoie oprócz bycia komikiem jest także muzykiem, ostatnio nawet widziałem, że znów jakąś płytę wydał. Do tego aktorem, a więc ma opanowaną dykcję etc. I, przede wszystkim, ten kawałek jest nagrany w studio, pewnie z milion razy. A chłopaki pojechali sobie na luzie na żywo w czasie audycji.
BTW co do głosu Figurskiego - ściągnij to sobie w MP3, może wtedy zmienisz zdanie, kiedy będziesz tylko słuchał. Ja sobie ściągnąłem i słucham tego kilka(naście) razy dziennie:D
4 maja 2010, 14:38 [cytuj]
Ej,no przecież sobie jaja robiłem

Ale i tak WTF Collective miażdży.
Ej,no przecież sobie jaja robiłem:) Ale i tak WTF Collective miażdży