Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  33  34  35  36  37    >  >>  >|
12 maja 2010, 14:04 [cytuj]
Nie założę się, ale z tego co pamiętam to po tym sezonie wygasa nam nie tylko umowa z Mansionem, ale także z Pumą. A więc i stroje są gówno warte. Nawiasem mówiąc jak dla mnie najfajniejsze byłyby takie jak w tym sezonie tylko bez żółtych elementów. Ale wyjaśnij tym spedalonym projektantom, że prostota może być piękna:|
Nie założę się, ale z tego co pamiętam to po tym sezonie wygasa nam nie tylko umowa z Mansionem, ale także z Pumą. A więc i stroje są gówno warte. Nawiasem mówiąc jak dla mnie najfajniejsze byłyby takie jak w tym sezonie tylko bez żółtych elementów. Ale wyjaśnij tym spedalonym projektantom, że prostota może być piękna:|
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
12 maja 2010, 14:18 [cytuj]
Co do składów - Brazylia to rzeczywiście jakiś żart, ale akurat powołania Maradony mi się nawet podobają. Brak Cambiasso i Zanettiego rzeczywiście dziwi, ale z drugiej strony pierwszy turniej Raula, na jaki nie pojechał, zakończył się całkiem nieźle dla Hiszpanów;) Diego obok kilku gwiazd wziął w większości graczy na dorobku, którzy muszą zapracować sobie na nazwisko, to może być świetna decyzja. Gdyby on jeszcze ty;ko miał jakiekolwiek pojęcie o trenerce...
Co do składów - Brazylia to rzeczywiście jakiś żart, ale akurat powołania Maradony mi się nawet podobają. Brak Cambiasso i Zanettiego rzeczywiście dziwi, ale z drugiej strony pierwszy turniej Raula, na jaki nie pojechał, zakończył się całkiem nieźle dla Hiszpanów;) Diego obok kilku gwiazd wziął w większości graczy na dorobku, którzy muszą zapracować sobie na nazwisko, to może być świetna decyzja. Gdyby on jeszcze ty;ko miał jakiekolwiek pojęcie o trenerce
12 maja 2010, 14:21 [cytuj]
A ja do takich - http://www.classicfootballshirts.co.uk/images/Tottenham-99-HomeXL.jpg No ewentualnie takich:D - http://img33.imageshack.us/img33/6267/p1010731.jpg
12 maja 2010, 14:33 [cytuj]

O tak te "Holsteny" były zajebiste. Co do powołań Diego - Naprawdę bardzo dziwi brak Estebana który jest ostatnio w niesamowitej formie, G.Milito moim zdaniem też by się przydał bo jest zdecydowanie lepszy od np: Demichelisa. Liderem obrony oczywiście fantastyczny Samuel. Pomoc mocna , ulubieniec Diego Marszczerano , Veron :) (ciągle w formie tylko czy biegac bedzie mu sie chciało ?) , Di Maria, brawo za powołanie Pastore ten chłopak robi naprawdę niezłą robotę w Palermo, dziwi troszkę brak Banegi. Atak to już zupełny odlot , niewiarygodna siła rażenia.
O tak te "Holsteny" były zajebiste. Co do powołań Diego - Naprawdę bardzo dziwi brak Estebana który jest ostatnio w niesamowitej formie, G.Milito moim zdaniem też by się przydał bo jest zdecydowanie lepszy od np: Demichelisa. Liderem obrony oczywiście fantastyczny Samuel. Pomoc mocna , ulubieniec Diego Marszczerano , Veron :) (ciągle w formie tylko czy biegac bedzie mu sie chciało ?) , Di Maria, brawo za powołanie Pastore ten chłopak robi naprawdę niezłą robotę w Palermo, dziwi troszkę brak Banegi. Atak to już zupełny odlot , niewiarygodna siła rażenia
Come On You Spurs !
12 maja 2010, 15:13 [cytuj]
No nie ma co - na chwilę obecną widzę Brazylię najwyżej w ćwierćfinale. Tam nawet nie ma kto czarować, będą grali jakieś catenaccio.
No nie ma co - na chwilę obecną widzę Brazylię najwyżej w ćwierćfinale. Tam nawet nie ma kto czarować, będą grali jakieś catenaccio
Come on you Spurs!! // Wir sind der zwölfte Mann und steh'n zu dir - Bayer 04
12 maja 2010, 15:19 [cytuj]
Hiszpania po mistrza! ( ;
Hiszpania po mistrza! ( ;
12 maja 2010, 15:20 [cytuj]
ale czemu dobre? oni na serio grali w koszulkach WHU tyle, że w jednym, towarzyskim spotkaniu. Kibic City wymiata! Pamiętam jak na początku sezonu pokonali Arsenal, to każdy fan tej drużyny był przekonany, że idą po majstra. Nie ma jak skromność.
ale czemu dobre? oni na serio grali w koszulkach WHU tyle, że w jednym, towarzyskim spotkaniu. Kibic City wymiata! Pamiętam jak na początku sezonu pokonali Arsenal, to każdy fan tej drużyny był przekonany, że idą po majstra. Nie ma jak skromność
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
12 maja 2010, 15:24 [cytuj]
no tak, czytałem to w końcu. Z tym, że rozwala mnie to jak się prezentują w koszulkach wroga, tym bardziej Terry, który z tym klubem nie ma nic wspólnego. To tak jakby Giggs w koszulce City wystąpił :D ale pomysł z rozegraniem takiego meczu oczywiście fajny.
no tak, czytałem to w końcu. Z tym, że rozwala mnie to jak się prezentują w koszulkach wroga, tym bardziej Terry, który z tym klubem nie ma nic wspólnego. To tak jakby Giggs w koszulce City wystąpił :D ale pomysł z rozegraniem takiego meczu oczywiście fajny
Come on you Spurs!! // Wir sind der zwölfte Mann und steh'n zu dir - Bayer 04
12 maja 2010, 15:26 [cytuj]
Kurcze zupełnie umknęło mi uwadze ze nie ma największej gwiazdy Brazylii Pato. Tego to już kompletnie nie rozumiem , myślałem że to bedzie jeden z faworytów do korony króla strzelców tym bardziej że już się wykurował
Kurcze zupełnie umknęło mi uwadze ze nie ma największej gwiazdy Brazylii Pato. Tego to już kompletnie nie rozumiem , myślałem że to bedzie jeden z faworytów do korony króla strzelców tym bardziej że już się wykurował
Come On You Spurs !
12 maja 2010, 15:59 [cytuj]
a ile Pato miał przerwy? nie wiadomo jak tam u niego z formą jest, grał coś ostatnio?
a ile Pato miał przerwy? nie wiadomo jak tam u niego z formą jest, grał coś ostatnio?
Tottenham 'Til I Die
12 maja 2010, 16:48 [cytuj]
Mimo wszystko Dunga zaskoczył mnie nie powołując Ronaldinho który miał dobry sezon w Milanie , właściwie to nawet najlepszy od ostatnich dwóch lat jego gry w piłkę. Dziwi mnie taka sytuacja ponieważ w kadrze znalazł się Grafite który wspólnie z Wolfsburgiem rozczarował w Bundeslidze a mimo to znalazł uznanie w oczach selekcjonera .
Mimo wszystko Dunga zaskoczył mnie nie powołując Ronaldinho który miał dobry sezon w Milanie , właściwie to nawet najlepszy od ostatnich dwóch lat jego gry w piłkę. Dziwi mnie taka sytuacja ponieważ w kadrze znalazł się Grafite który wspólnie z Wolfsburgiem rozczarował w Bundeslidze a mimo to znalazł uznanie w oczach selekcjonera
12 maja 2010, 17:28 [cytuj]
ginola powiedział/a:
Ale wyjaśnij tym spedalonym projektantom, że prostota może być piękna:|

Ja myślę, że to jest tak, że co roku nowy wzór jest tylko po to aby kibic kupił nową-"no bo takiej to jeszcze nie mam". A bardziej się skusi na taką wyraźnie inną, niż różniącą się szczegółem. No to projektanci cudują:)

Co do braku Ronaldinho-Dunga ma chyba uraz do niego. Chodzi o brak zaangazowania i forma nie ma nic do tego. Mnie się taka konsekwencja podoba-zwłaszcza, że Brazylia pod wodzą Dungi gra nieźle.
Ja myślę, że to jest tak, że co roku nowy wzór jest tylko po to aby kibic kupił nową-"no bo takiej to jeszcze nie mam". A bardziej się skusi na taką wyraźnie inną, niż różniącą się szczegółem. No to projektanci cudują:) Co do braku Ronaldinho-Dunga ma chyba uraz do niego. Chodzi o brak zaangazowania i forma nie ma nic do tego. Mnie się taka konsekwencja podoba-zwłaszcza, że Brazylia pod wodzą Dungi gra nieźle
12 maja 2010, 17:36 [cytuj]
Ja to bym tam chciał ,żeby nas Uhlsport ubieral. Do dzisiaj mam przed oczyma widok Smudy w bialym golfiku tejże firmy, na to marynara w kolorze sikorudobeżowym w czarna krateczkę i łatami na lokciach, jeansy i biale adidasy. :ok: Miał facet swój styl, a teraz łazi albo w dresie albo gajer ma jak z żurnala. Małżeństwo mu nie służy, sporządniał strasznie. :blee:

Może nas tez TICO ubierać, oni zawsze mieli takie radosne połaczenia, niepodrabialne. Będziemy bardzo charakterystyczni, może tacy trochę B-klasowi, ale jednak. :brawo:
Ja to bym tam chciał ,żeby nas Uhlsport ubieral. Do dzisiaj mam przed oczyma widok Smudy w bialym golfiku tejże firmy, na to marynara w kolorze sikorudobeżowym w czarna krateczkę i łatami na lokciach, jeansy i biale adidasy. :ok: Miał facet swój styl, a teraz łazi albo w dresie albo gajer ma jak z żurnala. Małżeństwo mu nie służy, sporządniał strasznie. :blee: Może nas tez TICO ubierać, oni zawsze mieli takie radosne połaczenia, niepodrabialne. Będziemy bardzo charakterystyczni, może tacy trochę B-klasowi, ale jednak. :brawo:
Kogucie życie!
12 maja 2010, 19:42 [cytuj]
Jakby ktoś chciał zobaczyć Sandro w akcji to TVP Sport w piątek o 11.10 będzie pokazywać retransmisje meczu ćwierćfinałowego Copa Libertadores Internacional - Estudiantes La Plata. :)
Jakby ktoś chciał zobaczyć Sandro w akcji to TVP Sport w piątek o 11.10 będzie pokazywać retransmisje meczu ćwierćfinałowego Copa Libertadores Internacional - Estudiantes La Plata. :)
http://zdziarson.blogspot.com/
12 maja 2010, 22:02 [cytuj]
Oglądam arabski kanał na którym jest Fulham-Atletico, i co jak co, ale żeby zamiast davies wymawiać tevez?:hejka:
Oglądam arabski kanał na którym jest Fulham-Atletico, i co jak co, ale żeby zamiast davies wymawiać tevez?:hejka:
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
13 maja 2010, 12:56 [cytuj]
no to Luka już po meczach nie poimprezuje ostro z chłopakami:D:D:rotfl:
no to Luka już po meczach nie poimprezuje ostro z chłopakami:D:D:rotfl:
Tottenham 'Til I Die
13 maja 2010, 16:34 [cytuj]
Berba zakończył karierę reprezentacyjną. Źródła nie podam, bo nie chce mi się szukać, widziałem tylko na pasku newsowym na Orange Sport Info.
Berba zakończył karierę reprezentacyjną. Źródła nie podam, bo nie chce mi się szukać, widziałem tylko na pasku newsowym na Orange Sport Info
|<  <<  <  33  34  35  36  37    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 43 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się