Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  34  35  36  37  38    >  >>  >|
13 maja 2010, 17:17 [cytuj]
ginola powiedział/a:
Berba zakończył karierę reprezentacyjną. Źródła nie podam, bo nie chce mi się szukać, widziałem tylko na pasku newsowym na Orange Sport Info

tak,ciekaw jestem na kogo będziemy (my bułgarzy) pluć teraz....
a ten debil selekcjoner powiedział,że i tak na razie Micanski nie ma szansy,bo są od niego lepsi:krzyk:
tak,ciekaw jestem na kogo będziemy (my bułgarzy) pluć teraz.... a ten debil selekcjoner powiedział,że i tak na razie Micanski nie ma szansy,bo są od niego lepsi:krzyk:
I need a get. What!? Without a get I'm an aguna! You're what!?!?
13 maja 2010, 17:49 [cytuj]
Ty Koko z tym Micańskim tak na powaznie czy na prochach jestes?? ;)
Ty Koko z tym Micańskim tak na powaznie czy na prochach jestes?? ;)
Kogucie życie!
13 maja 2010, 18:13 [cytuj]
nie wiem,czy na poważnie... za to wiem,że w sobotę wieczorem ty bedziesz na prochach (od bólu głowy) :F
nie wiem,czy na poważnie... za to wiem,że w sobotę wieczorem ty bedziesz na prochach (od bólu głowy) :F
13 maja 2010, 18:52 [cytuj]
Pomocnik Bayernu Monachium - Bastian Schweinsteiger - znalazł się na celowniku Tottenhamu Hotspur.
Pomocnik Bayernu Monachium - Bastian Schweinsteiger - znalazł się na celowniku Tottenhamu Hotspur
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
13 maja 2010, 19:07 [cytuj]
Też szczerze mówiąc nie wiem MARCUS co chcesz od Micana. Jakaś zawiść że mieliście go w ręku i wypuściliście?! To genialny Franz Smuda, zawsze mówiłem że to dupa nie trener. Gdyby nie poszedł do kadry to Mican dalej grzałby ławkę w Zagłębiu. Koko, nie przesadzaj, myślę że koniec końców Lech pociśnie Zagłębie, co zresztą dla polskiej piłki będzie najlepszym wyjściem. Ale obstawiam minimum jedną bramkę Micana;)
Też szczerze mówiąc nie wiem MARCUS co chcesz od Micana. Jakaś zawiść że mieliście go w ręku i wypuściliście?! To genialny Franz Smuda, zawsze mówiłem że to dupa nie trener. Gdyby nie poszedł do kadry to Mican dalej grzałby ławkę w Zagłębiu. Koko, nie przesadzaj, myślę że koniec końców Lech pociśnie Zagłębie, co zresztą dla polskiej piłki będzie najlepszym wyjściem. Ale obstawiam minimum jedną bramkę Micana;)
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
13 maja 2010, 20:36 [cytuj]
ginola powiedział/a:
Koko, nie przesadzaj, myślę że koniec końców Lech pociśnie Zagłębie, co zresztą dla polskiej piłki będzie najlepszym wyjściem. Ale obstawiam minimum jedną bramkę Micana;)

jasne,że nie spodziewam się wygranej Zagłębia :) (co nie oznacza,że nie ma szans dojść do czegoś takiego,albo do remisu,nie?)
jasne,że nie spodziewam się wygranej Zagłębia :) (co nie oznacza,że nie ma szans dojść do czegoś takiego,albo do remisu,nie?)
13 maja 2010, 20:41 [cytuj]
Nic nie chcę. Niczego nie żałuję, bo akurat w Kolejorzu było go raz, że mało, dwa, że niezbyt mu się wiodło. Jednak co do reprezentacji, to raz, że Polska nie jest miernikiem, dwa nie wydaje mi się, że jest on komuś tam potrzebny. Może inaczej, z wypowiedzi Koko to mam wrażenie, że niezbędny i to już trochę dla mnie "psychiatrykiem" zalatuje- wstawie pinć emotków, zeby było wiadomo, ze żartuję. :zmeczony::zalamka::glupek:;(;| no może niezbyt celnie, ale co emotek to emotek ;)
Nic nie chcę. Niczego nie żałuję, bo akurat w Kolejorzu było go raz, że mało, dwa, że niezbyt mu się wiodło. Jednak co do reprezentacji, to raz, że Polska nie jest miernikiem, dwa nie wydaje mi się, że jest on komuś tam potrzebny. Może inaczej, z wypowiedzi Koko to mam wrażenie, że niezbędny i to już trochę dla mnie "psychiatrykiem" zalatuje- wstawie pinć emotków, zeby było wiadomo, ze żartuję. :zmeczony::zalamka::glupek:;(;| no może niezbyt celnie, ale co emotek to emotek ;)
Kogucie życie!
13 maja 2010, 21:02 [cytuj]
mowilem o selekcjonerze Bulgarskiej reprezentazji, zeby bylo jasne:mysli: nie o waszego (bo chyba nie mowisz mi ze Micanski sie nie nadaje do mojej reprezentazji) W sumie nie bardzo rozumiem o co ci chodzi z tym psychiatrem: bo uwazam ze w mojej reprezentazji Micanski ma miejsce, czy dlatego ze nie wykluczam remis na Bulgarskiej?
mowilem o selekcjonerze Bulgarskiej reprezentazji, zeby bylo jasne:mysli: nie o waszego (bo chyba nie mowisz mi ze Micanski sie nie nadaje do mojej reprezentazji) W sumie nie bardzo rozumiem o co ci chodzi z tym psychiatrem: bo uwazam ze w mojej reprezentazji Micanski ma miejsce, czy dlatego ze nie wykluczam remis na Bulgarskiej?
13 maja 2010, 22:08 [cytuj]
Paweł, ten sondaż rzeczywiście zabawny. Ja tam się w pierwszej turze nie bawię w żadne hocki klocki. Nie chcesz Jarka na Wawelu, idź do urny przyjacielu. Jarka należy odsunąć na jak najdalszy boczny tor.
Paweł, ten sondaż rzeczywiście zabawny. Ja tam się w pierwszej turze nie bawię w żadne hocki klocki. Nie chcesz Jarka na Wawelu, idź do urny przyjacielu. Jarka należy odsunąć na jak najdalszy boczny tor
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
13 maja 2010, 22:31 [cytuj]
Chodzi mi o reprezentację. Serio widzisz w nim następce Berby (tak metaforycznie)? To dla mnie wniosek jest taki, że reprezentacja Bułgarii musi być słaba, bardzo słaba. Wiesz zdecydowanie więcej ode mnie w te klocki, ale nie wydaje mi się, że akurat on jest komukolwiek niezbędny, poza Zagłębiem. Życzę mu jak najlepiej (może jeszcze nie w tej kolejce ;)) , ale ja tego chłopaka obserwuję od... cholera już nie pamiętam od kiedy, ale widziałem jego debiut w Amice jeszcze i cieszę sie, że strzela, tylko tak naprawdę on prócz goli nic więcej nie zaoferuje drużynie (taki Bentowaty jest trochę). Jest miły, sympatyczny, chyba nie można go nie lubić, boję się jednak, że to mało, dużo za mało. On zawsze gra dobrze jak cała drużyna gra dobrze, jak gra słabo to on tez gra słabo. Nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek potrafił tak naprawdę pchać wszystkich do przodu. Żeby inni wiedzieli, że w razie czego on coś "ruszy". Fajnie, że jesteś patriotą, ale odrobina obiektywizmu się przyda. W każdym razie taka jest moja opinia na dzień dzisiejszy.
Chodzi mi o reprezentację. Serio widzisz w nim następce Berby (tak metaforycznie)? To dla mnie wniosek jest taki, że reprezentacja Bułgarii musi być słaba, bardzo słaba. Wiesz zdecydowanie więcej ode mnie w te klocki, ale nie wydaje mi się, że akurat on jest komukolwiek niezbędny, poza Zagłębiem. Życzę mu jak najlepiej (może jeszcze nie w tej kolejce ;)) , ale ja tego chłopaka obserwuję od... cholera już nie pamiętam od kiedy, ale widziałem jego debiut w Amice jeszcze i cieszę sie, że strzela, tylko tak naprawdę on prócz goli nic więcej nie zaoferuje drużynie (taki Bentowaty jest trochę). Jest miły, sympatyczny, chyba nie można go nie lubić, boję się jednak, że to mało, dużo za mało. On zawsze gra dobrze jak cała drużyna gra dobrze, jak gra słabo to on tez gra słabo. Nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek potrafił tak naprawdę pchać wszystkich do przodu. Żeby inni wiedzieli, że w razie czego on coś "ruszy". Fajnie, że jesteś patriotą, ale odrobina obiektywizmu się przyda. W każdym razie taka jest moja opinia na dzień dzisiejszy
Kogucie życie!
13 maja 2010, 23:25 [cytuj]
JKM na prezydenta(i przywracamy monarchie:brawo:)!!!A co do Jarka to przypominam ze to jego rzad jako ostatni obnizyl podatki.A z (pół)Tuska to dupa nie liberał:zly:
JKM na prezydenta(i przywracamy monarchie:brawo:)!!!A co do Jarka to przypominam ze to jego rzad jako ostatni obnizyl podatki.A z (pół)Tuska to dupa nie liberał:zly:
14 maja 2010, 09:50 [cytuj]
Kosa nie zrozumiałem Twojego ostatniego sms-owego pytania a padła mi komóra i odpisac już nie mogłem. Ale z miłą checią podzielę się informacjami jak rudzielce z wiejskiej druzyny al fayeda płakali ;( he he
Kosa nie zrozumiałem Twojego ostatniego sms-owego pytania a padła mi komóra i odpisac już nie mogłem. Ale z miłą checią podzielę się informacjami jak rudzielce z wiejskiej druzyny al fayeda płakali ;( he he
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
14 maja 2010, 09:56 [cytuj]
yid76, ja przypominam natomiast, że Tusk nie kandyduje. Nawet gdyby Jarek został prezydentem (jak sami się przed tym nie obronimy, to Pan Bóg nam nie pomoże) to i tak bardziej nie obniży, bo nie ma takich możliwości.
yid76, ja przypominam natomiast, że Tusk nie kandyduje. Nawet gdyby Jarek został prezydentem (jak sami się przed tym nie obronimy, to Pan Bóg nam nie pomoże) to i tak bardziej nie obniży, bo nie ma takich możliwości
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
14 maja 2010, 10:20 [cytuj]
MARCUS,gdzie Ja napisałem,że widę w niego następca Berby:glupek: zresztą o co chodzi z tymi następcami!? hordy kretynów w Bułgarii chciało widzieć w Berbatowa następcę Stoiczkowa i potem wyzywano go od najgorszego (akurat Berbatow nigdy nie potrafił poderwać drużyny-reprezentacji) a złym piłkarzem on nie jest chyba...
A Bułgaria jest słaba (a raczej bardzo słaba) przyn. od roku 98,czasami tylko są przebłyski-szkoda,bo mogło być inaczej...ale to dotyczy wiele innych rzeczy co do Bułgarii :)
Co do Micana: nie wiem kiedy oglądałeś go ostatnio (może jak grał w Lechu),Ja osobiście oglądałem prawie wszystkie meczy Zagłębia z rundy wiosennej i sądzę,że facet naprawdę ma potencjał.. wbrew temu,co mówisz,on naprawdę stanowi ważną cześć akcji Zagłębia (i to wcale nie poprzez same wykańczanie ich) Od czasu do czasu pokazuje nawet Berbaskill:D Porównanie Micanskiego z Bentem jest nieudane,jak dla mnie...może miałeś na myśli Lewandowskiego;P Ale wracając do Berbatowa-on sam w Bułgarii i w pierwszych latach w Niemczech był jak najbardziej bentowaty... ale ludzie potrafią się rozwijać,nie? Mnie chodziło głównie o to,że kretyń który stoi na czele reprezentazcji nie widzi dla niego miejsca wśród 4 napastników jakich powołuje,niezależnie od tego,że Berbatowa już nie ma:glupek: natomiast prócz Bojinova,powołał faceta który,co prawda gra w Borusii,ale w tym sezonie zagrał 9 meczy i strzelił chyba raz:krzyk: i innego który ma 30 lat i grał wyłącznie w Bułgarii (powołał go po raz pierwszy)... e,wtf!? A prawda jak mówią:plotki: jest taka,że ojciec Micana (sam kiedyś piłkarz Levskiego) jest w konflikcie z Syrakowem (inna wybitna postać z tamtego pokolenia która obecnie tylko szkodzi bułgarskiej piłki)
MARCUS,gdzie Ja napisałem,że widę w niego następca Berby:glupek: zresztą o co chodzi z tymi następcami!? hordy kretynów w Bułgarii chciało widzieć w Berbatowa następcę Stoiczkowa i potem wyzywano go od najgorszego (akurat Berbatow nigdy nie potrafił poderwać drużyny-reprezentacji) a złym piłkarzem on nie jest chyba... A Bułgaria jest słaba (a raczej bardzo słaba) przyn. od roku 98,czasami tylko są przebłyski-szkoda,bo mogło być inaczej...ale to dotyczy wiele innych rzeczy co do Bułgarii :) Co do Micana: nie wiem kiedy oglądałeś go ostatnio (może jak grał w Lechu),Ja osobiście oglądałem prawie wszystkie meczy Zagłębia z rundy wiosennej i sądzę,że facet naprawdę ma potencjał.. wbrew temu,co mówisz,on naprawdę stanowi ważną cześć akcji Zagłębia (i to wcale nie poprzez same wykańczanie ich) Od czasu do czasu pokazuje nawet Berbaskill:D Porównanie Micanskiego z Bentem jest nieudane,jak dla mnie...może miałeś na myśli Lewandowskiego;P Ale wracając do Berbatowa-on sam w Bułgarii i w pierwszych latach w Niemczech był jak najbardziej bentowaty... ale ludzie potrafią się rozwijać,nie? Mnie chodziło głównie o to,że kretyń który stoi na czele reprezentazcji nie widzi dla niego miejsca wśród 4 napastników jakich powołuje,niezależnie od tego,że Berbatowa już nie ma:glupek: natomiast prócz Bojinova,powołał faceta który,co prawda gra w Borusii,ale w tym sezonie zagrał 9 meczy i strzelił chyba raz:krzyk: i innego który ma 30 lat i grał wyłącznie w Bułgarii (powołał go po raz pierwszy)... e,wtf!? A prawda jak mówią:plotki: jest taka,że ojciec Micana (sam kiedyś piłkarz Levskiego) jest w konflikcie z Syrakowem (inna wybitna postać z tamtego pokolenia która obecnie tylko szkodzi bułgarskiej piłki)
14 maja 2010, 10:43 [cytuj]
Skąd Ty MARCUS jesteś taki cięty na tego Micana, jego wina że go nie chcieliście czy co?! Widziałeś kiedyś żeby Bent ładował takie bramy??? http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91845,7706768,22__kolejka__GKS___Zaglebie_1_3__Micanski__0_3_.html i http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91844,7683787,21__kolejka__Zaglebie___Polonia_W__2_0__Micanski__1_0_.html A że ta petarda to nie przypadek, masz dowód tu http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91668,7526328,Micanski_trafia_w_poprzeczke_.html I żebyś nie mówił, że to wszystko wykończenia - obczaj podanie to Traore przy tym golu http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91840,7858075,28__kolejka__Zaglebie___Odra_2_1__Micanski__1_0_.html Jeśli chodzi o styl to zdecydowanie bliżej mu do Lewego czy Sobiecha niż do Benta. Nawiasem mówiąc przydałby się naszej kadrze taki Bent. Lewy, którego oczywiście bardzo lubię, w 29. meczach strzelił 17 bramek, a ja już wszędzie czytam, że Borussia ma być tylko przystankiem, że już teraz jest na nią za dobry etc. Oby nie brał tych bredni na poważnie, bo skończy się ławką...
Skąd Ty MARCUS jesteś taki cięty na tego Micana, jego wina że go nie chcieliście czy co?! Widziałeś kiedyś żeby Bent ładował takie bramy??? - http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91845,7706768,22__kolejka__GKS___Zaglebie_1_3__Micanski__0_3_.html i http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91844,7683787,21__kolejka__Zaglebie___Polonia_W__2_0__Micanski__1_0_.html A że ta petarda to nie przypadek, masz dowód tu - http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91668,7526328,Micanski_trafia_w_poprzeczke_.html I żebyś nie mówił, że to wszystko wykończenia - obczaj podanie to Traore przy tym golu - http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91840,7858075,28__kolejka__Zaglebie___Odra_2_1__Micanski__1_0_.html Jeśli chodzi o styl to zdecydowanie bliżej mu do Lewego czy Sobiecha niż do Benta. Nawiasem mówiąc przydałby się naszej kadrze taki Bent. Lewy, którego oczywiście bardzo lubię, w 29. meczach strzelił 17 bramek, a ja już wszędzie czytam, że Borussia ma być tylko przystankiem, że już teraz jest na nią za dobry etc. Oby nie brał tych bredni na poważnie, bo skończy się ławką
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
14 maja 2010, 10:48 [cytuj]
Czyzby bal sie drugiej porazki?:stres:Nie wiem z czego wynika strach przed Jaroslawem Kaczynskim-pseudoliberalowie z PO w zasadzie prezentuja bardzo podobna linie ekonomiczna-gospodarcza co PiS-czyli taki socjalizm z elementami wolnego rynku.Ja bym bardzo chcial zeby wygral Komorowski,a nastepnie rzad oglosilby i wprowadzil nalezyte reformy(zus,krus,sluzba zdrowia-likwidowac,prywatyzowac,dac ludziom wolnosc wyboru),ale zwyczajnie w to nie wierze(kilka dni po ogloszeniu tych decyzji sondaze pokaza spadek poparcia i pół(Tusk) rakiem wycofa sie ze wszystkiego,jak to ma w zwyczaju):cwaniak:Ja jako zwolennik wolnego rynku wolalbym sam zdecydowac czy ubezpieczam sie w zusie(modele ekonomiczne wykazuja ze w obecnym ksztalcie zbankrutuje) czy w jakiejs prywatnej instytucji albo wcale-ale nie,haracz trzeba placic.P.S.Zeby bylo jasne-nie jestem zwolennikiem Pis-u tak samo jak nie jestem zwolennikiem PO-bo to wg mnie jedna banda(mial byc kiedys POPiS ale sie chlopcy poklocili i gowno z tego wyszlo)P.S.2 Poprzedni post skrobnalem poniewaz ówczesna decyzja o przesunieciu progow podatkowych dotyczyla mnie bezposrednio-po jej wprowadzeniu nie musze od wrzesnia/pazdziernika oddawac fiskusowi 30% swoich dochodow,za co jestem panu Jarkowi wdzieczny.
Czyzby bal sie drugiej porazki?:stres:Nie wiem z czego wynika strach przed Jaroslawem Kaczynskim-pseudoliberalowie z PO w zasadzie prezentuja bardzo podobna linie ekonomiczna-gospodarcza co PiS-czyli taki socjalizm z elementami wolnego rynku.Ja bym bardzo chcial zeby wygral Komorowski,a nastepnie rzad oglosilby i wprowadzil nalezyte reformy(zus,krus,sluzba zdrowia-likwidowac,prywatyzowac,dac ludziom wolnosc wyboru),ale zwyczajnie w to nie wierze(kilka dni po ogloszeniu tych decyzji sondaze pokaza spadek poparcia i pół(Tusk) rakiem wycofa sie ze wszystkiego,jak to ma w zwyczaju):cwaniak:Ja jako zwolennik wolnego rynku wolalbym sam zdecydowac czy ubezpieczam sie w zusie(modele ekonomiczne wykazuja ze w obecnym ksztalcie zbankrutuje) czy w jakiejs prywatnej instytucji albo wcale-ale nie,haracz trzeba placic.P.S.Zeby bylo jasne-nie jestem zwolennikiem Pis-u tak samo jak nie jestem zwolennikiem PO-bo to wg mnie jedna banda(mial byc kiedys POPiS ale sie chlopcy poklocili i gowno z tego wyszlo)P.S.2 Poprzedni post skrobnalem poniewaz ówczesna decyzja o przesunieciu progow podatkowych dotyczyla mnie bezposrednio-po jej wprowadzeniu nie musze od wrzesnia/pazdziernika oddawac fiskusowi 30% swoich dochodow,za co jestem panu Jarkowi wdzieczny
14 maja 2010, 10:54 [cytuj]
Koko napisałem w nawiasie "metaforycznie". Chodzi mi o to, że nie ma tego jest ten i tylko tyle. Berby z Bułgraii nie znam, a z Bayeru już zdecydowanie lepiej. Nigdy nie nazwałbym go Bentem. Wtedy mialem wrazenie, że jest ciutkę leniwy i olewający. Masz racje, że ludzie się rozwijają, dlatego napisałem, ze to jest na dzisiaj. Przynajmniej ja nic nie widzę w nim takiego wspaniałego. Ot co, dobry napsatnik na naszą lige i nic ponad to. A co do Lewego to on raczej butów nie powinien za nim nosić, no może jeden ;) Z resztą nie ma nikogo kto by mógl to robić. Takiego faceta w tej lidze to ja nie widziałem od czasów Citki i modlę się, żeby się to wszystko nie rozje..... No może jeszcze młody Żuraw miał szansę przez chwilę na coś sporego. Jeden piłkarz, ale widzę widzimy zupełnie kogoś innego. Ok, niech się rozwinie tak jak sobie życzysz, ale od przyszłego sezonu ;)
Koko napisałem w nawiasie "metaforycznie". Chodzi mi o to, że nie ma tego jest ten i tylko tyle. Berby z Bułgraii nie znam, a z Bayeru już zdecydowanie lepiej. Nigdy nie nazwałbym go Bentem. Wtedy mialem wrazenie, że jest ciutkę leniwy i olewający. Masz racje, że ludzie się rozwijają, dlatego napisałem, ze to jest na dzisiaj. Przynajmniej ja nic nie widzę w nim takiego wspaniałego. Ot co, dobry napsatnik na naszą lige i nic ponad to. A co do Lewego to on raczej butów nie powinien za nim nosić, no może jeden ;) Z resztą nie ma nikogo kto by mógl to robić. Takiego faceta w tej lidze to ja nie widziałem od czasów Citki i modlę się, żeby się to wszystko nie rozje..... No może jeszcze młody Żuraw miał szansę przez chwilę na coś sporego. Jeden piłkarz, ale widzę widzimy zupełnie kogoś innego. Ok, niech się rozwinie tak jak sobie życzysz, ale od przyszłego sezonu ;)
Kogucie życie!
14 maja 2010, 11:03 [cytuj]
popraw mnie,jesli się mylę,ale znasz Berbatowa raczej z jego ostatnich lat w Bayerze,a nie z pierwszych dwóch (choć dotarł z nim do finału LM.. ja osobiście pmyślałem,że LM schodzi na psy skoro gracz jak ówczesnego Berbatowa potrafi strzelać Liverpoolowi i zagrać w finale)
a Mican... jutro zobaczymy ;)
popraw mnie,jesli się mylę,ale znasz Berbatowa raczej z jego ostatnich lat w Bayerze,a nie z pierwszych dwóch (choć dotarł z nim do finału LM.. ja osobiście pmyślałem,że LM schodzi na psy skoro gracz jak ówczesnego Berbatowa potrafi strzelać Liverpoolowi i zagrać w finale) a Mican... jutro zobaczymy ;)
14 maja 2010, 11:05 [cytuj]
Ginola, nie rozwalaj mnie. Na jaką cholerę ciągłe wjazdy, że jestem cięty, bo mu w Lechu nie wyszło? Ja pamiętam dobrze tego Lecha kiedz była fuzja, kiedy pojawi się Franciszek. Zdaję sobie doskonale sprawę, że absolutnie go to nie przekreśla. Dodatkowo zyczę mu naprawdę dobrze. Piszesz o Lewym ,żeby nie przeginać , że BVB to przystanek, a Mican zagrał bardzo dobre pół sezonu i co pomnik ma mieć? Porównanie z Bentem było dla mnie jasne i czytelne. Napisałem, że jest Bentowaty w takim sensie, że jak wszystkim idzie to on blyszczy, jak nie idzie to on ginie kompletnie. Powtórzę, nie jestem cięty na niego i nie mam takowego zamiaru, jednak rep? No ok, ale to nie wiem czy dobre rozwiązanie dla niej.
Ginola, nie rozwalaj mnie. Na jaką cholerę ciągłe wjazdy, że jestem cięty, bo mu w Lechu nie wyszło? Ja pamiętam dobrze tego Lecha kiedz była fuzja, kiedy pojawi się Franciszek. Zdaję sobie doskonale sprawę, że absolutnie go to nie przekreśla. Dodatkowo zyczę mu naprawdę dobrze. Piszesz o Lewym ,żeby nie przeginać , że BVB to przystanek, a Mican zagrał bardzo dobre pół sezonu i co pomnik ma mieć? Porównanie z Bentem było dla mnie jasne i czytelne. Napisałem, że jest Bentowaty w takim sensie, że jak wszystkim idzie to on blyszczy, jak nie idzie to on ginie kompletnie. Powtórzę, nie jestem cięty na niego i nie mam takowego zamiaru, jednak rep? No ok, ale to nie wiem czy dobre rozwiązanie dla niej
Kogucie życie!
|<  <<  <  34  35  36  37  38    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się