Forum dyskusyjne
14 maja 2010, 11:08 [cytuj]
Znam go chyba od samego początku w Leverkusen. Faktycznie tak jak się rozwinął później i zwłaszcza u nas to bym wtedy nie mógł przypuszczac.
Znam go chyba od samego początku w Leverkusen. Faktycznie tak jak się rozwinął później i zwłaszcza u nas to bym wtedy nie mógł przypuszczac
Kogucie życie!
14 maja 2010, 11:15 [cytuj]
Kosa pytałem się o co chodziło z tą Baranówką z smsa??
Ps. Wiem, że jesteś sztamowicz z Atletico, ale akurat Fulham to nie jest klub , który jakoś Spurs szczególnie wadzi. Patrz casus braw na WHL na koniec (chyba 2 lata temu) sezonu kiedy się utrzymali. Mnie to nie dziwi, zawsze lepiej jak ktoś bruździ i miesza chociaz trochę CFC i to pod ich stadionem
Kosa pytałem się o co chodziło z tą Baranówką z smsa??
Ps. Wiem, że jesteś sztamowicz z Atletico, ale akurat Fulham to nie jest klub , który jakoś Spurs szczególnie wadzi. Patrz casus braw na WHL na koniec (chyba 2 lata temu) sezonu kiedy się utrzymali. Mnie to nie dziwi, zawsze lepiej jak ktoś bruździ i miesza chociaz trochę CFC i to pod ich stadionem :ok:
Kogucie życie!
14 maja 2010, 11:25 [cytuj]
Ja nie widze lepszego kandydata niz Jaroslaw Kaczynski.Jak pojde glosowac to tylko na niego
Ja nie widze lepszego kandydata niz Jaroslaw Kaczynski.Jak pojde glosowac to tylko na niego :ok:
You'll Never Walk Alone
14 maja 2010, 11:43 [cytuj]
yid76 powiedział/a:
JKM na prezydenta(i przywracamy monarchie

to byłby Król Janusz I czy jak?

to byłby Król Janusz I czy jak? :D:D:rotfl:
Tottenham 'Til I Die
14 maja 2010, 11:52 [cytuj]
Aaaa no to juz wyjaśniam. Baranówka to fan club Fulham

Ogólnie mała wtopa bo cały dzień się darli a na meczu mieli dwa przebłyski (bramka + jeszcze raz) więc ogólnie z dopingiem kiepsko. Ale już bluzgi na CFC to był balsam na moje serce i dziwnie na mnie się gapili jak się podłaczyłem he he
Aaaa no to juz wyjaśniam. Baranówka to fan club Fulham :brawo: Ogólnie mała wtopa bo cały dzień się darli a na meczu mieli dwa przebłyski (bramka + jeszcze raz) więc ogólnie z dopingiem kiepsko. Ale już bluzgi na CFC to był balsam na moje serce i dziwnie na mnie się gapili jak się podłaczyłem he he
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
14 maja 2010, 11:55 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Ginola, nie rozwalaj mnie. Na jaką cholerę ciągłe wjazdy, że jestem cięty, bo mu w Lechu nie wyszło?
No bo tak to brzmiało. Porównanie z Bentem zrozumiałem jako to, że też tylko wpycha piłki piszczelami. A akurat wyszkolenie techniczne Bułgar ma znakomite. A o Micanie nikt tu nie pisze w kontekście pomniku (-a???). Koko i ja twierdzimy tylko, że jest jednym z najlepszych napadziorów w lidze, do tego zdaniem koko nadaje się do kadry. A to wszystko trochę mniej niż pisanie już przed transferem, że Lewy jest za dobry na piąty zespół Bundesligi.
No bo tak to brzmiało. Porównanie z Bentem zrozumiałem jako to, że też tylko wpycha piłki piszczelami. A akurat wyszkolenie techniczne Bułgar ma znakomite. A o Micanie nikt tu nie pisze w kontekście pomniku (-a???). Koko i ja twierdzimy tylko, że jest jednym z najlepszych napadziorów w lidze, do tego zdaniem koko nadaje się do kadry. A to wszystko trochę mniej niż pisanie już przed transferem, że Lewy jest za dobry na piąty zespół Bundesligi
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
14 maja 2010, 11:57 [cytuj]
TataPsychopata powiedział/a:
Ja nie widze lepszego kandydata niz Jaroslaw Kaczynski.Jak pojde glosowac to tylko na niego

Człowieku, jedenasta rano a ty już nagrzany?! Wstyd
Człowieku, jedenasta rano a ty już nagrzany?! Wstyd:|
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
14 maja 2010, 11:57 [cytuj]
Chyba lepszy król Janusz I niz prezydent jakistam ktory NIE PROWADZI polityki gospodarczej(bo od tego rzad),za to dysponuje prawem weta(takie liberum veto-juz to przerabialismy z oplakanym skutkiem) i jest w stanie rozpieprzyc cala polityke rzadu jedna decyzja ktora podejmuje w imie jakichs partyjnych interesow:wnerw

.S.Tak na marginesie prawowitym nastepca tronu w Polsce jest glowa dynastii Wettynow(wg Konstytucji 3 Maja ktora wprowadzala monarchie dziedziczna

)
Chyba lepszy król Janusz I niz prezydent jakistam ktory NIE PROWADZI polityki gospodarczej(bo od tego rzad),za to dysponuje prawem weta(takie liberum veto-juz to przerabialismy z oplakanym skutkiem) i jest w stanie rozpieprzyc cala polityke rzadu jedna decyzja ktora podejmuje w imie jakichs partyjnych interesow:wnerw:P.S.Tak na marginesie prawowitym nastepca tronu w Polsce jest glowa dynastii Wettynow(wg Konstytucji 3 Maja ktora wprowadzala monarchie dziedziczna :brawo::brawo::brawo:)
14 maja 2010, 13:04 [cytuj]
Yid76 z tego co piszesz (wyłączając pierdoły z monarchią - bez urazy

) mamy dosyć zbiezne podejście. Mi tam PIS bardziej wadzi za styl, niż za to co gada, bo wtedy PO tez mi musi mocno przeszkadzać ( i tak w ostatnich latach Tusk zyskał w moich oczach). W kazdym razie merytoryczno-praktycznie to różnice sa między nimi nie za wielkie. SLD i PSL pomijam, bo oni to już są kompletnie zbędni.
Yid76 z tego co piszesz (wyłączając pierdoły z monarchią - bez urazy ;)) mamy dosyć zbiezne podejście. Mi tam PIS bardziej wadzi za styl, niż za to co gada, bo wtedy PO tez mi musi mocno przeszkadzać ( i tak w ostatnich latach Tusk zyskał w moich oczach). W kazdym razie merytoryczno-praktycznie to różnice sa między nimi nie za wielkie. SLD i PSL pomijam, bo oni to już są kompletnie zbędni
Kogucie życie!
14 maja 2010, 13:07 [cytuj]
[
ginola powiedział/a:
w kontekście pomniku (-a???).
Dla mnie może być pomnikuka. I tak zawsze byłem zdania, że "ja lubiałem jak kwiaty pachły, ale wyszłem bo chamstwa nie zniese"
Dla mnie może być pomnikuka. I tak zawsze byłem zdania, że "ja lubiałem jak kwiaty pachły, ale wyszłem bo chamstwa nie zniese" ;)
Kogucie życie!
14 maja 2010, 13:28 [cytuj]
Ja tam się trzymam tego: Nie chcesz Jarka na Wawelu, idź do urny przyjacielu! Jarek jako prezydent, to katastrofa większa niż smoleńska.
A tak z innej beczki trochę, ale niewiele, dlaczego w tym kraju jak większość katolicka chce coś załatwić, to zawsze pod osłoną nocy? Tak powieszono krzyż w Sejmie, teraz w KRK też się wzięli za stawianie, uwaga, krzyża obok pomnika upamiętniającego msze na Błoniach. Później dojdą do wniosku, że jakoś to dziwnie wygląda więc trzeba to zadaszyć i nowa bazylika gotowa. Co za dziwna religia, albo dziwny sposób wyznawania swej wiary. Sekta rzekłbym nawet.
Ja tam się trzymam tego: Nie chcesz Jarka na Wawelu, idź do urny przyjacielu! Jarek jako prezydent, to katastrofa większa niż smoleńska.
A tak z innej beczki trochę, ale niewiele, dlaczego w tym kraju jak większość katolicka chce coś załatwić, to zawsze pod osłoną nocy? Tak powieszono krzyż w Sejmie, teraz w KRK też się wzięli za stawianie, uwaga, krzyża obok pomnika upamiętniającego msze na Błoniach. Później dojdą do wniosku, że jakoś to dziwnie wygląda więc trzeba to zadaszyć i nowa bazylika gotowa. Co za dziwna religia, albo dziwny sposób wyznawania swej wiary. Sekta rzekłbym nawet
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
14 maja 2010, 16:21 [cytuj]
Aapa a co ma Jarek,Wawel,urna,Smoleńsk do tego ze nie widze lepszego kandydata?Mowie-nie,dziekuje-wiecznie usmiechnietym politykom-szczerzacym zeby jak Justyna Kowalczyk za kazdym razem kiedy zobaczy kamere-ktorych jedyna zaleta jest to ze dobrze wygladaja.Piekni Kwasniewscy juz byli.
Aapa a co ma Jarek,Wawel,urna,Smoleńsk do tego ze nie widze lepszego kandydata?Mowie-nie,dziekuje-wiecznie usmiechnietym politykom-szczerzacym zeby jak Justyna Kowalczyk za kazdym razem kiedy zobaczy kamere-ktorych jedyna zaleta jest to ze dobrze wygladaja.Piekni Kwasniewscy juz byli
You'll Never Walk Alone
14 maja 2010, 16:31 [cytuj]
Aapa a co ma Jarek,Wawel,urna,Smoleńsk do tego ze nie widze lepszego kandydata?
cóż, moim zdaniem całkiem sporo.
Mowie-nie,dziekuje-wiecznie usmiechnietym politykom-szczerzacym zeby jak Justyna Kowalczyk za kazdym razem kiedy zobaczy kamere-ktorych jedyna zaleta jest to ze dobrze wygladaja.Piekni Kwasniewscy juz byli
A ja mówię NIE ciągle płaczącym. Żeby jeszcze płakali tylko. Jarkowi brak wszystkiego: wzrostu, klasy, włosów, rozumu. Jedyne co potrafi to dzielić ludzi. Sorry, ale wolę już Kwacha, który przynajmniej miał na tyle klasy że go nawet papa do automobilu zaprosił. A pięknego Mariana nie zaprosił i Jarka też nie.
cóż, moim zdaniem całkiem sporo.
[quote=TataPsychopata]Mowie-nie,dziekuje-wiecznie usmiechnietym politykom-szczerzacym zeby jak Justyna Kowalczyk za kazdym razem kiedy zobaczy kamere-ktorych jedyna zaleta jest to ze dobrze wygladaja.Piekni Kwasniewscy juz byli
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
14 maja 2010, 16:46 [cytuj]
coz,nie przekonales mnie.
Ja naprawde nie widze 100% kandydata.Komorowski na razie niczym mnie nie przekonal.Napieralski,Mikke itd.to nawet niezbyt smieszne.Zobacze debate jakas to bede mial wiecej do powiedzenia.
coz,nie przekonales mnie.
Ja naprawde nie widze 100% kandydata.Komorowski na razie niczym mnie nie przekonal.Napieralski,Mikke itd.to nawet niezbyt smieszne.Zobacze debate jakas to bede mial wiecej do powiedzenia
You'll Never Walk Alone
14 maja 2010, 16:49 [cytuj]
Tata ma sporo racji-dzis wybory to taki bardziej casting z elementami obrzucania sie nawzajem gownem,zero merytorycznej dyskusji.Jak szukamy tych co robia najlepsze wrazenie to wybierzmy sobie Dode-fajna dupa,taki Sarkozy z Berlusconim to beda z wywieszonymi jezykami obok niej skakac,nie pcha sie na sile do tv bo ma swoja(no,przynajmniej nie za darmo

),no i zaden premier chyba nie zaprotestuje jak trzeba bedzie sie wspolnie przeleciec do Brukseli:tak

znaczy sie samolotem jednym ma sie rozumiec)Jakby jej zabrac prawo weta bedziemy mieli prezydenta ze ho,ho
Tata ma sporo racji-dzis wybory to taki bardziej casting z elementami obrzucania sie nawzajem gownem,zero merytorycznej dyskusji.Jak szukamy tych co robia najlepsze wrazenie to wybierzmy sobie Dode-fajna dupa,taki Sarkozy z Berlusconim to beda z wywieszonymi jezykami obok niej skakac,nie pcha sie na sile do tv bo ma swoja(no,przynajmniej nie za darmo:D),no i zaden premier chyba nie zaprotestuje jak trzeba bedzie sie wspolnie przeleciec do Brukseli:tak:(znaczy sie samolotem jednym ma sie rozumiec)Jakby jej zabrac prawo weta bedziemy mieli prezydenta ze ho,ho
14 maja 2010, 17:01 [cytuj]
Wiadomo że wybory w Polsce czy to parlamentarne czy prezydenckie to głosowanie na mniejsze zło, czyli zrobić wszystko żeby Kaczka nie wdrapała się na stołek.
Wiadomo że wybory w Polsce czy to parlamentarne czy prezydenckie to głosowanie na mniejsze zło, czyli zrobić wszystko żeby Kaczka nie wdrapała się na stołek.;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 maja 2010, 17:59 [cytuj]
Kosa, ja kojarzę Baranówkę z Rzeszowem, ale nie wiem czy to Stal czy Sovia? Rozstrzygniesz??
Kosa, ja kojarzę Baranówkę z Rzeszowem, ale nie wiem czy to Stal czy Sovia? Rozstrzygniesz??
Kogucie życie!
14 maja 2010, 18:02 [cytuj]
Tak się wtrące, trochę jak filip z konopi-Wy naprawdę widzicie jakieś różnice między Pis, PO i resztą?
Tak się wtrące, trochę jak filip z konopi-Wy naprawdę widzicie jakieś różnice między Pis, PO i resztą?
14 maja 2010, 19:58 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=BmYDW4NV0u4&feature=player_embedded a propos bebry;]
http://www.youtube.com/watch?v=BmYDW4NV0u4&feature=player_embedded a propos bebry;]
14 maja 2010, 20:05 [cytuj]
Berbatov potrzebuję pomocy, kto mu jej udzieli, prawdziwa prośba o pomoć!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=BmYDW4NV0u4&feature=player_embedded
Berbatov potrzebuję pomocy, kto mu jej udzieli, prawdziwa prośba o pomoć!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=BmYDW4NV0u4&feature=player_embedded :D
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson