Forum dyskusyjne
19 maja 2010, 01:48 [cytuj]
Dobra mniejsza o politykę
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,7897286,Duch_pilki_noznej_jednak_zyje.html Mam nadzieję, że Woodgate, Cudicini i King gdzieś o tym przeczytali...
Dobra mniejsza o politykę - http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,7897286,Duch_pilki_noznej_jednak_zyje.html
Mam nadzieję, że Woodgate, Cudicini i King gdzieś o tym przeczytali
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
19 maja 2010, 09:28 [cytuj]
"Chłyt małketinowy"-ktos tam w komentarzach napisal,he,he,dobre:D.Polityczna debate faktycznie czas konczyc,bo ja zamiast czytac njusy o swoim klubie ukochanym,to od razu w spam klikam i patrze kto mi znowu podpadl:wnerw::zly::nerwus::plask:
19 maja 2010, 10:18 [cytuj]
prezes na prezesa!!! lord alan sugar jest jednym z glownych kandydatow na objecie funkcji prezesa Football Asociation. obecny prezes lord triesman podal sie w weekend do dymisji po tym jak do prasy dostalo sie nagranie na ktorym oskarza on federacje pilkarskie rosji i hiszpanii o dzialanie na niekorzysc FA. mianowicie chodzi o domniemana probe przekupstwa komisji ktora zadecyduje o przyznaniu organizacji pilkarskich mistrzostw swiata w 2018... po ujawnieniu tego nagrania szanse anglii na organizacje mocno spadly. paradoksalne jest to ze sam fakt ujawnili anglicy z daily mail...
prezes na prezesa!!! lord alan sugar jest jednym z glownych kandydatow na objecie funkcji prezesa Football Asociation. obecny prezes lord triesman podal sie w weekend do dymisji po tym jak do prasy dostalo sie nagranie na ktorym oskarza on federacje pilkarskie rosji i hiszpanii o dzialanie na niekorzysc FA. mianowicie chodzi o domniemana probe przekupstwa komisji ktora zadecyduje o przyznaniu organizacji pilkarskich mistrzostw swiata w 2018... po ujawnieniu tego nagrania szanse anglii na organizacje mocno spadly. paradoksalne jest to ze sam fakt ujawnili anglicy z daily mail
19 maja 2010, 10:24 [cytuj]
mało, że prezes na prezesa to jeszcze lord z lorda i kogut za koguta. Sugar wiadomo, a lord Triesman też jest spursfanem
mało, że prezes na prezesa to jeszcze lord z lorda i kogut za koguta. Sugar wiadomo, a lord Triesman też jest spursfanem
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
19 maja 2010, 10:33 [cytuj]
czyli wszystko zostaje w rodzinie...
czyli wszystko zostaje w rodzinie...:ok:
19 maja 2010, 13:34 [cytuj]
Villa oficjalnie w Barcelonie
Villa oficjalnie w Barcelonie
Come On You Spurs !
19 maja 2010, 14:51 [cytuj]
Fabregas podobno tez przechodzi do Barcy
Fabregas podobno tez przechodzi do Barcy :)
Tottenham 'Til I Die
19 maja 2010, 15:50 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
fabregas odejdzie a nagle się okaże że arsenal ma 24 jego następców i wcale nie ucierpią na tym. Skąd ja to znam
urodzony optymista

urodzony optymista :ok::rotfl:
Kogucie życie!
19 maja 2010, 16:03 [cytuj]
Bo taka prawda, od dobrych czterech lat czytam tu, że jeśli mamy złamać Top 4, to kosztem Arsenalu, bo jest taki słaby. I co? Wskoczyliśmy, a Arsenal jak dawał radę, tak daje. Co najlepsze, ja u nich widzę co roku postęp. W tym sezonie znów trochę im zabrakło do majstra, ale byli w grze dłużej niż rok temu czy dwa. Taka prawda, jakkolwiek verba czy inny Artur nie czarowaliby rzeczywistości, prawdziwym czarodziejem jest Wenger...
BTW Villa w Barcy za 40 baniek. Bardzo podoba mi się gra Dzeko, ale patrząc na cenę Davida to Bośniak jest warty max. 20-22 bańki.
Bo taka prawda, od dobrych czterech lat czytam tu, że jeśli mamy złamać Top 4, to kosztem Arsenalu, bo jest taki słaby. I co? Wskoczyliśmy, a Arsenal jak dawał radę, tak daje. Co najlepsze, ja u nich widzę co roku postęp. W tym sezonie znów trochę im zabrakło do majstra, ale byli w grze dłużej niż rok temu czy dwa. Taka prawda, jakkolwiek verba czy inny Artur nie czarowaliby rzeczywistości, prawdziwym czarodziejem jest Wenger...
BTW Villa w Barcy za 40 baniek. Bardzo podoba mi się gra Dzeko, ale patrząc na cenę Davida to Bośniak jest warty max. 20-22 bańki
19 maja 2010, 16:29 [cytuj]
gorzej jak w drugą stronę Yaya dostaną. Dawaj do nas, będziesz kogut z jajami, oni już jednego Toure mieli.
gorzej jak w drugą stronę Yaya dostaną. Dawaj do nas, będziesz kogut z jajami, oni już jednego Toure mieli
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
19 maja 2010, 17:33 [cytuj]
A ja uważam, że wcale nie jest u nich lepiej. Tak naprawdę od jakiegoś czasu to im jest zdecydowanie dalej do majstra. W tym roku obstawiałem CFC na majstra i się nie myliłem. Największym wrogiem mogli cyć oni sami dla siebie i tak w zasadzie było. Cała sprawa z Terry i klasycznie parę innych "perelek" prawie ich dopadło. Z analami jeszcze jakiś czas temu można było gadać, ze odpadli z tytułu wczesniej, a teraz już rqaczej , ze o dziwo jeszcze się licza. Z całym szacunkiem , ale w tym roku, mimo medialnej paplaniny, to niech się ciesza z tej trójki, bo o wszystkim innym moga pomarzyć.
A ja uważam, że wcale nie jest u nich lepiej. Tak naprawdę od jakiegoś czasu to im jest zdecydowanie dalej do majstra. W tym roku obstawiałem CFC na majstra i się nie myliłem. Największym wrogiem mogli cyć oni sami dla siebie i tak w zasadzie było. Cała sprawa z Terry i klasycznie parę innych "perelek" prawie ich dopadło. Z analami jeszcze jakiś czas temu można było gadać, ze odpadli z tytułu wczesniej, a teraz już rqaczej , ze o dziwo jeszcze się licza. Z całym szacunkiem , ale w tym roku, mimo medialnej paplaniny, to niech się ciesza z tej trójki, bo o wszystkim innym moga pomarzyć
Kogucie życie!
19 maja 2010, 18:45 [cytuj]
Ku**a mać MARCUS, znów przez Ciebie wyjdę na obrońcę Arsenalu i "podejrzanego". Ja nie dyskutuję o "medialnej paplaninie", "pomarzeniu o wszystkim innym" etc. Obiektywne fakty są takie, że rok i dwa lata temu w walce o majstra nie mieli już na zimę, a teraz odpadli z zabawy dopiero kilka kolejek przed końcem. Tyle. I nie ważne, że poziom rywali opadł, zawsze będę uważał że to problem rywali, a nie w tym przypadku Arsenalu. I tu, jak się domyślasz, zmierzam do nas. Udało się, bo Liverpool jest obecnie mega denny, a i Chelsea czy Arsenal łatwiej teraz ograć niż kiedyś. Nawet MUły, tylko musimy się wyleczyć z ich kompleksu.
Ku**a mać MARCUS, znów przez Ciebie wyjdę na obrońcę Arsenalu i "podejrzanego". Ja nie dyskutuję o "medialnej paplaninie", "pomarzeniu o wszystkim innym" etc. Obiektywne fakty są takie, że rok i dwa lata temu w walce o majstra nie mieli już na zimę, a teraz odpadli z zabawy dopiero kilka kolejek przed końcem. Tyle. I nie ważne, że poziom rywali opadł, zawsze będę uważał że to problem rywali, a nie w tym przypadku Arsenalu. I tu, jak się domyślasz, zmierzam do nas. Udało się, bo Liverpool jest obecnie mega denny, a i Chelsea czy Arsenal łatwiej teraz ograć niż kiedyś. Nawet MUły, tylko musimy się wyleczyć z ich kompleksu
19 maja 2010, 19:57 [cytuj]
aapa powiedział/a:
gorzej jak w drugą stronę Yaya dostaną. Dawaj do nas, będziesz kogut z jajami, oni już jednego Toure mieli
ostatnio jego agent zaprzeczał takiej wymianie, chociaż kto tam wie jak będzie. ciekaw jestem co teraz z Ibrą będzie odejdzie czy ława? a jak odejdzie to gdzie
ostatnio jego agent zaprzeczał takiej wymianie, chociaż kto tam wie jak będzie. ciekaw jestem co teraz z Ibrą będzie odejdzie czy ława? a jak odejdzie to gdzie :)
Tottenham 'Til I Die
19 maja 2010, 20:57 [cytuj]
Brawo Panie Wenger! Jego dni są już policzone, jeżeli sprzeda Fabregasa. Jedyna nadzieja (dla anali), że ściągnie kogoś kumatego w jego miejsce, w co bardzo wątpię. Podobno bardzo zależy mu na Artecie.
Brawo Panie Wenger! Jego dni są już policzone, jeżeli sprzeda Fabregasa. Jedyna nadzieja (dla anali), że ściągnie kogoś kumatego w jego miejsce, w co bardzo wątpię. Podobno bardzo zależy mu na Artecie
www.facebook.com/OgienOdSkaja
20 maja 2010, 10:34 [cytuj]
ginola powiedział/a:
Ku**a mać MARCUS, znów przez Ciebie wyjdę na obrońcę Arsenalu i "podejrzanego".
No takie są fakty

Cokolwiek byś nie napisał to i tak (często o nich wspominasz

) dwóch Panów będzie wiedziało lepiej
A tak bardziej przyziemnie, to masz rację. Takie sa fakty, tylko wnioski z nich mamy inne.
No takie są fakty ;);) Cokolwiek byś nie napisał to i tak (często o nich wspominasz:X) dwóch Panów będzie wiedziało lepiej :)
A tak bardziej przyziemnie, to masz rację. Takie sa fakty, tylko wnioski z nich mamy inne
Kogucie życie!
21 maja 2010, 08:52 [cytuj]
"pierwszy lepszy Essien", ale bluźnisz.
"pierwszy lepszy Essien", ale bluźnisz
21 maja 2010, 18:30 [cytuj]
Kiedyś też widziałem 45 minut Ranieriego. Bo ja wiem... za bardzo do przodu sie nie wyrywał, jak podawał do do najbiższego partnera, miał ze dwa precyzyjne przerzuty, jedną głupią stratę. Nie zachwycił mnie, ale wiadomo, 45 minut więc żadnych wniosków nie wysuwam. Poza takim, że Harry zrobi z niego stopera

Tak czuję
Kiedyś też widziałem 45 minut Ranieriego. Bo ja wiem... za bardzo do przodu sie nie wyrywał, jak podawał do do najbiższego partnera, miał ze dwa precyzyjne przerzuty, jedną głupią stratę. Nie zachwycił mnie, ale wiadomo, 45 minut więc żadnych wniosków nie wysuwam. Poza takim, że Harry zrobi z niego stopera:) Tak czuję:)
21 maja 2010, 18:42 [cytuj]
http://www.spurs-web.com/2010/05/21/quiet-news-day-check-out-nikes-world-cup-video/?
jeden z lepszych komercziali jakie ostatnio widziałem
http://www.spurs-web.com/2010/05/21/quiet-news-day-check-out-nikes-world-cup-video/?
jeden z lepszych komercziali jakie ostatnio widziałem :D