Forum dyskusyjne
3 czerwca 2010, 15:15 [cytuj]
widzieliście nowe koszulki Evertonu? http://www.bluekipper.com/news/club_news/1263-new_away_kit_launched/images/1870.html :blee:
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
3 czerwca 2010, 15:21 [cytuj]
Nie mogli ich zaprezentować piłkarze
Nie mogli ich zaprezentować piłkarze:P
3 czerwca 2010, 19:58 [cytuj]
Ale kapitalną asystę zaliczył właśnie Dos Santos w meczu z Włochami. Jak go puścimy teraz za jakieś grosze to nieźle sfrajerzymy...
Ale kapitalną asystę zaliczył właśnie Dos Santos w meczu z Włochami. Jak go puścimy teraz za jakieś grosze to nieźle sfrajerzymy
3 czerwca 2010, 22:15 [cytuj]
Czemu? Jeśli on marudzi tak jak w tej sprawie, że mu brata na Mundial nie wzięli to niech sobie 20 takich asyst ma-i tak bym go butem w dupę pomasował.
Czemu? Jeśli on marudzi tak jak w tej sprawie, że mu brata na Mundial nie wzięli to niech sobie 20 takich asyst ma-i tak bym go butem w dupę pomasował
4 czerwca 2010, 12:02 [cytuj]
http://www.futbol.pl/artykul/86168.html - znaleźli sobie temat. Ja czuję, że zatrudnią Pellegriniego.
http://www.futbol.pl/artykul/86168.html - znaleźli sobie temat. Ja czuję, że zatrudnią Pellegriniego
Come on you Spurs!! //
Wir sind der zwölfte Mann und steh'n zu dir - Bayer 04
4 czerwca 2010, 12:15 [cytuj]
co oni z tym różowym tak? w poprzednim sezonie też mieli chyba jakieś różowe elementy nie? :D:D:rotfl:
Tottenham 'Til I Die
4 czerwca 2010, 13:07 [cytuj]
martinbm powiedział/a:
http://www.futbol.pl/artykul/86168.html - znaleźli sobie temat. Ja czuję, że zatrudnią Pellegriniego
Na szczęście "The Mirror" to niezbyt wiarygodne źródło, a wzmianka o Redknappie w kontekście przenosin do Liverpoolu pojawiła się tylko tam ... mam wrażenie, że to będzie albo Pellegrini, albo Kenny Dalglish
Na szczęście "The Mirror" to niezbyt wiarygodne źródło, a wzmianka o Redknappie w kontekście przenosin do Liverpoolu pojawiła się tylko tam ... mam wrażenie, że to będzie albo Pellegrini, albo Kenny Dalglish ;)
5 czerwca 2010, 17:19 [cytuj]
http://www.goal.com/en-gb/news/2557/news/2010/06/05/1960246/tottenham-hotspur-ace-jermain-defoes-mum-wants-him-to-find
Nie ma to jak mama
http://www.goal.com/en-gb/news/2557/news/2010/06/05/1960246/tottenham-hotspur-ace-jermain-defoes-mum-wants-him-to-find
Nie ma to jak mama :)
The boys from Tottenham,
The boys from Tottenham,
The boys from White Hart Lane!
5 czerwca 2010, 20:02 [cytuj]
Jerome Boateng w City za 10,5 mln funtów. Kurdę, bardzo dobry transfer Manciniego, dobry zawodnik, z dużymi perspektywami i do tego uniwersalny - gra wszędzie w obronie. Ktoś w tym stylu przydałby nam się bardziej niż szósty (Ledley, Kaboul, Bass, Daws, Woodgate) czy może nawet siódmy (+ Dervitte) stoper.
Jerome Boateng w City za 10,5 mln funtów. Kurdę, bardzo dobry transfer Manciniego, dobry zawodnik, z dużymi perspektywami i do tego uniwersalny - gra wszędzie w obronie. Ktoś w tym stylu przydałby nam się bardziej niż szósty (Ledley, Kaboul, Bass, Daws, Woodgate) czy może nawet siódmy (+ Dervitte) stoper
6 czerwca 2010, 20:35 [cytuj]
Mecz gwiazd na Old Traford! England- Rest of the World. Kilka ciekawych nazwisk w obu drużynach. Figo, Seaman, Lehman, Hypia, Shearer, Teddy, Larrson, Giggs jest też wielki Zidane. Jest też wielki mistrz boksu Joe C. i Ricky Hutton. Na ławce trenerskiej Anglii nasz menago Harry ( z synem w drużynie). Fajnie bo pokazywali jego rozmowę przedmeczową z piłkarzami
Mecz gwiazd na Old Traford! England- Rest of the World. Kilka ciekawych nazwisk w obu drużynach. Figo, Seaman, Lehman, Hypia, Shearer, Teddy, Larrson, Giggs jest też wielki Zidane. Jest też wielki mistrz boksu Joe C. i Ricky Hutton. Na ławce trenerskiej Anglii nasz menago Harry ( z synem w drużynie). Fajnie bo pokazywali jego rozmowę przedmeczową z piłkarzami
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
6 czerwca 2010, 21:00 [cytuj]
Zidane nadal jaka precyzja podania, szczena opada, co trzepią akcję z Giggsem, niby mecz pierdółka ale miło się patrzy!
Zidane nadal jaka precyzja podania, szczena opada, co trzepią akcję z Giggsem, niby mecz pierdółka ale miło się patrzy! :brawo:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
6 czerwca 2010, 21:33 [cytuj]
Zidane mogl jeszcze grac kilka lat...
Zidane mogl jeszcze grac kilka lat
You'll Never Walk Alone
6 czerwca 2010, 21:49 [cytuj]
No Jamie Redknapp strzelił ładnego gola, klepka z Shearerem. W studio eksperckim żona Jamiego. Czyli rodzinka w komplecie!
No Jamie Redknapp strzelił ładnego gola, klepka z Shearerem. W studio eksperckim żona Jamiego. Czyli rodzinka w komplecie!:rotfl:
7 czerwca 2010, 00:19 [cytuj]
TataPsychopata powiedział/a:
Zidane mogl jeszcze grac kilka lat
A Ronaldo czy Vieri kilka lat krócej. Kto lepiej na tym wyszedł?!
A Ronaldo czy Vieri kilka lat krócej. Kto lepiej na tym wyszedł?!
7 czerwca 2010, 20:31 [cytuj]
Defoe strzelił bramkę dla Anglii w sparingowym spotkaniu z klubem Platinum Stars.
Wszyscy nasi piłkarze zagrali po 45 minut. Mam wrażenie, że w sobotę w meczu z USA Capello postawi na duet King-Terry. Oby
Starting XI
Joe Hart, Glen Johnson, Ledley King, John Terry, Ashley Cole, Shaun Wright-Phillips, Steven Gerrard, Frank Lampard, Joe Cole, Peter Crouch, Jermain Defoe
Second-half Team
Robert Green, Jamie Carragher, Michael Dawson, Matthew Upson, Stephen Warnock, Aaron Lennon, Michael Carrick, James Milner, Joe Cole, Emile Heskey, Wayne Rooney
Defoe strzelił bramkę dla Anglii w sparingowym spotkaniu z klubem Platinum Stars.
Wszyscy nasi piłkarze zagrali po 45 minut. Mam wrażenie, że w sobotę w meczu z USA Capello postawi na duet King-Terry. Oby :)
Starting XI
Joe Hart, Glen Johnson, Ledley King, John Terry, Ashley Cole, Shaun Wright-Phillips, Steven Gerrard, Frank Lampard, Joe Cole, Peter Crouch, Jermain Defoe
Second-half Team
Robert Green, Jamie Carragher, Michael Dawson, Matthew Upson, Stephen Warnock, Aaron Lennon, Michael Carrick, James Milner, Joe Cole, Emile Heskey, Wayne Rooney
8 czerwca 2010, 16:15 [cytuj]
W wywiadzie dla ESPN nasz menago zaprzeczył pogłoskom łączącym go z przenosinami do Liverpoolu i zadeklarował, że nie zamierza nigdzie odchodzić
W wywiadzie dla ESPN nasz menago zaprzeczył pogłoskom łączącym go z przenosinami do Liverpoolu i zadeklarował, że nie zamierza nigdzie odchodzić :)
8 czerwca 2010, 20:07 [cytuj]
Zidane ktory gral na ostatnim mundialu to byl najlepszy Zidane jakiego widzialem w zyciu,jestem przekonany ze mogl byc gwiazda jeszcze przez kilka lat.Wiadomo ze moze sie przytrafic jakas kontuzja czy cos ale porownywanie profesjonalisty Zidana z imprezowiczami typu Vieri,Ronaldo(ktory byl moim ulubionym pilkarzem) zasadniczo nie ma sensu.
Zidane ktory gral na ostatnim mundialu to byl najlepszy Zidane jakiego widzialem w zyciu,jestem przekonany ze mogl byc gwiazda jeszcze przez kilka lat.Wiadomo ze moze sie przytrafic jakas kontuzja czy cos ale porownywanie profesjonalisty Zidana z imprezowiczami typu Vieri,Ronaldo(ktory byl moim ulubionym pilkarzem) zasadniczo nie ma sensu
You'll Never Walk Alone
8 czerwca 2010, 20:09 [cytuj]
Dzisiaj mysle zimny prysznic dla Franciszka Smudy i jego chlopakow.Dobrze im to zrobi.
Dzisiaj mysle zimny prysznic dla Franciszka Smudy i jego chlopakow.Dobrze im to zrobi
You'll Never Walk Alone
8 czerwca 2010, 23:44 [cytuj]
Szybko szybko panowie, na tvp1 jest właśnie film sci-fi, lasery i railguny przeciwko maczugom i procarzom, wynik 6:0. Sorry Tata Psychopata, ale ten prysznic zadnego wrazenia nie zrobi, dziadek Piechniczek nadal bedzie pierdolił o latach 80 ubieglego wieku. Rozwijac tego wątku mi sie nie chce. Ktos jeszcze zaluje ze nie wyszlismy z grupy na MŚ? bo ja nie hehe. Bylaby powtorka z rozrywki a tak przynajmniej powtorke mamy odroczoną do 2012 roku.
Szybko szybko panowie, na tvp1 jest właśnie film sci-fi, lasery i railguny przeciwko maczugom i procarzom, wynik 6:0. Sorry Tata Psychopata, ale ten prysznic zadnego wrazenia nie zrobi, dziadek Piechniczek nadal bedzie pierdolił o latach 80 ubieglego wieku. Rozwijac tego wątku mi sie nie chce. Ktos jeszcze zaluje ze nie wyszlismy z grupy na MŚ? bo ja nie hehe. Bylaby powtorka z rozrywki a tak przynajmniej powtorke mamy odroczoną do 2012 roku
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool