Forum dyskusyjne
11 czerwca 2010, 01:43 [cytuj]
Ale wam się kuwaaa wyobraźnia wyolbrzymiła. Poczytałem trochę i nie ogarniam. Szwecja? Polska? Socjal......Dwa inne światy, dwa inne rozumowania mentalności ludzkiej. Poniekąd jeden i drugi ma rację. Ale w jakim celu tworzyć takie hipokryzje? I jeszcze gdzie? U nas?....
Ale wam się kuwaaa wyobraźnia wyolbrzymiła. Poczytałem trochę i nie ogarniam. Szwecja? Polska? Socjal......Dwa inne światy, dwa inne rozumowania mentalności ludzkiej. Poniekąd jeden i drugi ma rację. Ale w jakim celu tworzyć takie hipokryzje? I jeszcze gdzie? U nas?
11 czerwca 2010, 11:14 [cytuj]
Paweł, ale kto porównał Szwecję? Ja napisałem tylko, że a propos podatków to oni są gotowi płacić większe, po czym Ty, ze w tej Szwecji to wcale nie tak fajnie. Możliwe, że nie aż tak fajnie, ale jednak fajnie.
Co do dojenia, to popatrz na tablice informacyjne przy budowach. Przy bardzo wielu Unia ma udział, obojętnie autostrada, przedszkole czy kościół. Czy sytuację po Grecji uda się opanować, tego nie wiadomo, może nawet nie, ale póki co bardzo na UE korzystamy. Szkoda, że świadomość tego jest tak niska.
Paweł, ale kto porównał Szwecję? Ja napisałem tylko, że a propos podatków to oni są gotowi płacić większe, po czym Ty, ze w tej Szwecji to wcale nie tak fajnie. Możliwe, że nie aż tak fajnie, ale jednak fajnie.
Co do dojenia, to popatrz na tablice informacyjne przy budowach. Przy bardzo wielu Unia ma udział, obojętnie autostrada, przedszkole czy kościół. Czy sytuację po Grecji uda się opanować, tego nie wiadomo, może nawet nie, ale póki co bardzo na UE korzystamy. Szkoda, że świadomość tego jest tak niska
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
11 czerwca 2010, 14:44 [cytuj]
Korzystać korzystamy. Ale jak długo? Jeśli tak intensywnie ją doimy to kiedyś się to skończy. Ktoś na to robić musi. A jak rąbną Niemcy, Francja, Szwecja? Co będziemy doić? Mnie się to wcale tak do końca nie podoba, że tylko z UE bierzemy. Jesteśmy jej częścią. To trochę tak jak z bezrobotnym-fajnie,że państwo mi daje. Ale jak wszyscy zaczną tak myśleć, że bardziej się opłaca jak mi państwo da? Skąd państwo weźmie żeby dać? Zabieracie pieniądze bogatym i dajecie bezrobotnym? Nie dziwcie się, że macie tylu bezrobotnych, jak mniej więcej powiedział Friedman.
Korzystać korzystamy. Ale jak długo? Jeśli tak intensywnie ją doimy to kiedyś się to skończy. Ktoś na to robić musi. A jak rąbną Niemcy, Francja, Szwecja? Co będziemy doić? Mnie się to wcale tak do końca nie podoba, że tylko z UE bierzemy. Jesteśmy jej częścią. To trochę tak jak z bezrobotnym-fajnie,że państwo mi daje. Ale jak wszyscy zaczną tak myśleć, że bardziej się opłaca jak mi państwo da? Skąd państwo weźmie żeby dać? Zabieracie pieniądze bogatym i dajecie bezrobotnym? Nie dziwcie się, że macie tylu bezrobotnych, jak mniej więcej powiedział Friedman
12 czerwca 2010, 08:09 [cytuj]
Wygląda na to że 7 sierpnia zagramy z Fiorentiną.
Wygląda na to że 7 sierpnia zagramy z Fiorentiną
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 czerwca 2010, 18:06 [cytuj]
raku powiedział/a:
Zabójczy oddech

http://i.imgur.com/b0q0G.gif
http://i.imgur.com/b0q0G.gif
www.facebook.com/OgienOdSkaja
16 czerwca 2010, 22:38 [cytuj]
Luis Nani został oskarżony o stosowanie dopingu przed Mistrzostwami Świata w Republice Południowej Afryki i rzekomo to jest powód, dla którego nie zagra na Mundialu, a nie tak jak wcześniej mówiono - kontuzja barku.
Luis Nani został oskarżony o stosowanie dopingu przed Mistrzostwami Świata w Republice Południowej Afryki i rzekomo to jest powód, dla którego nie zagra na Mundialu, a nie tak jak wcześniej mówiono - kontuzja barku
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
21 czerwca 2010, 14:56 [cytuj]
http://www.guardian-series.co.uk/sport/spurs/8227417.SPURS__Tottenham_set_for_Ipswich_Town_friendly/
Mecz towarzyski i tylko pół godziny jazdy ode mnie, grzech się nie wybrać. Musze już załatwiać bilety!
http://www.guardian-series.co.uk/sport/spurs/8227417.SPURS__Tottenham_set_for_Ipswich_Town_friendly/
Mecz towarzyski i tylko pół godziny jazdy ode mnie, grzech się nie wybrać. Musze już załatwiać bilety!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
21 czerwca 2010, 20:53 [cytuj]
ale zdajesz sobie sprawę, że to Spurs XI, a normalny skład gra wtedy w lizbonie z benficą?
ale zdajesz sobie sprawę, że to Spurs XI, a normalny skład gra wtedy w lizbonie z benficą?:)
22 czerwca 2010, 08:05 [cytuj]
No nie do końca, z Benficą będą grali Ci którzy nie pojechali na mistrzostwa. A na Portman Road pojadę piłkarze którzy wrócili z Mundialu plus kilku z akademii.
No nie do końca, z Benficą będą grali Ci którzy nie pojechali na mistrzostwa. A na Portman Road pojadę piłkarze którzy wrócili z Mundialu plus kilku z akademii
22 czerwca 2010, 11:32 [cytuj]
Yaya Toure i David Silva w City?! Ojjj, będą mocni w przyszłym sezonie...
Yaya Toure i David Silva w City?! Ojjj, będą mocni w przyszłym sezonie
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
23 czerwca 2010, 11:30 [cytuj]
takie fajne cos
http://www.milanos.pl/vid-9944-2-Walentynkowy-prezent-kibicow-Tottenham.html
takie fajne cos
http://www.milanos.pl/vid-9944-2-Walentynkowy-prezent-kibicow-Tottenham.html
23 czerwca 2010, 14:07 [cytuj]
E , dzisiaj dzien ojca
E , dzisiaj dzien ojca:)
You'll Never Walk Alone
23 czerwca 2010, 20:16 [cytuj]
Powraca temat Txikiego:
Wraz ze zmianą prezydenta swój etap na Camp Nou kończy
sekretarz techniczny FC Barcelony, Txiki Begiristain, który spędził tutaj siedem lat. Podczas tego czasu Begiristain zyskał szacunek wśród europejskich klubów i dlatego też wiele z nich kusi go nowymi projektami.
Większa część ofert pochodzi z Wielkiej Brytanii. Interesują się nim dwa kluby Premier League i jeden szkocki. Najpoważniejszą propozycją wydaje się być ta z Chelsea. Sekretarza próbują pozyskać także Tottenham i Glasgow Rangers.
Zagraniczne kluby przypisują Txikiemu dużą część sukcesów jakie Barça osiągnęła w ciągu siedmiu lat w których był sekretarzem technicznym. Duże znaczenie ma także jego dobra znajomość angielskiego.
Begiristain poważnie myśli nad tymi ofertami i jest skłonny przyjąć jedną z nich, jednak nie zrobi tego przed 30 czerwca. Wydaje się więc, że przyszłość sekretarza technicznego na chwilę obecną jest bardziej związana z brytyjską piłką niż z Camp Nou.
Powraca temat Txikiego:
Wraz ze zmianą prezydenta swój etap na Camp Nou kończy
sekretarz techniczny FC Barcelony, Txiki Begiristain, który spędził tutaj siedem lat. Podczas tego czasu Begiristain zyskał szacunek wśród europejskich klubów i dlatego też wiele z nich kusi go nowymi projektami.
Większa część ofert pochodzi z Wielkiej Brytanii. Interesują się nim dwa kluby Premier League i jeden szkocki. Najpoważniejszą propozycją wydaje się być ta z Chelsea. Sekretarza próbują pozyskać także Tottenham i Glasgow Rangers.
Zagraniczne kluby przypisują Txikiemu dużą część sukcesów jakie Barça osiągnęła w ciągu siedmiu lat w których był sekretarzem technicznym. Duże znaczenie ma także jego dobra znajomość angielskiego.
Begiristain poważnie myśli nad tymi ofertami i jest skłonny przyjąć jedną z nich, jednak nie zrobi tego przed 30 czerwca. Wydaje się więc, że przyszłość sekretarza technicznego na chwilę obecną jest bardziej związana z brytyjską piłką niż z Camp Nou
26 czerwca 2010, 10:57 [cytuj]
Katarski szejk Abdullah Bin Naser Al-Thani jest nowym właścicielem hiszpańskiego klubu piłkarskiego. Pierwszoligową Malagę CF nabył za 36 milionów euro (44 mln dolarów) - poinformował rzecznik klubu Victor Varela.
Katarski szejk Abdullah Bin Naser Al-Thani jest nowym właścicielem hiszpańskiego klubu piłkarskiego. Pierwszoligową Malagę CF nabył za 36 milionów euro (44 mln dolarów) - poinformował rzecznik klubu Victor Varela
26 czerwca 2010, 16:24 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=vE_bdgAeWHg&feature=topvideos Juan Mata Owned Raul Albiol
http://www.youtube.com/watch?v=vE_bdgAeWHg&feature=topvideos Juan Mata Owned Raul Albiol :D
27 czerwca 2010, 12:50 [cytuj]
No, niezupełnie. Translatory nie wala chyba tylu błędów w stylu "tranzakcja" czy z dupy wzietych apostrofów przy nazwiskach

Że się tak pomądrzę
No, niezupełnie. Translatory nie wala chyba tylu błędów w stylu "tranzakcja" czy z dupy wzietych apostrofów przy nazwiskach:P Że się tak pomądrzę:)