Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Tottenham Hotspur -:- Arsenal FC

Tottenham Hotspur
15 września 2024, 15:00 Tottenham Hotspur Stadium
Arsenal FC
Premier League

Newcastle United 2:1 Tottenham Hotspur

Newcastle United
1 września 2024, 14:30 St James' Park
Tottenham Hotspur
Premier League

Tottenham Hotspur 4:0 Everton FC

Tottenham Hotspur
24 sierpnia 2024, 16:00 Tottenham Hotspur Stadium
Everton FC
Premier League

Leicester City 1:1 Tottenham Hotspur

Leicester City
19 sierpnia 2024, 21:00 King Power Stadium
Tottenham Hotspur
Premier League

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  46  47  48  49  50    >  >>  >|
27 czerwca 2010, 20:59 [cytuj]
Możecie mi przypomnieć, któryś z redaktorów kiedyś w artykule napisał że Redknapp wystawił na ławce rezerwowych dwóch bramkarzy, biorąc Kyle Walker za bramkarza. To dopiero jest znajomość naszego klubu! :D
Możecie mi przypomnieć, któryś z redaktorów kiedyś w artykule napisał że Redknapp wystawił na ławce rezerwowych dwóch bramkarzy, biorąc Kyle Walker za bramkarza. To dopiero jest znajomość naszego klubu! :D
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
27 czerwca 2010, 22:15 [cytuj]
Znam całą sytuację, ale chciałem pokazać że nawet ty popełniasz błędy. Tu nie chodzi o ten nieporadny artykuł, bo akurat masz rację z tym translatorem. Chodzi o to że chcesz zrujnować ciężką pracę Arka, robiąc mu antyreklamę. Skoro nie lubisz tej stronki to po co tam wchodzisz, leczysz swoje kompleksy wywyższając się nad młodszymi. Ja nie czuję się lepszy od nikogo, od 14 latków też nie i nad nikim nie góruję, staram się pomóc Arkowi promować stronę w taki sposób na jaki mi czas i chęć pozwala. Pamiętam że krytykowałeś Redknappa, ale ja wcale nie miałem zamiaru tego przywoływać. Gratuluję kultury osobistej("zamknij mordę")!
Znam całą sytuację, ale chciałem pokazać że nawet ty popełniasz błędy. Tu nie chodzi o ten nieporadny artykuł, bo akurat masz rację z tym translatorem. Chodzi o to że chcesz zrujnować ciężką pracę Arka, robiąc mu antyreklamę. Skoro nie lubisz tej stronki to po co tam wchodzisz, leczysz swoje kompleksy wywyższając się nad młodszymi. Ja nie czuję się lepszy od nikogo, od 14 latków też nie i nad nikim nie góruję, staram się pomóc Arkowi promować stronę w taki sposób na jaki mi czas i chęć pozwala. Pamiętam że krytykowałeś Redknappa, ale ja wcale nie miałem zamiaru tego przywoływać. Gratuluję kultury osobistej("zamknij mordę")!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
28 czerwca 2010, 19:56 [cytuj]
W internecie możesz, każdy kozak tak potrafi, sztuką jest się powstrzymać od wulgarnych odzywek. Nie popełniłem żadnego błędu, bo forma była pytająca, więc cały jej sens polegał na niedokładnej znajomości tematu, a przynajmniej na udawaniu tego. Nie chciałem się wykłócać o tą sprawę, wszyscy popełniamy błędy, ty też Raku. A skoro na drugiej stronce popełniają ich więcej to potrzebują taki ludzi jak my, którzy ich poprawią i naprowadzą. Więc chyba źle napisałem w pierwszym pości. Wpadaj tam częściej, bo widzę że lubisz! Nie będziemy żyć wiecznie, więc kiedyś ci czternastolatkowie będą musieli przejąć stery. Jak starsi koledzy ich nie naprowadzą na prawidłowy tok myślenia o naszym klubie, to kto to zrobi!? Nie lubię takiej metody, nie znasz się to wyp...dalaj! Nie chcemy cię tu! Jak ty masz taką wyrozumiałość to współczuję twoim przyszłym dzieciom (jak jeszcze ich nie masz).
W internecie możesz, każdy kozak tak potrafi, sztuką jest się powstrzymać od wulgarnych odzywek. Nie popełniłem żadnego błędu, bo forma była pytająca, więc cały jej sens polegał na niedokładnej znajomości tematu, a przynajmniej na udawaniu tego. Nie chciałem się wykłócać o tą sprawę, wszyscy popełniamy błędy, ty też Raku. A skoro na drugiej stronce popełniają ich więcej to potrzebują taki ludzi jak my, którzy ich poprawią i naprowadzą. Więc chyba źle napisałem w pierwszym pości. Wpadaj tam częściej, bo widzę że lubisz! Nie będziemy żyć wiecznie, więc kiedyś ci czternastolatkowie będą musieli przejąć stery. Jak starsi koledzy ich nie naprowadzą na prawidłowy tok myślenia o naszym klubie, to kto to zrobi!? Nie lubię takiej metody, nie znasz się to wyp...dalaj! Nie chcemy cię tu! Jak ty masz taką wyrozumiałość to współczuję twoim przyszłym dzieciom (jak jeszcze ich nie masz)
28 czerwca 2010, 20:07 [cytuj]
Że sie tak z doskoku chamsko wryję-jak sądze Rakowi nie o wiedzę o klubie chodzi. Z ich problemami w prowadzeniu strony nie trzeba pomocy starszych kolegów. Wystarczy ogarnieta pani od jezyka polskiego.
Że sie tak z doskoku chamsko wryję-jak sądze Rakowi nie o wiedzę o klubie chodzi. Z ich problemami w prowadzeniu strony nie trzeba pomocy starszych kolegów. Wystarczy ogarnieta pani od jezyka polskiego
29 czerwca 2010, 12:27 [cytuj]
Co chcesz Raku-to jest nawet fajne i daje do myślenia :mysli:
Towarzysz
,,Pletikosa mogą pojechać do Anglii na badanie .

Obecnie Pletikosa znajduje się w Moskwie. Ominął dwóch poprzednich towarzyskie spotkania z czerwono-biały i prawdopodobnie nie będzie latać na następne posiedzenie odbędzie się w Norwegii i Szwecji."

Pleticosa związał się chyba tam w Moskwie z jakąś socjalistyczna międzynarodówką, ale wiedząc o naszym zainteresowaniu zrezygnował nawet z dwóch atrakcyjnych posiedzeń.Bravo
Tylko czerwono-biali mnie niepokoją-Kanadole?
Co chcesz Raku-to jest nawet fajne i daje do myślenia :mysli: Towarzysz ,,Pletikosa mogą pojechać do Anglii na badanie . Obecnie Pletikosa znajduje się w Moskwie. Ominął dwóch poprzednich towarzyskie spotkania z czerwono-biały i prawdopodobnie nie będzie latać na następne posiedzenie odbędzie się w Norwegii i Szwecji." Pleticosa związał się chyba tam w Moskwie z jakąś socjalistyczna międzynarodówką, ale wiedząc o naszym zainteresowaniu zrezygnował nawet z dwóch atrakcyjnych posiedzeń.Bravo Tylko czerwono-biali mnie niepokoją-Kanadole?
1 lipca 2010, 16:46 [cytuj]
Jak to możliwe przecież mówiliście że włoscy kibice złego słowa o Lippim nie powiedzą. A teraz go przesladują!
Jak to możliwe przecież mówiliście że włoscy kibice złego słowa o Lippim nie powiedzą. A teraz go przesladują!
1 lipca 2010, 16:53 [cytuj]
Ej, no przecież Lippi od jakiegos czasu nie był już traktowany jak bóg. Jakoś tak od Pucharu Konfederacji?
Ej, no przecież Lippi od jakiegos czasu nie był już traktowany jak bóg. Jakoś tak od Pucharu Konfederacji?
1 lipca 2010, 16:53 [cytuj]
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs139.snc4/37296_467710414337_636129337_6275419_1747873_n.jpg
:hejka:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs139.snc4/37296_467710414337_636129337_6275419_1747873_n.jpg :hejka:
I need a get. What!? Without a get I'm an aguna! You're what!?!?
1 lipca 2010, 18:19 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=WrP-C-QjKKs&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=WrP-C-QjKKs&feature=player_embedded
1 lipca 2010, 20:10 [cytuj]
tak to jest jak się za dużo przyjmie przez nozdrza. ten człowiek nie jest do końca normalny.
tak to jest jak się za dużo przyjmie przez nozdrza. ten człowiek nie jest do końca normalny
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
1 lipca 2010, 22:25 [cytuj]
Parafrazując nieocenionego Szpaqa, nie trzeba być Murińją, wystarczy być Maradoną, żeby stosować różne techniki mające odciągnąć uwagę mediów od piłkarzy. Choć wersja Aapy wydaje mi się prawdopodobniejsza.
Parafrazując nieocenionego Szpaqa, nie trzeba być Murińją, wystarczy być Maradoną, żeby stosować różne techniki mające odciągnąć uwagę mediów od piłkarzy. Choć wersja Aapy wydaje mi się prawdopodobniejsza
2 lipca 2010, 09:28 [cytuj]
Słyszeliście o Davenporcie, podobno pobił swoją własną siostrę gdy dowiedział się, że znów jest w ciąży. Nie wiem, która to ciąża, ale nawet jak 10, to przesada lekka.
Słyszeliście o Davenporcie, podobno pobił swoją własną siostrę gdy dowiedział się, że znów jest w ciąży. Nie wiem, która to ciąża, ale nawet jak 10, to przesada lekka
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
2 lipca 2010, 16:19 [cytuj]
Możemy byc spokojni o Harry'ego - Reuters podał że Capello zostaje.
Możemy byc spokojni o Harry'ego - Reuters podał że Capello zostaje
Come On You Spurs !
2 lipca 2010, 18:05 [cytuj]
Capello powiedział że wprowadzi świeżą krew w reprezentacji, mam nadzieję że mówił o Dawsonie.
Capello powiedział że wprowadzi świeżą krew w reprezentacji, mam nadzieję że mówił o Dawsonie
2 lipca 2010, 18:42 [cytuj]
Pojawiła się już treningowa odzież od Pumy na ten sezon. Utrzymana w stylistyce tych trykotów, które kiedyś wyciekły do sieci.
Pojawiła się już treningowa odzież od Pumy na ten sezon. Utrzymana w stylistyce tych trykotów, które kiedyś wyciekły do sieci
|<  <<  <  46  47  48  49  50    >  >>  >|

tabela ligowa

Drużyna M Z R P PKT
1. Liverpool FC 3 3 0 0 9
2. Manchester City 3 3 0 0 9
3. Arsenal FC 3 2 1 0 7
4. Brighton & Hove Albion F.C. 3 2 1 0 7
5. Newcastle United 3 2 1 0 7
6. Brentford F.C. 3 2 0 1 6
7. Aston Villa F.C. 3 2 0 1 6
pokaż całą tabelę

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Dominic Solanke
Kontuzja kostki/stopy
data powrotu: 15 września 2024
Użytkownicy online: Gości online: 26 Zarejestrowanych użytkowników: 5253 Ostatnio zarejestrowany: RadikKt

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się