TypOk powiedział/a:
http://www.sport.pl/sport/1,65025,7447131,Premier_League__Ferguson_domaga_sie_przerwy_zimowej.html[/quote] Ferguson to musi palnąć się w czajnik.

Ten człowiek ustawiłby całą ligę pod siebie. Chciałbym żeby ktoś sprowadził go na ziemie, żeby w końcu zamknął jadaczkę i przestał się czuć taki ważny. Nikt w Anglii nie lubi tego dziada oprócz kibiców Man Yoo.
Ferguson to musi palnąć się w czajnik. :P Ten człowiek ustawiłby całą ligę pod siebie. Chciałbym żeby ktoś sprowadził go na ziemie, żeby w końcu zamknął jadaczkę i przestał się czuć taki ważny. Nikt w Anglii nie lubi tego dziada oprócz kibiców Man Yoo
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
13 stycznia 2010, 13:20 [cytuj]
A ja wiem czy nikt? Na WHL ma raczej pozytywne fluidy. Jak się kłaniał czapką (w meczu dwa sezony temu 0:0) to nawet brawa zebrał. Coś z tym ustawianiem pod siebie jest na rzeczy, ale jak ktoś trenuje jeden zespół 24 lata i podczas tych lat 11 razy wygrywa ligę, pewnie może więcej niż inni. Takie życie.
A ja wiem czy nikt? Na WHL ma raczej pozytywne fluidy. Jak się kłaniał czapką (w meczu dwa sezony temu 0:0) to nawet brawa zebrał. Coś z tym ustawianiem pod siebie jest na rzeczy, ale jak ktoś trenuje jeden zespół 24 lata i podczas tych lat 11 razy wygrywa ligę, pewnie może więcej niż inni. Takie życie
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
13 stycznia 2010, 14:23 [cytuj]
aapa powiedział/a:
Coś z tym ustawianiem pod siebie jest na rzeczy, ale jak ktoś trenuje jeden zespół 24 lata i podczas tych lat 11 razy wygrywa ligę, pewnie może więcej niż inni. Takie życie
dokładnie, Aapa dobrze prawi
dokładnie, Aapa dobrze prawi :)
Tottenham 'Til I Die
13 stycznia 2010, 17:54 [cytuj]
http://4.bp.blogspot.com/_m-GAl8j6k0M/S03vgSbLuDI/AAAAAAAAAEs/ONfHg0B0jTk/s1600-h/Screen+shot+2010-01-13+at+16.02.37.JPG
ciekawe
http://4.bp.blogspot.com/_m-GAl8j6k0M/S03vgSbLuDI/AAAAAAAAAEs/ONfHg0B0jTk/s1600-h/Screen+shot+2010-01-13+at+16.02.37.JPG
ciekawe
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
13 stycznia 2010, 23:25 [cytuj]
Liverpool własnie przegrał 2:1 z Reading na Anfield i moje wszelkie wątpliwości co do wyjazdu do Liverpoolu zostały rozwiane. Tak źle chyba jeszcze u ich nie było.
Liverpool własnie przegrał 2:1 z Reading na Anfield i moje wszelkie wątpliwości co do wyjazdu do Liverpoolu zostały rozwiane. Tak źle chyba jeszcze u ich nie było
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
14 stycznia 2010, 00:00 [cytuj]
spoko zoolander, łatwo nie będzie. Reading grał naprawdę dobrze, zębem. Rasiak zmarnował jedną setę.
spoko zoolander, łatwo nie będzie. Reading grał naprawdę dobrze, zębem. Rasiak zmarnował jedną setę
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
14 stycznia 2010, 00:09 [cytuj]
Nie wierzę, że wicemistrz Anglii nie potrafił pokonać 20 ekipy Championship. Musieli grać totalną padakę. Lepszej okazji na pokonanie Liverpoolu w tym sezonie już nie będzie. To po prostu trzeba wykorzystać!
Torres doznał kontuzji i być może z nami nie zagra. Info o Gerradzie, któremu też coś jest, jeszcze nie ma.
Nie wierzę, że wicemistrz Anglii nie potrafił pokonać 20 ekipy Championship. Musieli grać totalną padakę. Lepszej okazji na pokonanie Liverpoolu w tym sezonie już nie będzie. To po prostu trzeba wykorzystać!
Torres doznał kontuzji i być może z nami nie zagra. Info o Gerradzie, któremu też coś jest, jeszcze nie ma
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
14 stycznia 2010, 00:47 [cytuj]
mam nadzieje, że pech i ta nie moc zostaną jeszcze z nimi

musimy z nimi wygrać
mam nadzieje, że pech i ta nie moc zostaną jeszcze z nimi :) musimy z nimi wygrać :)
Tottenham 'Til I Die