Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|
14 stycznia 2010, 07:45 [cytuj]
ja dalej biorę remis w ciemno, mecz meczowi nierówny zobaczycie
ja dalej biorę remis w ciemno, mecz meczowi nierówny zobaczycie
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
14 stycznia 2010, 07:53 [cytuj]
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_5858007,00.html
no i maxi w poolu
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_5858007,00.html no i maxi w poolu
14 stycznia 2010, 12:09 [cytuj]
a ja czytałem, ze LFC podobno wyłożył kase za Szamaka. Tylko, że pisali chyba tak w Daily Mirror więc wiecie ... :P
a ja czytałem, ze LFC podobno wyłożył kase za Szamaka. Tylko, że pisali chyba tak w Daily Mirror więc wiecie ... :P
Tottenham 'Til I Die
14 stycznia 2010, 16:33 [cytuj]
Gerrard nie zagra przez dwa tygodnie, Benayoun przez cztery, a Torresa czeka sześć tygodni przerwy - dzisiejsze wieści z Liverpoolu. Szanse na korzystny rezultat na Anfield rosną...
Gerrard nie zagra przez dwa tygodnie, Benayoun przez cztery, a Torresa czeka sześć tygodni przerwy - dzisiejsze wieści z Liverpoolu. Szanse na korzystny rezultat na Anfield rosną
14 stycznia 2010, 22:48 [cytuj]
Chelsea Londyn będzie musiała zapłacić blisko 4 miliony funtów odszkodowania Manchesterowi City - podają angielskie media. Sprawa dotyczy 21-letniego napastnika Daniela Sturridge'a, który przeszedł do drużyny z Londynu pół roku temu.

Ci to potrafią robić interesy :D
Chelsea Londyn będzie musiała zapłacić blisko 4 miliony funtów odszkodowania Manchesterowi City - podają angielskie media. Sprawa dotyczy 21-letniego napastnika Daniela Sturridge'a, który przeszedł do drużyny z Londynu pół roku temu. Ci to potrafią robić interesy :D
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
14 stycznia 2010, 23:11 [cytuj]
4 mln z Sturridge'a to tak jak ten niecały milion za Bostocka u nas. Czelsa dobrze na tym wyszła, bo to śmieszne pieniądze za tego zawodnika.
4 mln z Sturridge'a to tak jak ten niecały milion za Bostocka u nas. Czelsa dobrze na tym wyszła, bo to śmieszne pieniądze za tego zawodnika
www.facebook.com/OgienOdSkaja
17 stycznia 2010, 18:18 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=mF3m7819V0s

A Witsel znowu swoje. Po ostatniej sytuacji z Wasylem niczego nie przemyślał ani nie poprawił i dalej nic sobie z tego nie robi. Dla takich ludzi nie powinno być miejsca na boisku :zly:
http://www.youtube.com/watch?v=mF3m7819V0s A Witsel znowu swoje. Po ostatniej sytuacji z Wasylem niczego nie przemyślał ani nie poprawił i dalej nic sobie z tego nie robi. Dla takich ludzi nie powinno być miejsca na boisku :zly:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
17 stycznia 2010, 18:24 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Dla takich ludzi nie powinno być miejsca na boisku :zly:

Dokładnie, tak samo uważam. Ok, rozumiem że raz mogło mu się zdarzyć. Ale teraz powinien pożegnać się z piłką dożywotnio. I jeszcze skurwiel pyskuje, że nic nie było!!! Nic nie zmienia, że to dla nich najważniejszy mecz w sezonie, do tego Anderlecht prowadzi. Prawie każdy morderca tłumaczy się że nie chciał i że wszystko wywołała presja sytuacji, otoczenia, pogoda i ku**a ruch wirowy Ziemi.
Dokładnie, tak samo uważam. Ok, rozumiem że raz mogło mu się zdarzyć. Ale teraz powinien pożegnać się z piłką dożywotnio. I jeszcze skurwiel pyskuje, że nic nie było!!! Nic nie zmienia, że to dla nich najważniejszy mecz w sezonie, do tego Anderlecht prowadzi. Prawie każdy morderca tłumaczy się że nie chciał i że wszystko wywołała presja sytuacji, otoczenia, pogoda i ku**a ruch wirowy Ziemi
17 stycznia 2010, 19:42 [cytuj]
Nie wiem, powinni tego typa zawiesić już całkiem czy coś.
Nie wiem, powinni tego typa zawiesić już całkiem czy coś
Tottenham 'Til I Die
18 stycznia 2010, 12:59 [cytuj]
a jak to jest z tym jego transferem? LFC dogadali go już czy nie?
a jak to jest z tym jego transferem? LFC dogadali go już czy nie?
Tottenham 'Til I Die
18 stycznia 2010, 13:39 [cytuj]
Brytyjski magazyn "The People" informuje, że aż trzy kluby występujące w Premiership chcą pozyskać napastnika Lecha Poznań Roberta Lewandowskiego. Według magazynu reprezentant Polski miałby trafić do Fulham, Stoke City lub TOTTENHAMU HOTSPUR.
"People" nazywa Lewandowskiego "polskim Fernando Torresem" informując, że Polak może się pochwalić imponującą ilością zdobytych goli w ostatnich latach - lider klasyfikacji strzelców obecnego sezonu Ekstraklasy zagrał 60 meczów odkąd trafił do Lecha Poznań i 33 razy pokonywał bramkarza rywali. Te statystyki miały przyciągnąć menadżerów angielskich klubów.

Najbardziej zdeterminowany w pozyskaniu Lewandowskiego będzie podobno Fulham, któremu zależy, by wzmocnić skład, ponieważ kontuzji nabawił się Bobby Zamora. Sytuację śledzą jednak także szefowie Stoke i Tottenhamu.
Brytyjski magazyn "The People" informuje, że aż trzy kluby występujące w Premiership chcą pozyskać napastnika Lecha Poznań Roberta Lewandowskiego. Według magazynu reprezentant Polski miałby trafić do Fulham, Stoke City lub TOTTENHAMU HOTSPUR. "People" nazywa Lewandowskiego "polskim Fernando Torresem" informując, że Polak może się pochwalić imponującą ilością zdobytych goli w ostatnich latach - lider klasyfikacji strzelców obecnego sezonu Ekstraklasy zagrał 60 meczów odkąd trafił do Lecha Poznań i 33 razy pokonywał bramkarza rywali. Te statystyki miały przyciągnąć menadżerów angielskich klubów. Najbardziej zdeterminowany w pozyskaniu Lewandowskiego będzie podobno Fulham, któremu zależy, by wzmocnić skład, ponieważ kontuzji nabawił się Bobby Zamora. Sytuację śledzą jednak także szefowie Stoke i Tottenhamu
Come On You Spurs !
19 stycznia 2010, 20:29 [cytuj]
Jebneliśmy germańskiemu oprawcy w handball....Extra!!
Jebneliśmy germańskiemu oprawcy w handball....Extra!!
19 stycznia 2010, 23:03 [cytuj]
dlaczego zawsze w jakichkolwiek grach zespołowych na dużych imprezach trafiamy na szwabów ?:P
dlaczego zawsze w jakichkolwiek grach zespołowych na dużych imprezach trafiamy na szwabów ?:P
Tottenham 'Til I Die
21 stycznia 2010, 11:45 [cytuj]
/e /C /a /D

Popatrz na wspaniale puchary w gablocie,na wielkie postepy ktore juz zrobilismy
Druzyna jest w formie i wszyscy sa szczesliwi
Z dobrymi druzynami przegrywamy rzadko
Mamy ekstra zarzad i super trenera
wszyscy ludzie wspaniali fachowcy
ufam im i wiem ze nalezy do nas przyszlosc
za reke poprowadza mnie do europejskich pucharow

Jest super jest super,wiec o co ci chodzi?
Wiec o co ci chodzi?Jest super jest super!
Wiec o co ci chodzi?Jest super.

Trener daje szanse wszystkim zawodnikom
U nas w klubie nie ma najbiedniejszych
Daniel Levy jest fajny i w miare uczciwy
Harry Redknapp surowo karze nieposlusznych pilkarzy

/e /C /a /D

Wiec o co ci chodzi?Jest super jest super!
Wiec o co ci chodzi?Jest super.

/e /C /a /D

TLove&TataPsychopata-W Tottenhamie jest super
dla Barometra;)
/e /C /a /D Popatrz na wspaniale puchary w gablocie,na wielkie postepy ktore juz zrobilismy Druzyna jest w formie i wszyscy sa szczesliwi Z dobrymi druzynami przegrywamy rzadko Mamy ekstra zarzad i super trenera wszyscy ludzie wspaniali fachowcy ufam im i wiem ze nalezy do nas przyszlosc za reke poprowadza mnie do europejskich pucharow Jest super jest super,wiec o co ci chodzi? Jest super jest super,wiec o co ci chodzi? Wiec o co ci chodzi?Jest super jest super! Wiec o co ci chodzi?Jest super. Trener daje szanse wszystkim zawodnikom U nas w klubie nie ma najbiedniejszych Daniel Levy jest fajny i w miare uczciwy Harry Redknapp surowo karze nieposlusznych pilkarzy /e /C /a /D Jest super jest super,wiec o co ci chodzi? Jest super jest super,wiec o co ci chodzi? Wiec o co ci chodzi?Jest super jest super! Wiec o co ci chodzi?Jest super. /e /C /a /D TLove&TataPsychopata-W Tottenhamie jest super dla Barometra;)
You'll Never Walk Alone
21 stycznia 2010, 12:32 [cytuj]
Tata, do europejskich pucharów to nie ma co sie pchac jeśli to nie jest LM, bo to strata czasu tylko. No, są tam jakieś plusy, ale po kij jeździć po tych pustych stadionach? Trzeba pilnować rozgrywek krajowych. W umie to w całym zamieszaniu o top4 zapominamy, że wcale nie daje ono automatycznie miejsca w LM. Można nie przejść eliminacji, jak już kiedyś zrobił to Everton. Tym bardziej, że Platini nieco zmienił zasady rozstawienia zespołów i w decydującej rundzie nie gra się już z ogórkami.
Tata, do europejskich pucharów to nie ma co sie pchac jeśli to nie jest LM, bo to strata czasu tylko. No, są tam jakieś plusy, ale po kij jeździć po tych pustych stadionach? Trzeba pilnować rozgrywek krajowych. W umie to w całym zamieszaniu o top4 zapominamy, że wcale nie daje ono automatycznie miejsca w LM. Można nie przejść eliminacji, jak już kiedyś zrobił to Everton. Tym bardziej, że Platini nieco zmienił zasady rozstawienia zespołów i w decydującej rundzie nie gra się już z ogórkami
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
21 stycznia 2010, 17:52 [cytuj]
Paranoja:boisie: Chciałem wejść na stronę STS'a żeby sobie kupon spisać i oto co zobaczyłem:
http://www.sts.pl/
Żeby to jeszcze działało:zly:
Paranoja:boisie: Chciałem wejść na stronę STS'a żeby sobie kupon spisać i oto co zobaczyłem: http://www.sts.pl/ Żeby to jeszcze działało:zly:
24 stycznia 2010, 08:10 [cytuj]
Czyje to słowa: "Pav is here, he's part of the squad and if he plays like he did when he came on every week he will be in the team every week. There's nothing in the offing." :P
Czyje to słowa: "Pav is here, he's part of the squad and if he plays like he did when he came on every week he will be in the team every week. There's nothing in the offing." :P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się