Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  5  6  7  8  9    >  >>  >|
24 stycznia 2010, 22:29 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=oowP4CefwOs

0:30-0:35 kogo wam on przypomina :D ?
http://www.youtube.com/watch?v=oowP4CefwOs 0:30-0:35 kogo wam on przypomina :D ?
25 stycznia 2010, 17:42 [cytuj]
"I think his people have been trying to move him for quite a while but we want him to stay. As I've always said, unless we've got the right offer, he wouldn't be leaving, and we're really not keen to sell him anyway.

"It'd be nice if he could come now and start playing, have a good run and score a few goals, and take us to where we want to get.

"He's very much part of the plans while he's here, and if he's fit he's certainly going to be involved tomorrow."
"I think his people have been trying to move him for quite a while but we want him to stay. As I've always said, unless we've got the right offer, he wouldn't be leaving, and we're really not keen to sell him anyway. "It'd be nice if he could come now and start playing, have a good run and score a few goals, and take us to where we want to get. "He's very much part of the plans while he's here, and if he's fit he's certainly going to be involved tomorrow."
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
25 stycznia 2010, 20:23 [cytuj]
varba powiedział/a:
"I think his people have been trying to move him for quite a while but we want him to stay. As I've always said, unless we've got the right offer, he wouldn't be leaving, and we're really not keen to sell him anyway.
"It'd be nice if he could come now and start playing, have a good run and score a few goals, and take us to where we want to get.
"He's very much part of the plans while he's here, and if he's fit he's certainly going to be involved tomorrow."

Skąd wiedziałem, że to Ty wrzucisz ten tekst?!:D Szczególnie śmieszy mnie mnie to "always" w drugim zdaniu. I skąd mam wiedzieć, że w tej wypowiedzi Redknappowi chodzi o to, że nie chce tracić Pava? Przecież pewnie za cztery czy pięć dni w swoim stylu sam sobie zaprzeczy, mało razy to robił w ostatnim czasie?! Zanim odpiszesz, że uprzedzenia, zawiść i te inne standardowe debilizmy to zastanów się czy aby nie mam jednak podstaw tak sądzić. To jest bowiem największy problem ludzi nieprawdomównych i opowiadających bramki, w pewnym momencie nie wiadomo kiedy traktować ich na serio.
Skąd wiedziałem, że to Ty wrzucisz ten tekst?!:D Szczególnie śmieszy mnie mnie to "always" w drugim zdaniu. I skąd mam wiedzieć, że w tej wypowiedzi Redknappowi chodzi o to, że nie chce tracić Pava? Przecież pewnie za cztery czy pięć dni w swoim stylu sam sobie zaprzeczy, mało razy to robił w ostatnim czasie?! Zanim odpiszesz, że uprzedzenia, zawiść i te inne standardowe debilizmy to zastanów się czy aby nie mam jednak podstaw tak sądzić. To jest bowiem największy problem ludzi nieprawdomównych i opowiadających bramki, w pewnym momencie nie wiadomo kiedy traktować ich na serio
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
26 stycznia 2010, 08:22 [cytuj]
Wybacz Ginola, ale chyba nie zrozumiałeś kontekstu w którym powiedział "always". Nie jestem Anglikiem i nie żyję w przekonaniu, że każdy musi znać angielski, oni tak przeważnie mają. Dlatego powiem ci że Redknapp powiedział że nie sprzeda Roman za gównianą kasę, jak dla mnie to on i Levy powtarzają to cały sezon, czyli "always" dla mnie pasuję. A umieściłem to bo się cieszyłem że Roman zostanie w naszym klubie. W przeciwieństwie do ciebie, mi jest bez różnicy kto wygrywa dla nas mecze.
Wybacz Ginola, ale chyba nie zrozumiałeś kontekstu w którym powiedział "always". Nie jestem Anglikiem i nie żyję w przekonaniu, że każdy musi znać angielski, oni tak przeważnie mają. Dlatego powiem ci że Redknapp powiedział że nie sprzeda Roman za gównianą kasę, jak dla mnie to on i Levy powtarzają to cały sezon, czyli "always" dla mnie pasuję. A umieściłem to bo się cieszyłem że Roman zostanie w naszym klubie. W przeciwieństwie do ciebie, mi jest bez różnicy kto wygrywa dla nas mecze
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
26 stycznia 2010, 11:00 [cytuj]
Kurcze ile to już było kombinacji co z tym nieszczęsnym Bentleyem zrobić. I chyba wychodzi na to, ze sprzedać, bo nie ma zadziorności Milnera. Pomysł z ustawieniem go na środku w sumie już był, dla spokoju można go wypróbować, ale kiedy? Gramy same ważne mecze i osobiście bałbym się takiego eksperymentu. Przypomnijcie sobie zaangażowanie Bentleya w grze obronnej, na początku poprzedniego sezonu, to była tragedia. Już wolę Modrića na środku, choć bez dobrego wsparcia też mu łatwo zabierają piłkę.
Kurcze ile to już było kombinacji co z tym nieszczęsnym Bentleyem zrobić. I chyba wychodzi na to, ze sprzedać, bo nie ma zadziorności Milnera. Pomysł z ustawieniem go na środku w sumie już był, dla spokoju można go wypróbować, ale kiedy? Gramy same ważne mecze i osobiście bałbym się takiego eksperymentu. Przypomnijcie sobie zaangażowanie Bentleya w grze obronnej, na początku poprzedniego sezonu, to była tragedia. Już wolę Modrića na środku, choć bez dobrego wsparcia też mu łatwo zabierają piłkę
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
26 stycznia 2010, 11:55 [cytuj]
Nie martw się varba o mój angielski, nie jest źle. Nie jestem może w nim genialny, ale CAE jakoś zrobiłem i to już ponad 5 lat temu. Zwracam też Twoją uwagę na to, że "always" odnosi się także do drugiej części tego zdania - "w żaden sposób nie jesteśmy zainteresowani sprzedaniem go". Dodając do tego początkowe "jak zawsze mówiłem" wychodzi nam chyba jednak coś nie do końca związanego z prawdą.
Nie martw się varba o mój angielski, nie jest źle. Nie jestem może w nim genialny, ale CAE jakoś zrobiłem i to już ponad 5 lat temu. Zwracam też Twoją uwagę na to, że "always" odnosi się także do drugiej części tego zdania - "w żaden sposób nie jesteśmy zainteresowani sprzedaniem go". Dodając do tego początkowe "jak zawsze mówiłem" wychodzi nam chyba jednak coś nie do końca związanego z prawdą
26 stycznia 2010, 12:59 [cytuj]
A propos, co z O'Harą? Z nim, bo z przyszło panią O'Hara to Paweł już zapodał. Chyba, że Jemie dochodzi do siebie po tej imprezie.
A propos, co z O'Harą? Z nim, bo z przyszło panią O'Hara to Paweł już zapodał. Chyba, że Jemie dochodzi do siebie po tej imprezie
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
26 stycznia 2010, 13:08 [cytuj]
kurka, ale jak to przeczytać do końca? nie do przejścia.
kurka, ale jak to przeczytać do końca? nie do przejścia
26 stycznia 2010, 13:50 [cytuj]
Przeczytane na onet.pl :)

Giovanni Dos Santos opuszcza Tottenham. Urodzony w meksykańskim Monterrey przeniesie się do Galatasaray Stambuł - donosi "Sky Sports News".

Z jego punktu widzenia to byłoby najlepsze rozwiązanie, u nas kariery nie zrobi ;)
Przeczytane na onet.pl :) Giovanni Dos Santos opuszcza Tottenham. Urodzony w meksykańskim Monterrey przeniesie się do Galatasaray Stambuł - donosi "Sky Sports News". Z jego punktu widzenia to byłoby najlepsze rozwiązanie, u nas kariery nie zrobi ;)
27 stycznia 2010, 07:51 [cytuj]
Mój sąsiad znowu strzelił dla Norwich i objęli fotel lidera w League One, bo Leeds dostało w dupę! :D
Mój sąsiad znowu strzelił dla Norwich i objęli fotel lidera w League One, bo Leeds dostało w dupę! :D
27 stycznia 2010, 12:22 [cytuj]
W Crystal Palace zarząd komisaryczny (tak to się tłumaczy na polski?). To może tego Mosesa by nam chcieli pilnie i w miarę tanio sprzedać...:)
W Crystal Palace zarząd komisaryczny (tak to się tłumaczy na polski?). To może tego Mosesa by nam chcieli pilnie i w miarę tanio sprzedać...:)
31 stycznia 2010, 23:51 [cytuj]
Nie wiem czy słyszeliście o tej aferze nadmuchanej przez brukowce. Terry miał romans z żoną Wayne Bridge'a i teraz to wyszło na jaw. Bridge powiedział że nie będzie grał w jednej drużynie z Terrym i teraz niektórzy sugerują, że Terry powinien zrzec się opaski kapitana i nie jechać do RPA, co ja uważam za totalny debilizm. Capello ma ciężki orzech do zgryzienia :D
Nie wiem czy słyszeliście o tej aferze nadmuchanej przez brukowce. Terry miał romans z żoną Wayne Bridge'a i teraz to wyszło na jaw. Bridge powiedział że nie będzie grał w jednej drużynie z Terrym i teraz niektórzy sugerują, że Terry powinien zrzec się opaski kapitana i nie jechać do RPA, co ja uważam za totalny debilizm. Capello ma ciężki orzech do zgryzienia :D
1 lutego 2010, 21:41 [cytuj]
Co za żałosne zawody rozgrywa Sunderland! Bruce mając taki budżet i takich zawodników powinien zostać wywalony na zbity pysk. Stoke też totalna padlina, nie wiem co oni robią tak wysoko w tabeli.
Co za żałosne zawody rozgrywa Sunderland! Bruce mając taki budżet i takich zawodników powinien zostać wywalony na zbity pysk. Stoke też totalna padlina, nie wiem co oni robią tak wysoko w tabeli
1 lutego 2010, 21:42 [cytuj]
I do tego jeszcze Howard sędziuje... Whitehead kopnął w kolano ze złości zawodnika Sunderlandu i zobaczył tylko żółtko.
I do tego jeszcze Howard sędziuje... Whitehead kopnął w kolano ze złości zawodnika Sunderlandu i zobaczył tylko żółtko
2 lutego 2010, 18:11 [cytuj]
Mecz jest na TVP sport, powtórka!
Mecz jest na TVP sport, powtórka!
2 lutego 2010, 18:42 [cytuj]
Ogląda ktoś ten mecz, komentuję Szpakowski więc jest całkiem zabawnie :D już się wypaplał że gole padną dopiero w drugiej połowie :brawo: Z nim się nie da nudzić na meczu, zawsze mnie jakoś rozśmieszy, dlatego go bardzo lubię! :pies:
Ogląda ktoś ten mecz, komentuję Szpakowski więc jest całkiem zabawnie :D już się wypaplał że gole padną dopiero w drugiej połowie :brawo: Z nim się nie da nudzić na meczu, zawsze mnie jakoś rozśmieszy, dlatego go bardzo lubię! :pies:
|<  <<  <  5  6  7  8  9    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 34 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się