Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  7  8  9  10  11    >  >>  >|
10 lutego 2010, 17:42 [cytuj]
Kurcze coś kiepsko z linkami do dzisiejszego meczu, ma ktoś jakieś namiary?
Kurcze coś kiepsko z linkami do dzisiejszego meczu, ma ktoś jakieś namiary?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
10 lutego 2010, 20:32 [cytuj]
Znalazłem jeden link na iraqgoals więc jest nadzieje, że będzie więcej. Oby ten link dobrze działał.
Znalazłem jeden link na iraqgoals więc jest nadzieje, że będzie więcej. Oby ten link dobrze działał
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
12 lutego 2010, 08:02 [cytuj]
http://www.spurs.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=7503613 Kurcze trochę się z kolesiem zgadzam nie we wszystkich aspektach, ale w większości!
http://www.spurs.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=7503613 Kurcze trochę się z kolesiem zgadzam nie we wszystkich aspektach, ale w większości!
12 lutego 2010, 14:17 [cytuj]
varb powiedział/a:

W WIĘKSZOŚCI!!! Nie wierzę, to chyba sen!!! Przestał już Ci Redknapp odpalać dolę za robienie dobrego PR-u w Polsce?!:D
W WIĘKSZOŚCI!!! Nie wierzę, to chyba sen!!! Przestał już Ci Redknapp odpalać dolę za robienie dobrego PR-u w Polsce?!:D
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
12 lutego 2010, 16:35 [cytuj]
Nie chcę go zwalniać, ale byłbym ślepcem żeby nie widzieć że pewne sprawy nie są tak jak powinny. I nie twierdzę, że to jakiś wybitny trener, ale popieram go bo chcę stabilizacji w naszym klubie. Nie chcę znowu zmieniać trenera i zaczynać wszystko od nowa, jak słyszę o kolejnej rewolucji to mnie ciarki przechodzą. W naszym klubie tak jest i nie mówię tylko o spursmanii ale o angielskich kibicach, że jak wynik nie wyjdzie to obracamy się przeciwko trenerowi i odrazu ich zwalniamy. Popatrzmy na taki Everton, Moyes był w takim bagnie jak my w zeszłym sezonie i nikt go nie zwolnił, na pewno włączy się do walki w przyszłym sezonie. Do puki nie zagraża nam spadek Redknapp musi mieć czas, żeby pracować. Oczywiście jakby pojawiła się możliwość na trenera z najwyższej półki to chętnie bym go zamienił, ale tylko na trener z półki Mourinho, Capello. Bo zamieniać na przeciętnego tylko, że z zagranicy to nie widzę sensu! ;)
Nie chcę go zwalniać, ale byłbym ślepcem żeby nie widzieć że pewne sprawy nie są tak jak powinny. I nie twierdzę, że to jakiś wybitny trener, ale popieram go bo chcę stabilizacji w naszym klubie. Nie chcę znowu zmieniać trenera i zaczynać wszystko od nowa, jak słyszę o kolejnej rewolucji to mnie ciarki przechodzą. W naszym klubie tak jest i nie mówię tylko o spursmanii ale o angielskich kibicach, że jak wynik nie wyjdzie to obracamy się przeciwko trenerowi i odrazu ich zwalniamy. Popatrzmy na taki Everton, Moyes był w takim bagnie jak my w zeszłym sezonie i nikt go nie zwolnił, na pewno włączy się do walki w przyszłym sezonie. Do puki nie zagraża nam spadek Redknapp musi mieć czas, żeby pracować. Oczywiście jakby pojawiła się możliwość na trenera z najwyższej półki to chętnie bym go zamienił, ale tylko na trener z półki Mourinho, Capello. Bo zamieniać na przeciętnego tylko, że z zagranicy to nie widzę sensu! ;)
12 lutego 2010, 16:41 [cytuj]
Ginola a Tobie Ramos coś płacił??;) bo jeśli tak to zacznę się domagać!
Ginola a Tobie Ramos coś płacił??;) bo jeśli tak to zacznę się domagać!
12 lutego 2010, 17:45 [cytuj]
http://tottenhamhotspur.blogspot.com/2010/02/sack-redknapp.html
http://tottenhamhotspur.blogspot.com/2010/02/sack-redknapp.html
13 lutego 2010, 14:08 [cytuj]
Mam taki taki problem, panowie. Zepsuła mi się ostatnio karta graficzna i komputer nie działał. Oddałem go do serwisu, tam mi założono nową kartę garficzną. I tu mam problem. Bo ta karta jakaś lewa chyba jest:| Strasznie obraz miga, łeb mi pęka po paru minutach. Fatalnie się obraz przewija, tnie się, takimi "falami" się to przewija. I czasami przeglądarka działa jakby z opóźnieniem, choć komputer działa normalnie, procesor nie jest przeciążony. Z czym te dolegliwości mogą być związane? Może być tak, że w serwisie założyli mi jakąś archaiczną/zepsutą kartę założyli(sprawdzałem tą całą Aidą, jaką mam kartę teraz ale nie mogę tam jej znaleźć)? Albo źle zainstalowali? Jakieś sterowniki czy coś?
Mam taki taki problem, panowie. Zepsuła mi się ostatnio karta graficzna i komputer nie działał. Oddałem go do serwisu, tam mi założono nową kartę garficzną. I tu mam problem. Bo ta karta jakaś lewa chyba jest:| Strasznie obraz miga, łeb mi pęka po paru minutach. Fatalnie się obraz przewija, tnie się, takimi "falami" się to przewija. I czasami przeglądarka działa jakby z opóźnieniem, choć komputer działa normalnie, procesor nie jest przeciążony. Z czym te dolegliwości mogą być związane? Może być tak, że w serwisie założyli mi jakąś archaiczną/zepsutą kartę założyli(sprawdzałem tą całą Aidą, jaką mam kartę teraz ale nie mogę tam jej znaleźć)? Albo źle zainstalowali? Jakieś sterowniki czy coś?
13 lutego 2010, 15:03 [cytuj]
Skoro ci miga to może źle ustawione odświeżanie ekranu?
----------

Się Sven Eriksson napracował w tym Notts..

http://www.skysports.com/story/0,19528,11768_5945615,00.html
Skoro ci miga to może źle ustawione odświeżanie ekranu? ---------- Się Sven Eriksson napracował w tym Notts.. http://www.skysports.com/story/0,19528,11768_5945615,00.html
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
13 lutego 2010, 15:07 [cytuj]
A Robbie strzelił dla The Bhoys....
A Robbie strzelił dla The Bhoys
13 lutego 2010, 16:25 [cytuj]
Sajmon powiedział/a:
Skoro ci miga to może źle ustawione odświeżanie ekranu?

Czyli? Bo, widzisz Sajmon, ja się kompletnie na komputerach i tego typu sprawach nie znam, wiec trzeba do mnie mówić jak krowie na rowie, żebym pojął;)
Czyli? Bo, widzisz Sajmon, ja się kompletnie na komputerach i tego typu sprawach nie znam, wiec trzeba do mnie mówić jak krowie na rowie, żebym pojął;)
13 lutego 2010, 16:35 [cytuj]
Jaka to karta? Zainstalowali Ci do niej sterowniki?
Jaka to karta? Zainstalowali Ci do niej sterowniki?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
13 lutego 2010, 23:00 [cytuj]
Robbie Keane w Celticu po strzeleniu bramki robi swoje klasyczne fikolki,widzialem na wlasne oczy w youtube.pl,moze wraca mu forma:)

Nikt nawet tu nie wspomnial ze nasz Adas,polski orzeł pieknie dzisiaj polecial,jak za najlepszych lat.Brawo Adam :brawo::brawo:
Robbie Keane w Celticu po strzeleniu bramki robi swoje klasyczne fikolki,widzialem na wlasne oczy w youtube.pl,moze wraca mu forma:) Nikt nawet tu nie wspomnial ze nasz Adas,polski orzeł pieknie dzisiaj polecial,jak za najlepszych lat.Brawo Adam :brawo::brawo:
You'll Never Walk Alone
15 lutego 2010, 14:51 [cytuj]
Zarząd angielskiej Premier League zastanawia się nad wprowadzeniem barażów o 4 miejsce gwarantujące udział w kwalifikacjach do Ligi Mistrzów.

W chwili obecnej miejsce w kwalifikacjach do Ligi Mistrzów przypada 3 i 4 drużynie na koniec sezonu. Pojawił się pomysł, by o czwarte miejsce walczyły drużyny z miejsc 4-7 w bezpośrednich starciach po zakończeniu sezonu.

Nowy system miałby zwiększyć rywalizację w lidze, w której od lat dominuje tzw. Wielka Czwórka (Man Utd, Chelsea, Arsenal i Liverpool). Według prasy, pomysł popierają wszystkie ekipy oprócz drużyn Top4.

Na razie nie wiadomo jak miałyby się baraże odbywać, czy miałby być dwa spotkania (mecz i rewanż), czy też o awansie miałoby decydować jedno spotkanie rozgrywane na boisku drużyny, która zajmie wyższe miejsce w tabeli.

Podobny system wprowadzono w Holandii, jednak szybko został wycofany po tym jak Twente pokonało Ajax 2:1 w sezonie 07-08. Powodem wycofania barażów był fakt, że mecz ten miał zbyt wysoką stawkę i obawiano się o problemy związane z kibicami.
Zarząd angielskiej Premier League zastanawia się nad wprowadzeniem barażów o 4 miejsce gwarantujące udział w kwalifikacjach do Ligi Mistrzów. W chwili obecnej miejsce w kwalifikacjach do Ligi Mistrzów przypada 3 i 4 drużynie na koniec sezonu. Pojawił się pomysł, by o czwarte miejsce walczyły drużyny z miejsc 4-7 w bezpośrednich starciach po zakończeniu sezonu. Nowy system miałby zwiększyć rywalizację w lidze, w której od lat dominuje tzw. Wielka Czwórka (Man Utd, Chelsea, Arsenal i Liverpool). Według prasy, pomysł popierają wszystkie ekipy oprócz drużyn Top4. Na razie nie wiadomo jak miałyby się baraże odbywać, czy miałby być dwa spotkania (mecz i rewanż), czy też o awansie miałoby decydować jedno spotkanie rozgrywane na boisku drużyny, która zajmie wyższe miejsce w tabeli. Podobny system wprowadzono w Holandii, jednak szybko został wycofany po tym jak Twente pokonało Ajax 2:1 w sezonie 07-08. Powodem wycofania barażów był fakt, że mecz ten miał zbyt wysoką stawkę i obawiano się o problemy związane z kibicami
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
15 lutego 2010, 23:47 [cytuj]
Guus Hiddink w lato będzie bez posady, ale dla niektórych to nawet on jest zbyt przeciętny!;P
Guus Hiddink w lato będzie bez posady, ale dla niektórych to nawet on jest zbyt przeciętny!;P
17 lutego 2010, 04:07 [cytuj]
http://pl.wikipedia.org/wiki/Niko_Kranj%C4%8Dar coś się nie zgadza w tej definicji na samym końcu!
http://pl.wikipedia.org/wiki/Niko_Kranj%C4%8Dar coś się nie zgadza w tej definicji na samym końcu!
17 lutego 2010, 13:37 [cytuj]
City uratowało punkt dzięki sędziemu, najpierw nie dał czerwonej kartki Viera a potem nie uznał gola, gdzie padło już milion takich goli w premier league!
City uratowało punkt dzięki sędziemu, najpierw nie dał czerwonej kartki Viera a potem nie uznał gola, gdzie padło już milion takich goli w premier league!
17 lutego 2010, 14:09 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
może to kwota w koronach czeskich? Bo waluty nie podali :P

w eurogąbkach
w eurogąbkach
www.facebook.com/OgienOdSkaja
|<  <<  <  7  8  9  10  11    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 30 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się