Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2    >
Forum dyskusyjne » Hyde Park » AC/DC-koncert
11 stycznia 2010, 13:59 [cytuj]
Dla mnie coś więcej niż legenda. Moje pokolenie wychowało się na ich muzyce. Teraz słuchają ich moje dzieci.Simply The Best!
KTO Z WAS SIĘ WYBIERA NA KONCERT w Warszawie?
Dla mnie coś więcej niż legenda. Moje pokolenie wychowało się na ich muzyce. Teraz słuchają ich moje dzieci.Simply The Best! KTO Z WAS SIĘ WYBIERA NA KONCERT w Warszawie?
11 stycznia 2010, 20:17 [cytuj]
O a tak jesli juz o koncercie to wie ktoś może ile warte sa winyle AC/DC
Ja nie jestem znawcą w tym temacie a dwa mam na sprzedaż...
Zarobie miliony?
O a tak jesli juz o koncercie to wie ktoś może ile warte sa winyle AC/DC Ja nie jestem znawcą w tym temacie a dwa mam na sprzedaż... Zarobie miliony?
11 stycznia 2010, 20:46 [cytuj]
zależy jakie woski posiadasz:

http://www.allegro.pl/search.php?string=ac%2Fdc&sourceid=Mozilla-search&category=279
zależy jakie woski posiadasz: http://www.allegro.pl/search.php?string=ac%2Fdc&sourceid=Mozilla-search&category=279
www.facebook.com/OgienOdSkaja
11 stycznia 2010, 20:52 [cytuj]
No nie wiem, zastanowię się nad tym koncertem. Na Sonisphere z Metallicą, Megadeth, Slayerem i Anthraxem wybiorę się na pewno (choć za Anthraxem nie przepadam a i Slayer tak średnio - no ale Metallica i Megadeth!!!).
A AC/DC 27 maja tak?
No nie wiem, zastanowię się nad tym koncertem. Na Sonisphere z Metallicą, Megadeth, Slayerem i Anthraxem wybiorę się na pewno (choć za Anthraxem nie przepadam a i Slayer tak średnio - no ale Metallica i Megadeth!!!). A AC/DC 27 maja tak?
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
11 stycznia 2010, 20:53 [cytuj]
Aha, był ktoś może na tych dwóch koncertach Archive? I jakie wrażenia - psychodeliczno/progresywnie czy smętnie? Bo znów grają i nie wiem czy się nie przejechać.
Aha, był ktoś może na tych dwóch koncertach Archive? I jakie wrażenia - psychodeliczno/progresywnie czy smętnie? Bo znów grają i nie wiem czy się nie przejechać
11 stycznia 2010, 20:57 [cytuj]
jak Bóg da i bedzie troche wolnego na pewno postaram wybrac sie na AC piorun DC , przypomni sie mlodosc..;(
jak Bóg da i bedzie troche wolnego na pewno postaram wybrac sie na AC piorun DC , przypomni sie mlodosc..;(
11 stycznia 2010, 21:05 [cytuj]
spurs3 powiedział/a:

ale z was zgredy ;P
ale z was zgredy ;P
11 stycznia 2010, 21:27 [cytuj]
Marku. Jako że od dzisiaj od godziny 10 rano zaczęli sprzedawać bilety to ja zakupiłem dwa - 2x170 złoty. Już byłem w Pradze na nich.....Turbodymomen się kryje....
Marku. Jako że od dzisiaj od godziny 10 rano zaczęli sprzedawać bilety to ja zakupiłem dwa - 2x170 złoty. Już byłem w Pradze na nich.....Turbodymomen się kryje
11 stycznia 2010, 21:28 [cytuj]
ja tam mam nadzieję kiedyś wziąć na kolana wnuczki, pokazać kilka najlepszych melodeathmetalowych albumów i powiedzieć: słuchało się, moje dziatki, słuchało :tak:
ja tam mam nadzieję kiedyś wziąć na kolana wnuczki, pokazać kilka najlepszych melodeathmetalowych albumów i powiedzieć: słuchało się, moje dziatki, słuchało :tak:
11 stycznia 2010, 21:38 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
co nie? ale fajnie mieć taką młodość, która mi przecież będzie kojarzyła się co najwyżej z Prodigy, Kornem i takimi tam
e tam,w latach 90tych było duzo dobrej muzyki:tak:
e tam,w latach 90tych było duzo dobrej muzyki:tak:
I need a get. What!? Without a get I'm an aguna! You're what!?!?
11 stycznia 2010, 21:42 [cytuj]
Jak już tak wspominacie o koncertach, to może ktoś wybiera się 12 marca do Łodzi na Rammsteina? :P
Jak już tak wspominacie o koncertach, to może ktoś wybiera się 12 marca do Łodzi na Rammsteina? :P
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
11 stycznia 2010, 22:50 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
co nie? ale fajnie mieć taką młodość, która mi przecież będzie kojarzyła się co najwyżej z Prodigy, Kornem i takimi tam

To ja miałem lepiej. Od kiedy pamiętam, to w domu na okrągło jak nie Pink Floyd to Dżem. I chociaż sam zaczynałem od Green Day (które w czasie gdy wypadało słuchać jedynie rapu wydawało mi się cholernie alternatywne i w ogóle "andergrandowe") to z czasem historia zatoczyła koło:)
To ja miałem lepiej. Od kiedy pamiętam, to w domu na okrągło jak nie Pink Floyd to Dżem. I chociaż sam zaczynałem od Green Day (które w czasie gdy wypadało słuchać jedynie rapu wydawało mi się cholernie alternatywne i w ogóle "andergrandowe") to z czasem historia zatoczyła koło:)
12 stycznia 2010, 18:30 [cytuj]
raku powiedział/a:
Ich tak, bo mam na miejscu :P

Sehr gut, herr Raku :)
Sehr gut, herr Raku :)
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
13 stycznia 2010, 21:27 [cytuj]
Ja też sie wybieram na ac/dc, jescze tylko musze zobaczyc spurs na whl i moge umierać.
Ja też sie wybieram na ac/dc, jescze tylko musze zobaczyc spurs na whl i moge umierać
20 stycznia 2010, 17:32 [cytuj]
No ja też się wybieram na AC/DC, nie mogłabym tego przegapić bo taka okazja zdarza się raz na kilkanaście lat.Zobaczyć legendę na żywo i striptiz Angusa na scenie jest warte wszystkiego, nawet tego 620 złotych co zapłaciłam za bilety :)):D
No ja też się wybieram na AC/DC, nie mogłabym tego przegapić bo taka okazja zdarza się raz na kilkanaście lat.Zobaczyć legendę na żywo i striptiz Angusa na scenie jest warte wszystkiego, nawet tego 620 złotych co zapłaciłam za bilety :)):D
20 stycznia 2010, 21:59 [cytuj]
a z Was nikt tych winyli nie chce? Są w dobrym stanie, i po spusowemu sprzedam taniej :P
a z Was nikt tych winyli nie chce? Są w dobrym stanie, i po spusowemu sprzedam taniej :P
24 stycznia 2010, 21:17 [cytuj]
A
A
1  2    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 27 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się