Forum dyskusyjne
9 lutego 2010, 22:10 [cytuj]
głodnemu chlebek na myśli :p rozmiar s lub m. w sumie bez różnicy
głodnemu chlebek na myśli :p rozmiar s lub m. w sumie bez różnicy
COYS
9 lutego 2010, 22:17 [cytuj]
eee...nie mów tak o chłopie....u mnie się wyspać na podłodze w dużym pokoju to sztuka....
eee...nie mów tak o chłopie....u mnie się wyspać na podłodze w dużym pokoju to sztuka
9 lutego 2010, 22:25 [cytuj]
to nie to, po prostu lubię obcisłe ciuszki Paweł
a, co do podłogi nic nie mam, bo się wyspałem
dobra, będzie tego off topu
to nie to, po prostu lubię obcisłe ciuszki Paweł :D a, co do podłogi nic nie mam, bo się wyspałem ;) dobra, będzie tego off topu
COYS
9 lutego 2010, 22:28 [cytuj]
dobra...fakt...koniec off topu....pewne rzeczy ustalone. jutro mam nadzieję nadejdą inni z pomysłami na numer i nick na koszulce....redaktorzy chyba też się zapisują?....no chyba, że się mylę?
dobra...fakt...koniec off topu....pewne rzeczy ustalone. jutro mam nadzieję nadejdą inni z pomysłami na numer i nick na koszulce....redaktorzy chyba też się zapisują?....no chyba, że się mylę?
9 lutego 2010, 22:35 [cytuj]
Być może ciągnę ten off-topic, ale nie lepiej mieć nazwiska? Trochę poważniej byśmy wyglądali
Aha, i czy dany numer na koszulce musi być jeden na Spursmanii?
Być może ciągnę ten off-topic, ale nie lepiej mieć nazwiska? Trochę poważniej byśmy wyglądali :D Aha, i czy dany numer na koszulce musi być jeden na Spursmanii? :)
The boys from Tottenham,
The boys from Tottenham,
The boys from White Hart Lane!
9 lutego 2010, 22:46 [cytuj]
L/XL, YIDO, numer 14. No i spodenki Paweł ;] mogą być L. Dzięki za troskę!
L/XL, YIDO, numer 14. No i spodenki Paweł ;] mogą być L. Dzięki za troskę!
Audere est facere!
9 lutego 2010, 23:04 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
a znamy się tu po nazwiskach
? w trzciance grał np masturbinho
No niby nie, no ale w sumie czasami po pijaku nie wyobrażasz sobie, że WHL szaleje za Tobą po strzeleniu gola Ar5ena1owi i pokazujesz swoje nazwisko?
bo ja tak
No niby nie, no ale w sumie czasami po pijaku nie wyobrażasz sobie, że WHL szaleje za Tobą po strzeleniu gola Ar5ena1owi i pokazujesz swoje nazwisko?:rotfl::rotfl: bo ja tak :D
The boys from Tottenham,
The boys from Tottenham,
9 lutego 2010, 23:06 [cytuj]
I browarinho na bramce w mułach.
I browarinho na bramce w mułach
Audere est facere!
9 lutego 2010, 23:10 [cytuj]
Czapla miałby najtrudniej, bo musiałby zagrać 35tysięczną widownię. Nie wiem jaką banie byś musiał mieć jasiowaty
Czapla miałby najtrudniej, bo musiałby zagrać 35tysięczną widownię. Nie wiem jaką banie byś musiał mieć jasiowaty :rotfl:
COYS
9 lutego 2010, 23:15 [cytuj]
Co masz do mojej bani?
Zobaczymy, jaka ona jest po tegorocznych maturach
No to w sumie sprawa pewnie już przesądzona, a jak z tymi numerami? Bo w sumie mi się marzy taka 13, ale Paweł był pierwszy, więc mówi się trudno, chociaż nie mam koncepcji co do tego
chyba, że..... 7
Co masz do mojej bani?:D Zobaczymy, jaka ona jest po tegorocznych maturach :) No to w sumie sprawa pewnie już przesądzona, a jak z tymi numerami? Bo w sumie mi się marzy taka 13, ale Paweł był pierwszy, więc mówi się trudno, chociaż nie mam koncepcji co do tego :) chyba, że..... 7 :D
The boys from Tottenham,
The boys from Tottenham,
9 lutego 2010, 23:36 [cytuj]
Dziękuję Paweł
Postawię Ci piwo
Jasiowaty - 13 - L
Pisałbym się też na spodenki.
Dziękuję Paweł :) Postawię Ci piwo :)
Jasiowaty - 13 - L
Pisałbym się też na spodenki
The boys from Tottenham,
The boys from Tottenham,
9 lutego 2010, 23:37 [cytuj]
Sajmon nie rób mi tego... ja innej liczby jak 23 nie uznaję!
Sajmon nie rób mi tego... ja innej liczby jak 23 nie uznaję!
www.facebook.com/OgienOdSkaja
10 lutego 2010, 00:04 [cytuj]
MARCUS obowiązkowa 9 (waram mi od niej
) L/XL. Że sie piszę to chyba oczywiste
Sie wie
Gacie też chcę XL
MARCUS obowiązkowa 9 (waram mi od niej :zly: :zly: ) L/XL. Że sie piszę to chyba oczywiste :brawo: Sie wie ;)
Gacie też chcę XL
Kogucie życie!
10 lutego 2010, 00:09 [cytuj]
niezły pomysl z tymi koszulkami.W jednym numeże magazynu Hotspur widziałem gosci z Szwajcarii w wykonanych przez siebie koszulkach.Bardzo mi sie one spodobały.Dlatego tez sie piszę L-rspurs
niezły pomysl z tymi koszulkami.W jednym numeże magazynu Hotspur widziałem gosci z Szwajcarii w wykonanych przez siebie koszulkach.Bardzo mi sie one spodobały.Dlatego tez sie piszę L-rspurs
10 lutego 2010, 00:46 [cytuj]
Nie udzielam się za bardzo na stronie, ale z wielką chęcią się przyłączę. Jakieś umiejętności posiadam, bo kopie tą piłkę (na nawet niezłym poziomie
) więc może się przydam w waszym teamie
a co do stroju to: M-10 Sebek. Chyba, że dycha zajęta albo zastrzeżona
Nie udzielam się za bardzo na stronie, ale z wielką chęcią się przyłączę. Jakieś umiejętności posiadam, bo kopie tą piłkę (na nawet niezłym poziomie:rotfl:) więc może się przydam w waszym teamie :D a co do stroju to: M-10 Sebek. Chyba, że dycha zajęta albo zastrzeżona :D
10 lutego 2010, 01:03 [cytuj]
Bić się nie zamierzam
odstąpie
Bić się nie zamierzam :D odstąpie :luzik: