Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >
Forum dyskusyjne » Hyde Park » WAŻNE!!! Własna koszulka z własnym nickiem
21 lutego 2010, 10:28 [cytuj]
Raku to jest nierealne żeby 30 funtów kosztowała koszulka z tego sezonu + xywa + numer....:boisie: Koszulka z tego sezonu kosztuje 50 funciaków
Raku to jest nierealne żeby 30 funtów kosztowała koszulka z tego sezonu + xywa + numer....:boisie: Koszulka z tego sezonu kosztuje 50 funciaków
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
21 lutego 2010, 10:44 [cytuj]
No tak jak napisał Maciek - koszulki nie są z tego sezonu. Bez przesady żeby za taką kwotę dostać koszulkę z tego sezonu. Zamówiłem koszulki dzisiaj rano. Łącznie mnie to wyniosło 308 funtów.
Jak przyjdą to każdemu z was podam numer konta żebyście kasiorę przesłali a wy mi poprzesyłacie swoje adresy. Ja mam je mieć w domu w okolicach czwartku-piątku. Akcja była szybka więc niech nie czują się urażeni Ci którym koszulki nie zamówiłem. Z tego co mówiła Pani przez telefon to można je kupować za taką cenę do końca marca.
No tak jak napisał Maciek - koszulki nie są z tego sezonu. Bez przesady żeby za taką kwotę dostać koszulkę z tego sezonu. Zamówiłem koszulki dzisiaj rano. Łącznie mnie to wyniosło 308 funtów. Jak przyjdą to każdemu z was podam numer konta żebyście kasiorę przesłali a wy mi poprzesyłacie swoje adresy. Ja mam je mieć w domu w okolicach czwartku-piątku. Akcja była szybka więc niech nie czują się urażeni Ci którym koszulki nie zamówiłem. Z tego co mówiła Pani przez telefon to można je kupować za taką cenę do końca marca
21 lutego 2010, 11:30 [cytuj]
Sorry że się nie odzywałem ale nie było mnie w Polsce. To jak tak konrad, zamawiałeś już? Bo jak nie to weź dla mnie z numerem 12 - w Pogoni to jest numer zarezerwowany dla kibiców. Ale jak już zamówiłeś z 69 to też się nic nie stanie. Wyślij mi tylko dane przelewowe i kwotę to przeleję Ci od razu kasę.
Sorry że się nie odzywałem ale nie było mnie w Polsce. To jak tak konrad, zamawiałeś już? Bo jak nie to weź dla mnie z numerem 12 - w Pogoni to jest numer zarezerwowany dla kibiców. Ale jak już zamówiłeś z 69 to też się nic nie stanie. Wyślij mi tylko dane przelewowe i kwotę to przeleję Ci od razu kasę
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
21 lutego 2010, 18:48 [cytuj]
To z którego sezonu zamówiłeś? I jak będzie ze spodenkami?:D
To z którego sezonu zamówiłeś? I jak będzie ze spodenkami?:D
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
21 lutego 2010, 22:10 [cytuj]
Konrad czyść konto, bo wysyłać nie można maili
Konrad czyść konto, bo wysyłać nie można maili
Kogucie życie!
22 lutego 2010, 20:06 [cytuj]
Konrad, to może podaj ostateczną listę osób, dla których zamawiałeś koszuliny.
Konrad, to może podaj ostateczną listę osób, dla których zamawiałeś koszuliny
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
22 lutego 2010, 21:54 [cytuj]
turniej w Kalwarii odbędzie się na pewno(wg organizatorów) w ostatni tydzień maja. Skrobnijcie do nich po info, kto ma namiary por favor ;)
turniej w Kalwarii odbędzie się na pewno(wg organizatorów) w ostatni tydzień maja. Skrobnijcie do nich po info, kto ma namiary por favor ;)
COYS
22 lutego 2010, 22:39 [cytuj]
sadzik - 21
Pawel - 13
Sajmon - 23
Yido - 14
Marcus - 9
czapla - 85
Iwan - 69
Snajper - 6
Marcin - 22
gaizka - 14
jasiowaty - 15

to zamówiłem według rozmiarów...
sadzik - 21 Pawel - 13 Sajmon - 23 Yido - 14 Marcus - 9 czapla - 85 Iwan - 69 Snajper - 6 Marcin - 22 gaizka - 14 jasiowaty - 15 to zamówiłem według rozmiarów
23 lutego 2010, 12:39 [cytuj]
No i git. To weź porozsyłaj na priva kwoty i dane do przelewu...
No i git. To weź porozsyłaj na priva kwoty i dane do przelewu
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
23 lutego 2010, 13:17 [cytuj]
Sadzik powiedział/a:

Pytałeś ich?
Pytałeś ich?
23 lutego 2010, 13:36 [cytuj]
nie no, jakbym pytał, to bym się sam wszystkiego dowiedział ;) wpis na ich forum dała dziewczyna, która współorganizowała to w tamtym roku. aaa i miało być "w ostatni weekend maja" oczywiście
nie no, jakbym pytał, to bym się sam wszystkiego dowiedział ;) wpis na ich forum dała dziewczyna, która współorganizowała to w tamtym roku. aaa i miało być "w ostatni weekend maja" oczywiście
COYS
23 lutego 2010, 16:34 [cytuj]
Chelsea prowadzi już zapisy, ale z tego co również śledziłem podanie terminu turnieju jest kwestią czasu, oby tak było na prawdę;)
Chelsea prowadzi już zapisy, ale z tego co również śledziłem podanie terminu turnieju jest kwestią czasu, oby tak było na prawdę;)
Audere est facere!
23 lutego 2010, 17:24 [cytuj]
Sadzik powiedział/a:

Gdzieś Ty to tam znalazł?
Gdzieś Ty to tam znalazł?
23 lutego 2010, 18:00 [cytuj]
http://www.fcliverpool.pl/forum/index.php?showtopic=1627&st=30
kompletnie nie w temacie to było, ile się musiałem naszukać :D na drugiej stronie jak cofniesz, będziesz miał wpisy, że chodzi o Kalwarię
http://www.fcliverpool.pl/forum/index.php?showtopic=1627&st=30 kompletnie nie w temacie to było, ile się musiałem naszukać :D na drugiej stronie jak cofniesz, będziesz miał wpisy, że chodzi o Kalwarię
COYS
23 lutego 2010, 20:48 [cytuj]
Próbuję ci Konrad maila wysłac od 3 dni a masz zaj.... konto jak tampon podczas....

Ps. Jak się ktoś pyta to ja do Kalwarii co zrozumiale jadę.
Próbuję ci Konrad maila wysłac od 3 dni a masz zaj.... konto jak tampon podczas.... Ps. Jak się ktoś pyta to ja do Kalwarii co zrozumiale jadę
Kogucie życie!
23 lutego 2010, 21:19 [cytuj]
Ja tez Ci Konrad próbuje wysłać maila !!!!!!! :bezradny: Ale co tam...mamy temat koszulek więc pisze tu że od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem przesyłki ze spursshopu więc dzięki za okazaną wczoraj pomoc Konradzie ale na szczęście nie musze Cie angażować do zakupu koszulki dla mnie.
Teraz tylko wyjazd do Kalwarii i niech wszyscy zobaczą jak się zaj.....cie prezentujemy:ok:
PS. Cytując klasyka "jak się ktoś pyta to ja do Kalwarii(też) co zrozumiałe jade
Ja tez Ci Konrad próbuje wysłać maila !!!!!!! :bezradny: Ale co tam...mamy temat koszulek więc pisze tu że od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem przesyłki ze spursshopu więc dzięki za okazaną wczoraj pomoc Konradzie ale na szczęście nie musze Cie angażować do zakupu koszulki dla mnie. Teraz tylko wyjazd do Kalwarii i niech wszyscy zobaczą jak się zaj.....cie prezentujemy:ok: PS. Cytując klasyka "jak się ktoś pyta to ja do Kalwarii(też) co zrozumiałe jade
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
23 lutego 2010, 21:51 [cytuj]
Sadzi powiedział/a:
http://www.fcliverpool.pl/forum/index.php?showtopic=1627&st=30
kompletnie nie w temacie to było, ile się musiałem naszukać :D na drugiej stronie jak cofniesz, będziesz miał wpisy, że chodzi o Kalwarię

Aż mi kamień z serca spadł:D Jednak coś się w tym kierunku dzieje.
Aż mi kamień z serca spadł:D Jednak coś się w tym kierunku dzieje
25 lutego 2010, 01:17 [cytuj]
ok, wszyscy adresy mi napisać teraz
ok, wszyscy adresy mi napisać teraz
25 lutego 2010, 08:26 [cytuj]
comeonspurs@tlen.pl
169 złotych
ślijcie mi adresy.
comeonspurs@tlen.pl 169 złotych ślijcie mi adresy
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >

forum dyskusyjne

tabela ligowa

Drużyna M Z R P PKT
1. Arsenal FC 0 0 0 0 0
2. Aston Villa F.C. 0 0 0 0 0
3. Brentford F.C. 0 0 0 0 0
4. Brighton & Hove Albion F.C. 0 0 0 0 0
5. Burnley FC 0 0 0 0 0
6. Chelsea FC 0 0 0 0 0
7. Crystal Palace 0 0 0 0 0
pokaż całą tabelę

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2023/2024?
1 0%
2-3 25%
4-6 0%
7-10 75%
11-20 0%
4 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 20 Zarejestrowanych użytkowników: 5159 Ostatnio zarejestrowany: Danieldut

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się