Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  9  10  11  12  13    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Sałatka transferowa, czyli ogórki letniego okna.
12 lipca 2010, 09:51 [cytuj]
Suarez jest ok, ale nie macie wrażenia, że on się wykłada plackiem przy byle okazji? Może nie tak jak Iniesta czy Xavi, którzy mnie wczoraj wyprowadzali z równowagi, ale ja odniosłem wrażenie, że czasem mógłby po prostu utrzymać się na nogach.
Suarez jest ok, ale nie macie wrażenia, że on się wykłada plackiem przy byle okazji? Może nie tak jak Iniesta czy Xavi, którzy mnie wczoraj wyprowadzali z równowagi, ale ja odniosłem wrażenie, że czasem mógłby po prostu utrzymać się na nogach
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
12 lipca 2010, 10:11 [cytuj]
E tam Suarez. Fucile, Alevaro, Diego Perez, Maxi Pereira. Drużyna fajterów. No i Forlan <3
E tam Suarez. Fucile, Alevaro, Diego Perez, Maxi Pereira. Drużyna fajterów. No i Forlan <3
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
12 lipca 2010, 12:21 [cytuj]
aapa powiedział/a:
Suarez jest ok, ale nie macie wrażenia, że on się wykłada plackiem przy byle okazji? Może nie tak jak Iniesta czy Xavi, którzy mnie wczoraj wyprowadzali z równowagi, ale ja odniosłem wrażenie, że czasem mógłby po prostu utrzymać się na nogach

No nurkuje, nurkuje. Ale czy częściej niż inni napastnicy w tym stylu? Poza tym jak on piłkę zastawia! I ma później okazję do zanurkowania.
No nurkuje, nurkuje. Ale czy częściej niż inni napastnicy w tym stylu? Poza tym jak on piłkę zastawia! I ma później okazję do zanurkowania
12 lipca 2010, 13:18 [cytuj]
Chyba nie ma lepszej ligi niż angielska żeby nurkujących z durnego nawyku wyleczyć. A już Suarez w naszych barwach mmmmmm. Choć ja i tak w pierwszej kolejności chciałbym Forlana
Chyba nie ma lepszej ligi niż angielska żeby nurkujących z durnego nawyku wyleczyć. A już Suarez w naszych barwach mmmmmm. Choć ja i tak w pierwszej kolejności chciałbym Forlana
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
12 lipca 2010, 14:43 [cytuj]
Tylko pytanie co zostanie z "wyleczonego nurka" ?
Tylko pytanie co zostanie z "wyleczonego nurka" ?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
15 lipca 2010, 13:09 [cytuj]
Ostatnio Taiwo przymila się do naszego Klubu. Ciekawe, czy coś z tego wyjdzie. Za rok kończy mu się kontrakt w OM, więc jego odejście teraz jest "prawdopodobne". Oprócz nas liczy się ponoć Atletico.
Ostatnio Taiwo przymila się do naszego Klubu. Ciekawe, czy coś z tego wyjdzie. Za rok kończy mu się kontrakt w OM, więc jego odejście teraz jest "prawdopodobne". Oprócz nas liczy się ponoć Atletico
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
15 lipca 2010, 15:42 [cytuj]
Edison Cavani nie zagra w Tottenhamie. Urugwajczyk zamienił bowiem Palermo na Napoli, zapłacono za niego 16 milionów euro. Jak dla mnie to dobra wiadomość, mam nadzieję, że latem sprowadzimy kogoś ... konkretniejszego :)
Edison Cavani nie zagra w Tottenhamie. Urugwajczyk zamienił bowiem Palermo na Napoli, zapłacono za niego 16 milionów euro. Jak dla mnie to dobra wiadomość, mam nadzieję, że latem sprowadzimy kogoś ... konkretniejszego :)
15 lipca 2010, 15:51 [cytuj]
jasiowaty powiedział/a:
Ostatnio Taiwo przymila się do naszego Klubu. Ciekawe, czy coś z tego wyjdzie. Za rok kończy mu się kontrakt w OM, więc jego odejście teraz jest "prawdopodobne". Oprócz nas liczy się ponoć Atletico

Ostatnio deklarował chęć grania w Tottenhamie i dodatkowo odrzucił propoyzcję przedłużenia kontraktu, czyli możliwe, że wkrótce go zobaczymy.

Reports from France suggest that Tottenham have edged ahead of West Ham in the race to sign Nice striker Loic Remy.
Ostatnio deklarował chęć grania w Tottenhamie i dodatkowo odrzucił propoyzcję przedłużenia kontraktu, czyli możliwe, że wkrótce go zobaczymy. Reports from France suggest that Tottenham have edged ahead of West Ham in the race to sign Nice striker Loic Remy
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
15 lipca 2010, 16:30 [cytuj]
Daily Mirror przesadziło. I to ostro...

20 mln euro za Kaboula daje City :rotfl:
Daily Mirror przesadziło. I to ostro... 20 mln euro za Kaboula daje City :rotfl:
15 lipca 2010, 17:46 [cytuj]
zoolander masz linka do tego? bede sobie wlaczal jak bede mial zly humor:)
15 lipca 2010, 18:57 [cytuj]
Wow chyba zostala im w pamieci ta akcja Kaboula z ostatniego meczu na CoMS.

Taiwo to najpierw odrzucil oferte przedluzenia kontraktu, a dopeiro potem mowil cos o Tottenhamie, tak czy owak miejsca dla niego zwyczajnie nie ma.
Wow chyba zostala im w pamieci ta akcja Kaboula z ostatniego meczu na CoMS. Taiwo to najpierw odrzucil oferte przedluzenia kontraktu, a dopeiro potem mowil cos o Tottenhamie, tak czy owak miejsca dla niego zwyczajnie nie ma
15 lipca 2010, 19:35 [cytuj]
czapla powiedział/a:

Nie mam. Znalazłem to na stronie któregoś klubu, która regularnie robi podsumowania plotek z każego dnia.
Nie mam. Znalazłem to na stronie któregoś klubu, która regularnie robi podsumowania plotek z każego dnia
15 lipca 2010, 21:44 [cytuj]
Agent Yannicka Djalo, napastnika Sportingu Lizbona, twierdzi, że jego usługami zainteresowane są takie kluby jak Newcastle i ... Tottenham. Z mojego punktu widzenia to byłby ciekawy transfer, ale nadal czekam na jakieś "wielkie" nazwisko ... może się doczekam :)
Agent Yannicka Djalo, napastnika Sportingu Lizbona, twierdzi, że jego usługami zainteresowane są takie kluby jak Newcastle i ... Tottenham. Z mojego punktu widzenia to byłby ciekawy transfer, ale nadal czekam na jakieś "wielkie" nazwisko ... może się doczekam :)
16 lipca 2010, 16:02 [cytuj]
Po braku zainteresowania ze strony Man Und Fabiano chyba zaczyna zmieniać zdanie na nasz temat, doceniając ambicję naszego klubu
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6262730,00.html
Po braku zainteresowania ze strony Man Und Fabiano chyba zaczyna zmieniać zdanie na nasz temat, doceniając ambicję naszego klubu http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6262730,00.html
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
16 lipca 2010, 17:17 [cytuj]
na wielkie transfery będziemy musieli poczekać do końca sierpnia, aż będzie pewne, że zagramy w fazie grupowej LM, niestety...
na wielkie transfery będziemy musieli poczekać do końca sierpnia, aż będzie pewne, że zagramy w fazie grupowej LM, niestety
www.facebook.com/OgienOdSkaja
19 lipca 2010, 11:32 [cytuj]
Judasz w Newcastle :rotfl:
Judasz w Newcastle :rotfl:
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
19 lipca 2010, 15:09 [cytuj]
Liverpool FC potwierdza przybycie do klubu Joe Cole'a, który podpisał czteroletni kontrakt. Pomocnik reprezentacji Anglii uzgodnił warunki kontraktu i przejdzie testy medyczne w przeciągu najbliższych 48. godzin.

Tottenham pierwszy raz w LM i Harry sie widac bardzo przejal. Tottenham aktywny na rynku jak nigdy :ok:
Liverpool FC potwierdza przybycie do klubu Joe Cole'a, który podpisał czteroletni kontrakt. Pomocnik reprezentacji Anglii uzgodnił warunki kontraktu i przejdzie testy medyczne w przeciągu najbliższych 48. godzin. Tottenham pierwszy raz w LM i Harry sie widac bardzo przejal. Tottenham aktywny na rynku jak nigdy :ok:
19 lipca 2010, 16:46 [cytuj]
zastanawia mnie co moglo skłonic Cola do pójścia do LFC no by chyba nie kierował się tym ze LFC był kiedyś wielkim zespołem. Wychodzi na to ze musieli mu dać jakoś dużo więcej kasy niz my i arsenal. Lfc w dodatku nie gra przecież w Lidze mistrzów. U nas byłby gwiazdą środka pola tak jak chciał, w Lfc jest tłok wiec bedzie musiał grac na skrzydle. W kazdym razie nie rozumiem tego co zrobil :) a my jeszcze kogos kupimy :) Zlatan ciągle się zastanawia nad swoją przyszłościa a nasz trener zapowiadał przecież jakąś mega gwiazdę więc może chodzi o rosłego Szweda :)
zastanawia mnie co moglo skłonic Cola do pójścia do LFC no by chyba nie kierował się tym ze LFC był kiedyś wielkim zespołem. Wychodzi na to ze musieli mu dać jakoś dużo więcej kasy niz my i arsenal. Lfc w dodatku nie gra przecież w Lidze mistrzów. U nas byłby gwiazdą środka pola tak jak chciał, w Lfc jest tłok wiec bedzie musiał grac na skrzydle. W kazdym razie nie rozumiem tego co zrobil :) a my jeszcze kogos kupimy :) Zlatan ciągle się zastanawia nad swoją przyszłościa a nasz trener zapowiadał przecież jakąś mega gwiazdę więc może chodzi o rosłego Szweda :)
19 lipca 2010, 17:24 [cytuj]
klimasz123 powiedział/a:
Zlatan ciągle się zastanawia nad swoją przyszłościa a nasz trener zapowiadał przecież jakąś mega gwiazdę więc może chodzi o rosłego Szweda :)

Wątpie, Zlatanowi juz dawno sie popieprzylo w glowie. Zażąda takiej kasy ze co tydzien reszta zespolu bedzie musiała robić dodatkową ściepę żeby zaspokoic zlatanowe żądania finansowe. Ja czekam na Dzeko :))
Wątpie, Zlatanowi juz dawno sie popieprzylo w glowie. Zażąda takiej kasy ze co tydzien reszta zespolu bedzie musiała robić dodatkową ściepę żeby zaspokoic zlatanowe żądania finansowe. Ja czekam na Dzeko :))
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
19 lipca 2010, 17:33 [cytuj]
Didier powiedział/a:
Ja czekam na Dzeko :))

Ten Walijczyk się nazywa Bellamy a nie Dzeko :mysli::F
Ten Walijczyk się nazywa Bellamy a nie Dzeko :mysli::F
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
|<  <<  <  9  10  11  12  13    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 32 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się