Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  10  11  12  13  14    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Sałatka transferowa, czyli ogórki letniego okna.
19 lipca 2010, 17:45 [cytuj]
Joe Cole w Liverpoolu , niestety to co nie udało się nam udało się Liverpoolowi . Szkoda ale licze że Harry rozsądnie wyda te 40 mln które ma na transfery i zobaczymy w końcu jakiegoś badź jakiś nowych graczy spurs
Joe Cole w Liverpoolu , niestety to co nie udało się nam udało się Liverpoolowi . Szkoda ale licze że Harry rozsądnie wyda te 40 mln które ma na transfery i zobaczymy w końcu jakiegoś badź jakiś nowych graczy spurs
19 lipca 2010, 18:05 [cytuj]
Didier powiedział/a:
Wątpie, Zlatanowi juz dawno sie popieprzylo w glowie. Zażąda takiej kasy ze co tydzien reszta zespolu bedzie musiała robić dodatkową ściepę żeby zaspokoic zlatanowe żądania finansowe. Ja czekam na Dzeko :))

Jakiś miesiąc temu powiedział [Zlatan], że jezeli ma iść do Anglii to pójdzie tylko do Citizensów, bo tylko oni mogą zaspokoić jego wymagania finansowe i czeka na ofertę z ich strony. Coś przeburkiwał, że chce być najlepiej opłacanym piłkarzem na świecie.

Cole i Milner, dwa pedały, hej hej ;D
Jakiś miesiąc temu powiedział [Zlatan], że jezeli ma iść do Anglii to pójdzie tylko do Citizensów, bo tylko oni mogą zaspokoić jego wymagania finansowe i czeka na ofertę z ich strony. Coś przeburkiwał, że chce być najlepiej opłacanym piłkarzem na świecie. Cole i Milner, dwa pedały, hej hej ;D
www.facebook.com/OgienOdSkaja
20 lipca 2010, 01:31 [cytuj]
Harry chyba faktycznie chce tego Taiwo, skoro odpuscil sobie Joe, jezeli tak jest, to Bale bedzie brany pod uwage tylko jako skrzydlowy, a przyjdzie jeszcze jedynie napastnik i stoper.
Harry chyba faktycznie chce tego Taiwo, skoro odpuscil sobie Joe, jezeli tak jest, to Bale bedzie brany pod uwage tylko jako skrzydlowy, a przyjdzie jeszcze jedynie napastnik i stoper
20 lipca 2010, 07:07 [cytuj]
Keano do Fulam. Pierwszy zakup Jola?
Keano do Fulam. Pierwszy zakup Jola?
20 lipca 2010, 10:08 [cytuj]
Szef mi podrzucił newsa... Pav do Sportingu Lisbona na roczne wypożyczenie:D portugalskie media..pffff:Dhttp://www.abola.pt/nnh/ver.aspx?id=215067
Szef mi podrzucił newsa... Pav do Sportingu Lisbona na roczne wypożyczenie:D portugalskie media..pffff:D http://www.abola.pt/nnh/ver.aspx?id=215067
21 lipca 2010, 09:50 [cytuj]
coraz lepiej i śmieszniej i straszniej.. skysports rzuciło newsa o raulu:|
coraz lepiej i śmieszniej i straszniej.. skysports rzuciło newsa o raulu:|
21 lipca 2010, 18:36 [cytuj]
Przejście Pava do Sportingu uważam jako jedną wielką plotkę
Przejście Pava do Sportingu uważam jako jedną wielką plotkę
21 lipca 2010, 20:07 [cytuj]
Jak uwielbiam Raula to podniósłby tylko poziom sprzedanych koszulek u nas :tak:
Jak uwielbiam Raula to podniósłby tylko poziom sprzedanych koszulek u nas :tak:
21 lipca 2010, 23:55 [cytuj]
smieszne podobno Barca chce znowu Dos Santosa...ale nawet nie pisało za ile...a jesli chodzi o Cole'a to co tu dużo pisać szkoda i tyle;/
smieszne podobno Barca chce znowu Dos Santosa...ale nawet nie pisało za ile...a jesli chodzi o Cole'a to co tu dużo pisać szkoda i tyle;/
22 lipca 2010, 00:42 [cytuj]
Redknapp dzisiaj: We need two or three players who can make the difference,".

"We've got a big squad, but I do feel we need just that little bit of quality in one or two areas if we're going to move on from where we were last year."

"We want to win the championship. It's not impossible. :)
Redknapp dzisiaj: We need two or three players who can make the difference,". "We've got a big squad, but I do feel we need just that little bit of quality in one or two areas if we're going to move on from where we were last year." "We want to win the championship. It's not impossible. :)
Come On You Spurs !
22 lipca 2010, 00:56 [cytuj]
Mam nadzieję, że jednym z tych zawodników "robiących różnicę" będzie klasowy napastnik :)

Nawiasem mówiąc bardzo odważna wypowiedź. W piłce wszystko się może zdarzyć. Na walkę o mistrzowski tytuł jest jeszcze chyba za wcześnie, ale kto wie, być może za 2-3 lata... :>
Mam nadzieję, że jednym z tych zawodników "robiących różnicę" będzie klasowy napastnik :) Nawiasem mówiąc bardzo odważna wypowiedź. W piłce wszystko się może zdarzyć. Na walkę o mistrzowski tytuł jest jeszcze chyba za wcześnie, ale kto wie, być może za 2-3 lata... :>
22 lipca 2010, 01:36 [cytuj]
Myślę ze realna szansą jest Suárez tym bardziej że Ajax boryka się z problemami finansowymi i będzie musiało pozbyć się kilku kluczowych graczy. I co najważniejsze nie ma już w Ajaxie Martina Jola(nie wiem czemu ale miałem jakieś dziwne wrażenie że dla samej satysfakcji zablokowałby ewentualny transfer Suareza). Mam nadzieję ze kupimy jakiegoś młodego zdolnego i przede wszystkim głodnego sukcesu napadziora którym będziemy cieszyć się przez kolejne lata. A co do tego całego Taiwo, zakładając że przyszedłby do nas to co wtedy z Balem?(3 lewych obrońców) czy może Gareth przekwalifikowałby się ostatecznie na skrzydłowego a tu znów jest Luka i Niko i tak "w koło Macieja"..
Myślę ze realna szansą jest Suárez tym bardziej że Ajax boryka się z problemami finansowymi i będzie musiało pozbyć się kilku kluczowych graczy. I co najważniejsze nie ma już w Ajaxie Martina Jola(nie wiem czemu ale miałem jakieś dziwne wrażenie że dla samej satysfakcji zablokowałby ewentualny transfer Suareza). Mam nadzieję ze kupimy jakiegoś młodego zdolnego i przede wszystkim głodnego sukcesu napadziora którym będziemy cieszyć się przez kolejne lata. A co do tego całego Taiwo, zakładając że przyszedłby do nas to co wtedy z Balem?(3 lewych obrońców) czy może Gareth przekwalifikowałby się ostatecznie na skrzydłowego a tu znów jest Luka i Niko i tak "w koło Macieja"
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
22 lipca 2010, 01:38 [cytuj]
Barti89 powiedział/a:
Redknapp dzisiaj: We need two or three players who can make the difference,".

"We've got a big squad, but I do feel we need just that little bit of quality in one or two areas if we're going to move on from where we were last year."

"We want to win the championship. It's not impossible. :)

Jeżeli dodałby klasowego zawodnika w każdej formacji, możliwe byłoby powalczyć o podium.
Jeżeli dodałby klasowego zawodnika w każdej formacji, możliwe byłoby powalczyć o podium
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
22 lipca 2010, 11:38 [cytuj]
puchatek03 powiedział/a:
I co najważniejsze nie ma już w Ajaxie Martina Jola(nie wiem czemu ale miałem jakieś dziwne wrażenie że dla samej satysfakcji zablokowałby ewentualny transfer Suareza)

sky sports: Ajax manager Martin Jol has ruled out a move to Fulham by confirming he will stay on with the Dutch club.
sky sports: Ajax manager Martin Jol has ruled out a move to Fulham by confirming he will stay on with the Dutch club
22 lipca 2010, 11:43 [cytuj]
Racja czapla moja wtopa, nie ma co mieli wyczucie z tym niusem
Racja czapla moja wtopa, nie ma co mieli wyczucie z tym niusem
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
23 lipca 2010, 16:51 [cytuj]
Ssrode w eliminacjach ligi mistrzow zagra Luis Suarez, licze ze to on jest tym napastnikiem ktory zrobi roznice, i jesli Redknappowi zalezy na tym pilkarzu to negocjacje powinny juz trwac. Cenie Fabiano czy Forlana, tyle ze bylyby to rozwiazania na krotka mete.
Ssrode w eliminacjach ligi mistrzow zagra Luis Suarez, licze ze to on jest tym napastnikiem ktory zrobi roznice, i jesli Redknappowi zalezy na tym pilkarzu to negocjacje powinny juz trwac. Cenie Fabiano czy Forlana, tyle ze bylyby to rozwiazania na krotka mete
24 lipca 2010, 16:33 [cytuj]
:krzyk:http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32286,title,Jodlowiec-najlepszy-dla-Tottenhamu,wid,12504865,wiadomosc.html
:krzyk: http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32286,title,Jodlowiec-najlepszy-dla-Tottenhamu,wid,12504865,wiadomosc.html
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
24 lipca 2010, 16:55 [cytuj]
Didier powiedział/a:
:krzyk:http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32286,title,Jodlowiec-najlepszy-dla-Tottenhamu,wid,12504865,wiadomosc.html[/quote]

:rotfl:
:rotfl:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
24 lipca 2010, 19:04 [cytuj]
http://transfery.info/news-full-12755.html

Uff, jakie szczescie, ze gramy z nimi 1 mecz i nie beda jeszcze zgrani. Bo pake to oni maja teraz masakryczna, walka o majstra nabiera rumiencow. (;
http://transfery.info/news-full-12755.html Uff, jakie szczescie, ze gramy z nimi 1 mecz i nie beda jeszcze zgrani. Bo pake to oni maja teraz masakryczna, walka o majstra nabiera rumiencow. (;
|<  <<  <  10  11  12  13  14    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 16 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się