Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  12  13  14  15  16    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Sałatka transferowa, czyli ogórki letniego okna.
28 lipca 2010, 19:26 [cytuj]
Wbrew pozorom występ Suareza w dzisiejszym meczu Ajaxu NIE ZAMYKA mu drogi do ewentualnego występu w fazie grupowej w barwach Tottenhamu.

Przepisy UEFA stanowią, że piłkarze grający w pierwszej, drugiej lub trzeciej rundzie kwalifikacji mogą zostać zgłoszeni przez inny klub, o ile ich poprzedni zespół (w tym przypadku Ajax) nie awansuje do fazy grupowej LM (bądź IV rundy eliminacji).

Ajax raczej przejdzie PAOK, ale zawsze jakiś cień szansy na sfinalizowanie transferu jest ... :)
Wbrew pozorom występ Suareza w dzisiejszym meczu Ajaxu NIE ZAMYKA mu drogi do ewentualnego występu w fazie grupowej w barwach Tottenhamu. Przepisy UEFA stanowią, że piłkarze grający w pierwszej, drugiej lub trzeciej rundzie kwalifikacji mogą zostać zgłoszeni przez inny klub, o ile ich poprzedni zespół (w tym przypadku Ajax) nie awansuje do fazy grupowej LM (bądź IV rundy eliminacji). Ajax raczej przejdzie PAOK, ale zawsze jakiś cień szansy na sfinalizowanie transferu jest ... :)
28 lipca 2010, 19:50 [cytuj]
czapla powiedział/a:
No ja sobie wyobrażam tak http://yfrog.com/i3bajorj hu hu hu

albo i ta http://yfrog.com/j7bajor1j

o matko ale jestem zabawny:|

Dobra, ale co się temu Bajoru w szyję stało:D
28 lipca 2010, 20:25 [cytuj]
Marcin powiedział/a:

Trochę się na Teveza robi...
Trochę się na Teveza robi
28 lipca 2010, 21:55 [cytuj]
czapla - mistrz fotoszopa :D
czapla - mistrz fotoszopa :D
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
28 lipca 2010, 22:37 [cytuj]

Przepisy UEFA stanowią, że piłkarze grający w pierwszej, drugiej lub trzeciej rundzie kwalifikacji mogą zostać zgłoszeni przez inny klub, o ile ich poprzedni zespół (w tym przypadku Ajax) nie awansuje do fazy grupowej LM (bądź IV rundy eliminacji).

Ajax raczej przejdzie PAOK, ale zawsze jakiś cień szansy na sfinalizowanie transferu jest ... :)[/quote]

Pozostaje wierzyc, ze PAOK powstrzyma Ajax, Suarez jest na liscie Harry'ego przed Bellamy'm, no i ze dzialacze Tottenhamu wiedza o tym przepisie:D
Pozostaje wierzyc, ze PAOK powstrzyma Ajax, Suarez jest na liscie Harry'ego przed Bellamy'm, no i ze dzialacze Tottenhamu wiedza o tym przepisie:D
28 lipca 2010, 23:08 [cytuj]
PAOK wywiozło punkt z Holandii. Jest nadzieja :D
PAOK wywiozło punkt z Holandii. Jest nadzieja :D
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
29 lipca 2010, 01:34 [cytuj]
czapla powiedział/a:
No ja sobie wyobrażam tak http://yfrog.com/i3bajorj hu hu hu

albo i ta http://yfrog.com/j7bajor1j

o matko ale jestem zabawny:|

:rotfl:

Podziwiam zaangażowanie, pewnie dłubałeś godzinami zanim dzieło uznać można było za skończone :P
Swoja drogą po napisaniu tamtego posta czekałem na jakiegoś mistrza riposty, nie zawiodłem się :ok:
:rotfl: Podziwiam zaangażowanie, pewnie dłubałeś godzinami zanim dzieło uznać można było za skończone :P Swoja drogą po napisaniu tamtego posta czekałem na jakiegoś mistrza riposty, nie zawiodłem się :ok:
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
29 lipca 2010, 08:53 [cytuj]
ale czy ten Suarez aż taki dobry?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
29 lipca 2010, 10:49 [cytuj]
a wiadomo co z dżeko się dzieje , nie odchodzi z wolfsburga ??
a wiadomo co z dżeko się dzieje , nie odchodzi z wolfsburga ??
29 lipca 2010, 12:08 [cytuj]
aapa powiedział/a:

słaby... są setki piłkarzy, którzy są lepsi, są wolnymi agentami i mogą grać za darmo...
słaby... są setki piłkarzy, którzy są lepsi, są wolnymi agentami i mogą grać za darmo
www.facebook.com/OgienOdSkaja
29 lipca 2010, 12:16 [cytuj]
aapa powiedział/a:

Aż taki tzn. jak? Dla mnie to już jest napastnik baaardzo groźny, pożyteczny. Potrafi dużo-dryblować, zastawiać piłkę, błysnąć podaniem, jest aktwny, wszędobylski, dynamiczny. Motor napędowy Ajaksu-gra tam mniej więcej jak Forlan w kadrze. A jeśli jeszcze trafi pod skrzydła kogoś, kto pomoze mu okrzepnąć, poskromić rozbuchaną fantazję i wybije ze łba te resztki nonszalancji, to będzie czołowym napastnikiem w Europie przez lata.
Aż taki tzn. jak? Dla mnie to już jest napastnik baaardzo groźny, pożyteczny. Potrafi dużo-dryblować, zastawiać piłkę, błysnąć podaniem, jest aktwny, wszędobylski, dynamiczny. Motor napędowy Ajaksu-gra tam mniej więcej jak Forlan w kadrze. A jeśli jeszcze trafi pod skrzydła kogoś, kto pomoze mu okrzepnąć, poskromić rozbuchaną fantazję i wybije ze łba te resztki nonszalancji, to będzie czołowym napastnikiem w Europie przez lata
29 lipca 2010, 12:27 [cytuj]
http://www.goal.com/en-us/news/85/england/2010/07/27/2043889/goalcom-analysis-harry-redknapps-45m-plan-to-revamp
http://www.goal.com/en-us/news/85/england/2010/07/27/2043889/goalcom-analysis-harry-redknapps-45m-plan-to-revamp
29 lipca 2010, 13:47 [cytuj]
Defoe jest statyczny, Suarez bardziej angazowalby sie w kontrukcje, a za kilka lat na pewno bedzie czolowym napastnikiem na kontynencie, jesli nie urugwajczyka to kogos z trojki, Zarate, Hulk , Rossi chetnie bym ujrzal na WHL. Pawel, ten Muller to naprawde przecietny zawodnik, w Bayernie (zwlaszcza wiosna)gral fatalnie, jeszcze jak czytam ze jest wyceniany na 20 mln:rotfl:
Defoe jest statyczny, Suarez bardziej angazowalby sie w kontrukcje, a za kilka lat na pewno bedzie czolowym napastnikiem na kontynencie, jesli nie urugwajczyka to kogos z trojki, Zarate, Hulk , Rossi chetnie bym ujrzal na WHL. Pawel, ten Muller to naprawde przecietny zawodnik, w Bayernie (zwlaszcza wiosna)gral fatalnie, jeszcze jak czytam ze jest wyceniany na 20 mln:rotfl:
29 lipca 2010, 13:55 [cytuj]
Dzeko widziałem zaledwie w kilku meczach, nie jestem do niego przekonany (a przynajmniej nie za kwotę większą niz 20 mln euro). Muller przeciętny. A jeżeli Harry chce grać tym 4-2-3-1 to za napastnikiem marzy mi się Diego :)

Odkupiliśmy Keano, Defoe to teraz kolej na Dimiego :D
Dzeko widziałem zaledwie w kilku meczach, nie jestem do niego przekonany (a przynajmniej nie za kwotę większą niz 20 mln euro). Muller przeciętny. A jeżeli Harry chce grać tym 4-2-3-1 to za napastnikiem marzy mi się Diego :) Odkupiliśmy Keano, Defoe to teraz kolej na Dimiego :D
www.facebook.com/OgienOdSkaja
29 lipca 2010, 14:46 [cytuj]
Z tymi transferami to kurwa zaczynamy przypominać Lecha Poznań.
Z tymi transferami to kurwa zaczynamy przypominać Lecha Poznań
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
29 lipca 2010, 15:08 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
nie wiem czy akurat ktoś taki jak Suarez jest nam na gwałt potrzebny. Bardziej ktoś w stylu Dżeko ... Defoe nie jest tak genialnym piłkarzem jak Suarez, ale atuty ma podobne. Jak się popatrzy na bramkę na 2:0 z Arsenalem jak Defoe sobie poradził z kilkoma Kanonierami i pięknie podał do Bale'a to się człowiek zastanawia po co ktoś lepszy. Ale ktoś lepszy jest potrzebny, tylko ktoś wybitnie lepszy. Dla mnie 1)Dżeko 2)Gervinho 3) Muller

ja tam zgadzam się z tym. Dżeko byłby dla nas najlepszym rozwiązaniem
ja tam zgadzam się z tym. Dżeko byłby dla nas najlepszym rozwiązaniem
29 lipca 2010, 15:45 [cytuj]
Nasz niedoszły piłkarz Osman Chavez w Wiśle :)
Nasz niedoszły piłkarz Osman Chavez w Wiśle :)
Come On You Spurs !
29 lipca 2010, 17:00 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
ale co, oglądasz tego Hulka, Zarate i Mullera na co dzień że takie odważne argumentacje rzucasz? Dla mnie Defoe nie jest stateczny, kiedyś uważałem go za mega lenia, ale od 2 lat bardzo mi imponuje. Nie zmienił tylko jednego - słabej skuteczności. Zarate to mega idiota, jeśli Muller miał słaby sezon to co powiedzieć o sezonie Zarate? A Rossi? Mój jeden z najlepszych kumpli jest fanatycznym kibicem Villarreal od kilku dobrych lat i z Rossiego zachwycony nie jest. No ale on ogląda praktycznie każdy mecz Villarreal więc się nie zna :) Ale sam przyznam się bez bicia że Muller zaimponował mi jedynie na mistrzostwach. Gervinho oglądam regularnie, a Dżeko ... no z Dżeko jak z Berbą - każdy się nim zachwyca, więc coś w sobie mieć musi. Tak jak Ozil

Co do Rossiego, to on mial w ostatnim sezonie jakies problemy osobiste, dluzszy okres czasu byl w USA, i potem ciezko bylo wrocic do dobrej formy, ale talent to ma ogromny, nieprzypadkowo chca go kluby duzo wieksze od TH, Zarate zgoda gral slabo, bo chce odejsc do lepszego klubu, to nie jest pilkarz na klub walczacy o utrzymanie w Serie a, a Hulk to sie nadaje do PL jak malo ktory brazylijczyk, jest silniejszy od Heskeya,a strzal z lewej nogi niewiele gorszy od Carlosa,jestem pewien ze kazdy z pilkarzy o ktorych wspomnialym predzej czy pozniej trafi do wielkiego klubu, dlaczego nie moglby nim byc Tottenham.
Co do Rossiego, to on mial w ostatnim sezonie jakies problemy osobiste, dluzszy okres czasu byl w USA, i potem ciezko bylo wrocic do dobrej formy, ale talent to ma ogromny, nieprzypadkowo chca go kluby duzo wieksze od TH, Zarate zgoda gral slabo, bo chce odejsc do lepszego klubu, to nie jest pilkarz na klub walczacy o utrzymanie w Serie a, a Hulk to sie nadaje do PL jak malo ktory brazylijczyk, jest silniejszy od Heskeya,a strzal z lewej nogi niewiele gorszy od Carlosa,jestem pewien ze kazdy z pilkarzy o ktorych wspomnialym predzej czy pozniej trafi do wielkiego klubu, dlaczego nie moglby nim byc Tottenham
|<  <<  <  12  13  14  15  16    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 106 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się