Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  16  17  18  19  20    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Sałatka transferowa, czyli ogórki letniego okna.
13 sierpnia 2010, 20:04 [cytuj]
Balotelli w City... Oj trzeba ich pyknac w pierwszej rundzie, pozniej jak sie zgraja beda nie do zatrzymania...

Given - Boateng, Toure, Kompany/Lescott, Kolarov - Toure, Barry/De Jong, Silva - Tevez, Adebayor, Balotelli. Jeny, na papierze taki sklad wyglada przerazajaco...
Balotelli w City... Oj trzeba ich pyknac w pierwszej rundzie, pozniej jak sie zgraja beda nie do zatrzymania... Given - Boateng, Toure, Kompany/Lescott, Kolarov - Toure, Barry/De Jong, Silva - Tevez, Adebayor, Balotelli. Jeny, na papierze taki sklad wyglada przerazajaco
13 sierpnia 2010, 20:14 [cytuj]
Balotelli myslisz tak z miejsce bedzie mial pierwszy sklad?? Chlopak jest przereklamowany, nic dziwnego ze kibice Interu wrecz ciesza sie z jego sprzedazy, ja i tak uwazam ze najwiecej bedzie zalezalo od graczy ktorzy w City byli juz wczesniej - Toure, Johnson i Tevez.
Balotelli myslisz tak z miejsce bedzie mial pierwszy sklad?? Chlopak jest przereklamowany, nic dziwnego ze kibice Interu wrecz ciesza sie z jego sprzedazy, ja i tak uwazam ze najwiecej bedzie zalezalo od graczy ktorzy w City byli juz wczesniej - Toure, Johnson i Tevez
13 sierpnia 2010, 23:18 [cytuj]
Nie wiem, czy kibice City powinni byc tacy zadowoleni...z jednej strony, na papierze ich sklad wyglada naprawde swietnie. Ale z drugiej, ciekawe jak Mancini poradzi sobie z tym, zeby wszyscy zawodnicy z grupy Silva, Tevez, Adebayor, Balotelli, Milner (ktory tez podobno na dniach ma przejsc do City), Robinho i do tego np. mlody Johnson, ktory przeciez imponowal w zeszlym sezonie, grali regularnie w pierwszym skladzie i wszyscy byli zadowoleni. To jest, moim zdaniem, strasznie bezmyslne kupowanie wszystkich, ktorych sie da i ktorzy przejawiaja wiekszy badz mniejszy potencjal, ale chyba jednak brakuje w tym konsekwencji.
A ja ciagle wierze w jeden, ale za to wielki (no moze dwa :P) transfer Redknappa :) i jutro pojedziemy City jakies 3:1 :)
Nie wiem, czy kibice City powinni byc tacy zadowoleni...z jednej strony, na papierze ich sklad wyglada naprawde swietnie. Ale z drugiej, ciekawe jak Mancini poradzi sobie z tym, zeby wszyscy zawodnicy z grupy Silva, Tevez, Adebayor, Balotelli, Milner (ktory tez podobno na dniach ma przejsc do City), Robinho i do tego np. mlody Johnson, ktory przeciez imponowal w zeszlym sezonie, grali regularnie w pierwszym skladzie i wszyscy byli zadowoleni. To jest, moim zdaniem, strasznie bezmyslne kupowanie wszystkich, ktorych sie da i ktorzy przejawiaja wiekszy badz mniejszy potencjal, ale chyba jednak brakuje w tym konsekwencji. A ja ciagle wierze w jeden, ale za to wielki (no moze dwa :P) transfer Redknappa :) i jutro pojedziemy City jakies 3:1 :)
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
14 sierpnia 2010, 00:28 [cytuj]
adipetre, pieniadze nie moga siedziec na lawce. ;)
adipetre, pieniadze nie moga siedziec na lawce. ;)
14 sierpnia 2010, 09:21 [cytuj]
Kurdu powiedział/a:
Balotelli w City... Oj trzeba ich pyknac w pierwszej rundzie, pozniej jak sie zgraja beda nie do zatrzymania...

Given - Boateng, Toure, Kompany/Lescott, Kolarov - Toure, Barry/De Jong, Silva - Tevez, Adebayor, Balotelli. Jeny, na papierze taki sklad wyglada przerazajaco

No właśnie ile oni grali ze sobą, co sezon wymieniają pół składu, więc ciężko będzie im ugrać coś wielkiego. Nie zdziwiłbym się jakby znowu wylądowali poza wielką czwórką!
No właśnie ile oni grali ze sobą, co sezon wymieniają pół składu, więc ciężko będzie im ugrać coś wielkiego. Nie zdziwiłbym się jakby znowu wylądowali poza wielką czwórką!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 sierpnia 2010, 16:06 [cytuj]
"Możliwym następca Martina O’Neila może być Martin Jol (Mail On Sunday)Ale Holender prowadzący Ajax wyklucza się z wyścigu po ten stołek (The People)Właściciel Villi Randy Lerner ma zgodzić się na wydanie kolejnych 20 mln £. Za tą kwotę na Villa Park mieliby przyjść z Tottenhamu David Bentley i Robbie Keane."

A Harry nie poddaje się w sprawie Parkera...
"Możliwym następca Martina O’Neila może być Martin Jol (Mail On Sunday)Ale Holender prowadzący Ajax wyklucza się z wyścigu po ten stołek (The People)Właściciel Villi Randy Lerner ma zgodzić się na wydanie kolejnych 20 mln £. Za tą kwotę na Villa Park mieliby przyjść z Tottenhamu David Bentley i Robbie Keane." A Harry nie poddaje się w sprawie Parkera
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
15 sierpnia 2010, 20:09 [cytuj]
"On jest wybitnym graczem i jeżeli istnieje możliwość pozyskania go jesteśmy zainteresowani". Czyje to slowa?? Redknappa, a o kim?? Nie, nie o Ozilu, Gervinho czy Forlanie, Harry tak komplementuje Bellamy'ego. Zaczynam sie powaznie obawiac ze on jednak do nas trafi, bo Fulham raczej na Walijczyka nie stac.
"On jest wybitnym graczem i jeżeli istnieje możliwość pozyskania go jesteśmy zainteresowani". Czyje to slowa?? Redknappa, a o kim?? Nie, nie o Ozilu, Gervinho czy Forlanie, Harry tak komplementuje Bellamy'ego. Zaczynam sie powaznie obawiac ze on jednak do nas trafi, bo Fulham raczej na Walijczyka nie stac
15 sierpnia 2010, 22:33 [cytuj]
Ja bym zwrócił uwage na Ole Toivonena z psv. W dwóch meczach strzelił 5 bramek. dziś trzy a w tym link http://www.meczyki.pl/skroty/5889/heerenveen_psv_13.html dwie. Wysoki 190 cm, silny i skuteczny napastnik, No i spokojnie za 10 milionów funtów byłby do wyciągięcia.
Ja bym zwrócił uwage na Ole Toivonena z psv. W dwóch meczach strzelił 5 bramek. dziś trzy a w tym linku http://www.meczyki.pl/skroty/5889/heerenveen_psv_13.html dwie. Wysoki 190 cm, silny i skuteczny napastnik, No i spokojnie za 10 milionów funtów byłby do wyciągięcia
15 sierpnia 2010, 23:23 [cytuj]
Angielskie media donoszą, że Bellamy jest coraz bliżej ewentualnych przenosin do Cardiff City. Oby :)
Angielskie media donoszą, że Bellamy jest coraz bliżej ewentualnych przenosin do Cardiff City. Oby :)
16 sierpnia 2010, 14:27 [cytuj]
Tottenham Hotspur złożył ofertę kupna Loica Remy’ego z francuskiej Nicei. Angielski klub zaoferował za napastnika 12 milionów funtów. (The Sun)
Tottenham Hotspur złożył ofertę kupna Loica Remy’ego z francuskiej Nicei. Angielski klub zaoferował za napastnika 12 milionów funtów. (The Sun)
16 sierpnia 2010, 14:40 [cytuj]
Giovani Dos Santos chciałby spróbować swoich sił w lidze włoskiej. Reprezentant Meksyku jest gotowy opuścić Tottenham Hotspur.

W ostatnim czasie zainteresowanie piłkarzem, który miniony sezon spędził na wypożyczeniu w Galatasaray Stambuł, wyraziło kilka włoskich klubów z AC Milanem, FC Genoą i rzymskim Lazio na czele. - Jeżeli opuszczę Tottenham, chciałbym trafić do Serie A. To bardzo silna i wymagająca liga - powiedział zawodnik.
Giovani Dos Santos chciałby spróbować swoich sił w lidze włoskiej. Reprezentant Meksyku jest gotowy opuścić Tottenham Hotspur. W ostatnim czasie zainteresowanie piłkarzem, który miniony sezon spędził na wypożyczeniu w Galatasaray Stambuł, wyraziło kilka włoskich klubów z AC Milanem, FC Genoą i rzymskim Lazio na czele. - Jeżeli opuszczę Tottenham, chciałbym trafić do Serie A. To bardzo silna i wymagająca liga - powiedział zawodnik
17 sierpnia 2010, 12:34 [cytuj]
Turkish club Galatasaray hope to fight off Juventus, Sampdoria and AC Milan for England international Jenas, who did not feature in Spurs' 0-0 draw with Manchester City on Saturday.

Tottenham midfielder Jermaine Jenas is set to sign for Juventus on loan for the season, with a view to a full-time £10m switch.

Bellamy już w Cardiff.
Turkish club Galatasaray hope to fight off Juventus, Sampdoria and AC Milan for England international Jenas, who did not feature in Spurs' 0-0 draw with Manchester City on Saturday. Tottenham midfielder Jermaine Jenas is set to sign for Juventus on loan for the season, with a view to a full-time £10m switch. Bellamy już w Cardiff
17 sierpnia 2010, 18:22 [cytuj]
Jaskółki śpiewają że Ozil uzgodnił warunki z Realem!;)
Jaskółki śpiewają że Ozil uzgodnił warunki z Realem!;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
17 sierpnia 2010, 19:37 [cytuj]
Wielka przedsezonowa wyprzedaż w Ajax.
http://www.sport.co.uk/news/Football/42323/Ajax_admit_Steklenburg_Van_der_Wiel_and_Suarez_could_leave.aspx?
Wielka przedsezonowa wyprzedaż w Ajax. http://www.sport.co.uk/news/Football/42323/Ajax_admit_Steklenburg_Van_der_Wiel_and_Suarez_could_leave.aspx?
17 sierpnia 2010, 20:13 [cytuj]
Jakie to szczęście że zakończony jest nudny jak moda na sukces tasiemiec pt.Bellamy na WHL.
Teraz Harry niech się uda na wyprzedaz garażową do Amsterdamu i przywiezie.....wiadomo kogo :hejka:
Jakie to szczęście że zakończony jest nudny jak moda na sukces tasiemiec pt.Bellamy na WHL. Teraz Harry niech się uda na wyprzedaz garażową do Amsterdamu i przywiezie.....wiadomo kogo :hejka:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
17 sierpnia 2010, 20:13 [cytuj]
Po awansie do fazy grupowej LM Suarez trafi do nas, czuję to w kościach :) Moje transferowe marzenie :)
Po awansie do fazy grupowej LM Suarez trafi do nas, czuję to w kościach :) Moje transferowe marzenie :)
17 sierpnia 2010, 20:23 [cytuj]
md18 powiedział/a:
wiadomo kogo

:ok:

Mam go w składzie w grze Fifa Superstars na fejsbuku więc radość będę miał podwójną :)
:ok: Mam go w składzie w grze Fifa Superstars na fejsbuku więc radość będę miał podwójną :)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
17 sierpnia 2010, 20:37 [cytuj]
Capel jest łączony z Tottenhamem.
Capel jest łączony z Tottenhamem
18 sierpnia 2010, 13:18 [cytuj]
To też już kiedyś było grane zdaje się :)
To też już kiedyś było grane zdaje się :)
18 sierpnia 2010, 14:50 [cytuj]
To już po Crouchu - http://www.nowmagazine.co.uk/celebrity-news/496129/danielle-lloyd-if-peter-crouch-was-my-man-i-d-dump-him/1/
|<  <<  <  16  17  18  19  20    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 26 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się