Forum dyskusyjne
22 sierpnia 2010, 16:43 [cytuj]
http://www.skysports.com/story/0,19528,11675_6327065,00.html
http://www.skysports.com/story/0,19528,11675_6327065,00.html
22 sierpnia 2010, 22:33 [cytuj]
Lass w Tottenhamie = moje marzenie sprzed kilku lat spełnione
Lass w Tottenhamie = moje marzenie sprzed kilku lat spełnione :)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
23 sierpnia 2010, 15:33 [cytuj]
Skąd macie te informacje o tym, że jesteśmy blisko sprowadzenia Lassa z Realu? Wczoraj wieczorem ktoś w komentarzach pod jakimś newsem napomknął, że SkySports tak mówiło ale przekopałem ich całą stronę i ani widu ani słychu
Skąd macie te informacje o tym, że jesteśmy blisko sprowadzenia Lassa z Realu? Wczoraj wieczorem ktoś w komentarzach pod jakimś newsem napomknął, że SkySports tak mówiło ale przekopałem ich całą stronę i ani widu ani słychu :bezradny:
24 sierpnia 2010, 13:32 [cytuj]
Włodarze Tottenhamu przebywają w Sevilli i dopinają na ostatni guzik transfer Luisa Fabiano.
Włodarze Tottenhamu przebywają w Sevilli i dopinają na ostatni guzik transfer Luisa Fabiano
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
24 sierpnia 2010, 14:19 [cytuj]
Super, bedziemy mieli czterech dobrych napastniko kolo 30, za 2-3 lata trzeba bedzie pomyslec o wartosciowych nastepcach, a przy okazji o spłacie kredytow za nowy stadion, nie lepiej zakupic kogos mlodszego??
Super, bedziemy mieli czterech dobrych napastniko kolo 30, za 2-3 lata trzeba bedzie pomyslec o wartosciowych nastepcach, a przy okazji o spłacie kredytow za nowy stadion, nie lepiej zakupic kogos mlodszego??
24 sierpnia 2010, 16:26 [cytuj]
luis Fabiano podobno ma dolaczyc???
luis Fabiano podobno ma dolaczyc???
YiD_BoY
24 sierpnia 2010, 19:52 [cytuj]
Skoro ma dołączyć Fabiano to ciekawe kto opuści klub.

Skoro ma dołączyć Fabiano to ciekawe kto opuści klub.:mysli::bezradny:
24 sierpnia 2010, 19:59 [cytuj]
Mam nadzieję, że Roman
Mam nadzieję, że Roman :)
24 sierpnia 2010, 20:01 [cytuj]
A mi wydaje się że jednak Keane

A mi wydaje się że jednak Keane:tak::tak:
24 sierpnia 2010, 20:09 [cytuj]
No napewno ktoś z dwójki keane , pav i wydaje mi się że ten pierwszy. Ale niezapominajmy że fabiano nie może grać w LM , więc może zostaną. Ja tylko czekam na potwierdzenie transferu Luisa !!!!
No napewno ktoś z dwójki keane , pav i wydaje mi się że ten pierwszy. Ale niezapominajmy że fabiano nie może grać w LM , więc może zostaną. Ja tylko czekam na potwierdzenie transferu Luisa !!!!:cwaniak:
24 sierpnia 2010, 20:11 [cytuj]
Ja też czekam na potwierdzenie transferu Luisa, ale ... Suareza

Młody, perspektywiczny, gra na podobnym poziomie co Fabiano...
Ja też czekam na potwierdzenie transferu Luisa, ale ... Suareza :) Młody, perspektywiczny, gra na podobnym poziomie co Fabiano
24 sierpnia 2010, 20:15 [cytuj]
Zarowno Fabiano jak i Suarez sa dla nas straceni w pucharach, wiec po co nimi sie interesowac??
Zarowno Fabiano jak i Suarez sa dla nas straceni w pucharach, wiec po co nimi sie interesowac??
24 sierpnia 2010, 20:31 [cytuj]
No bo za późno klub się wziął do roboty , ale tak czy siak przyda się w lidze !!
No bo za późno klub się wziął do roboty , ale tak czy siak przyda się w lidze !!:D
24 sierpnia 2010, 21:19 [cytuj]
W przypadku gdy Sevilla odpadnie (bo na to się zanosi w chwili obecnej 2:0 w dwumeczu dla Bragi) to czy będziemy mogli zgłosić Luisa Fabiano do rozgrywek LM?(oczywiście po ewentualnym jego transferze)
W przypadku gdy Sevilla odpadnie (bo na to się zanosi w chwili obecnej 2:0 w dwumeczu dla Bragi) to czy będziemy mogli zgłosić Luisa Fabiano do rozgrywek LM?(oczywiście po ewentualnym jego transferze)
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
25 sierpnia 2010, 07:38 [cytuj]
Fabiano chyba kopał się po czole żeby tylko mieć powód do odejścia z Sevilli

. Jeszcze tylko niech sie potwierdzi przejscie Lassa do nas i jestem w stanie wybaczyć Harremu passywną postawę w dotychczasowych poczynaniach.
PS. Nie w....cie(Jaroszy) mnie odejściem Keano !!!! Zeby wszyscy byli zadowoleni to niech juz Romek zostanie i zimą "kołczu" zadecyduje kto odchodzi.
Fabiano chyba kopał się po czole żeby tylko mieć powód do odejścia z Sevilli :D . Jeszcze tylko niech sie potwierdzi przejscie Lassa do nas i jestem w stanie wybaczyć Harremu passywną postawę w dotychczasowych poczynaniach.
PS. Nie w....cie(Jaroszy) mnie odejściem Keano !!!! Zeby wszyscy byli zadowoleni to niech juz Romek zostanie i zimą "kołczu" zadecyduje kto odchodzi
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
25 sierpnia 2010, 09:06 [cytuj]
HT powiedział, że z Lass raczej nie przejdzie, ma za dużą gażę w Madrycie.
HT powiedział, że z Lass raczej nie przejdzie, ma za dużą gażę w Madrycie
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
25 sierpnia 2010, 11:40 [cytuj]
Ja sie pytam: na co na Lass? Jest Palacios, teraz jest Sandro. Do tego Modric i Big Tom, O'Hara i JJ. Wydaje mi sie, ze nalezaloby sie skupic na sprzedazy JJ, a i tak wtedy zostanie nam bardzo szeroka i silna kadra na srodku pola. Nie zapominajac o Niko, ktory moim zdaniem moze grac wszedzie w pomocy i moze z powodzeniem zastepowac Modricia. Wiec gdzie jak gdzie, ale nie widze miejsca dla kolejnego pomocnika na srodku pola...
Ja sie pytam: na co na Lass? Jest Palacios, teraz jest Sandro. Do tego Modric i Big Tom, O'Hara i JJ. Wydaje mi sie, ze nalezaloby sie skupic na sprzedazy JJ, a i tak wtedy zostanie nam bardzo szeroka i silna kadra na srodku pola. Nie zapominajac o Niko, ktory moim zdaniem moze grac wszedzie w pomocy i moze z powodzeniem zastepowac Modricia. Wiec gdzie jak gdzie, ale nie widze miejsca dla kolejnego pomocnika na srodku pola
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
25 sierpnia 2010, 17:10 [cytuj]
"Steven Taylor opuści najprawdopodobniej St James’ Park po tym, jak zarząd Newcastle wpisał utalentowanego defensora na listę transferową."
Może Harry by się skusił. Do wzięcia pewnie za grosze jak Niko...
"Steven Taylor opuści najprawdopodobniej St James’ Park po tym, jak zarząd Newcastle wpisał utalentowanego defensora na listę transferową."
Może Harry by się skusił. Do wzięcia pewnie za grosze jak Niko
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
25 sierpnia 2010, 17:25 [cytuj]
Szkoda, że tak późno go wpisali na transferową listę, bardzo dobry zawodnik, no ale mamy już Gallasa ...
Szkoda, że tak późno go wpisali na transferową listę, bardzo dobry zawodnik, no ale mamy już Gallasa
25 sierpnia 2010, 18:27 [cytuj]
Ale Gallas jest na rok, a Taylor to bardzo perspektywiczny zawodnik i dobrze by bylo go sprowadzic, jesli jest taka mozliwosc, tym bardziej, ze nie kosztowalby duzo!
Ale Gallas jest na rok, a Taylor to bardzo perspektywiczny zawodnik i dobrze by bylo go sprowadzic, jesli jest taka mozliwosc, tym bardziej, ze nie kosztowalby duzo!
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.