Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  19  20  21  22  23    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Sałatka transferowa, czyli ogórki letniego okna.
25 sierpnia 2010, 19:02 [cytuj]
FallenOne - masz rację, dlatego napisałem "szkoda, że tak późno go wpisali na transferową listę", gdyby wcześniej to się stało, to może trafiłby do nas perspektywiczny Anglik, a nie podstarzały Francuz, w dodatku z humorami ... :)
FallenOne - masz rację, dlatego napisałem "szkoda, że tak późno go wpisali na transferową listę", gdyby wcześniej to się stało, to może trafiłby do nas perspektywiczny Anglik, a nie podstarzały Francuz, w dodatku z humorami ... :)
25 sierpnia 2010, 20:30 [cytuj]
Ale moim zdaniem i jeden i drugi jest potrzebny, a przynajmniej przydatny...Gallas ma doswiadczenie w LM i to moze nam duzo dac, a Taylor to inwestycja w przyszlosc. Gallas to zastepstwo Kinga, a Taylor zostaje w odwodzie. Bassong to bardzo mlody zawodnik i na pewno nie bedzie tak narzekal na grzanie lawy, jego czas jeszcze przyjdzie. Brakuje tylko w tym wszystkim miejsca dla Kaboula, ale chyba o to chodzi, zeby lepsi zawodnicy zastepowali slabszych. Poza tym, jesli awansujemy dzis, to szeroka kadra bedzie nam potrzebna jak nigdy. A jesli uda nam sie znowu zajac miejsce w Top 4, wtedy Gallas w przyszlym roku nie bedzie juz potrzebny, bo swoje druzynie da do tego czasu.
Ale moim zdaniem i jeden i drugi jest potrzebny, a przynajmniej przydatny...Gallas ma doswiadczenie w LM i to moze nam duzo dac, a Taylor to inwestycja w przyszlosc. Gallas to zastepstwo Kinga, a Taylor zostaje w odwodzie. Bassong to bardzo mlody zawodnik i na pewno nie bedzie tak narzekal na grzanie lawy, jego czas jeszcze przyjdzie. Brakuje tylko w tym wszystkim miejsca dla Kaboula, ale chyba o to chodzi, zeby lepsi zawodnicy zastepowali slabszych. Poza tym, jesli awansujemy dzis, to szeroka kadra bedzie nam potrzebna jak nigdy. A jesli uda nam sie znowu zajac miejsce w Top 4, wtedy Gallas w przyszlym roku nie bedzie juz potrzebny, bo swoje druzynie da do tego czasu
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
25 sierpnia 2010, 22:39 [cytuj]
Myślę, że własnie otworzyło się nasze okienko. Teraz trudno będzie się opędzić od chętnych.
Myślę, że własnie otworzyło się nasze okienko. Teraz trudno będzie się opędzić od chętnych
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
25 sierpnia 2010, 22:46 [cytuj]
aapa powiedział/a:
Myślę, że własnie otworzyło się nasze okienko. Teraz trudno będzie się opędzić od chętnych

"od dziecka marzę o grze w tak znakomitym klubie jak Tottenham Hotspur"
"od dziecka marzę o grze w tak znakomitym klubie jak Tottenham Hotspur"
www.facebook.com/OgienOdSkaja
25 sierpnia 2010, 22:50 [cytuj]
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/08/25/2087661/milan-tempt-tottenham-with-klaas-jan-huntelaar-loan-offer?
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/08/25/2087661/milan-tempt-tottenham-with-klaas-jan-huntelaar-loan-offer?
25 sierpnia 2010, 22:54 [cytuj]
Znowu te wypozyczenia?? Jesli juz to powalczyc o Ibre, ten akurrat barsie niepotrzebny.
Znowu te wypozyczenia?? Jesli juz to powalczyc o Ibre, ten akurrat barsie niepotrzebny
25 sierpnia 2010, 23:33 [cytuj]
Tylko nie Huntelaar odką odzedł z ajaksu nigdzie nie łapie się do pierwszego składu !!! Luisa Fabiano poprosze !!!
Tylko nie Huntelaar odką odzedł z ajaksu nigdzie nie łapie się do pierwszego składu !!! Luisa Fabiano poprosze !!!
26 sierpnia 2010, 17:16 [cytuj]
http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/08/26/2088538/debate-should-harry-redknapp-go-shopping-or-are-tottenhams?
http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/08/26/2088538/debate-should-harry-redknapp-go-shopping-or-are-tottenhams?
27 sierpnia 2010, 00:22 [cytuj]
Ktoś tu pisał o Wolfswinkelu-myśle sobie co za gośc , co za nazwisko-jakies normalnie gestapowskie- a tymczasem utopił dzis Celtów.Jestem za kupieniem typa.
Ktoś tu pisał o Wolfswinkelu-myśle sobie co za gośc , co za nazwisko-jakies normalnie gestapowskie- a tymczasem utopił dzis Celtów.Jestem za kupieniem typa
27 sierpnia 2010, 00:28 [cytuj]
I to właśnie ten Wolfswinkel ma być tym "klasowym napastnikiem", o którym mówi się już od kilku(nastu) tygodni? Wydaje mi się, że w chwili obecnej nasz zespół potrzebuje klasowego snajpera, obytego na arenie międzynarodowej, który nie ucieknie do szatni słysząc pierwsze takty hymnu Ligi Mistrzów. Jeśli Harry sprowadzi Holendra razem z tym "klasowym napadziorem", to jestem na tak, ale jeśli Wolfswinkel miałby być jedynym wzmocnieniem, to absolutne veto.
I to właśnie ten Wolfswinkel ma być tym "klasowym napastnikiem", o którym mówi się już od kilku(nastu) tygodni? Wydaje mi się, że w chwili obecnej nasz zespół potrzebuje klasowego snajpera, obytego na arenie międzynarodowej, który nie ucieknie do szatni słysząc pierwsze takty hymnu Ligi Mistrzów. Jeśli Harry sprowadzi Holendra razem z tym "klasowym napadziorem", to jestem na tak, ale jeśli Wolfswinkel miałby być jedynym wzmocnieniem, to absolutne veto
27 sierpnia 2010, 11:15 [cytuj]
A Wolsfburg kupił Diego z Juventusu za marne bodajże 17 melonów ojro. To było moje marzenie w Spurs , jeden z moich ulubionych piłkarzy.
A Wolsfburg kupił Diego z Juventusu za marne bodajże 17 melonów ojro. To było moje marzenie w Spurs , jeden z moich ulubionych piłkarzy
Come On You Spurs !
27 sierpnia 2010, 11:27 [cytuj]
Podobno rozmowy w sprawie rocznego wypozyczenia Huntelaara z opcja wykupienia za 12 mln funtow sa mocno zaawansowane. Moim zdaniem swietne rozwiazanie! Jesli sie sprawdzi, to 12 mln wydamy z lekka reka, a jesli nie, to wroci do Milanu. Mam przeczucie, ze duzo by dla nas zrobil, pomimo tego, ze od odejscia z Ajaxu nie moze sie odnalezc...

Swoja droga, szkoda, ze nie zainteresowalismy sie Hulkiem z Porto...
Podobno rozmowy w sprawie rocznego wypozyczenia Huntelaara z opcja wykupienia za 12 mln funtow sa mocno zaawansowane. Moim zdaniem swietne rozwiazanie! Jesli sie sprawdzi, to 12 mln wydamy z lekka reka, a jesli nie, to wroci do Milanu. Mam przeczucie, ze duzo by dla nas zrobil, pomimo tego, ze od odejscia z Ajaxu nie moze sie odnalezc... Swoja droga, szkoda, ze nie zainteresowalismy sie Hulkiem z Porto
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
27 sierpnia 2010, 12:50 [cytuj]
też nie miałbym nic przeciwko Hulkowi (właśnie sieknął hat-tricka wczoraj ). Ależ on ma pierdolnięcie!
też nie miałbym nic przeciwko Hulkowi (właśnie sieknął hat-tricka wczoraj ). Ależ on ma pierdolnięcie!
27 sierpnia 2010, 14:01 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
I to właśnie ten Wolfswinkel ma być tym "klasowym napastnikiem", o którym mówi się już od kilku(nastu) tygodni?

To ja sobie zażartoałem o nim jak się zaczęło licytowanie kogo to Harry powinien kupić. Rzuciłem nazwisko Ricky'ego bo gość to moje nowe "odkrycie" :) Beerens jakoś nie robi takich postępów jak mu wróżyłem, Amrabat zupełnie się pogubił no to wziąłem na warsztat Van Wolwsfinkela. Ale gość ma papiery na granie, tego mu nie można odmówić. Nie obraził bym się jakby Harry wziął go pod lupę.
To ja sobie zażartoałem o nim jak się zaczęło licytowanie kogo to Harry powinien kupić. Rzuciłem nazwisko Ricky'ego bo gość to moje nowe "odkrycie" :) Beerens jakoś nie robi takich postępów jak mu wróżyłem, Amrabat zupełnie się pogubił no to wziąłem na warsztat Van Wolwsfinkela. Ale gość ma papiery na granie, tego mu nie można odmówić. Nie obraził bym się jakby Harry wziął go pod lupę
27 sierpnia 2010, 14:01 [cytuj]
Do kasacji, post mi sie zdublował.
Do kasacji, post mi sie zdublował
28 sierpnia 2010, 22:56 [cytuj]
Na osłodę - http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1307100/Tottenham-striker-Robbie-Keane-set-Aston-Villa-Newcastle.html?
29 sierpnia 2010, 01:42 [cytuj]
Huntelaar w Schalke. Ufffffff:D
Huntelaar w Schalke. Ufffffff:D
29 sierpnia 2010, 11:50 [cytuj]
Eurosport podaje, ze zlozylismy zapytanie o transfer Rio Ferdinanda, ale SAF stwierdzil, ze angielski obronca nie jest na sprzedaz. Podaja tez, ze jesli nie uda sie sprowadzic Huntelaara na zasadzie rocznego wypozyczenia z opcja pierwokupu, wtedy HR bedzie chcial sprowadzic Rossiego z Villareal, podczas gdy Keane moze sie przeniesc do Newcastle lub Celticu.
Eurosport podaje, ze zlozylismy zapytanie o transfer Rio Ferdinanda, ale SAF stwierdzil, ze angielski obronca nie jest na sprzedaz. Podaja tez, ze jesli nie uda sie sprowadzic Huntelaara na zasadzie rocznego wypozyczenia z opcja pierwokupu, wtedy HR bedzie chcial sprowadzic Rossiego z Villareal, podczas gdy Keane moze sie przeniesc do Newcastle lub Celticu
29 sierpnia 2010, 11:54 [cytuj]
gdybyśmy sprowadzili Ferdinanda to bym sobie odciął 1/4 monitora żeby nie oglądać naszej defensywy podczas meczów :zly:
gdybyśmy sprowadzili Ferdinanda to bym sobie odciął 1/4 monitora żeby nie oglądać naszej defensywy podczas meczów :zly:
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
|<  <<  <  19  20  21  22  23    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 100 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się