Forum dyskusyjne
29 sierpnia 2010, 12:10 [cytuj]
Tottenham ma podwojna trudnosc we wzmacnianiu sie. Nie dosc, ze trzeba znalezc zawodnika, ktory znaczaca wzmocnilby zespol plus jego cena i wymagania finansowe musza byc odpowiednie i oczywiscie musi wyrazac chec zostania Kogutem, a do tego jeszcze zawsze znajdzie sie spora grupa kibicow, ktora powie, ze meczu z tym panem nie zamierza ogladac. Zamiast sie cieszyc, ze zaczynamy myslec o naprawde klasowych pilkarzach, a nie ciagle ogladac sie na gwiazy Championship i kupowac je za ogromne pieniadze, kibic Tottenhamu zawsze znajdzie powod do narzekania
Tottenham ma podwojna trudnosc we wzmacnianiu sie. Nie dosc, ze trzeba znalezc zawodnika, ktory znaczaca wzmocnilby zespol plus jego cena i wymagania finansowe musza byc odpowiednie i oczywiscie musi wyrazac chec zostania Kogutem, a do tego jeszcze zawsze znajdzie sie spora grupa kibicow, ktora powie, ze meczu z tym panem nie zamierza ogladac. Zamiast sie cieszyc, ze zaczynamy myslec o naprawde klasowych pilkarzach, a nie ciagle ogladac sie na gwiazy Championship i kupowac je za ogromne pieniadze, kibic Tottenhamu zawsze znajdzie powod do narzekania :)
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
29 sierpnia 2010, 13:30 [cytuj]
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/08/29/2093301/robbie-keane-close-to-joining-newcastle-united-from-tottenham-on-?
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/08/29/2093301/robbie-keane-close-to-joining-newcastle-united-from-tottenham-on-?
29 sierpnia 2010, 14:22 [cytuj]
Hmmm, Ledley, Daws, Kaboul, Bassong, Gallas, Woodgate, Dervitte, ewentualnie Corluka, Hutton i Big Tom, rzeczywiście myślę że potrzebujemy jeszcze nie jednego a ze trzech stoperów. Ta pozycja to jest jakaś mania w tym klubie i na tej stronie. Jarosławie Kaczyński, prezydencie którego imienia nie można wymawiać w takim kontekście bo grozi za to co najmniej anathema jeśli nie szafot, Ludwiku Dorn... i Sabo, nie idźcie tą drogą!!!
Hmmm, Ledley, Daws, Kaboul, Bassong, Gallas, Woodgate, Dervitte, ewentualnie Corluka, Hutton i Big Tom, rzeczywiście myślę że potrzebujemy jeszcze nie jednego a ze trzech stoperów. Ta pozycja to jest jakaś mania w tym klubie i na tej stronie. Jarosławie Kaczyński, prezydencie którego imienia nie można wymawiać w takim kontekście bo grozi za to co najmniej anathema jeśli nie szafot, Ludwiku Dorn... i Sabo, nie idźcie tą drogą!!!
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
29 sierpnia 2010, 15:52 [cytuj]
Tak, narzekam FallenOne. Zarząd Tottenhamu ma raczej w dupie to, co myślą kibice (ja) o tym czy tamtym zawodniku, jest zresztą Gallas już, więc ten "podwójny" problem trochę na wyrost. Poza tym jest tylko jeden klub na świecie, którego (będę łagodny) nie trawię zbytnio jak również i wszystkiego co z nim związane, a więc i piłkarzy w nim grających. Toteż mogę wyrazić swoje (nadzwyczaj łagodne w tym przypadku) zdanie na temat Rio a ginola wyczerpał temat do końca. Tylko Doriana już nie ma w klubie, ale to człowiek-widmo był

.
Tak, narzekam FallenOne. Zarząd Tottenhamu ma raczej w dupie to, co myślą kibice (ja) o tym czy tamtym zawodniku, jest zresztą Gallas już, więc ten "podwójny" problem trochę na wyrost. Poza tym jest tylko jeden klub na świecie, którego (będę łagodny) nie trawię zbytnio jak również i wszystkiego co z nim związane, a więc i piłkarzy w nim grających. Toteż mogę wyrazić swoje (nadzwyczaj łagodne w tym przypadku) zdanie na temat Rio a ginola wyczerpał temat do końca. Tylko Doriana już nie ma w klubie, ale to człowiek-widmo był :P
29 sierpnia 2010, 15:55 [cytuj]
http://vcf.pl/?id=4100
http://vcf.pl/?id=4100
http://wilczki.tumblr.com/
29 sierpnia 2010, 16:03 [cytuj]
ginola powiedział/a:
Dervitte'a już chyba nie ma, Woody'ego w zasadzie też, Ledley raz jest a raz go nie ma. Zresztą w każdej chwili może się sypnąć jak Woody. Zostaje nam Daws, Bass, Kaboul i ten pajac, zresztą też ostatnio nie cieszący się najlepszym zdrowiem. Bo pomysłów z Big Tomem czy Corluką na środku pod uwagę nie biorę-to jest prowizorka a jak ta się kończy wiadomo. Zwłaszcza w żyjąc w takim a nie innym kraju
Dervitte'a już chyba nie ma, Woody'ego w zasadzie też, Ledley raz jest a raz go nie ma. Zresztą w każdej chwili może się sypnąć jak Woody. Zostaje nam Daws, Bass, Kaboul i ten pajac, zresztą też ostatnio nie cieszący się najlepszym zdrowiem. Bo pomysłów z Big Tomem czy Corluką na środku pod uwagę nie biorę-to jest prowizorka a jak ta się kończy wiadomo. Zwłaszcza w żyjąc w takim a nie innym kraju:)
29 sierpnia 2010, 16:17 [cytuj]
Marcin powiedział/a:
Dervitte'a już chyba nie ma, Woody'ego w zasadzie też, Ledley raz jest a raz go nie ma. Zresztą w każdej chwili może się sypnąć jak Woody. Zostaje nam Daws, Bass, Kaboul i ten pajac, zresztą też ostatnio nie cieszący się najlepszym zdrowiem. Bo pomysłów z Big Tomem czy Corluką na środku pod uwagę nie biorę-to jest prowizorka a jak ta się kończy wiadomo. Zwłaszcza w żyjąc w takim a nie innym kraju

Może i masz rację, może i nie. Nawet jeśli, to czy logika nie nakazuje pozbyć się najpierw tych, którzy nie mogą grać? Że Gallas kontuzjogenny? Jeśli on jest, to pokaż mi stopera, który nie jest! Zwróć też może uwagę na to jakim tytanem zdrowia jest Ferdynand. A to co napisał Sajmon - że jest pizdą i gra w najbardziej szmaciarskim klubie świata - jest już zupełnie osobną kwestią.
Może i masz rację, może i nie. Nawet jeśli, to czy logika nie nakazuje pozbyć się najpierw tych, którzy nie mogą grać? Że Gallas kontuzjogenny? Jeśli on jest, to pokaż mi stopera, który nie jest! Zwróć też może uwagę na to jakim tytanem zdrowia jest Ferdynand. A to co napisał Sajmon - że jest pizdą i gra w najbardziej szmaciarskim klubie świata - jest już zupełnie osobną kwestią
29 sierpnia 2010, 16:26 [cytuj]
A czy ja mówię żeby się nie pozbywać? Z tym Ferdinandem to też nie moja sprawa bo ja nic o nim nie pisałem. Ja tylko zwracam uwagę, że wcale nie jest tak superowo z obrońcami jak sugerujesz.
A tak generalnie to moim zdaniem błędem było sprowadzenie Gallasa i danie mu takiej pensji

Nawet nie chodzi mi juz o to, że to dupek jest. Nie lepiej byłoby albo poczekać, albo sprowadzić kogoś naprawdę lepszego niż Daws i King? Dobrać Michaelowi partnera na parę lat?
A czy ja mówię żeby się nie pozbywać? Z tym Ferdinandem to też nie moja sprawa bo ja nic o nim nie pisałem. Ja tylko zwracam uwagę, że wcale nie jest tak superowo z obrońcami jak sugerujesz.
A tak generalnie to moim zdaniem błędem było sprowadzenie Gallasa i danie mu takiej pensji:zly: Nawet nie chodzi mi juz o to, że to dupek jest. Nie lepiej byłoby albo poczekać, albo sprowadzić kogoś naprawdę lepszego niż Daws i King? Dobrać Michaelowi partnera na parę lat?
29 sierpnia 2010, 16:36 [cytuj]
http://www.premiershiptalk.com/2010/08/29/spurs-close-in-on-8m-signing/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+PremiershipTalk+(Premiership+Talk)
http://www.premiershiptalk.com/2010/08/29/spurs-close-in-on-8m-signing/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+PremiershipTalk+(Premiership+Talk)
29 sierpnia 2010, 20:32 [cytuj]
harry jest genialny
harry jest genialny:D
30 sierpnia 2010, 14:29 [cytuj]
Mam rozumiec Pawle, ze ew. transfer Scott Parkera by cie nie zmartwil?? Sandro to nie byle grajek, ma predyspozycje do gry w Anglii, wiec jego aklimatyzacja nie powinna potrwac tak dlugo, Palacios kiedys z dolka wyjsc musi,JJ niezle zagral ze Stoke, moze to dobry znak. Ja bym jednak powalczyl o tego napastnika. Gdzies czytalem ze probowalismy wypozyczyc z Interu Muntriego. Z kolei Inter chcial/chce od nas Bale'a oraz ... Jenasa(przynajmniej wg. Turynskiej prasy

)
Mam rozumiec Pawle, ze ew. transfer Scott Parkera by cie nie zmartwil?? Sandro to nie byle grajek, ma predyspozycje do gry w Anglii, wiec jego aklimatyzacja nie powinna potrwac tak dlugo, Palacios kiedys z dolka wyjsc musi,JJ niezle zagral ze Stoke, moze to dobry znak. Ja bym jednak powalczyl o tego napastnika. Gdzies czytalem ze probowalismy wypozyczyc z Interu Muntriego. Z kolei Inter chcial/chce od nas Bale'a oraz ... Jenasa(przynajmniej wg. Turynskiej prasy:D)
30 sierpnia 2010, 15:37 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
Luis Fabiano przedłużył kontrakt z sevillą do 2013 roku
Dammit ! Teraz zostaje nam Huntelaar.
Dammit ! Teraz zostaje nam Huntelaar. :wnerw:
Here's pojeb !
30 sierpnia 2010, 16:21 [cytuj]
Ale przecie była wcześniej informacja, że jest dla nas za drogi.
Ale przecie była wcześniej informacja, że jest dla nas za drogi
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
30 sierpnia 2010, 16:41 [cytuj]
Ale podobno Redknapp coś ugrał, media insynuowały że Fabiano ostatni mecz opuścił po to, żeby broń boże nie doznał kontuzji w momencie gdy faxy wędrują z Londynu do Sewilli.
W obu przypadkach trochę szkoda.
Ale podobno Redknapp coś ugrał, media insynuowały że Fabiano ostatni mecz opuścił po to, żeby broń boże nie doznał kontuzji w momencie gdy faxy wędrują z Londynu do Sewilli.
W obu przypadkach trochę szkoda
Here's pojeb !
W obu przypadkach trochę szkoda.
W obu przypadkach trochę szkoda
Here's pojeb !
yyyy...podwójny post do usunięcia ?
yyyy...podwójny post do usunięcia ? ;|
Here's pojeb !
30 sierpnia 2010, 18:59 [cytuj]
Defoe, Dawson i Crouch powołani do repry. Karton Cole również
Tottenham Hotspur jest bliski pozyskania piłkarza Aston Villi, Ashleya Younga. Anglik miałby się przenieść na White Hart Lane za 15 milionów funtów.
Defoe, Dawson i Crouch powołani do repry. Karton Cole również :)
Tottenham Hotspur jest bliski pozyskania piłkarza Aston Villi, Ashleya Younga. Anglik miałby się przenieść na White Hart Lane za 15 milionów funtów
Come On You Spurs !