Forum dyskusyjne
30 sierpnia 2010, 19:07 [cytuj]
Akurat sprawa z Młodym jasna, szef wszystkich szefów - Randy Lerner ostatecznie zamknął temat.
Akurat sprawa z Młodym jasna, szef wszystkich szefów - Randy Lerner ostatecznie zamknął temat
Here's pojeb !
31 sierpnia 2010, 02:13 [cytuj]
Oferowalismy za Zarate 20 mln, niestety Lazio odrzucilo ta oferte
Oferowalismy za Zarate 20 mln, niestety Lazio odrzucilo ta oferte:bezradny:
31 sierpnia 2010, 10:21 [cytuj]
Eurosport podaje mocno szokujaca wiadomosc. HR planuje wyciagnac Adebayora z City, jesli zgodzi sie na 50 % obnizke tygodniowki...Juz widze 'radosc' kibicow, jesli ten transfer doszedlby do skutku :/
Eurosport podaje mocno szokujaca wiadomosc. HR planuje wyciagnac Adebayora z City, jesli zgodzi sie na 50 % obnizke tygodniowki...Juz widze 'radosc' kibicow, jesli ten transfer doszedlby do skutku :/
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
31 sierpnia 2010, 10:39 [cytuj]
http://www.sport.pl/pilka/1,96012,8315792,Transfery__Emmanuel_Adebayor_w_Tottenhamie_.html
Zakneblujcie mi usta bo za chwilę wydam z siebie stek najgorszych przekleństw i wyzwisk jakie mi do glowy przychodzą
http://www.sport.pl/pilka/1,96012,8315792,Transfery__Emmanuel_Adebayor_w_Tottenhamie_.html
Zakneblujcie mi usta bo za chwilę wydam z siebie stek najgorszych przekleństw i wyzwisk jakie mi do glowy przychodzą :wnerw:
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
31 sierpnia 2010, 10:41 [cytuj]
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6349808,00.html
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6349808,00.html
http://zdziarson.blogspot.com/
31 sierpnia 2010, 11:45 [cytuj]
Co się przejmujesz? Przecież jest napisane, że go do The Citizens chcą wypozyczyć
Co się przejmujesz? Przecież jest napisane, że go do The Citizens chcą wypozyczyć:)
31 sierpnia 2010, 12:40 [cytuj]
Dla mnie to nie bylby taki zly transfer, wolalbym Suareza, Hulka czy Zarate, ale Adebayor nie jest zly, w dodatku on chyba nie byl specjalnie zwiazany z Arsenalem, przynajmniej takie sprawial wrazenie grajac na City of MS.
Dla mnie to nie bylby taki zly transfer, wolalbym Suareza, Hulka czy Zarate, ale Adebayor nie jest zly, w dodatku on chyba nie byl specjalnie zwiazany z Arsenalem, przynajmniej takie sprawial wrazenie grajac na City of MS
31 sierpnia 2010, 12:44 [cytuj]
"Adebayooor, Adebayooooor, your dad washes elephants, and your mom is a wh***".
Nie każcie mi zmieniać ulubionej przyśpiewki....
"Adebayooor, Adebayooooor, your dad washes elephants, and your mom is a wh***".
Nie każcie mi zmieniać ulubionej przyśpiewki....:muza:
Here's pojeb !
31 sierpnia 2010, 12:47 [cytuj]
No ja popieram adipetre,przede wszystkim musimy myśleć o dobrze drużyny , a jestem przekonany że mógłby dużo nam zaoferować adebayor.
No ja popieram adipetre,przede wszystkim musimy myśleć o dobrze drużyny , a jestem przekonany że mógłby dużo nam zaoferować adebayor
31 sierpnia 2010, 12:48 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
Jeśli to się stanie, to wyniosę Lecha z Wawelu. Przysięgam
Ten transfer zaczął nabierać dla mnie sensu
Ten transfer zaczął nabierać dla mnie sensu :)
Kogucie życie!
31 sierpnia 2010, 13:47 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
No tak. Zostało 8 godzin. Ekstra. Po prostu. Przeje***** cały sezon przez skąpstwo jednego c****. Już widzę ten wojaż po Lidze Mistrzów i walkę o mistrzostwo
Chyba prowokujesz co?

Co do Adebayora - ja tam bym się bardzo ucieszył, na rok to akurat. Sporo dla nas zrobi a nie zdąży jeszcze rozj***ć atmosfery
Chyba prowokujesz co?:D Co do Adebayora - ja tam bym się bardzo ucieszył, na rok to akurat. Sporo dla nas zrobi a nie zdąży jeszcze rozj***ć atmosfery:D
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
31 sierpnia 2010, 13:54 [cytuj]
Niech sobie Harry ściąga do drużyny największą gwiazdeczkę, największego skurwysyna i niech płaci mu najwięcej w klubie, byle bym nie musiał oglądać Pava na boisku, bo to w tym sezonie poziom Championship, a lepszego na ławie nie mamy.
Niech sobie Harry ściąga do drużyny największą gwiazdeczkę, największego skurwysyna i niech płaci mu najwięcej w klubie, byle bym nie musiał oglądać Pava na boisku, bo to w tym sezonie poziom Championship, a lepszego na ławie nie mamy
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
31 sierpnia 2010, 23:22 [cytuj]
Teemu Tainio w Ajaxie.
Teemu Tainio w Ajaxie
The boys from Tottenham,
The boys from Tottenham,
The boys from White Hart Lane!
5 września 2010, 20:43 [cytuj]
chyba żartujecie? Adebayor u nas? nie ma takiej opcji.
chyba żartujecie? Adebayor u nas? nie ma takiej opcji
6 września 2010, 12:10 [cytuj]
"Real Madryt rozgląda się za wzmocnieniami na Wyspach Brytyjskich. "The Mirror" przekonuje, że kolejnym celem transferowym "Królewskich" będzie 21-letni lewy obrońca Tottenhamu, Gareth Bale. Młody Walijczyk wpadł w oko skautom hiszpańskiego klubu, ale działacze Realu nie zdążyli pozyskać go tego lata. Ponoć do rozmów w sprawie kupna utalentowanego defensora "Kogutów" ma dojść zimą 2011 roku. Kwota transferowa wynieść może nawet kilkanaście milionów euro."
"Real Madryt rozgląda się za wzmocnieniami na Wyspach Brytyjskich. "The Mirror" przekonuje, że kolejnym celem transferowym "Królewskich" będzie 21-letni lewy obrońca Tottenhamu, Gareth Bale. Młody Walijczyk wpadł w oko skautom hiszpańskiego klubu, ale działacze Realu nie zdążyli pozyskać go tego lata. Ponoć do rozmów w sprawie kupna utalentowanego defensora "Kogutów" ma dojść zimą 2011 roku. Kwota transferowa wynieść może nawet kilkanaście milionów euro."
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
6 września 2010, 12:22 [cytuj]
Jak dadzą z 50 mln. euro to może iść

.
Jak dadzą z 50 mln. euro to może iść :)
6 września 2010, 12:23 [cytuj]
John Toshack, trener Walii, wypowiedzial sie dla Eurosportu, ze wie o tym, ze juz w tym okienku byla bardzo wysoka oferta za Bale'a, ale Tottenham zablokowal ten ruch. Gdzies potem czytalem, ze to wlasnie Real Madryt interesowal sie Walijczykiem.
http://uk.eurosport.yahoo.com/02092010/63/toshack-reveals-bale-interest.html
John Toshack, trener Walii, wypowiedzial sie dla Eurosportu, ze wie o tym, ze juz w tym okienku byla bardzo wysoka oferta za Bale'a, ale Tottenham zablokowal ten ruch. Gdzies potem czytalem, ze to wlasnie Real Madryt interesowal sie Walijczykiem.
http://uk.eurosport.yahoo.com/02092010/63/toshack-reveals-bale-interest.html
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
6 września 2010, 13:10 [cytuj]
Ja bym go nie oddal nawet za 50 mln...po pierwsze uwazam, ze jest naprawde swietnym zawodnikiem i 50 mln nie zrekompensuje na boisku jego umiejetnosci, chociazby dlatego, ze nie mamy jeszcze takiej pozycji na rynku transferowym, zeby jakis lewoskrzydlowy swiatowej klasy chcial do nas przyjsc za czesc z tej sumy.
Po drugie, pokazaloby to troche brak ambicji klubu i otworzyloby droge do sprzedazy innych naszych gwiazd, jesli pojawia sie odpowiednie pieniadze. Tak jest w przypadku Aston Villi ktora nie potrafi utrzymac swoich gwiazd i tylko na tym traci, chociaz bierze za nich duze pieniadze.
Ja bym go nie oddal nawet za 50 mln...po pierwsze uwazam, ze jest naprawde swietnym zawodnikiem i 50 mln nie zrekompensuje na boisku jego umiejetnosci, chociazby dlatego, ze nie mamy jeszcze takiej pozycji na rynku transferowym, zeby jakis lewoskrzydlowy swiatowej klasy chcial do nas przyjsc za czesc z tej sumy.
Po drugie, pokazaloby to troche brak ambicji klubu i otworzyloby droge do sprzedazy innych naszych gwiazd, jesli pojawia sie odpowiednie pieniadze. Tak jest w przypadku Aston Villi ktora nie potrafi utrzymac swoich gwiazd i tylko na tym traci, chociaz bierze za nich duze pieniadze