Forum dyskusyjne
15 września 2010, 00:29 [cytuj]
Paweł kolejnośc taka najpierw detoks, potem odwyk, ok??
Spursmaniacy tracimy go!!!
A tak na serio to na tej podstawie można stwierdzić, że byle przedstawiciel gospodarki leśnej się nada. Poczekajmy jeszcze, może z tej mąki będzie chleb, a może zwykła nadmuchana, angielska buła.
Paweł kolejnośc taka najpierw detoks, potem odwyk, ok??
Spursmaniacy tracimy go!!!
A tak na serio to na tej podstawie można stwierdzić, że byle przedstawiciel gospodarki leśnej się nada. Poczekajmy jeszcze, może z tej mąki będzie chleb, a może zwykła nadmuchana, angielska buła
Kogucie życie!
15 września 2010, 10:36 [cytuj]
Co jakiś czas ujawniają się nasze masochistyczne potrzeby ;) Z drugiej strony ja uwielbiam (pisałbym to częściej, ale nie wypada) Drogbę, więc przynajmniej po części potrafie zrozumieć twoje upodobanie do duzych chłopców ;););)
Kogucie życie!
15 września 2010, 19:51 [cytuj]
Angielskie media piszą żę Carroll byłby dostępny za 6 milionów funtów ale Newcastle może niechcieć tych pieniędzy a wzamian chcą Keano

niech go zabierają. I jescze tylko wtedy Pava sprzedać a za niego Zarate i napad jest wporządku
Angielskie media piszą żę Carroll byłby dostępny za 6 milionów funtów ale Newcastle może niechcieć tych pieniędzy a wzamian chcą Keano :D niech go zabierają. I jescze tylko wtedy Pava sprzedać a za niego Zarate i napad jest wporządku :)
15 września 2010, 23:51 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
wiele bym oddał żebyśmy znowu bronili się przed spadkiem i w składzie zamiast VdV mieli Kenwyne'a Jonesa

Może napiszę tak, nie jestem na 100% pewny czy mam to traktować w formie żartu?!
Może napiszę tak, nie jestem na 100% pewny czy mam to traktować w formie żartu?!
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
22 września 2010, 00:10 [cytuj]
http://transfery.info/news-full-13224.html
widzieliście to ?
http://transfery.info/news-full-13224.html
widzieliście to ?
4 października 2010, 22:33 [cytuj]
Według holenderskich i włoskich źródeł Ricky Van Wolfswinkel wkrótce zmieni przynależność klubową. Najprawdopodobniej Holender obierze wyspiarski kierunek.
Tutto Mercato jest zdania, że TOTTENHAM, Chelsea, Newcastle United i Birmingham City są mocno zainteresowane ściągnięciem piłkarza Utrechtu. Holenderskie media na czele z Algemeen Dagblad potwierdzają domniemane zamiary Anglików, którzy są gotowi wyłożyć 6,5 miliona euro.
Według holenderskich i włoskich źródeł Ricky Van Wolfswinkel wkrótce zmieni przynależność klubową. Najprawdopodobniej Holender obierze wyspiarski kierunek.
Tutto Mercato jest zdania, że TOTTENHAM, Chelsea, Newcastle United i Birmingham City są mocno zainteresowane ściągnięciem piłkarza Utrechtu. Holenderskie media na czele z Algemeen Dagblad potwierdzają domniemane zamiary Anglików, którzy są gotowi wyłożyć 6,5 miliona euro
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
8 października 2010, 17:27 [cytuj]
Co prawda często redaktorzy z WP piszą co im ślina/klawiatura na język zapoda ale chce w to wierzyć że stajemy do wyścigu o Benzeme. Wprawdzie nie jest tak dobry jak Jones i galernik Marlon H.

ale dobrze by było wykorzystać dobre(mam nadzieje) od niedawna kontakty z Carrefourem Madryt.
Dla lubiących to powiedzonko - napastnik "robiacy róznice" he he
Co prawda często redaktorzy z WP piszą co im ślina/klawiatura na język zapoda ale chce w to wierzyć że stajemy do wyścigu o Benzeme. Wprawdzie nie jest tak dobry jak Jones i galernik Marlon H. :rotfl: ale dobrze by było wykorzystać dobre(mam nadzieje) od niedawna kontakty z Carrefourem Madryt.
Dla lubiących to powiedzonko - napastnik "robiacy róznice" he he
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
8 października 2010, 17:34 [cytuj]
Ja też chce wierzyć w to że jesteśmy nim poważnie zainteresowani. Mógłby odbudować forme u nas i wtedy byłby mega wzmocnieniem. On ma dopiero 22 lata więc mógłby być wzmocnieniem na lata .
Ja też chce wierzyć w to że jesteśmy nim poważnie zainteresowani. Mógłby odbudować forme u nas i wtedy byłby mega wzmocnieniem. On ma dopiero 22 lata więc mógłby być wzmocnieniem na lata
8 października 2010, 20:21 [cytuj]
Mam zupełnie inne odczucia. W "lig-ę" bardzo mi sie podobał i byłem bardzo zawiedziony że poleciał na kase w Madrycie choć było pewnie z 10 lepszych miejsc dla rozwoju jego dalszej kariery. Ale pewnie pochodzenie miało znaczenie przy wyborze...kasy. Real spieprzył juz wielu zawodników (przykład 1 z brzegu holenderskie trio VdV, Robben, sneijder) także jest wielkie prawdopodobieństwo, że tam gdzie pójdzie odżyje i pokaze klase (nie mylić z kase). Tylko jedna zasada. Nie bierzmy go za wszelka cenę bo te 25 baniek, które podobno chcą to...lekka przesada. Tyle to (niestety) może za niego dać MC.
Mam zupełnie inne odczucia. W "lig-ę" bardzo mi sie podobał i byłem bardzo zawiedziony że poleciał na kase w Madrycie choć było pewnie z 10 lepszych miejsc dla rozwoju jego dalszej kariery. Ale pewnie pochodzenie miało znaczenie przy wyborze...kasy. Real spieprzył juz wielu zawodników (przykład 1 z brzegu holenderskie trio VdV, Robben, sneijder) także jest wielkie prawdopodobieństwo, że tam gdzie pójdzie odżyje i pokaze klase (nie mylić z kase). Tylko jedna zasada. Nie bierzmy go za wszelka cenę bo te 25 baniek, które podobno chcą to...lekka przesada. Tyle to (niestety) może za niego dać MC
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
8 października 2010, 23:51 [cytuj]
Z Benzyną to plota jak nic, a szkoda bo uwazam ze ma ogromny potencjał a w tej gównianej lidze hiszpanskiej sie tylko marnuje. U nas by sie przydał bez dwóch zdań.
Z Benzyną to plota jak nic, a szkoda bo uwazam ze ma ogromny potencjał a w tej gównianej lidze hiszpanskiej sie tylko marnuje. U nas by sie przydał bez dwóch zdań
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
12 października 2010, 12:13 [cytuj]
Na piłkanozna.pl jest news jakoby Spurs byli zainteresowani pozyskaniem Iaquinty. Co Wy na to?
Co do Benzemy to Ja bym jednak podziękował. Psuł by atmosferę. Dla mnie to łagodniejsza wersja Mido.
Na piłkanozna.pl jest news jakoby Spurs byli zainteresowani pozyskaniem Iaquinty. Co Wy na to?
Co do Benzemy to Ja bym jednak podziękował. Psuł by atmosferę. Dla mnie to łagodniejsza wersja Mido
12 października 2010, 12:55 [cytuj]
Iaquinta jak dla mnie za stary jest , a zresztą przeciętnym piłkarzem jest. Jak ma być zawodnik z podobnym typem gry to już wole Gomeza.
Iaquinta jak dla mnie za stary jest , a zresztą przeciętnym piłkarzem jest. Jak ma być zawodnik z podobnym typem gry to już wole Gomeza
12 października 2010, 14:24 [cytuj]
CSKA Moskwa wyceniła Brazylijczyka, Vagnera Love’a. Cena, z jaką muszą liczyć się zainteresowane kluby oscyluje w granicach 30 milionów euro. 26-letni napastnik to główny cel transferowy Tottenhamu Hotspur.
CSKA Moskwa wyceniła Brazylijczyka, Vagnera Love’a. Cena, z jaką muszą liczyć się zainteresowane kluby oscyluje w granicach 30 milionów euro. 26-letni napastnik to główny cel transferowy Tottenhamu Hotspur
12 października 2010, 20:31 [cytuj]
Ponoć Tottenham będzie dawał 17mln.euro za Vagnera Love. Widać, że w zimie niemal na pewno kupimy napastnika.
Ponoć Tottenham będzie dawał 17mln.euro za Vagnera Love. Widać, że w zimie niemal na pewno kupimy napastnika
12 października 2010, 20:50 [cytuj]
30 milionów euro za Love to jakaś kpina, mam nadzieję, że akurat ta wiadomość się nie potwierdzi ; )
30 milionów euro za Love to jakaś kpina, mam nadzieję, że akurat ta wiadomość się nie potwierdzi ; )
12 października 2010, 21:05 [cytuj]
Jego xywa z sufitu nie wzięta więc pewnie byłby przeszczęśliwy w gronie naszej bankietowo-imprezowej drużyny. Podboje miłosne na wyspach to pewnie kolejny cel jaki sobie wyznaczył zaraz przed strzeleniem kliku bramek. 30 milionów ? Jak przedmówca okresle to kpiną. To juz lepiej wydać je na Benzeme choć talentu Vagnerowi nie odmówie (choć ostatnio widziałem go w LM przed wypożyczeniem do Brazylii)
Jego xywa z sufitu nie wzięta więc pewnie byłby przeszczęśliwy w gronie naszej bankietowo-imprezowej drużyny. Podboje miłosne na wyspach to pewnie kolejny cel jaki sobie wyznaczył zaraz przed strzeleniem kliku bramek. 30 milionów ? Jak przedmówca okresle to kpiną. To juz lepiej wydać je na Benzeme choć talentu Vagnerowi nie odmówie (choć ostatnio widziałem go w LM przed wypożyczeniem do Brazylii)
12 października 2010, 21:19 [cytuj]
Dotychczas na wypożyczeniu strzelił 23 gole w 29 meczach, ale max. 10 mln. Każda wyższa suma jest marnotrawieniem funduszy.
Dotychczas na wypożyczeniu strzelił 23 gole w 29 meczach, ale max. 10 mln. Każda wyższa suma jest marnotrawieniem funduszy