Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  25  26  27  28  29    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Sałatka transferowa, czyli ogórki letniego okna.
29 października 2010, 20:53 [cytuj]
Levy chyba nie jest z tych (nie chodzi o rodzinne miasto pawła) co sobie w kolano strzelają ! Big Tom w mułach ? Niedoczekanie ! Niech biorą sobie Świnskiego-sztajgra z Bayernu ale od Toma to wara :zly: Jak powyżej. Nie biorą Wilsona bo perspektywy co do jego formy sa marne.
Levy chyba nie jest z tych (nie chodzi o rodzinne miasto pawła) co sobie w kolano strzelają ! Big Tom w mułach ? Niedoczekanie ! Niech biorą sobie Świnskiego-sztajgra z Bayernu ale od Toma to wara :zly: Jak powyżej. Nie biorą Wilsona bo perspektywy co do jego formy sa marne
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
29 października 2010, 21:10 [cytuj]
Bayern występuje przeciwko Freiburgowi z 5 rezerwowymi, maję straszne problemy z kontuzjami i nie sądzę że będą sprzedawać kogokolwiek.
Bayern występuje przeciwko Freiburgowi z 5 rezerwowymi, maję straszne problemy z kontuzjami i nie sądzę że będą sprzedawać kogokolwiek
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
30 października 2010, 13:43 [cytuj]
Cassano na dniach ma rozwiązać kontrakt z Sampdorią. Konkretny gość i za darmo.
Cassano na dniach ma rozwiązać kontrakt z Sampdorią. Konkretny gość i za darmo
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
30 października 2010, 14:29 [cytuj]
tylko że dogadany już z Juve :)
tylko że dogadany już z Juve :)
30 października 2010, 15:14 [cytuj]
Cassano konkretny? Do czego konkretny, bo chyba nie do gry w piłkę.
Cassano konkretny? Do czego konkretny, bo chyba nie do gry w piłkę
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
31 października 2010, 14:19 [cytuj]
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/barca-zagiela-parol-na-pomocnika-tottenhamu,1,3763724,wiadomosc.html

Jeśli to prawda i chcą zapłacić za niego 30 mln to ja bym się z chęcią go pozbył :)Lubię gościa, ale od razu byśmy mieli finanse na rasowego napastnika.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/barca-zagiela-parol-na-pomocnika-tottenhamu,1,3763724,wiadomosc.html Jeśli to prawda i chcą zapłacić za niego 30 mln to ja bym się z chęcią go pozbył :)Lubię gościa, ale od razu byśmy mieli finanse na rasowego napastnika
31 października 2010, 15:30 [cytuj]
Sprzedajmy tez Bale'a, jesli zaplaca za niego 40 mln i VdV, jesli jakies 15 (i tak zysk prawie 100%). Wtedy wezmy Cassano za darmo, bo po co wydawac pieniadze na napastnika, jesli mozna miec i napastnika i pieniadze w kieszeni. W ten sposob ostatnimi czasy myslal Benitez, jak jeszcze pracowal w Liverpoolu (a byc moze nie mial wyjscia, bo zarzad sie wtracal) i efekty tego widac dzisiaj, kiedy nie moga sie wygrzebac ze strefy spadkowej. Kto powiedzial, ze nie mamy pieniedzy na napastnika? Jak narazie wydaje mi sie, ze zaden swiatowej klasy napastnik nie chce do nas przyjsc, a kilku juz nas olalo. Wiec moze przestanmy sprzedawac najlepszych zawodnikow na forum,zeby uzyskac srodki na klasowego napastnika. Jesli jakis bedzie chcial do nas przyjsc, to jestem pewien, ze Levy znajdzie pieniadze. Jesli bedzie trzeba, to wlasnie wtedy kogos sprzeda. Ale nigdy spekulacyjnie.
Sprzedajmy tez Bale'a, jesli zaplaca za niego 40 mln i VdV, jesli jakies 15 (i tak zysk prawie 100%). Wtedy wezmy Cassano za darmo, bo po co wydawac pieniadze na napastnika, jesli mozna miec i napastnika i pieniadze w kieszeni. W ten sposob ostatnimi czasy myslal Benitez, jak jeszcze pracowal w Liverpoolu (a byc moze nie mial wyjscia, bo zarzad sie wtracal) i efekty tego widac dzisiaj, kiedy nie moga sie wygrzebac ze strefy spadkowej. Kto powiedzial, ze nie mamy pieniedzy na napastnika? Jak narazie wydaje mi sie, ze zaden swiatowej klasy napastnik nie chce do nas przyjsc, a kilku juz nas olalo. Wiec moze przestanmy sprzedawac najlepszych zawodnikow na forum,zeby uzyskac srodki na klasowego napastnika. Jesli jakis bedzie chcial do nas przyjsc, to jestem pewien, ze Levy znajdzie pieniadze. Jesli bedzie trzeba, to wlasnie wtedy kogos sprzeda. Ale nigdy spekulacyjnie
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
31 października 2010, 17:16 [cytuj]
Nie potrzebujemy napastnika klasy światowej, potrzebujemy chociaż przeciętnego, bo nawet takiego teraz nie mamy. Jeśli chodzi o napad, to jesteśmy jedną z najgorszych ekip PL :blee:
Nie potrzebujemy napastnika klasy światowej, potrzebujemy chociaż przeciętnego, bo nawet takiego teraz nie mamy. Jeśli chodzi o napad, to jesteśmy jedną z najgorszych ekip PL :blee:
31 października 2010, 19:16 [cytuj]
Jak tak dalej będzie to niedługo będziemy musieli sciągac Obike albo wypróbowac Kane'a
Jak tak dalej będzie to niedługo będziemy musieli sciągac Obike albo wypróbowac Kane'a
Come On You Spurs !
1 listopada 2010, 16:11 [cytuj]
Pytanie do osob, ktore bardziej interesuja sie Bundesliga. Co myslicie o Mario Gomezie? Jest niechciany w Bayernie, ma swietne warunki fizyczne i nadawalby sie na wysunietego napastnika, tylko czy ma wystarczajace umiejetnosci? Widzialem go tylko kilka razy i to jak jeszcze byl w formie, wtedy gral calkiem, calkiem. W koncu za cos musieli zaplacic grubo ponad 20 mln ,prawda? Moze warto byloby go troche poobserwowac?
Pytanie do osob, ktore bardziej interesuja sie Bundesliga. Co myslicie o Mario Gomezie? Jest niechciany w Bayernie, ma swietne warunki fizyczne i nadawalby sie na wysunietego napastnika, tylko czy ma wystarczajace umiejetnosci? Widzialem go tylko kilka razy i to jak jeszcze byl w formie, wtedy gral calkiem, calkiem. W koncu za cos musieli zaplacic grubo ponad 20 mln ,prawda? Moze warto byloby go troche poobserwowac?
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
1 listopada 2010, 17:12 [cytuj]
W Gomezie razi mnie jego slabe wyszkolenie technicznie, jakos wydaje mi sie ze bylby to tylko polsrodek, JD na pewno nie jest gorszy, a ten Gomez by kosztowal nie malo, bo Bayern dal za niego 30 mln.

Coraz odwazniej sobie spogladam na perepsktywe gry Adam Johnsona na WHL, chlopak jest fantatyczny, ale czesto siedzi na lawie w CIty, czytalem ze nie jest z tego faktu zadowolony ... tez bym w sumie nie byl, od Balotellego czy Milnera na pewno nie jest gorszy.
W Gomezie razi mnie jego slabe wyszkolenie technicznie, jakos wydaje mi sie ze bylby to tylko polsrodek, JD na pewno nie jest gorszy, a ten Gomez by kosztowal nie malo, bo Bayern dal za niego 30 mln. Coraz odwazniej sobie spogladam na perepsktywe gry Adam Johnsona na WHL, chlopak jest fantatyczny, ale czesto siedzi na lawie w CIty, czytalem ze nie jest z tego faktu zadowolony ... tez bym w sumie nie byl, od Balotellego czy Milnera na pewno nie jest gorszy
1 listopada 2010, 17:31 [cytuj]
Tez mi sie podoba ten chlopak, szczegolnie, ze moze sie jeszcze duzo nauczyc i byc duzo lepszy, ale po pierwsze kase tam dostanie lepsza na pewno, a i u nas nie moglby liczyc na regularne miejsce w wyjsciowej 11. Wiec po ci mialby zmieniac cos na 'gorsze'?
Tez mi sie podoba ten chlopak, szczegolnie, ze moze sie jeszcze duzo nauczyc i byc duzo lepszy, ale po pierwsze kase tam dostanie lepsza na pewno, a i u nas nie moglby liczyc na regularne miejsce w wyjsciowej 11. Wiec po ci mialby zmieniac cos na 'gorsze'?
1 listopada 2010, 19:56 [cytuj]
Przynajmniej u nas decydowalaby klasa sportowa, nie tygodniowka, a on sam pewnie zdaje sobie sprawe ze w City sa rowni i rowniejsi.
Przynajmniej u nas decydowalaby klasa sportowa, nie tygodniowka, a on sam pewnie zdaje sobie sprawe ze w City sa rowni i rowniejsi
2 listopada 2010, 16:28 [cytuj]
Dyrektor sportowy FC Barcelona, Andoni Zubizarreta potwierdził zainteresowanie pomocnikiem Tottenhamu, Garethem Balem.
Dyrektor sportowy FC Barcelona, Andoni Zubizarreta potwierdził zainteresowanie pomocnikiem Tottenhamu, Garethem Balem
2 listopada 2010, 17:35 [cytuj]
http://www.imscouting.com/global-news-article/Barcelona-confirm-entering-race-for-Tottenhams-Gareth-Bale/11745/
http://www.imscouting.com/global-news-article/Barcelona-confirm-entering-race-for-Tottenhams-Gareth-Bale/11745/
2 listopada 2010, 18:31 [cytuj]
Niech spierniczaja wszyscy...
Niech spierniczaja wszyscy
2 listopada 2010, 20:33 [cytuj]
Zmieniajac na krótko temat (na Modricia) to jak mozna chcieć jego sprzedaży skoro pomocnicy tacy jak Luka czy VdV mają byc magnesem do przybycia KLASOWEGO przez duże "K" i reszte liter napastnika. Jak wiadomo takowi żyja z podan(nie liczą na pojawienie się wyjątku od reguły typu.....[i tu sobie wstawcie nazwisko]) i pracy pomocników chocby jak wspomniany powyżej Gomez, którego zwolennikiem nie jestem ale to jest ewidentnie przyklad gracza, który żyje z podań bo jego technika pozostawia sporo do życzenia (35 baniek ? rozbój w biały dzień).
Wracając do Garetha powiem tak. Zubizarreta. spieprzaj dziadu
Zmieniajac na krótko temat (na Modricia) to jak mozna chcieć jego sprzedaży skoro pomocnicy tacy jak Luka czy VdV mają byc magnesem do przybycia KLASOWEGO przez duże "K" i reszte liter napastnika. Jak wiadomo takowi żyja z podan(nie liczą na pojawienie się wyjątku od reguły typu.....[i tu sobie wstawcie nazwisko]) i pracy pomocników chocby jak wspomniany powyżej Gomez, którego zwolennikiem nie jestem ale to jest ewidentnie przyklad gracza, który żyje z podań bo jego technika pozostawia sporo do życzenia (35 baniek ? rozbój w biały dzień). Wracając do Garetha powiem tak. Zubizarreta. spieprzaj dziadu
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
3 listopada 2010, 18:01 [cytuj]
Jak dla mnie to Adam Johnson jak najbardziej, ale badz co badz to mysle ze City beda chcieli go zatrzymac poniewaz jak juz wychodzi na boisko to gra (moim zdaniem) dobrze, a watpie zeby chcieli sie pozbywac takiego zawodnika.

Apropos Gomeza to raczej nie poniewaz ten zawodnik (jak juz bylo wczesniej powiedziane) nie jest zablysnal technika nie dalbym nawet za niego 20 baniek...

Bale jego bym sie pozbyl w ostatecznosci tak samo jak Modrica czy VdV poniewaz oni nam wypracowuja wszystkie akcje.

Mam tylko pytanko, co sadzicie o Givenie bramkarz chyba MANC ktory podobno chcialby zmienic barwy klubowe.

Dalbym takze szanse Pletikosie. Jeszcze ani razu nie zagral (calego meczu) w naszych barwach,a przypuszczam, ze nie jest on slaby.

http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Benzema-na-celowniku-Tottenhamu,wid,12741136,wiadomosc.html
Nie wiem co o tym myslec, ale jestem jak najbardziej na TAK jest to "rasowy" pilkarz ktory napewno ma juz doswiadczenie potrzebne do PL.

Pozdro ;D
Jak dla mnie to Adam Johnson jak najbardziej, ale badz co badz to mysle ze City beda chcieli go zatrzymac poniewaz jak juz wychodzi na boisko to gra (moim zdaniem) dobrze, a watpie zeby chcieli sie pozbywac takiego zawodnika. Apropos Gomeza to raczej nie poniewaz ten zawodnik (jak juz bylo wczesniej powiedziane) nie jest zablysnal technika nie dalbym nawet za niego 20 baniek... Bale jego bym sie pozbyl w ostatecznosci tak samo jak Modrica czy VdV poniewaz oni nam wypracowuja wszystkie akcje. Mam tylko pytanko, co sadzicie o Givenie bramkarz chyba MANC ktory podobno chcialby zmienic barwy klubowe. Dalbym takze szanse Pletikosie. Jeszcze ani razu nie zagral (calego meczu) w naszych barwach,a przypuszczam, ze nie jest on slaby. http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Benzema-na-celowniku-Tottenhamu,wid,12741136,wiadomosc.html Nie wiem co o tym myslec, ale jestem jak najbardziej na TAK jest to "rasowy" pilkarz ktory napewno ma juz doswiadczenie potrzebne do PL. Pozdro ;D
3 listopada 2010, 18:10 [cytuj]
Taa, bramkarz jest nam tak potrzebny jak lewy skrzydłowy...
Taa, bramkarz jest nam tak potrzebny jak lewy skrzydłowy
3 listopada 2010, 18:54 [cytuj]
Tak szczerze mówiąc to dla Johnsona zbytnio miejsca nie ma, to ciekawy zawodnik, ale gdzie miałby grać? Prawdopodobnie znów wylądowałby na ławce rezerwowych, wątpię, by chciał powtórkę z rozrywki.

Podobnie jest z Givenem, ten to już zupełnie niepotrzebny. Po co? Jest Gomes, jest solidny Cudicini, ostatecznie w bramce może stanąć Pletikosa, który zagrał jeden mecz w naszych barwach (CC z Arsenalem).

Priorytetem jest klasowy napastnik. W chwili obecnej Benzema prezentuje się kiepsko, ale umiejętności ma i z pewnością przydałby się naszej drużynie. Gomez też całkiem fajna opcja, ale Bayern za niego przepłacił i Niemcy pewnie będą chcieli odzyskać sporą część zainwestowanych pieniędzy, a to za dobrze nie wróży ... mam nadzieję, że w klubie będą się trzymać tego co mówił Harry i trafią do nas naprawdę wybitni gracze, a nie wynalazki typu Vagner Love czy Carroll.

Jak dla mnie to powinniśmy też rozejrzeć się za konkretnym prawym defensorem. Hutton i Corluka to mocno przeciętni gracze, oni nam zbytnio nie pomogą. Jest wprawdzie Kaboul, ale przydałby się ktoś jeszcze.
Tak szczerze mówiąc to dla Johnsona zbytnio miejsca nie ma, to ciekawy zawodnik, ale gdzie miałby grać? Prawdopodobnie znów wylądowałby na ławce rezerwowych, wątpię, by chciał powtórkę z rozrywki. Podobnie jest z Givenem, ten to już zupełnie niepotrzebny. Po co? Jest Gomes, jest solidny Cudicini, ostatecznie w bramce może stanąć Pletikosa, który zagrał jeden mecz w naszych barwach (CC z Arsenalem). Priorytetem jest klasowy napastnik. W chwili obecnej Benzema prezentuje się kiepsko, ale umiejętności ma i z pewnością przydałby się naszej drużynie. Gomez też całkiem fajna opcja, ale Bayern za niego przepłacił i Niemcy pewnie będą chcieli odzyskać sporą część zainwestowanych pieniędzy, a to za dobrze nie wróży ... mam nadzieję, że w klubie będą się trzymać tego co mówił Harry i trafią do nas naprawdę wybitni gracze, a nie wynalazki typu Vagner Love czy Carroll. Jak dla mnie to powinniśmy też rozejrzeć się za konkretnym prawym defensorem. Hutton i Corluka to mocno przeciętni gracze, oni nam zbytnio nie pomogą. Jest wprawdzie Kaboul, ale przydałby się ktoś jeszcze
|<  <<  <  25  26  27  28  29    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 23 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się