Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  26  27  28  29  30    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Sałatka transferowa, czyli ogórki letniego okna.
3 listopada 2010, 19:00 [cytuj]
Zgadzam sie jesli chodzi o prawego obronce, ciesze sie ze w koncu ktos poruszyl ten temat. Kaboul bardzo podobal mi sie na prawej, niestety teraz nie moze sie tam ogrywac z powodu latania dziury w srodku
Zgadzam sie jesli chodzi o prawego obronce, ciesze sie ze w koncu ktos poruszyl ten temat. Kaboul bardzo podobal mi sie na prawej, niestety teraz nie moze sie tam ogrywac z powodu latania dziury w srodku
3 listopada 2010, 19:51 [cytuj]
No byłbym za pozyskaniem Benzemy, bo moze by sie u nas ozywil jak VdV. Beznzema jest swietny co pokazal grajac w Lyon jestem zdecydowanie na TAK. Mi się podoba Grafite, ale on jest jednak troche za stary. Lukaku tez jest niczego sobie :D
No byłbym za pozyskaniem Benzemy, bo moze by sie u nas ozywil jak VdV. Beznzema jest swietny co pokazal grajac w Lyon jestem zdecydowanie na TAK. Mi się podoba Grafite, ale on jest jednak troche za stary. Lukaku tez jest niczego sobie :D
3 listopada 2010, 20:28 [cytuj]
Lukaku to mlody chlopak i moglby wchodzic w koncowkach, zeby sie ogrywac, ale nie wiem, czy uda nam sie wygrac walke o jego podpis z innymi tuzami. Ten chlopak to obecnie zdecydowanie hot property :) a ma swietne warunki fizyczne i moga byc z niego ludzie...niemniej, sprobowac nie zaszkodzi.
Co do Benzemy, mysle, ze jezeli mialby odchodzic z Realu i nie dostalby oferty od jakiegos Man Utd czy kogos podobnego, a raczej kogos na podobnym nam poziomie, wtedy bylaby ogromna szansa, ze wybierze wlasnie Tottenham. Mysle, ze VdV by o to zadbal, z reszta widac golym okiem jak Holender sie u nas odrodzil i pokazal, ze wcale nie jest za slaby na to, zeby grac w Realu...
Lukaku to mlody chlopak i moglby wchodzic w koncowkach, zeby sie ogrywac, ale nie wiem, czy uda nam sie wygrac walke o jego podpis z innymi tuzami. Ten chlopak to obecnie zdecydowanie hot property :) a ma swietne warunki fizyczne i moga byc z niego ludzie...niemniej, sprobowac nie zaszkodzi. Co do Benzemy, mysle, ze jezeli mialby odchodzic z Realu i nie dostalby oferty od jakiegos Man Utd czy kogos podobnego, a raczej kogos na podobnym nam poziomie, wtedy bylaby ogromna szansa, ze wybierze wlasnie Tottenham. Mysle, ze VdV by o to zadbal, z reszta widac golym okiem jak Holender sie u nas odrodzil i pokazal, ze wcale nie jest za slaby na to, zeby grac w Realu
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
3 listopada 2010, 22:45 [cytuj]
Ostatnio napisalem o Gomezie, a dzisiaj strzela hat-tricka w CL :P
Ostatnio napisalem o Gomezie, a dzisiaj strzela hat-tricka w CL :P
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
4 listopada 2010, 18:05 [cytuj]
mi sie wydaje, ze za tego Lukaku zlozy oferte City ^^
a takiemu mlodemu zawodnikowi zablysnal oczy na takie kwoty jakie zaproponuja mu szejkowie...
mi sie wydaje, ze za tego Lukaku zlozy oferte City ^^ a takiemu mlodemu zawodnikowi zablysnal oczy na takie kwoty jakie zaproponuja mu szejkowie
7 listopada 2010, 20:02 [cytuj]
Kolejne nazwisko: Pogrebnyak.

Tak samo jak Boatengom, wszystkim Ruskom mówię stanowcze NIE.
Kolejne nazwisko: Pogrebnyak. Tak samo jak Boatengom, wszystkim Ruskom mówię stanowcze NIE
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
9 listopada 2010, 17:39 [cytuj]
Z tym Pogrebniakiem to jakiś nie smaczny żart chyba
Z tym Pogrebniakiem to jakiś nie smaczny żart chyba
10 listopada 2010, 15:47 [cytuj]
wiem ze zrodlo kiepskie, ale nie plakalbym z rozpaczy jesli by cos z tego bylo , chociaz wole dzeko

http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=183479
wiem ze zrodlo kiepskie, ale nie plakalbym z rozpaczy jesli by cos z tego bylo , chociaz wole dzeko http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=183479
10 listopada 2010, 17:25 [cytuj]
http://www.footballtradedirectory.com/news/2010/november/spurs-appoint-new-executive-director.html?
http://www.footballtradedirectory.com/news/2010/november/spurs-appoint-new-executive-director.html?
10 listopada 2010, 18:08 [cytuj]
Suarez jest zainteresowany transferem do Tottenhamu, jeżeli Ajax i Spurs dogadają się co do kwoty transferu.
Suarez jest zainteresowany transferem do Tottenhamu, jeżeli Ajax i Spurs dogadają się co do kwoty transferu
10 listopada 2010, 18:41 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Suarez jest zainteresowany transferem do Tottenhamu, jeżeli Ajax i Spurs dogadają się co do kwoty transferu

który to już raz... :P
za tydzień znajdziesz nagłówek "Suarez denies Spurs link" lub coś koło tego
który to już raz... :P za tydzień znajdziesz nagłówek "Suarez denies Spurs link" lub coś koło tego
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
11 listopada 2010, 13:24 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=183568
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=183568
11 listopada 2010, 15:36 [cytuj]
Jak donosi angielska prasa, obrońca Newcastle, Mike Williamson jest w centrum uwagi działaczy Tottenhamu Hotspur.
Jak donosi angielska prasa, obrońca Newcastle, Mike Williamson jest w centrum uwagi działaczy Tottenhamu Hotspur
12 listopada 2010, 12:31 [cytuj]
http://www.skysports.com/story/0,19528,11675_6500035,00.html

Nadal twierdzicie, ze musimy najpierw sprzedawac, zeby 'uciulac' kase na jakiegos porzadnego napastnika?
http://www.skysports.com/story/0,19528,11675_6500035,00.html Nadal twierdzicie, ze musimy najpierw sprzedawac, zeby 'uciulac' kase na jakiegos porzadnego napastnika?
12 listopada 2010, 14:04 [cytuj]
ee tam FallenOne, przecież Levy nic nie robi :)
ee tam FallenOne, przecież Levy nic nie robi :)
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
12 listopada 2010, 18:46 [cytuj]
Cahill jest do wziecia, ja bym go chetnie zobaczyl na WHL, marzy mi sie David Luiz, tyle ze to obronca z kosmosu i bedzie szalenie ciezko go wyjac.
Cahill jest do wziecia, ja bym go chetnie zobaczyl na WHL, marzy mi sie David Luiz, tyle ze to obronca z kosmosu i bedzie szalenie ciezko go wyjac
14 listopada 2010, 14:50 [cytuj]
"Obrońca Liverpoolu Glen Johnson jest w konflikcie z menedżerem Royem Hodgsonem i najprawdopodobniej w styczniu będzie szukał innego pracodawcy.

Ostatnio boss The reds publicznie stwierdził, że defensor jest bez formy. W najbliższym tygodniu przedstawiciele piłkarza mają się spotkać z dyrektorem Damienem Comollim w sprawie rozwiązania kontraktu w styczniu."

Ciekawe czy chciałby wrócić do byłego menedżera ;)
"Obrońca Liverpoolu Glen Johnson jest w konflikcie z menedżerem Royem Hodgsonem i najprawdopodobniej w styczniu będzie szukał innego pracodawcy. Ostatnio boss The reds publicznie stwierdził, że defensor jest bez formy. W najbliższym tygodniu przedstawiciele piłkarza mają się spotkać z dyrektorem Damienem Comollim w sprawie rozwiązania kontraktu w styczniu." Ciekawe czy chciałby wrócić do byłego menedżera ;)
14 listopada 2010, 16:34 [cytuj]
Jak mu dasz taką pensje jak w Liverpool'u to zechce :X
Jak mu dasz taką pensje jak w Liverpool'u to zechce :X
Come On You Spurs !
14 listopada 2010, 18:15 [cytuj]
Takiego obronce to brac, nie bacząc na koszty, na pewno wiecej niz VdV nie zarabia:D
Takiego obronce to brac, nie bacząc na koszty, na pewno wiecej niz VdV nie zarabia:D
14 listopada 2010, 18:40 [cytuj]
A ja uważam że ten cały Johnson jest nam nie potrzebny , na prawej obronie mamy Charliego który na pewno nie jest gorszy od tego angola z Liverpoolu i Huttona który zalicza coraz to lepsze występy i mnie do siebie przekonuje .
A ja uważam że ten cały Johnson jest nam nie potrzebny , na prawej obronie mamy Charliego który na pewno nie jest gorszy od tego angola z Liverpoolu i Huttona który zalicza coraz to lepsze występy i mnie do siebie przekonuje
|<  <<  <  26  27  28  29  30    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 32 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się