Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Sałatka transferowa, czyli ogórki letniego okna.
25 maja 2010, 21:09 [cytuj]
Birmingham City doszedł do porozumienia z Valencią w sprawie transferu napastnika Nikoli Zigicia - poinformowały brytyjskie media. Transfer ma opiewać na kwotę sześciu milionów funtów.

Niestety, już nie mamy najwyższego zawodnika w lidze :zalamka:
Birmingham City doszedł do porozumienia z Valencią w sprawie transferu napastnika Nikoli Zigicia - poinformowały brytyjskie media. Transfer ma opiewać na kwotę sześciu milionów funtów. Niestety, już nie mamy najwyższego zawodnika w lidze :zalamka:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
25 maja 2010, 21:32 [cytuj]
pienaar ma jeszcze rok wazna umowe z evertonem, jednak the toffes wola go sprzedac juz w tym oknie niz puscic go za darmo za rok. w dodatku rozmowy na temat przedluzenia jego kontraktu utknely w martwym punkcie
pienaar ma jeszcze rok wazna umowe z evertonem, jednak the toffes wola go sprzedac juz w tym oknie niz puscic go za darmo za rok. w dodatku rozmowy na temat przedluzenia jego kontraktu utknely w martwym punkcie
26 maja 2010, 00:20 [cytuj]
Jestem za Pienaarem, nawet w FM go kupiłem do Spursów. Co do Cole'a to mam mieszane uczucia, z jednej strony to bardzo dobry zawodnik, z drugiej wszyscy wiemy :)
Ciągle też liczę na Arda Turana, jest młody i perspektywiczny, a do tego kiwkę ma podobną do krystyny ronaldo. Mamy naprawdę ciekawych piłkarzy, ale brakuje kogoś kto podnosi widowiskowość spotkania. Wystarczy spojrzeć czym stali się c.ronaldo ( zawsze celowo z małej ) Kaka, Ronaldinhio dla swoich zespołów. Ogrom sprzedanych koszulek, więcej fanów na całym świecie, i wzrost wartości klubu.
Jestem za Pienaarem, nawet w FM go kupiłem do Spursów. Co do Cole'a to mam mieszane uczucia, z jednej strony to bardzo dobry zawodnik, z drugiej wszyscy wiemy :) Ciągle też liczę na Arda Turana, jest młody i perspektywiczny, a do tego kiwkę ma podobną do krystyny ronaldo. Mamy naprawdę ciekawych piłkarzy, ale brakuje kogoś kto podnosi widowiskowość spotkania. Wystarczy spojrzeć czym stali się c.ronaldo ( zawsze celowo z małej ) Kaka, Ronaldinhio dla swoich zespołów. Ogrom sprzedanych koszulek, więcej fanów na całym świecie, i wzrost wartości klubu
26 maja 2010, 15:54 [cytuj]
Tylko czy Arda spowoduje ten
Gan1982 powiedział/a:
Ogrom sprzedanych koszulek, więcej fanów na całym świecie, i wzrost wartości klubu
?
Na lewym skrzydle mamy Bale'a, Kranjcara, Modricia, od biedy Bentleya. Przyjscie Ardy to mniejsza ilość meczów graczy wyżej wymienionych.
? Na lewym skrzydle mamy Bale'a, Kranjcara, Modricia, od biedy Bentleya. Przyjscie Ardy to mniejsza ilość meczów graczy wyżej wymienionych
www.facebook.com/OgienOdSkaja
26 maja 2010, 16:14 [cytuj]
Bale może wrócić do obrony, jest lepszym graczem niz BAE, Modric sprawdza się w środku, a Kran może grać prawie wszędzie. Mam dziwne przeczucie co do Ardy :)
Bale może wrócić do obrony, jest lepszym graczem niz BAE, Modric sprawdza się w środku, a Kran może grać prawie wszędzie. Mam dziwne przeczucie co do Ardy :)
26 maja 2010, 17:06 [cytuj]
Za tego Pieenara to podobno chca 15 mln funtow
Za tego Pieenara to podobno chca 15 mln funtow
26 maja 2010, 19:04 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Jestem za Pienaarem, nawet w FM go kupiłem do Spursów. Co do Cole'a to mam mieszane uczucia, z jednej strony to bardzo dobry zawodnik, z drugiej wszyscy wiemy :)
Ciągle też liczę na Arda Turana, jest młody i perspektywiczny, a do tego kiwkę ma podobną do krystyny ronaldo. Mamy naprawdę ciekawych piłkarzy, ale brakuje kogoś kto podnosi widowiskowość spotkania. Wystarczy spojrzeć czym stali się c.ronaldo ( zawsze celowo z małej ) Kaka, Ronaldinhio dla swoich zespołów. Ogrom sprzedanych koszulek, więcej fanów na całym świecie, i wzrost wartości klubu

Brakuje kogoś kto podnosi widowiskowość spotkania? Jak dla mnie to nasze mecze już są wystarczająco widowiskowe, na co drugim mam stan przedzawałowy, a nie wydaje mi się, by kilka sztuczek technicznych przy linii bocznej na własnej połowie znacząco podnosiło poziom atrakcyjności danego spotkania. Argument z większą sprzedażą koszulek też nietrafiony - z całym szacunkiem dla zawodnika Galatasaray, ale pod względem marketingowym to nie ten rozmiar kapelusza co Kaka (!), Ronaldinho czy też wspomniany Ronaldo. Nie ma szans na uzyskanie podobnych kwot co Real czy też Milan, bez przesady :)

Początkowo się ucieszyłem, gdy przeczytałem o ewentualnym transferze Turana, teraz mam kilka wątpliwości. No bo gdzie go wstawić? Lewa strona jest już obstawiona, nie zapominajmy, że w kadrze jest jeszcze Kranjcar...
Brakuje kogoś kto podnosi widowiskowość spotkania? Jak dla mnie to nasze mecze już są wystarczająco widowiskowe, na co drugim mam stan przedzawałowy, a nie wydaje mi się, by kilka sztuczek technicznych przy linii bocznej na własnej połowie znacząco podnosiło poziom atrakcyjności danego spotkania. Argument z większą sprzedażą koszulek też nietrafiony - z całym szacunkiem dla zawodnika Galatasaray, ale pod względem marketingowym to nie ten rozmiar kapelusza co Kaka (!), Ronaldinho czy też wspomniany Ronaldo. Nie ma szans na uzyskanie podobnych kwot co Real czy też Milan, bez przesady :) Początkowo się ucieszyłem, gdy przeczytałem o ewentualnym transferze Turana, teraz mam kilka wątpliwości. No bo gdzie go wstawić? Lewa strona jest już obstawiona, nie zapominajmy, że w kadrze jest jeszcze Kranjcar
26 maja 2010, 20:09 [cytuj]
Valderramę? Może lepiej Lalasa. Gan1982 - też jestem zwolennikiem techników, ale nie może być przerostu formy nad treścią. Nie mówię, że u Turana jest, nie znam go, widziałem go tylko na Euro, tam grał ekstra ale to jeszcze o niczym nie świadczy. Koszulki to sprzedają się A) klubów z ogromną rzeszą kibiców B) ściągających ludzi o nazwiskach, które kojarzy twoja mama/laska/siostra. Turan raczej takim nie jest, też słyszałem że IFFHS wybrało go najpopularniejszym europejskim piłkarzem 2009 i drugim najpopularniejszym na świecie. Ale wg IFFHS Estudiantes jest obecnie drugim klubem świata, Cruzeiro czwartym, Werder piątym czy Fulham dziewiątym:D
Valderramę? Może lepiej Lalasa. Gan1982 - też jestem zwolennikiem techników, ale nie może być przerostu formy nad treścią. Nie mówię, że u Turana jest, nie znam go, widziałem go tylko na Euro, tam grał ekstra ale to jeszcze o niczym nie świadczy. Koszulki to sprzedają się A) klubów z ogromną rzeszą kibiców B) ściągających ludzi o nazwiskach, które kojarzy twoja mama/laska/siostra. Turan raczej takim nie jest, też słyszałem że IFFHS wybrało go najpopularniejszym europejskim piłkarzem 2009 i drugim najpopularniejszym na świecie. Ale wg IFFHS Estudiantes jest obecnie drugim klubem świata, Cruzeiro czwartym, Werder piątym czy Fulham dziewiątym:D
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
26 maja 2010, 20:22 [cytuj]
Najlepiej od razu sciagnijmy Van Bastena bedzie sobie po boisku truchtal od jednej bramki do drugiej :D
Najlepiej od razu sciagnijmy Van Bastena bedzie sobie po boisku truchtal od jednej bramki do drugiej :D
26 maja 2010, 20:57 [cytuj]
Tak się śmiejecie, hahaha, ale nie mamy w drużynie gracza, który potrafi w sytuacji sam na sam przerzucić piłkę technicznie nad bramkarzem (jak choćby Forlan) lub popisaś się czymś niestandarodwym. Sama szybkość to może być za mało na Champions League.
Tak się śmiejecie, hahaha, ale nie mamy w drużynie gracza, który potrafi w sytuacji sam na sam przerzucić piłkę technicznie nad bramkarzem (jak choćby Forlan) lub popisaś się czymś niestandarodwym. Sama szybkość to może być za mało na Champions League
26 maja 2010, 21:39 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
Tak się śmiejecie, hahaha, ale nie mamy w drużynie gracza, który potrafi w sytuacji sam na sam przerzucić piłkę technicznie nad bramkarzem (jak choćby Forlan) lub popisaś się czymś niestandarodwym. Sama szybkość to może być za mało na Champions League

Modrić już u nas nie gra? :E
Modrić już u nas nie gra? :E
26 maja 2010, 22:16 [cytuj]
ja sie jeszcze odniose do "pozaboiskowej" wartosci turana. jak juz wczesniej gdzies wspominalem polnocny londyn to skupisko ludnosci pochodzenia turecko/cypryjskiego. czesc z nich kibicuje nam a czesc analom. mysle ze gdyby dolaczyl do nas turan, balans zdecydowanie przechylil by sie na nasza strone, a sprzedaz koszulek z nazwiskiem turka siegnela by zenitu.
ja sie jeszcze odniose do "pozaboiskowej" wartosci turana. jak juz wczesniej gdzies wspominalem polnocny londyn to skupisko ludnosci pochodzenia turecko/cypryjskiego. czesc z nich kibicuje nam a czesc analom. mysle ze gdyby dolaczyl do nas turan, balans zdecydowanie przechylil by sie na nasza strone, a sprzedaz koszulek z nazwiskiem turka siegnela by zenitu
27 maja 2010, 01:35 [cytuj]
Turan nie jest ani Kaką ani ronaldo, ale kiedyś oni także byli tylko wschodzącymi młodymi gwiazdami.
Mi chodzi tylko o to że posiadamy zajebistych zawodników, ale brak nam gwiazdy rozpoznawalnej na całym świecie. Bayern ma Riberiego, cwelsi Drogbe, Real ma ronaldo, Barca Kake, anale Fabregasa itp itd. Chciałbym żeby Tottenham wyszedł wreszcie z cienia innych londyńskich klubów bo na to zasługuje!!. BTW Kiedy jakiś zawodnik Spursów wystąpił w reklamie o zasięgu światowym ? To właśnie jest ta kasa o której wspominałem. Ludzie kojarzą graczy z ich klubami.
Nie twierdzę że Arda będzie taką gwiazdą ( ma jednak na to zadatki ), ale nie chciałbym abyśmy kiedyś sobie pluli w twarz że liverpool nas wyprzedził :/
COYS
p.s Nadmienię iż mój kumpel który jest fanem Lpoolu jak się dowiedział że kupujemy Arde to mi cholernie zazdrościł i opowiadał jak ten małolat wkręcał ich obrońców w meczu ligi mistrzów :rotfl:
Turan nie jest ani Kaką ani ronaldo, ale kiedyś oni także byli tylko wschodzącymi młodymi gwiazdami. Mi chodzi tylko o to że posiadamy zajebistych zawodników, ale brak nam gwiazdy rozpoznawalnej na całym świecie. Bayern ma Riberiego, cwelsi Drogbe, Real ma ronaldo, Barca Kake, anale Fabregasa itp itd. Chciałbym żeby Tottenham wyszedł wreszcie z cienia innych londyńskich klubów bo na to zasługuje!!. BTW Kiedy jakiś zawodnik Spursów wystąpił w reklamie o zasięgu światowym ? To właśnie jest ta kasa o której wspominałem. Ludzie kojarzą graczy z ich klubami. Nie twierdzę że Arda będzie taką gwiazdą ( ma jednak na to zadatki ), ale nie chciałbym abyśmy kiedyś sobie pluli w twarz że liverpool nas wyprzedził :/ COYS p.s Nadmienię iż mój kumpel który jest fanem Lpoolu jak się dowiedział że kupujemy Arde to mi cholernie zazdrościł i opowiadał jak ten małolat wkręcał ich obrońców w meczu ligi mistrzów :rotfl:
27 maja 2010, 11:54 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Barca Kake

Nie, to chyba my mamy w składzie Kakę! Czy możliwe jest żebym aż tak się pomylił?!
Gan1982 powiedział/a:
opowiadał jak ten małolat wkręcał ich obrońców w meczu ligi mistrzów :rotfl:

Nie przesadzajmy z tym małolatem, facet ma 23 lata czyli powinien już być w pełni ukształtowanym piłkarzem.
Nie, to chyba my mamy w składzie Kakę! Czy możliwe jest żebym aż tak się pomylił?! [quote=Gan1982]opowiadał jak ten małolat wkręcał ich obrońców w meczu ligi mistrzów :rotfl:
27 maja 2010, 13:16 [cytuj]
Jak dla mnie jeden dos Santos wystarczy, myslę, że to jest taki sam typ piłkarza.
Jak dla mnie jeden dos Santos wystarczy, myslę, że to jest taki sam typ piłkarza
www.facebook.com/OgienOdSkaja
27 maja 2010, 14:21 [cytuj]
Sorry za tego Kake z Barcy, byłem wczoraj po koncercie i strzeliłem taką gafę :]
Sorry za tego Kake z Barcy, byłem wczoraj po koncercie i strzeliłem taką gafę :]
27 maja 2010, 18:29 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:

No wiadomo, zdarza się, po prostu musiałem się pośmiać:D
No wiadomo, zdarza się, po prostu musiałem się pośmiać:D
27 maja 2010, 22:22 [cytuj]
No to już po transferze Dżeko, City zaproponowało 40 mln euro! Prowadzą też rozmowy z Higuain i Gago

http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_6175456,00.html
No to już po transferze Dżeko, City zaproponowało 40 mln euro! Prowadzą też rozmowy z Higuain i Gago http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_6175456,00.html
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
28 maja 2010, 12:56 [cytuj]
Varba, dlaczego jesteś tak pesymistyczie nastawiony do tego transferu? Harry obiecał, że dokona jednego super transferu. Skąd wiesz, że to nie będzie Dżeko? Jeżeli zdecyduje się na niego, to mamy pewien atut, który go skłoni do grania na WHL. Wiadomo jaki ;)

Schmeichel przeszedł do Leeds United, czyli szukamy innego.
Varba, dlaczego jesteś tak pesymistyczie nastawiony do tego transferu? Harry obiecał, że dokona jednego super transferu. Skąd wiesz, że to nie będzie Dżeko? Jeżeli zdecyduje się na niego, to mamy pewien atut, który go skłoni do grania na WHL. Wiadomo jaki ;) Schmeichel przeszedł do Leeds United, czyli szukamy innego
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 23 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się