Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  28  29  30  31  32    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Sałatka transferowa, czyli ogórki letniego okna.
18 listopada 2010, 13:30 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=184084
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=184084
18 listopada 2010, 13:55 [cytuj]
Jesli kategorycznie (niektórzy) mówia NIE dla Johnsona to do wyrwania jest (teoretycznie - cena + penscja) Dani Alves z którym Barca nie przedłuza kontraktu i chce puścić za godziwe (wg.katalończyków) pieniądze. Coś pięknego Bale i dani po drugiej stronie. ale znajac życie to te medy z city go "łykną" lub ....Wojciechowski jak mu się Wołąkiewicza itp. nie uda pozyskać :rotfl:
Jesli kategorycznie (niektórzy) mówia NIE dla Johnsona to do wyrwania jest (teoretycznie - cena + penscja) Dani Alves z którym Barca nie przedłuza kontraktu i chce puścić za godziwe (wg.katalończyków) pieniądze. Coś pięknego Bale i dani po drugiej stronie. ale znajac życie to te medy z city go "łykną" lub ....Wojciechowski jak mu się Wołąkiewicza itp. nie uda pozyskać :rotfl:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
18 listopada 2010, 18:36 [cytuj]
Dani z Lennonem na skrzydle... Oj działo by się działo.
Dani z Lennonem na skrzydle... Oj działo by się działo
19 listopada 2010, 19:32 [cytuj]
http://www.espn.co.uk/football/sport/story/57816.html?CMP=OTC-RSS
http://www.espn.co.uk/football/sport/story/57816.html?CMP=OTC-RSS
19 listopada 2010, 21:55 [cytuj]
Snajper sensacyjnego lidera francuskiej Ligue 1 Nolan Roux znalazł się na celowniku Spurs. Działacze z White Hart Lane zamierzają w styczniu złożyć ofertę beniaminkowi francuskich rozgrywek.

Brest nie chce pozbywać się swojego asa, lecz wobec korzystnej propozycji Tottenhamu i chęci piłkarza do opuszczenia klubu nie będzie w stanie go zatrzymać. Oferta Anglików za młodzieżowego reprezentanta Francji może sięgnąć 3 milionów funtów.

Menedżer Kogutów Harry Redknapp przyznał, że przygląda się temu graczowi od dłuższego czasu. Jego uwadze nie umknęły zapewne 4 bramki strzelone w tym sezonie dla ekipy Brest.
Snajper sensacyjnego lidera francuskiej Ligue 1 Nolan Roux znalazł się na celowniku Spurs. Działacze z White Hart Lane zamierzają w styczniu złożyć ofertę beniaminkowi francuskich rozgrywek. Brest nie chce pozbywać się swojego asa, lecz wobec korzystnej propozycji Tottenhamu i chęci piłkarza do opuszczenia klubu nie będzie w stanie go zatrzymać. Oferta Anglików za młodzieżowego reprezentanta Francji może sięgnąć 3 milionów funtów. Menedżer Kogutów Harry Redknapp przyznał, że przygląda się temu graczowi od dłuższego czasu. Jego uwadze nie umknęły zapewne 4 bramki strzelone w tym sezonie dla ekipy Brest
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
21 listopada 2010, 14:45 [cytuj]
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/11/21/2224314/tottenham-eye-8-million-swoop-for-newcastle-united-defender-jose-
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/11/21/2224314/tottenham-eye-8-million-swoop-for-newcastle-united-defender-jose-
21 listopada 2010, 15:38 [cytuj]
Czytałem o tym rzekomym zainteresowaniu Jose Enrique , ale jakoś ten gość mnie nie przekonuje . Wprawdzie Assou - Ekotto nie ma konkurencji na lewej obronie ale nie wydaje mi się żeby ten Iglesias wygrał z nim rywalizację o grę w pierwszym składzie .
Czytałem o tym rzekomym zainteresowaniu Jose Enrique , ale jakoś ten gość mnie nie przekonuje . Wprawdzie Assou - Ekotto nie ma konkurencji na lewej obronie ale nie wydaje mi się żeby ten Iglesias wygrał z nim rywalizację o grę w pierwszym składzie
21 listopada 2010, 17:32 [cytuj]
Jeśli jest choc odrobina prawdy w informacji o zainteresowaniu Gourcuffem (25 mln ) to zastanawiam się jak to Harry poukłada.
Jeśli jest choc odrobina prawdy w informacji o zainteresowaniu Gourcuffem (25 mln ) to zastanawiam się jak to Harry poukłada
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
21 listopada 2010, 17:54 [cytuj]
Jaroszy, ENrique jest swietny, goscia sie praktycznie nie da przejsc! W dodatku w przeciwnienstwie do BAE on jest skoncentrowany przez 90 minut, proste bledy mu sie nie przydarzaja, to bylby dobry transfer, ale Newcastle za mniej niz 15 mln go nie odda, wiec lepiej wziac kogos z kontynentu.
Jaroszy, ENrique jest swietny, goscia sie praktycznie nie da przejsc! W dodatku w przeciwnienstwie do BAE on jest skoncentrowany przez 90 minut, proste bledy mu sie nie przydarzaja, to bylby dobry transfer, ale Newcastle za mniej niz 15 mln go nie odda, wiec lepiej wziac kogos z kontynentu
21 listopada 2010, 18:27 [cytuj]
Dla mnie swietnym kandydatem, ktory moim zdaniem moglby od razu wskoczyc do pierwszego skladu, jest Fabio Coentrao, o czym juz kiedys pisalem. Na mistrzostwach swiata byl jednym z odkryc i rewelacji. Mlody, szybki przebojowy. Dobrze spisuje sie w obronie, w ataku tez jest swietny. Strzela bramki, a najwazniejsze to to, ze nie powinien kosztowac tak duzo, jak ktos o mniejszych umiejetnosciach, ale z Wysp Brytyjskich.
Co do Gourcouffa, to z jednej strony bylby to swietny transfer, ktory po raz kolejny pokazalby, ze chcemy miec u siebie najlepszych, ale z drugiej strony chyba wszyscy widza, ze nie daloby sie zmiescic w pierwszym skladzie wszystkich naszych pomocnikow...Wiec HR powinien sie przede wszystkim zajac znalezieniem nam swiatowej klasy napastnika i srodkowego obroncy, potem lewego obroncy, a dopiero wtedy mozna sie zastanawiac nad kupieniem jakiegos srodkowego (ofensywnego) pomocnika, nawet jesli jest to okazja i zawodnik jest swietny...
Dla mnie swietnym kandydatem, ktory moim zdaniem moglby od razu wskoczyc do pierwszego skladu, jest Fabio Coentrao, o czym juz kiedys pisalem. Na mistrzostwach swiata byl jednym z odkryc i rewelacji. Mlody, szybki przebojowy. Dobrze spisuje sie w obronie, w ataku tez jest swietny. Strzela bramki, a najwazniejsze to to, ze nie powinien kosztowac tak duzo, jak ktos o mniejszych umiejetnosciach, ale z Wysp Brytyjskich. Co do Gourcouffa, to z jednej strony bylby to swietny transfer, ktory po raz kolejny pokazalby, ze chcemy miec u siebie najlepszych, ale z drugiej strony chyba wszyscy widza, ze nie daloby sie zmiescic w pierwszym skladzie wszystkich naszych pomocnikow...Wiec HR powinien sie przede wszystkim zajac znalezieniem nam swiatowej klasy napastnika i srodkowego obroncy, potem lewego obroncy, a dopiero wtedy mozna sie zastanawiac nad kupieniem jakiegos srodkowego (ofensywnego) pomocnika, nawet jesli jest to okazja i zawodnik jest swietny
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
21 listopada 2010, 19:31 [cytuj]
Koniec z pomocnikami teraz napastnik i obroncy , dysproporcja miedzy tymi formacjami musi juz byc dostrzegalna przez nasz sztab trenerski i naszego menago
Koniec z pomocnikami teraz napastnik i obroncy , dysproporcja miedzy tymi formacjami musi juz byc dostrzegalna przez nasz sztab trenerski i naszego menago
21 listopada 2010, 20:25 [cytuj]
FallenOne, gdyby przyszedl Gourcuff (w co nie wierze) to np. Modric wrocilby na lewa strone, VdV gralby nizej tak jak w reprezentacji, a Coentrao to zajebisty pilkarz, potencjalnie najlepszy lewy obronca swiata, ale o niego bija sie najwieksze kluby, a Tottenham nei zaplaci 25 mln za bocznego obronce.
FallenOne, gdyby przyszedl Gourcuff (w co nie wierze) to np. Modric wrocilby na lewa strone, VdV gralby nizej tak jak w reprezentacji, a Coentrao to zajebisty pilkarz, potencjalnie najlepszy lewy obronca swiata, ale o niego bija sie najwieksze kluby, a Tottenham nei zaplaci 25 mln za bocznego obronce
21 listopada 2010, 20:48 [cytuj]
Na lewym skrzydle nie widze miejsca dla nikogo innego niz Bale...Wg twojej teorii, gdyby Modric przeszedl na lewa strone, to Bale wrocilby na lewego obronce i wtedy nie trzeba by kupowac nikogo na ta pozycje, ale tak jak powiedzialem. Dla mnie w chwili obecnej lewe skrzydlo nalezy do Bale'a i nie ma sensu tego zmieniac. Jesli chodzi o Coentrao, to po MS bylo o nim bardzo glosno i kazdy chcial go kupowac, ale ostatnio mocno o nim przycichlo, mimo tego, ze strzela bramki. Poza tym nie chce mi sie wierzyc, ze ktos bedzie za niego tyle chcial...na pewno warto sprobowac, a jak cena okaze sie zaporowa to szukac dalej.
Chociaz i tak uwazam, ze to jest tylko temat zastepczy i powinnismy sie naprawde skupic na pozyskaniu napastnika i obroncy, a dodatkowo pozbyc sie z naszego skladu inwalidow takich jak woodgate ( king jest za dobry, zeby sie go pozbywac :P) i tych wszystkich, ktorzy ciagna potezne tygodniowki, a nie maja wiekszych szans, zeby zaistniec w zespole, szczegolnie jesli da sie na nich jeszcze troche zarobic.Patrz: Keane, Pav, Jenas, Bentley,O'hara i pewnie ktos by sie jeszcze znalazl.
Na lewym skrzydle nie widze miejsca dla nikogo innego niz Bale...Wg twojej teorii, gdyby Modric przeszedl na lewa strone, to Bale wrocilby na lewego obronce i wtedy nie trzeba by kupowac nikogo na ta pozycje, ale tak jak powiedzialem. Dla mnie w chwili obecnej lewe skrzydlo nalezy do Bale'a i nie ma sensu tego zmieniac. Jesli chodzi o Coentrao, to po MS bylo o nim bardzo glosno i kazdy chcial go kupowac, ale ostatnio mocno o nim przycichlo, mimo tego, ze strzela bramki. Poza tym nie chce mi sie wierzyc, ze ktos bedzie za niego tyle chcial...na pewno warto sprobowac, a jak cena okaze sie zaporowa to szukac dalej. Chociaz i tak uwazam, ze to jest tylko temat zastepczy i powinnismy sie naprawde skupic na pozyskaniu napastnika i obroncy, a dodatkowo pozbyc sie z naszego skladu inwalidow takich jak woodgate ( king jest za dobry, zeby sie go pozbywac :P) i tych wszystkich, ktorzy ciagna potezne tygodniowki, a nie maja wiekszych szans, zeby zaistniec w zespole, szczegolnie jesli da sie na nich jeszcze troche zarobic.Patrz: Keane, Pav, Jenas, Bentley,O'hara i pewnie ktos by sie jeszcze znalazl
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
22 listopada 2010, 20:30 [cytuj]
Ja bym chciał kogoś z dwójki Dżeko , Llorente ewentualnie Carrolla ale on jeszcze musi się dużo nauczyć . Tyle że za tych dwóch pierwszych trzeba by było sporo kasy wyłożyć i namówić ich do gry u nas .
Ja bym chciał kogoś z dwójki Dżeko , Llorente ewentualnie Carrolla ale on jeszcze musi się dużo nauczyć . Tyle że za tych dwóch pierwszych trzeba by było sporo kasy wyłożyć i namówić ich do gry u nas
22 listopada 2010, 20:31 [cytuj]
A do obrony byłbym bardzo zadowolony jakby łykneli Glena i Taiwo (on napewno by chciał przyjść do nas ).
A do obrony byłbym bardzo zadowolony jakby łykneli Glena i Taiwo (on napewno by chciał przyjść do nas )
22 listopada 2010, 20:38 [cytuj]
dobry konkurent dla Ekotto, Lassana za Wilsona (sorry Sierżancie), i np. taki Lukaku (jak pójdzie do Czelsy to go znielubie :D).

OUT: Bentley, Keane, Palacios. z tych ludzi już nic nie będzie, jeżeli chcemy progresu.
dobry konkurent dla Ekotto, Lassana za Wilsona (sorry Sierżancie), i np. taki Lukaku (jak pójdzie do Czelsy to go znielubie :D). OUT: Bentley, Keane, Palacios. z tych ludzi już nic nie będzie, jeżeli chcemy progresu
www.facebook.com/OgienOdSkaja
22 listopada 2010, 20:53 [cytuj]
Lukaku to nie ta półka jeszcze, chociaż fajnie byłoby mieć swojego Drogbę :D
Lukaku to nie ta półka jeszcze, chociaż fajnie byłoby mieć swojego Drogbę :D
22 listopada 2010, 21:20 [cytuj]
Za Taiwo jestem rekami i nogami!
Za Taiwo jestem rekami i nogami!
|<  <<  <  28  29  30  31  32    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 22 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się