Forum dyskusyjne
22 listopada 2010, 23:01 [cytuj]
No Taiwo już był pare razy łączony z nami i napewno by chciał do nas przejść , no ale zobaczymy czy nasz menadżer uzna że potrzebujemy wzmocnień na tą pozycje . Co do Lukaku to byłby u nas tylko rezerwowym , a on potrzebuje narazie grać . Też bym chciał Lassana i możliwe że odszedłby z Realu . Ale i tak najważniejsze jest sprowadzenie klasowego napastnika !!!
No Taiwo już był pare razy łączony z nami i napewno by chciał do nas przejść , no ale zobaczymy czy nasz menadżer uzna że potrzebujemy wzmocnień na tą pozycje . Co do Lukaku to byłby u nas tylko rezerwowym , a on potrzebuje narazie grać . Też bym chciał Lassana i możliwe że odszedłby z Realu . Ale i tak najważniejsze jest sprowadzenie klasowego napastnika !!!
22 listopada 2010, 23:41 [cytuj]
http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Tottenham-chce-Gervinho,wid,12876179,wiadomosc.html
wiem, ze zrodlo marne, ale przyslowie mowi, ze nawet w najwiekszym klamstwie jest ziarenko prawdy
http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Tottenham-chce-Gervinho,wid,12876179,wiadomosc.html
wiem, ze zrodlo marne, ale przyslowie mowi, ze nawet w najwiekszym klamstwie jest ziarenko prawdy :)
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
23 listopada 2010, 00:07 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=184378
Chetnie chetnie
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=184378
Chetnie chetnie
23 listopada 2010, 00:07 [cytuj]
Statystycznie co 86745935 news na wp.pl jest prawdziwy, pozostaje wiec miec nadzieje
Lassa tez chcialbym, ale gdzie on by gral? W takim wypadku cofniecie do obrony Garetha byloby koniecznoscia.
Statystycznie co 86745935 news na wp.pl jest prawdziwy, pozostaje wiec miec nadzieje :rotfl:
Lassa tez chcialbym, ale gdzie on by gral? W takim wypadku cofniecie do obrony Garetha byloby koniecznoscia
23 listopada 2010, 00:13 [cytuj]
Taiwo i Dzeko lub Gervinho w styczniu i jestemw 7 niebie
Taiwo i Dzeko lub Gervinho w styczniu i jestemw 7 niebie
23 listopada 2010, 14:19 [cytuj]
A wedlug mnie i Wikipedi 25 lat
A wedlug mnie i Wikipedi 25 lat :bezradny:
23 listopada 2010, 16:07 [cytuj]
No lat to ma na pewno over 35, to nie przypadek ze blyszczal na mlodziezowych mistrzostwach swiata, a teraz gdy niby powinien byc w najlepszym wieku gra bardzo przzecietnie. Mnie tez ten gracz nie przekonuje, od jakichs trzech lat stoi w miejscu, ludzie sie tylko zachywcaja nim patrzac przez pryzmat mlotka w nodze/bogatej mlodziezowej przeszlosci.
No lat to ma na pewno over 35, to nie przypadek ze blyszczal na mlodziezowych mistrzostwach swiata, a teraz gdy niby powinien byc w najlepszym wieku gra bardzo przzecietnie. Mnie tez ten gracz nie przekonuje, od jakichs trzech lat stoi w miejscu, ludzie sie tylko zachywcaja nim patrzac przez pryzmat mlotka w nodze/bogatej mlodziezowej przeszlosci
23 listopada 2010, 16:46 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
Wikipedia kłamie

A Nigeryjczycy to już namiętnie daty przekręcają. Można powiedzieć, że to ich takie hobby
wierzę, ale tak dla pro formy mógłbyś podać jakieś źrodło albo ogólnie skąd to wiesz? jakby się jakiś niedowiarek trafił
wierzę, ale tak dla pro formy mógłbyś podać jakieś źrodło albo ogólnie skąd to wiesz? jakby się jakiś niedowiarek trafił
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
23 listopada 2010, 18:37 [cytuj]
Poza tym wystarczy spojrzeć na twarz Taiwo i porównać ją z twarzami dwudziesto-kilkuletnich Murzynów np. z USA. Ja to najbardziej rżałem, jak ludzie podniecali się u nas Kalu Uche, że gola Lazio załadował w wieku 20 lat. A wystarczyło na niego spojrzeć i mniej niż 28-30 to nie miał wtedy na pewno...
Poza tym wystarczy spojrzeć na twarz Taiwo i porównać ją z twarzami dwudziesto-kilkuletnich Murzynów np. z USA. Ja to najbardziej rżałem, jak ludzie podniecali się u nas Kalu Uche, że gola Lazio załadował w wieku 20 lat. A wystarczyło na niego spojrzeć i mniej niż 28-30 to nie miał wtedy na pewno
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
23 listopada 2010, 18:57 [cytuj]
No ktoś za BAE napewno by się przydał bo chłopak na tle zespołu wypada ostatnio bardzo przeciętnie. W sumie nikt mi do głowy nie przychodzi. Glen Johnson to myślę że nam niepotrzebny. Jest Corluka, Hutton, Walker, Naughton (może coś z niego jeszcze wyrośnie, ja nadal mam taką nadzieje) i Kaboul. Zdecydowanie napastnik jest nam potrzebny a nie prawy obrońca: Dzeko czy Gervinio, było by super. Sprzedać Bentleya, Keana, i kogoś z dwójki Palacios-Jenas+trochę $ z kieszeni Levy'ego i na napastnika powinno wystarczyć. No i myślę że jakiś zmiennik dla Lennona by się przydał. Może spróbować Rose'a wprowadzić do pierwszego składu?
No ktoś za BAE napewno by się przydał bo chłopak na tle zespołu wypada ostatnio bardzo przeciętnie. W sumie nikt mi do głowy nie przychodzi. Glen Johnson to myślę że nam niepotrzebny. Jest Corluka, Hutton, Walker, Naughton (może coś z niego jeszcze wyrośnie, ja nadal mam taką nadzieje) i Kaboul. Zdecydowanie napastnik jest nam potrzebny a nie prawy obrońca: Dzeko czy Gervinio, było by super. Sprzedać Bentleya, Keana, i kogoś z dwójki Palacios-Jenas+trochę $ z kieszeni Levy'ego i na napastnika powinno wystarczyć. No i myślę że jakiś zmiennik dla Lennona by się przydał. Może spróbować Rose'a wprowadzić do pierwszego składu?
23 listopada 2010, 20:33 [cytuj]
Z Obafemi Martinsem bylo to samo , w Interze - "co za talent" etc. dzis 26 lat i goscia nie ma. Obi Mikel to chyba moze miec te 23 lata, bo staro nie wyglada.
Zarowno z Rose'a jak i Naughtona nic nie wyrosnie, z naszych mlodzikow szanse na gre w Tottenhamie maja Bostock, Walker (zwlaszcza) i moze Townsend oraz Coulker.
Z Obafemi Martinsem bylo to samo , w Interze - "co za talent" etc. dzis 26 lat i goscia nie ma. Obi Mikel to chyba moze miec te 23 lata, bo staro nie wyglada.
Zarowno z Rose'a jak i Naughtona nic nie wyrosnie, z naszych mlodzikow szanse na gre w Tottenhamie maja Bostock, Walker (zwlaszcza) i moze Townsend oraz Coulker
23 listopada 2010, 21:50 [cytuj]
Nie no, chyba na lewą obronę najlepszym wyjściem byłby ten Enrique
Nie no, chyba na lewą obronę najlepszym wyjściem byłby ten Enrique
Come On You Spurs !
23 listopada 2010, 22:34 [cytuj]
Tak jak już wcześniej napisano - Taiwo jedzie na opinii, a tak szczerze mówiąc to od kilkunastu dobrych miesięcy nic wielkiego nie prezentuje. Moim zdaniem nie jest lepszym obrońcą od BAE, śmiem nawet twierdzić, że gorszym ...
Napastnik to priorytet. Coraz częściej czytam, że Berbatow może opuścić OT ... hehe
Tak jak już wcześniej napisano - Taiwo jedzie na opinii, a tak szczerze mówiąc to od kilkunastu dobrych miesięcy nic wielkiego nie prezentuje. Moim zdaniem nie jest lepszym obrońcą od BAE, śmiem nawet twierdzić, że gorszym ...
Napastnik to priorytet. Coraz częściej czytam, że Berbatow może opuścić OT ... hehe ;)
23 listopada 2010, 22:38 [cytuj]
A Adebayor z City, i to za grosze.
A Adebayor z City, i to za grosze
24 listopada 2010, 00:33 [cytuj]
A Adebayor do Juve http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1332324/Emmanuel-Adebayor-reveals-Manchester-City-agreed-loan-deal-Juventus.html
24 listopada 2010, 11:11 [cytuj]
chyba sobie żartujecie z Adebawhore'm ?!
chyba sobie żartujecie z Adebawhore'm ?!
www.facebook.com/OgienOdSkaja