Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  30  31  32  33  34    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Sałatka transferowa, czyli ogórki letniego okna.
24 listopada 2010, 12:08 [cytuj]
Najemnik, ale z duzymi umiejetnosciami, ja nie widze przeciwskazan.
Najemnik, ale z duzymi umiejetnosciami, ja nie widze przeciwskazan
25 listopada 2010, 20:39 [cytuj]
a ja radzilbym sprowadzic Honde. Juz go chca milan chelsea liverpool i anale wiec moznaby sie o niego postarac. CSKA go odda za rozadna kase wiec czemu nie?

a no i ostatnio mi gomes podpada z tymi niepewnymi wyjsciami do pilek poza pole karne, wiec moznaby podyskutowac i w pakiecie akinfiejewa dobrac czy jak mu tam
a ja radzilbym sprowadzic Honde. Juz go chca milan chelsea liverpool i anale wiec moznaby sie o niego postarac. CSKA go odda za rozadna kase wiec czemu nie? a no i ostatnio mi gomes podpada z tymi niepewnymi wyjsciami do pilek poza pole karne, wiec moznaby podyskutowac i w pakiecie akinfiejewa dobrac czy jak mu tam
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
25 listopada 2010, 21:09 [cytuj]
WTF http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Gourcuff-na-oku-Tottenhamu,wid,12871547,wiadomosc.html

nie wiem z jakiego to źródła, ale od dawna jestem wielkim fanem tego gościa (podobnie jak i Benzemy). Podejrzewam ze to jednak plota. W ogole dosyc mam juz plotek co do pomocników, czekam na napastnika, napastnika mi tu dajcie !!!.
WTF? http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Gourcuff-na-oku-Tottenhamu,wid,12871547,wiadomosc.html nie wiem z jakiego to źródła, ale od dawna jestem wielkim fanem tego gościa (podobnie jak i Benzemy). Podejrzewam ze to jednak plota. W ogole dosyc mam juz plotek co do pomocników, czekam na napastnika, napastnika mi tu dajcie !!!
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
26 listopada 2010, 00:54 [cytuj]
a czemu nie staramy sie o cassano? Jest wolnym zawodnikiem wiec za darmo go brac
a czemu nie staramy sie o cassano? Jest wolnym zawodnikiem wiec za darmo go brac
26 listopada 2010, 11:36 [cytuj]
Bo jest juz w Interze.
Bo jest juz w Interze
26 listopada 2010, 13:01 [cytuj]
Nikt tego jeszcze nie potwierdzil, a Moratti nawet zaprzeczyl, jakoby kontaktowali sie z Cassano. Jak to sie mowi : "poki pilka w grze..." Moznaby sie o niego postarac, skoro jest dobry i za darmo, a sadze, ze Harry potrafilby go przywolac do porzadku i nie sprawialby chlopak problemow w szatni.
Nikt tego jeszcze nie potwierdzil, a Moratti nawet zaprzeczyl, jakoby kontaktowali sie z Cassano. Jak to sie mowi : "poki pilka w grze..." Moznaby sie o niego postarac, skoro jest dobry i za darmo, a sadze, ze Harry potrafilby go przywolac do porzadku i nie sprawialby chlopak problemow w szatni
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
26 listopada 2010, 13:14 [cytuj]
To wtedy Jenas Palacios out bo kolejna tygodniowka dla pomocnika defensywnego to juz przegiecie paly
To wtedy Jenas Palacios out bo kolejna tygodniowka dla pomocnika defensywnego to juz przegiecie paly
26 listopada 2010, 14:47 [cytuj]
Przecież Cassano to napastnik :)
Przecież Cassano to napastnik :)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
26 listopada 2010, 16:05 [cytuj]
nikt nie potwierdzil, a nawet zaprzeczali...poza tym cassano nie za bardzo lubi benitka skoro nie wypowiada sie o nim zbyt pochlebnie
nikt nie potwierdzil, a nawet zaprzeczali...poza tym cassano nie za bardzo lubi benitka skoro nie wypowiada sie o nim zbyt pochlebnie
27 listopada 2010, 14:03 [cytuj]
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2010/11/27/2234018/tottenham-striker-robbie-keane-set-for-shock-move-to-mls? - oby to była prawda.
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2010/11/27/2234018/tottenham-striker-robbie-keane-set-for-shock-move-to-mls? - oby to była prawda
27 listopada 2010, 17:34 [cytuj]
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,8728430,Premier_League__Kolejne_odejscie_z_Chelsea__Co_sie.html - no to mamy pół roku na przeproszenie się z Frankiem:D
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,8728430,Premier_League__Kolejne_odejscie_z_Chelsea__Co_sie.html - no to mamy pół roku na przeproszenie się z Frankiem:D
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
27 listopada 2010, 18:49 [cytuj]
Assou-Ekotto przedłużył umowę aż do czerwca 2015 . Mimo wszystko zaskoczył mnie ten news bo BAE miał poprzednią umowę ważną do Czerwca 2013 , czyli jeszcze przez dwa i pół roku. Widać działaczom bardzo zależy na Kameruńczyku.
Assou-Ekotto przedłużył umowę aż do czerwca 2015 . Mimo wszystko zaskoczył mnie ten news bo BAE miał poprzednią umowę ważną do Czerwca 2013 , czyli jeszcze przez dwa i pół roku. Widać działaczom bardzo zależy na Kameruńczyku
27 listopada 2010, 18:55 [cytuj]
Spodziewałem się, że powalczymy w lecie o kogoś lepszego niż BAE, ale widocznie Harremu się podoba.
Spodziewałem się, że powalczymy w lecie o kogoś lepszego niż BAE, ale widocznie Harremu się podoba
27 listopada 2010, 21:23 [cytuj]
Cassano ? Trudno o większego świra. Po pół roku stwierdzi że Londyn śmierdzi, Palacios to czarnuch, Defoe sie nie myje, Levy to gej nie znający sie na piłce, Harry alkoholik a Jenas....tanorektyk :rotfl:
Cassano ? Trudno o większego świra. Po pół roku stwierdzi że Londyn śmierdzi, Palacios to czarnuch, Defoe sie nie myje, Levy to gej nie znający sie na piłce, Harry alkoholik a Jenas....tanorektyk :rotfl:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
30 listopada 2010, 14:14 [cytuj]
Kolejne nazwisko: Vedan Ibisević z Hoffenheim.

Wypowie się jakiś znawca Bundesligi?
Kolejne nazwisko: Vedan Ibisević z Hoffenheim. Wypowie się jakiś znawca Bundesligi?
30 listopada 2010, 14:28 [cytuj]
Po kontuzji która wykluczyła go w sezonie 08/09 na pół roku z gry już nie jest tak skuteczny . Ostatni sezon i tak miał nie najgorszy ,zdobył w lidze 11 bramek i był najlepszym strzelcem swojej drużyny . W tym sezonie jednak na razie zawodzi , być może się jeszcze odblokuje i strzeli kilka bramek ale nie wiem czy pasuje do gry na wysokim poziomie w PL.
Po kontuzji która wykluczyła go w sezonie 08/09 na pół roku z gry już nie jest tak skuteczny . Ostatni sezon i tak miał nie najgorszy ,zdobył w lidze 11 bramek i był najlepszym strzelcem swojej drużyny . W tym sezonie jednak na razie zawodzi , być może się jeszcze odblokuje i strzeli kilka bramek ale nie wiem czy pasuje do gry na wysokim poziomie w PL
30 listopada 2010, 14:46 [cytuj]
the sun teraz pisze o naszym zainteresowaniu adebayorem.
the sun teraz pisze o naszym zainteresowaniu adebayorem
30 listopada 2010, 17:31 [cytuj]
Adebayor na pewno odejdzie, bo jest jakiś konflikt z kolegami z drużyny. The Sun wyceniło go 12 mln to bardzo przystępna cena, choć nie wiadomo czy prawdziwa, problem polega na tym że City nie będzie chciała go oddać drużynie z Premier League, strach im nie pozwoli. Podobnie było z Bellamy.
Adebayor na pewno odejdzie, bo jest jakiś konflikt z kolegami z drużyny. The Sun wyceniło go 12 mln to bardzo przystępna cena, choć nie wiadomo czy prawdziwa, problem polega na tym że City nie będzie chciała go oddać drużynie z Premier League, strach im nie pozwoli. Podobnie było z Bellamy
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
30 listopada 2010, 21:21 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
the sun teraz pisze o naszym zainteresowaniu adebayorem

Szkoda jeszcze ze nie zatrudnilismy Wengera :D
Szkoda jeszcze ze nie zatrudnilismy Wengera :D
30 listopada 2010, 21:41 [cytuj]
Powinni kupić jakiegoś dobrego napastnika i młodego bo u na już sami starsi :/
Powinni kupić jakiegoś dobrego napastnika i młodego bo u na już sami starsi :/
|<  <<  <  30  31  32  33  34    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 84 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się