Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  31  32  33  34  35    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Sałatka transferowa, czyli ogórki letniego okna.
30 listopada 2010, 21:48 [cytuj]
Dzisiaj dużo się o tym pisze w wielu miejscach. http://www.nufcblog.com/2010/11/30/steven-taylor-wanting-spurs-move-is-pure-nonsense-at-best/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+nufcblog+(The+Newcastle+United+Blog)
30 listopada 2010, 23:02 [cytuj]
Stanowcze nie dla aedebayora :blee: jeden gallas wystarczy aż nadto
Stanowcze nie dla aedebayora :blee: jeden gallas wystarczy aż nadto
2 grudnia 2010, 22:08 [cytuj]
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1335131/Giovani-Dos-Santos-set-end-Spurs-misery-joining-Italian-Genoa.html?
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1335131/Giovani-Dos-Santos-set-end-Spurs-misery-joining-Italian-Genoa.html?
2 grudnia 2010, 22:40 [cytuj]
I dobrze, kasa sie przyda:) jeszcze keane i bedzie super napadzior
I dobrze, kasa sie przyda:) jeszcze keane i bedzie super napadzior
3 grudnia 2010, 18:38 [cytuj]
Obrońca Girondis Bordeaux Michael Ciani jest w kręgu zainteresowań Tottenhamu.

Francuskie media podają, że Koguty i Fenerbahce Stambuł są zainteresowani defensorem Bordeaux. Oba kluby są w kontakcie z Żyrondystami i możliwe, że powalczą o niego w styczniu.

Ale prezes francuskiego klubu twierdzi, że nie sprzeda Cianiego za mniej niż 7 mln funtów.
Obrońca Girondis Bordeaux Michael Ciani jest w kręgu zainteresowań Tottenhamu. Francuskie media podają, że Koguty i Fenerbahce Stambuł są zainteresowani defensorem Bordeaux. Oba kluby są w kontakcie z Żyrondystami i możliwe, że powalczą o niego w styczniu. Ale prezes francuskiego klubu twierdzi, że nie sprzeda Cianiego za mniej niż 7 mln funtów
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
3 grudnia 2010, 22:06 [cytuj]
Gio podobno już uzgodnił warunki z Genoą :ok:
Gio podobno już uzgodnił warunki z Genoą :ok:
4 grudnia 2010, 12:44 [cytuj]
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/manchester-city-przygotowuje-hit-transferowy,1,4016260,wiadomosc.html
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/manchester-city-przygotowuje-hit-transferowy,1,4016260,wiadomosc.html
4 grudnia 2010, 14:59 [cytuj]
Semih Şentürk - kolejne nazwisko wymieniane jako następca Keane'a.
Semih Şentürk - kolejne nazwisko wymieniane jako następca Keane'a
4 grudnia 2010, 15:18 [cytuj]
Denerwują mnie ci zasrani szejkowie . Mają kasę i w szybkim czasie chcą zrobić najmocniejszy klub na świecie , a że im nie wychodzi to tylko mnie cieszy .:wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz:
Denerwują mnie ci zasrani szejkowie . Mają kasę i w szybkim czasie chcą zrobić najmocniejszy klub na świecie , a że im nie wychodzi to tylko mnie cieszy .:wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz:
4 grudnia 2010, 15:22 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
Harry'ego numer 1 na liście transferowej jest Vedad Ibisević i to prawdopodobnie on trafi do nas zimą

źródło?
źródło?
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
4 grudnia 2010, 15:39 [cytuj]
Ibisevic w niczym nei przewyzsza Defoe czy Croucha, jezeli Redknapp szuka nowego Berbatova, niech pokusi sie o Dzeko !
Ibisevic w niczym nei przewyzsza Defoe czy Croucha, jezeli Redknapp szuka nowego Berbatova, niech pokusi sie o Dzeko !
4 grudnia 2010, 15:41 [cytuj]
Defoe przewyższa wzrostem :tak::tak::D:D
Defoe przewyższa wzrostem :tak::tak::D:D
4 grudnia 2010, 15:45 [cytuj]
i tak nie wierzę :P to zupełnie nie w stylu Harry'ego i będę to powtarzał z uporem maniaka
i tak nie wierzę :P to zupełnie nie w stylu Harry'ego i będę to powtarzał z uporem maniaka
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
5 grudnia 2010, 11:06 [cytuj]
Dziwi mnie, ze nie probujemy wykorzystac tego, ze gramy w LM i wlasnie awansowalismy do fazy pucharowej, zeby sciagnac kogos, kto normalnie bylby poza naszym zasiegiem. Jest kilku dobrych graczy dostepnych, wiec dlaczego sie o nich nie postarac? Nie dodam nic nowego wymieniajac nazwiska Benzemy, Dzeko, Hulka, G. Rossiego czy Cassano.
Dodam tylko, ze Mourinho wolal wczoraj zagrac bez nominalnego napastnika z Ronaldo na szpicy, zamiast dac zagrac Benzemie od poczatku. To pokazuje jego stosunek do Francuza, a mysle, ze i kasy nie chcialby jakiejs kosmicznej. A u nas ten mlody chlopak by sie odrodzil tak jak VdV, mam przeczucie. Tym bardziej, ze Realowi przyda sie kasa, bo sami chca sciagnac Dzeko.
Chcialbym, zebysmy w koncu sciagneli, brzydko mowiac, gotowy produkt, a nie kogos, kto moze sie stac 'nowym Berbatowem' czy cokolwiek w tym stylu. Ma przyjsc, wejsc do druzyny i strzelac bramki. NIc wiecej, ale i nie mniej
Dziwi mnie, ze nie probujemy wykorzystac tego, ze gramy w LM i wlasnie awansowalismy do fazy pucharowej, zeby sciagnac kogos, kto normalnie bylby poza naszym zasiegiem. Jest kilku dobrych graczy dostepnych, wiec dlaczego sie o nich nie postarac? Nie dodam nic nowego wymieniajac nazwiska Benzemy, Dzeko, Hulka, G. Rossiego czy Cassano. Dodam tylko, ze Mourinho wolal wczoraj zagrac bez nominalnego napastnika z Ronaldo na szpicy, zamiast dac zagrac Benzemie od poczatku. To pokazuje jego stosunek do Francuza, a mysle, ze i kasy nie chcialby jakiejs kosmicznej. A u nas ten mlody chlopak by sie odrodzil tak jak VdV, mam przeczucie. Tym bardziej, ze Realowi przyda sie kasa, bo sami chca sciagnac Dzeko. Chcialbym, zebysmy w koncu sciagneli, brzydko mowiac, gotowy produkt, a nie kogos, kto moze sie stac 'nowym Berbatowem' czy cokolwiek w tym stylu. Ma przyjsc, wejsc do druzyny i strzelac bramki. NIc wiecej, ale i nie mniej
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
5 grudnia 2010, 11:37 [cytuj]
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/tottenham-ma-szanse-sciagnac-beckhama,1,4016552,wiadomosc.html

Ehehehe :)
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/tottenham-ma-szanse-sciagnac-beckhama,1,4016552,wiadomosc.html Ehehehe :)
5 grudnia 2010, 11:43 [cytuj]
Jasne, chwała Bogu, że w tym przypadku sie udało, bo ściągnięcie Berbatova za 12 mln funtów można uznać za mistrzostwo świata. Ale: po pierwsze, nie mamy takiej pewności nigdy, a teraz możemy przyciągnać do siebie kogoś, kto JEST 'Berbatovem', a nie dopiero się nim stanie. Po drugie, sądzę, że jeśli kupimy kogoś słabszego, to i tak zapłacimy za niego dużo więcej niż jest wart, bo każdy wie, ze potrzebujemy napastnika, mamy kasę i lubimy płacić dużo. Więc jeśli można ściągnąć kogoś dobrego, niechcianego w swoim klubie (czyt. mającego sporo do udowodnienia) i za stosunkowo nieduże pieniądze jak na posiadane umiejętności, to powinniśmy korzystać. Po trzecie, HR to nie jest typ trenera, który jest w stanie odkryć kogoś takiego, szczególnie poza Anglią, takie niestety mam wrażenie.

Oczywiście mam też ogromną nadzieję, że jeśli nawet transfer, który mi się nie widzi dojdzie do skutku, to się pomylę i znowu trafimy na 'Berbatova' (oczywiście w przenośni cały czas)
Jasne, chwała Bogu, że w tym przypadku sie udało, bo ściągnięcie Berbatova za 12 mln funtów można uznać za mistrzostwo świata. Ale: po pierwsze, nie mamy takiej pewności nigdy, a teraz możemy przyciągnać do siebie kogoś, kto JEST 'Berbatovem', a nie dopiero się nim stanie. Po drugie, sądzę, że jeśli kupimy kogoś słabszego, to i tak zapłacimy za niego dużo więcej niż jest wart, bo każdy wie, ze potrzebujemy napastnika, mamy kasę i lubimy płacić dużo. Więc jeśli można ściągnąć kogoś dobrego, niechcianego w swoim klubie (czyt. mającego sporo do udowodnienia) i za stosunkowo nieduże pieniądze jak na posiadane umiejętności, to powinniśmy korzystać. Po trzecie, HR to nie jest typ trenera, który jest w stanie odkryć kogoś takiego, szczególnie poza Anglią, takie niestety mam wrażenie. Oczywiście mam też ogromną nadzieję, że jeśli nawet transfer, który mi się nie widzi dojdzie do skutku, to się pomylę i znowu trafimy na 'Berbatova' (oczywiście w przenośni cały czas)
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
|<  <<  <  31  32  33  34  35    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 71 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się